Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά, τους στίχους στο πρόγραμμα μουσικής τους χρησιμοποιεί κανείς;

Είναι θέμα χώρας. Στην Ελλάδα δεν εμφανίζονται οι στίχοι, όταν είμαι στη Σουηδία με σουηδική sim μια χαρά τους δείχνει.

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είναι αυτό που λέει ο karx.Η Ελλάδα δεν υποστηρίζεται..

Χρησιμοποιείστε το tunnel bear ή κάποιο παρόμοιο από το play store και βάλτε US σαν επιλογή.

Ανοίξτε το album που θέλετε και επιλέξτε ενημέρωση στίχων.

Προσωπικά μου λειτουργεί έτσι, είτε έχω τη συσκευή στα ελληνικά είτε στα αγγλικά που χρησιμοποιώ κυρίως.

Ελληνικό άλμπουμ δεν παίζει στο κινητό οπότε δεν ξέρω αν λειτουργεί και με ελληνικά τραγούδια!

Από τα 20 άλμπουμ που έχω περασμένα τα 19 λειτουργούν παρ'όλα αυτά..

[ATTACH]49955[/ATTACH]

Edited by Leontamp

Μετα απο 6 μηνες .. ξαφνικος θανατος για το One..

Εσβυσε την ωρα της φορτισης στο αυτοκινητο.. και δεν ανοιξε ξανα ποτε!!

Το service με ενημερωσε οτι θα το παρουν και θα το επιστρεψουν σε 4-6 βδομαδες!!!!!!!!

Μετα απο 6 μηνες .. ξαφνικος θανατος για το One..

Εσβυσε την ωρα της φορτισης στο αυτοκινητο.. και δεν ανοιξε ξανα ποτε!!

Το service με ενημερωσε οτι θα το παρουν και θα το επιστρεψουν σε 4-6 βδομαδες!!!!!!!!

:cry:

Ώρε τέτοια να μου λες να αγχώνομαι...

Yπομονή φίλος!Φαντάζομαι είσαι μέσα στην εγγύηση έτσι;

Σε ένα ταξίδι με χρήση GPS στην αυθεντική του βάση αυτοκινήτου με τον αυθεντικό φορτιστή 1Α μου έβγαλε μήνυμα στο κινητό ξαφνικά ότι η φόρτιση δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί διότι η συσκευή απαιτεί παραπάνω ενέργεια (κάτι τέτοιο). Σκέφτομαι να αντικαταστήσω τον αυθεντικό φορτιστή με έναν της Belkin που είναι 2.1Α και πιο μαζεμένος. Τι λέτε?

Προσωπικά δεν θα το έκανα, 2.1Α είναι παρά πολλά για το One.

Τσέκαρε αν μπορείς ότι ο φορτιστής που έχεις βγάζει όντως 1Α και δεν έχει κάποιο πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Το να μετρήσεις Α είναι λίγο πολύπλοκο...!

Σε φορτιστές μπαταριών ρυθμίζεις εσύ τα Α που φορτίζουν οι μπαταρίες και πράγματι εκεί αν βάλεις περισσότερα από όσα πρέπει μπορεί να καταστρέψεις την μπαταρία.

Σε συσκευές όμως, κάθε συσκευή θα τραβήξει τα Α που χρειάζεται... Δεν μπορείς να κάψεις συσκευή με παραπάνω Α μόνο με παραπάνω V. Το θέμα είναι λοιπόν αν το κινητό λειτουργεί σαν συσκευή που τραβάει τα Α που χρειάζεται ή σαν απλός φορτιστής της μπαταρίας, θέλω να πιστεύω το 1ο...!

Μάλιστα πλέον όλοι οι νέοι φορτιστές βγαίνουν από 2Α και πάνω για να είναι συμβατοί με tablet & iphone που δεν φορτίζουν με λιγότερα Α!

Καλησπερα παιδια αυτο πως το ενεργοποιεις??

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.htcspeak.lang.elgr&hl=el

HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra

Microsoft Surface pro 8

Νομίζω δουλεύει μόνο στο HTC Car.

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Παιδιά έκκληση. Το τηλέφωνο αν το απενεργοποιήσω ή το κάνω επανεκκίνηση στη συνέχεια όταν πάει να ανοίξει κάνει επανεκκίνηση μόνο του συνέχεια. Τι μπορεί να φταίει;

Καλησπέρα στην παρέα!

Είμαι κάτοχος του HTC one (m7) εδώ Και ένα χρόνο. Εδώ και 2 μήνες περίπου μου παρουσιάστηκε το γνωστό πρόβλημα στην πίσω κύρια κάμερα με την "ροζ απόχρωση" σε φωτογραφίες και βίντεο.

Η HTC με ενημέρωσε ότι πρέπει να το πάω στην arvato. Οι κριτικές που έχω διαβάσει για την εταιρία αυτή με έχουν αποτρέψει στο να τους το πάω ακόμα.

Υπάρχει κάποιος με το ίδιο θέμα που να επισκέφτηκε την συγκεκριμένη εταιρεία?

Υ.Γ.

Ζητώ συγγνώμη εάν επαναφέρω παλαιότερο ή παρόμοιο θέμα.

Καλησπέρα στην παρέα!

Είμαι κάτοχος του HTC one (m7) εδώ Και ένα χρόνο. Εδώ και 2 μήνες περίπου μου παρουσιάστηκε το γνωστό πρόβλημα στην πίσω κύρια κάμερα με την "ροζ απόχρωση" σε φωτογραφίες και βίντεο.

Η HTC με ενημέρωσε ότι πρέπει να το πάω στην arvato. Οι κριτικές που έχω διαβάσει για την εταιρία αυτή με έχουν αποτρέψει στο να τους το πάω ακόμα.

Υπάρχει κάποιος με το ίδιο θέμα που να επισκέφτηκε την συγκεκριμένη εταιρεία?

Υ.Γ.

Ζητώ συγγνώμη εάν επαναφέρω παλαιότερο ή παρόμοιο θέμα.

Πολλοί έχουν το ίδιο και αναγκαστικά το στέλνεις εκεί..Ό χρόνος που θα κάνει εξαρτάται από το που είναι το κινητό,ποτέ θα φέρουν ανταλλακτικά κτλ.Αλλά μετά το κινητό είναι κομπλέ!

Παίδες έχει παρατηρήσει κάποιος όταν ξεκλειδώνει το κινητό στην μαύρη οθόνη κάτω αριστερά αν φωτίζει λίγο παραπάνω από τα υπόλοιπα σημεία? Αυτό που πιστεύω είναι ότι οφείλεται από τον φωτισμό των buttons αν και από την δεξιά μεριά δεν έχω παρατηρήσει κάτι..

Πολλοί έχουν το ίδιο και αναγκαστικά το στέλνεις εκεί..Ό χρόνος που θα κάνει εξαρτάται από το που είναι το κινητό,ποτέ θα φέρουν ανταλλακτικά κτλ.Αλλά μετά το κινητό είναι κομπλέ!

Δηλαδή το συγκεκριμένο πρόβλημα επιδιορθώνεται?

Είχα διαβάσει μια σχετική ανακοίνωση της HTC ότι μπορεί να γίνει αντικατάσταση συσκευής στα πλαίσια της εγγύησης πάντα.

Τέλος πάντων, μόλις βρω μια 2η συσκευή για να κάνω την δουλειά μου, θα τους το πάω κι ο Θεός βοηθός!

Το μόνο που φοβάμαι είναι μη μου το βγάλουν εκτός εγγύησης για τους γνωστούς λόγους "δήθεν υγρασίας" κλπ...

Ευχαριστώ για την άμεση απαντηση!!!

Η αντικατάσταση συσκευής είναι στο πλαίσιο του DOA/DOP, δηλαδή 7 έως 14 ημέρες από την αγορά.

Εκτός εγγύησης δε θα στο βγάλουν, το πρόβλημα είναι γνωστό.

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Είχα διαβάσει μια σχετική ανακοίνωση της HTC ότι μπορεί να γίνει αντικατάσταση συσκευής στα πλαίσια της εγγύησης πάντα.

Τέλος πάντων, μόλις βρω μια 2η συσκευή για να κάνω την δουλειά μου, θα τους το πάω κι ο Θεός βοηθός!

Το μόνο που φοβάμαι είναι μη μου το βγάλουν εκτός εγγύησης για τους γνωστούς λόγους "δήθεν υγρασίας" κλπ...

Δεν το πας πουθενά... Πέρνεις τηλέφωνο την HTC ή μιλάς στο τσατ μαζί τους και στέλνουν κούριερ να πάρουν το κινητό... Όλα Δωρεάν. Εμένα έκαναν γύρω στις 3 εβδομάδες μαζί με κάποια άλλα προβλήματα που είχε...

Παίδες καλησπέρα σήμερα μου χάλασε η δόνηση στο κινητό. Μπήκα στο htc guide έκανα και το τεστ στην δόνηση λειτουργούσε και πάλι για 1 μόνο φορά όταν το χτυπούσα λίγο στις άκρες. Το κινητό το έχω περίπου τρίμηνο το έχω πάρει από skroutz συγκεκριμένα από το κινητό. Gr τώρα λογικά στην εγγύηση δεν θα έχω αντικατάσταση λογικά θα το επισκευάσουν απλά. Υπάρχει κάποια άλλη λύση κάτι διάβασα παραπάνω για επικοινωνία με htc μέσω chat αλλά δεν ξέρω αν ισχύει στην δικιά μου περίπτωση.

Παίδες καλησπέρα σήμερα μου χάλασε η δόνηση στο κινητό. Μπήκα στο htc guide έκανα και το τεστ στην δόνηση λειτουργούσε και πάλι για 1 μόνο φορά όταν το χτυπούσα λίγο στις άκρες. Το κινητό το έχω περίπου τρίμηνο το έχω πάρει από skroutz συγκεκριμένα από το κινητό. Gr τώρα λογικά στην εγγύηση δεν θα έχω αντικατάσταση λογικά θα το επισκευάσουν απλά. Υπάρχει κάποια άλλη λύση κάτι διάβασα παραπάνω για επικοινωνία με htc μέσω chat αλλά δεν ξέρω αν ισχύει στην δικιά μου περίπτωση.

Επικοινώνησε πρώτα με το μαγαζί που το πήρες ή βρες ποια είναι η πολιτική του στο after sale service... Αν δεν βρεις άκρη από εκεί τότε μιλάς με HTC . Εκτός αν θες να μιλήσεις με HTC μήπως σου βρουν λύση (κάποια ρύθμιση που ξεχάστηκε....)

Σε μένα έκαναν 2 βδομάδες κ μου αντικατεστησαν την συσκευή.( ελληνική συσκευή εχω). Όταν τους πάρεις τηλέφωνο να τους ρωτήσεις αν δικαιούσε προσωρινή συσκευή αντικατάστασης. Όταν πήγα να παραλάβω το δικό μου με ρώτησαν αν μου είχαν δώσει συσκευή κ τους απάντησα όχι. Μου είπε ότι αν τους ζητούσα θα μου έδιναν!

Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει το πρόγραμμα horizon ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hvt.horizon ) και να μου πει αν δουλεύει σωστά όταν το κινητό είναι κάθετο με το έδαφος;

Διαπίστωσα ότι όταν το έχω κάθετο το κινητό, δηλαδή στην ουσία όπως το κρατάμε όταν τραβάμε βίντεο, το πρόγραμμα horizon δεν δουλεύει σωστά,και ψάχνοντας περισσότερο βλέπω ότι δεν είναι πρόβλημα του προγράμματος αλλά του κινητού μου. Δεν δουλεύει σωστά ένας αισθητήρας. Μπορεί να δοκιμάσει και κανένας άλλος για να δω αν υπάρχουν και άλλα κινητά με αυτό το πρόβλημα?

Edited by agriniopk

Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει το πρόγραμμα horizon ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hvt.horizon ) και να μου πει αν δουλεύει σωστά όταν το κινητό είναι κάθετο με το έδαφος;

Διαπίστωσα ότι όταν το έχω κάθετο το κινητό, δηλαδή στην ουσία όπως το κρατάμε όταν τραβάμε βίντεο, το πρόγραμμα horizon δεν δουλεύει σωστά,και ψάχνοντας περισσότερο βλέπω ότι δεν είναι πρόβλημα του προγράμματος αλλά του κινητού μου. Δεν δουλεύει σωστά ένας αισθητήρας. Μπορεί να δοκιμάσει και κανένας άλλος για να δω αν υπάρχουν και άλλα κινητά με αυτό το πρόβλημα?

Το δοκιμασα εγω.νομιζω σωστα δουλευει.τι δεν σου κανει εσενα;