Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο το τελευταίο που το είδες; Ρυθμίσεις-ήχος που είδα δεν έχει τίποτα.

Αυτο λεω και εγω....οτι τωρα δεν υπαρχει....Ενω στην προηγουμενη εκδοση το ειχε...Οπως εχει την επιλογη για δυνατοτερη ενταση οταν ειναι σε τσεπη η' τσαντα ειχε και την επιλογη για καθαροτερο ηχο οταν εισαι σε μερη με φασαρια....

Σημερα ανακαλυψα και αλλο προβλημμα....Οταν με παιρνουν τηλεφωνο η' παιρνω εγω υπαρχουν διαστηματα που δεν με ακουνε....Σαν να κοβεται η γραμμη.....Εγω τους ακουω κανονικα...Στην αρχη νομιζα οτι φταιει το σημα του 4g(ημουν και σε σημεια που ειχε σημα που αυξομειωνοταν) αλλα στις 2 τελευταιες κλησεις ειχα φουλ σημα αποδεδειγμενα....Δεν ξερω αν ειναι προβλημμα της εκδοσης η' αν τελικα μετα την τελευταια επισκευη στην ΑΡΒΑΤΟ ( για αλλους λογους....) εφτιαξαν τα προβλημματα που ειχα και δημιουργησαν αλλα !!!!!!!!!!!!!!!

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκιμασες να κάνεις επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις;

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Αυτο λεω και εγω....οτι τωρα δεν υπαρχει....Ενω στην προηγουμενη εκδοση το ειχε...Οπως εχει την επιλογη για δυνατοτερη ενταση οταν ειναι σε τσεπη η' τσαντα ειχε και την επιλογη για καθαροτερο ηχο οταν εισαι σε μερη με φασαρια....

Σημερα ανακαλυψα και αλλο προβλημμα....Οταν με παιρνουν τηλεφωνο η' παιρνω εγω υπαρχουν διαστηματα που δεν με ακουνε....Σαν να κοβεται η γραμμη.....Εγω τους ακουω κανονικα...Στην αρχη νομιζα οτι φταιει το σημα του 4g(ημουν και σε σημεια που ειχε σημα που αυξομειωνοταν) αλλα στις 2 τελευταιες κλησεις ειχα φουλ σημα αποδεδειγμενα....Δεν ξερω αν ειναι προβλημμα της εκδοσης η' αν τελικα μετα την τελευταια επισκευη στην ΑΡΒΑΤΟ ( για αλλους λογους....) εφτιαξαν τα προβλημματα που ειχα και δημιουργησαν αλλα !!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ δεν το είχα αυτό ούτε στην προηγούμενη... Όσο για το σήμα που λες,δοκίμασε να αλλάξεις το δικτυο να κάνεις ένα reboot και μετά να επιστρέψεις σε αυτό που το χεις τώρα.Υπάρχει ένας συνδυασμός πλήκτρων που πατάς στον dialer και σου βγάζει επιλογή για αλλαγή δικτύων. Το χα κάνει και μέσω των ρυθμίσεων αλλά δεν έπιασε.

Καλησπέρα παιδιά,

Έψαξα λίγα στο φόρουμ και δεν βρήκα τίποτα. Έχω κάνει root το M7 και θέλω να έχω και S-Off για εγκατάσταση του Busybox. Δοκίμασα με το revone, το firewater και το moonshine αλλά κανένα δεν έκανε δουλειά. Το firewater μάλιστα λέει ότι το kerner της HTC το απαγορεύει.

Τρέχω την τελευταία έκδοση που κυκλοφόρησε χθες (stock Sense 6, Android 4.4.3) και ίσως αυτή προκαλεί προβλήματα. Μήπως ξέρετε εσείς κάποιο τρόπο-εργαλείο να το γυρίσω σε S-Off;

Καλησπέρα παιδιά,

Έψαξα λίγα στο φόρουμ και δεν βρήκα τίποτα. Έχω κάνει root το M7 και θέλω να έχω και S-Off για εγκατάσταση του Busybox. Δοκίμασα με το revone, το firewater και το moonshine αλλά κανένα δεν έκανε δουλειά. Το firewater μάλιστα λέει ότι το kerner της HTC το απαγορεύει.

Τρέχω την τελευταία έκδοση που κυκλοφόρησε χθες (stock Sense 6, Android 4.4.3) και ίσως αυτή προκαλεί προβλήματα. Μήπως ξέρετε εσείς κάποιο τρόπο-εργαλείο να το γυρίσω σε S-Off;

Βασικά για να εγκαταστήσεις το busybox δεν νομίζω να χρειάζεσαι s-off, αυτό που στην ουσία θέλεις είναι insecure kernel και rw access στο /system. Αυτά μπορείς να τα έχεις με μια custom rom πχ αυτή. Αν όμως επιμένεις στο s-off τότε πέρνα τη rom που σου λέω και ξαναδοκίμασε το firewater.

Αν πάλι δεν δουλέψει τότε θα πρότεινα να γυρίσεις σε κάποια πιο παλιά έκδοση android από εδώ και να ξαναδοκιμάσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Βασικά για να εγκαταστήσεις το busybox δεν νομίζω να χρειάζεσαι s-off, αυτό που στην ουσία θέλεις είναι insecure kernel και rw access στο /system. Αυτά μπορείς να τα έχεις με μια custom rom πχ αυτή. Αν όμως επιμένεις στο s-off τότε πέρνα τη rom που σου λέω και ξαναδοκίμασε το firewater.

Αν πάλι δεν δουλέψει τότε θα πρότεινα να γυρίσεις σε κάποια πιο παλιά έκδοση android από εδώ και να ξαναδοκιμάσεις.

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!

Νομίζω με το S-On απαγορεύεται το η εγγραφή στο /system και έτσι δεν μπορεί να εγκατασταθεί το Busybox. Δοκίμασα να το εγκαταστήσω έτσι αλλά παγώνει η εφαρμογή και τελικά δεν γίνεται τίποτα.

Με custom ROM δεν θέλω να παίξω. Θέλω τη stock... Μόνο με custom μπορώ να το έχω S-Off;

Ενημέρωση: Κατέβασα το Busybox on rails από το Play, έκανε flash μέσω recovery το Busybox και το πέρασε έτσι. Προς το παρόν λοιπόν το αφήνω S-On και άμα ενημερώσουν τα προγράμματα το κλείνω.

Edited by isidorosr20595

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!

Νομίζω με το S-On απαγορεύεται το η εγγραφή στο /system και έτσι δεν μπορεί να εγκατασταθεί το Busybox. Δοκίμασα να το εγκαταστήσω έτσι αλλά παγώνει η εφαρμογή και τελικά δεν γίνεται τίποτα.

Με custom ROM δεν θέλω να παίξω. Θέλω τη stock... Μόνο με custom μπορώ να το έχω S-Off;

Ενημέρωση: Κατέβασα το Busybox on rails από το Play, έκανε flash μέσω recovery το Busybox και το πέρασε έτσι. Προς το παρόν λοιπόν το αφήνω S-On και άμα ενημερώσουν τα προγράμματα το κλείνω.

Το s-on δεν απαγορεύει την εγγραφή στο /system. Βασικά δεν έχει σχέση αυτό με το τι θα κάνεις στο /system. Δεν σε αφήνει ο kernel γι' αυτό και θες insecure kernel όπως σου είπα και πριν. Αυτό που κάνει το s-on είναι να μην σε αφήνει να πειράξεις άλλα καίρια partition του τηλεφώνου.. Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει στο xda stock insecured kernel που μπορείς να περάσεις και να έχεις rw access στο /system.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Λίγα λόγια για την Arvato για την οποία είχα διαβάσει εδώ τα χειρότερα και ότι δεν σηκώνουν τηλέφωνα κτλ. αν δείτε είχα κάνει πόστ 18/8 ότι θα στείλω το κινητό εκεί, 19/8 πήρα τηλ την HTC για να αναφέρω την βλάβη η οποία 20/8 έστειλε κούριερ (χωρίς επιβάρυνση) στο γραφείο μου, πήρε το κινητό να το πάει στην Arvato.

23 πήρα την αρβάτο οι οποίοι απάντησαν αμέσως και μου είπαν το έχουν στα χέρια τους και πρέπει να φύγει Γερμανία.

Σήμερα ξαναεπικοινώνησα και απάντησαν πάλι αμέσως και η κοπέλα αφού έκανε έρευνα βάζοντας με σε αναμονή και είπε οτι έφυγε χτες απο Γερμανία οπότε σήμερα η αύριο θα το έχουν στα χέρια τους και απο βδομάδα εγώ Θεσ/νικη.

Οπότε κάνενα πρόβλημα με την εταιρεία, άψογοι σε όλα και 10 μέρες νομίζω για Θεσ/νικη > Αθήνα > Γερμανία και πίσω στα χέρια μου είναι μια χαρά χρονικό διάστημα. Να τα λέμε και αυτά :)

Έχετε παρατηρήσει με 4.4.3 μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας?πιστεύω ότι είναι τεράστια[ATTACH]49085[/ATTACH]

Κανονική είναι η κατανάλωση σε εμένα. Απ' ο, τι βλέπω εσένα ήταν awake με κλειστή οθόνη. Έχεις κοιτάξει γιατί;

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν νομίζω ότι έχω κάποια διαφορά κι εγώ. Τσέκαρε μήπως έχει κολλήσει κάτι και σου τρώει.

Βάλε το GSam που είναι λίγο πιο σαφές από το stock.

Εγώ π.χ. έπαιζα χθες μετά από καιρό με widgets και πείραζα το Simple Calendar Widget να αλλάξω κάτι ρυθμίσεις και όταν το φόρτισα είδα ότι έχανα χωρίς χρήση 4,4% την ώρα και έτρεχε συνέχεια αυτό από πίσω καταναλώνοντας εξωφρενικό ποσοστό από το συνολικό.

Δυστυχώς σήμερα είδα από κοντά το κινητό που είχα στείλει για την αλλαγή της κάμερας, πριν κάνα μήνα, που πήγε Γερμανία και γύρισε και φρίκαρα!

Το κινητό στα πλαϊνά της οθόνης ήταν γεμάτο κόλλα! Μετά από προσεχτικό ξύσιμο έφυγε η περισσότερη, αλλά βγάζοντας τις ζελατίνες είδα ότι η οθόνη είναι γεμάτη μικρές ψιλές γρατσουνιές!!! Τα έχω πάρει γιατί τους το έστειλα αψεγάδιαστο...

Αύριο πρωί πρωί θα τους πάρω τηλέφωνο, αλλά ποιος μένει πάλι ένα μήνα χωρίς κινητό...

Πολύ περίεργο... Όπως το στείλα έτσι το πήρα πίσω και με τοποθετημένη καινούργια ζελατίνα και μια δώρο

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Πολύ περίεργο... Όπως το στείλα έτσι το πήρα πίσω και με τοποθετημένη καινούργια ζελατίνα και μια δώρο

Έλα που εγώ δεν είχα ζελατίνα...

Εμπειρικά, είχε κάνεις t-mobile 101 συσκευή που έστειλε στην αρβατο για επισκευή κάμερας ? Πόσο χρόνο κάναν ?

Εμπειρικά, είχε κάνεις t-mobile 101 συσκευή που έστειλε στην αρβατο για επισκευή κάμερας ? Πόσο χρόνο κάναν ?

Γύρω στις 4,5 βδομάδες...

Γύρω στις 4,5 βδομάδες...

Κοίταξε να δεις Τώρα. Έχω αυτό το μοβ πέπλο στη κάμερα και θέλω να το στείλω στην αρβατο αλλά επειδή δεν μπορώ να περιμένω τόσο καιρό μιας και το κινητό για μένα είναι εργαλείο σκέφτομαι να το πουλήσω και να πάρω το one plus κ όλα αυτά γιατί ξέρω ότι θα αργήσουν να μου το επισκευασουν Αλλιώς δεν θα μου έμπαινε καν η σκέψη να το πουλήσω... Τραγικό πράγμα.

Κοίταξε να δεις Τώρα. Έχω αυτό το μοβ πέπλο στη κάμερα και θέλω να το στείλω στην αρβατο αλλά επειδή δεν μπορώ να περιμένω τόσο καιρό μιας και το κινητό για μένα είναι εργαλείο σκέφτομαι να το πουλήσω και να πάρω το one plus κ όλα αυτά γιατί ξέρω ότι θα αργήσουν να μου το επισκευασουν Αλλιώς δεν θα μου έμπαινε καν η σκέψη να το πουλήσω... Τραγικό πράγμα.

Αυτο θα ειναι δικη σου επιλογη.Εγω που περιμενα τοσο καιρο παντως δεν αντεξα γιατι ειχα μεινει με ενε κινητο που μου εσπαγε τα νευρα και δε μπορουσα να κανω τιποτα,ενω ειχα συνηθισει με το one.Αν το πουλησεις καλο θα ηταν,κατα τη γνωμη μου,να αναφερεις και το μωβ πεπλο στην καμερα..

Επισης για το one plus one για να το παρεις νομιζω πρεπει να εχεις προσκληση.

Αυτο θα ειναι δικη σου επιλογη.Εγω που περιμενα τοσο καιρο παντως δεν αντεξα γιατι ειχα μεινει με ενε κινητο που μου εσπαγε τα νευρα και δε μπορουσα να κανω τιποτα,ενω ειχα συνηθισει με το one.Αν το πουλησεις καλο θα ηταν,κατα τη γνωμη μου,να αναφερεις και το μωβ πεπλο στην καμερα..

Επισης για το one plus one για να το παρεις νομιζω πρεπει να εχεις προσκληση.

Δε χρειάζεται απαραίτητα να το πάρεις από το site της oneplus με πρόσκληση. Υπάρχει κ σε άλλα site πλέον διαθέσιμο για αγορά.

Παιδια διαβαζω ολες τα προηγουμενα post για την Arvato και εχω να σας δωσω μια συμβουλη. Αν μπορειτε να αγοραζετε μονο απο το Amazon.co.uk .Ειχα αγορασει περσι τον Αυγουστο το M7 και ειχε το μωβ πεπλο. Δεν ηθελα να το στειλω στην Arvato γιατι ειχα παθει τα ιδια με το One X που το ειχα στειλει πιο παλια και περιμενα 1 μηνα +. Αποφασιζω οτι θα το φτιαξω πριν απο κανα 2 μηνες. Ετσι για πλακα μπαινω στο chat του Amazon.co.uk (κατα τις 3 το πρωι μιας και ειναι 24/7) και τους λεω οτι εχω το μωβ πεπλο και αν και εχει εδω service στην Ελλαδα μηπως θα μπορουσα να το στειλω σε αυτους. Περιμενω να φαω ακυρο και λογικα μιας και εχει Ελλαδα service. Μου λεει δεν υπαρχει προβλημα θα το αναλαβουμε εμεις. Ωραια λεω, τι πρεπει να κανω τωρα; Μου λεει στειλτε μου το κινητο σας μεσα στον επομενο μηνα μολις τωρα σας στελνω καινουργιο σφραγισμενο. 2 μερες μετα με DHL Express σπιτι μου καινουργιο με κουτια, φορτιστες κτλ και φτιαγμενο τον Μαρτιο του 2014.

Οριστε το chat για να δειτε ποσο γρηγορα λυνεται το προβλημα οταν ο αλλος ειναι σωστος στην δουλεια του:

Initial Question: My phone is defective. Can i send it to you in order to be fixed?

01:58 AM BST Jerush(Amazon): Hello, my name is Jerush.

Thank you for contacting Amazon.co.uk. May I know your name, please?

01:58 AM BST Panagiotis: Hi

My name is Panos

01:58 AM BST Jerush(Amazon): Hello Panos.

I'm sorry for the issues you've experienced with your item.

01:59 AM BST Jerush(Amazon): Before I'll be able to view your account, I'll need to do a quick security check. Would you please confirm the complete name, email address and billing address on your account?

01:59 AM BST Panagiotis: ----

02:00 AM BST Jerush(Amazon): Thanks for the details.

Are you referring to this item: HTC One 32GB UK SIM Free Smartphone - Black?

02:00 AM BST Panagiotis: Yes

02:01 AM BST Jerush(Amazon): Thanks for confirming.

02:02 AM BST Jerush(Amazon): May I know, the exact issue of the item, please?

02:03 AM BST Panagiotis: There are two. The major problem is the defective camera. The pictures come purple when there is low light or when the phone is warm. It is a known problem of this phone

the second started recently, the battery lasts less than it was 3-4 months ago

02:05 AM BST Jerush(Amazon): Thanks for the information.

It seems the item is faulty.

In order to help you in best way, I would like to issue replacement for the item.

02:06 AM BST Jerush(Amazon): Will it work for you?

02:06 AM BST Panagiotis: Yes it would.

02:07 AM BST Jerush(Amazon): Could you hold for a couple of minutes while I create a replacement, please?

02:07 AM BST Panagiotis: Of course.

Will i have to send the old phone first?

02:08 AM BST Panagiotis: Because i use it for my work and i can not work with out it.

02:10 AM BST Jerush(Amazon): Thanks for waiting.

I've placed a new order and I have upgraded your replacement to Priority Express at no extra charge to you.

02:11 AM BST Jerush(Amazon): The estimated delivery date of the replacement order is 28 June 2014-30 June 2014.

You can very well see this replacement details, on your account now.

You can very well return the defective item within 30 days, once you received the replacement order.

02:12 AM BST Panagiotis: Thank you Jerush. You were very helpful.

02:13 AM BST Jerush(Amazon): You're welcome.

02:14 AM BST Jerush(Amazon): Any postage charges that you incur for this return will be refunded to you.

You'll receive a confirmation email once we've received your return.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Παιδια διαβαζω ολες τα προηγουμενα post για την Arvato και εχω να σας δωσω μια συμβουλη. Αν μπορειτε να αγοραζετε μονο απο το Amazon.co.uk .Ειχα αγορασει περσι τον Αυγουστο το M7 και ειχε το μωβ πεπλο. Δεν ηθελα να το στειλω στην Arvato γιατι ειχα παθει τα ιδια με το One X που το ειχα στειλει πιο παλια και περιμενα 1 μηνα +. Αποφασιζω οτι θα το φτιαξω πριν απο κανα 2 μηνες. Ετσι για πλακα μπαινω στο chat του Amazon.co.uk (κατα τις 3 το πρωι μιας και ειναι 24/7) και τους λεω οτι εχω το μωβ πεπλο και αν και εχει εδω service στην Ελλαδα μηπως θα μπορουσα να το στειλω σε αυτους. Περιμενω να φαω ακυρο και λογικα μιας και εχει Ελλαδα service. Μου λεει δεν υπαρχει προβλημα θα το αναλαβουμε εμεις. Ωραια λεω, τι πρεπει να κανω τωρα; Μου λεει στειλτε μου το κινητο σας μεσα στον επομενο μηνα μολις τωρα σας στελνω καινουργιο σφραγισμενο. 2 μερες μετα με DHL Express σπιτι μου καινουργιο με κουτια, φορτιστες κτλ και φτιαγμενο τον Μαρτιο του 2014.

Οριστε το chat για να δειτε ποσο γρηγορα λυνεται το προβλημα οταν ο αλλος ειναι σωστος στην δουλεια του:

Απίστευτο... Άψογο... Ταινία επιστημονικής φαντασίας... Μπράβο.

Αρβατο σήμερα.Πόσο θέλετε για αλλαγή πλάτης;165 ευρώ μου λένε χώρις ΦΠΑ.Τα συμπεράσματα δικά σας.
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Ρε παίδες με 4.4.3πόσες ώρες περίπου σας κρατάει η μπαταρία με φουλ χρήση χωρίς παιχνίδια. Κυρίως youtube face instagram ?

Εμένα είναι όπως και πριν. Ίσως λίγο καλύτερα αλλά μπορεί και να είναι τυχαίο. Έχεις κοιτάξει τελικά τι είναι αυτό που σου κρατάει το κινητό ξύπνιο με σβηστή οθόνη; Στην 4.4.3 φαίνεται κι από τις ρυθμίσεις της τροφοδοσίας.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν χρησιμοποιείτε greenify θα ήθελα μια βοήθεια.Μετά από κάποιο update της εφαρμογής πλέον στο working mode υπάρχουν οι επιλογές non root ,root και boost.Εγώ είμαι root και είμαι ανάμεσα στην επιλογή root και boost.Ποια να επιλέξω και ποιες οι διαφορές; Ευχαριστώ.