Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σας το κάνει μετά το update του HTC sense- Input?

Ερωτήσεις μια και δεν έχω χρόνο να ψάχνω :)

1. το OTG δουλεύει κανονικά στην 6;

2. το φορμάτ πρέπει να είναι fat32;

3. με ένα file manager (px ES file explorer) μπορώ να κάνω δουλειά με το otg? Προτείνετε κάποιον άλλο;

Ευχαριστώ!!!

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Μόλις έμαθα ότι το κινητό μου αγγλική συσκευή αγορασμένο από αγγλικό amazon για το θέμα με την μωβ κάμερα, πήγε για επισκευή Γερμανία!!!

Περιέργως χάρηκα όταν το έμαθα! Γερμανία από ότι ξέρω έχουν και το καλύτερο service στην Ευρώπη... Τι έγινε η εδώ αντιπροσωπεία? Φοβάται να τα ανοίξει πλέον??? Ή βαρέθηκε το κράξιμο??? :lol:

Πάντως στο τηλεφωνικό service της HTC άψογοι και ειλικρινείς.... Μπράβο τους! Λίγο πολύ μάλιστα "παραδέχτηκαν" την άποψή μου ότι καλύτερα που πήγε Γερμανία....!!!!

Edited by harris78

Κι εμενα εκει είχε πάει και γύρισε άψογο!

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Καλησπέρα.

Έχω το HTC One με έκδοση 4.3

Από τότε δεν έχω κάνει καμία αναβάθμιση.

Όμως το βάζω να ψάξει και δεν βρίσκει καμία.

Το CID του είναι HTC_304, το έχω πάρει από V0dafone.

Καμια ιδέα κάποιος ;

http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg

I am the end of time !

Κι εμενα εκει είχε πάει και γύρισε άψογο!

Θυμάσαι πόσο χρόνο έκανε να στο γυρίσουν? Επίσης όταν ήταν έτοιμο να στο στείλουν σε πήραν τηλέφωνο? Γιατί λογικά θα είμαι διακοπές μήπως και τους δώσω άλλη διεύθυνση αποστολής...

Μόλις έμαθα ότι το κινητό μου αγγλική συσκευή αγορασμένο από αγγλικό amazon για το θέμα με την μωβ κάμερα, πήγε για επισκευή Γερμανία!!!

Περιέργως χάρηκα όταν το έμαθα! Γερμανία από ότι ξέρω έχουν και το καλύτερο service στην Ευρώπη... Τι έγινε η εδώ αντιπροσωπεία? Φοβάται να τα ανοίξει πλέον??? Ή βαρέθηκε το κράξιμο??? :lol:

Πάντως στο τηλεφωνικό service της HTC άψογοι και ειλικρινείς.... Μπράβο τους! Λίγο πολύ μάλιστα "παραδέχτηκαν" την άποψή μου ότι καλύτερα που πήγε Γερμανία....!!!!

Χαρη ποτε το εστειλες το κινητο???? Εννοω την μερα που το παρελαβε ο κουριερ η' το πηγες εσυ στο καταστημα....Ετσι για να δω σε ποσες μερες θα εχω και εγω ενημερωση....Εμενα το πηρε ο κουριερ την Πεμπτη που μας περασε....

Θυμάσαι πόσο χρόνο έκανε να στο γυρίσουν? Επίσης όταν ήταν έτοιμο να στο στείλουν σε πήραν τηλέφωνο? Γιατί λογικά θα είμαι διακοπές μήπως και τους δώσω άλλη διεύθυνση αποστολής...

Έκανε γύρω στις 23 μέρες από όταν το έδωσα... Ναι με ενημέρωσαν όταν ήρθε αλλά δεν είναι κακό να τους ενοχλείς κι εσύ που και που

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Χαρη ποτε το εστειλες το κινητο???? Εννοω την μερα που το παρελαβε ο κουριερ η' το πηγες εσυ στο καταστημα....Ετσι για να δω σε ποσες μερες θα εχω και εγω ενημερωση....Εμενα το πηρε ο κουριερ την Πεμπτη που μας περασε....

Το έστειλα με courier Πέμπτη 24/7...

Ενημέρωσε μας αν το κατάφερες.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Χρησιμοποιώ πάντα το Blinkfeed για να ποστάρω στο Facebook από το κινητό.

Είχα καιρό να το κάνω για να είμαι ειλικρινής και δοκίμασα σήμερα να ποστάρω μια φωτογραφία.

Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω πουθενά επιλογή να βάλω φωτογραφία. Παλιά υπήρχε, πατούσες πάνω και σε πήγαινε στο gallery. Τώρα δεν το βρίσκω.

Το βγάλανε στο τελευταίο Sense;

Εννοώ Blinkfeed --> Compose ---> Post to Facebook

Έχει κανείς ιδέα;

καλησπερα παιδια..την βοηθεια σας παρακαλω...γυρισα σε στοκ με resetguru.ολα καλα μεχρι που αποφασισα να κλειδωσω τον bootloader για να μου ρθει καμια αναβαθμιση.ημουν με 4.2.2 και sence 5.εκανα relock bootlaoder μεσω του hassen2000 toolkit και το κινητο παραμενει σε fastboot.δεν ανοιγει.τι να κανω????

Καλησπέρα.

Έχω το HTC One με έκδοση 4.3

Από τότε δεν έχω κάνει καμία αναβάθμιση.

Όμως το βάζω να ψάξει και δεν βρίσκει καμία.

Το CID του είναι HTC_304, το έχω πάρει από V0dafone.

Καμια ιδέα κάποιος ;

Συγνώμη που επαναλαμβάνομαι.

Εννοείται πως δεν έχω πειράξει τίποτα στο τηλέφωνο (root κλπ)

http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg

I am the end of time !

Το cid 304 δείχνει ισπανική συσκευή.

Λογικά θα έπερεπε να έχεις πάρει Update. Μίλησες με voda; Με το σέρβις;

Υπάρχει επιλογή για αποκλεισμό κάποιον κλήσεων? Δεν το βρίσκω!!!

Άκυρο. Το βρήκα. Το έχουν στις κλήσεις και στις επιλογές.

Έχω περάσει από 4.1 σε 4.2 και τώρα σε Κιτ Κατ .. άρχισα με sense 5 μετά 5.5 και τώρα 6 ..Ποτέ δεν είχα παρατηρήσει το παραμικρό στην τελευταία αναβάθμιση όμως κάτι δεν πάει καλά ώρες ωρές κολλάει σε χαζά σημεία κάμερες.. επαφές κτλ.. το έχει παρατηρήσει κι αλλος?

Κανένα πρόβλημα με την 4.4.2 και σενς 6. Ούτε κολλήματα, ούτε σπασίματα.... Ίσα ίσα που νομίζω ότι έχει γίνει καλύτερο σε ορισμένα σημεία.

Έχω περάσει από 4.1 σε 4.2 και τώρα σε Κιτ Κατ .. άρχισα με sense 5 μετά 5.5 και τώρα 6 ..Ποτέ δεν είχα παρατηρήσει το παραμικρό στην τελευταία αναβάθμιση όμως κάτι δεν πάει καλά ώρες ωρές κολλάει σε χαζά σημεία κάμερες.. επαφές κτλ.. το έχει παρατηρήσει κι αλλος?

Επαναφορά ρυθμίσεων έκανες σε κάποια από τις αναβαθμίσεις;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Επιεικώς άκυρη ερώτηση, αλλά εντελώς πληροφοριακά: αν θέλουμε να πάρουμε το m7 developer edition από Amazon ρισκάρουμε πολύ με το θέμα τελωνείου (από UK, DHL) ; Το έχει πάρει κανείς από εκεί; Edited by akpe

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Ευχαριστώ Lippi. Η συγκεκριμένη έκδοση θα δουλεύει κανονικά στη χώρα μας έτσι; LTE and all. Ρωτάω γιατί απ'όσο είδα η συγκεκριμένη έκδοση κυκλοφόρησε μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio