kollatos Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Σόρυ που κουράζω αλλά θα ήθελα κάποια περισσότερη λεπτομέρεια. Το θέμα είναι όταν ανοίγω το adb και το flashboot τι πρέπει να βάλω εκεί που αναβοσβήσει ο κέρσορας; Σου λέει αναλυτικά το morelocale2 τι να κάνεις, όταν το τρέχεις.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλημέρα παιδιά, Έχω προσέξει στο stock μου τηλέφωνο ότι 'μπλοκάρει' όταν του βάζω κάποιο παιχνίδι που έχει notifications. Δηλαδή όταν είμαι εκτος παιχνιδιού ότι έχω καινούριες ζωες κλπ κλπ. Το έχω παρατηρήσει αυτό σε 2 παιχνίδια με notification. Στην μία περίπτωση όταν άνοιγα απο κλειστό το κινητό άναβαν τα λαμπάκια του τηλεφώνου κ στην δεύτερη περίπτωση δεν δούλευαν σωστά οι κλήσεις όταν είχα κλειστά το wifi ή το 3g. ΄Εχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον άλλον, μπορούμε να λύσουμε κάπως το πρόβλημα αυτο? Άλλα παιχνίδια που δεν εχουν notifications δουλεύουν όλα ρολοί. Κάτι ακόμα, Όταν χρεισιμοποιώ το data enabler για να ανοιγοκλείνω το internet, συνδέομαι 3g, όταν χρησιμοποιώ το default ανοίγει 4g. Πώς γίνεται αυτό? Ή το data enabler είναι μόνο για 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Που να το 'ξερα! :D Τα Ελληνικά HTC One M7 Αναβαθμίζονται Στο HTC Sense 6 ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το μωβ στην κάμερα είναι hardware πρόβλημα οπότε αμφιβάλλω. Πολλά παιδιά από εδώ πήγαν στην αντιπροσωπεία και την άλλαξαν. Αα κρίμα... :( Είχα πάει στον ΓΕΡΜΑΝΟ αλλά έπρεπε πρώτα να το στείλουν στην HTC για τουλάχιστον 15 μέρες... Δεν μπορούσα να το αποχωριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Γαλλικό unbranded ήρθε και σε μένα Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Παίδες καλησπέρα πήρα χθες ένα htc one από skroutz και όταν το ανοίγω έχει λογότυπο της Vodafone το κινητό είναι ξεκλείδωτο όμως. Είναι φυσιολογικό αυτό? στην σελίδα έγραφε htc one EU υποτίθεται ότι πρέπει να ήταν unbranded. Έχω 4.4.2 αλλά sense 6 δεν έχω δει ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmathiou Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Που να το 'ξερα! :D Τα Ελληνικά HTC One M7 Αναβαθμίζονται Στο HTC Sense 6 Έχω αγγλικο HTC και μόλις ήρθε η ειδοποιήση για αναβαθμιση σε Sense 6:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Branded είναι..Θα περιμένεις κάποιο διάστημα για sense 6 Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Μολις μου ηρθε η αναβαθμιση, αγορασμενο απο cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Και σε μένα ήρθε Αγγλικό από Expansys....678.87 mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Ήρθε και στο δικό μου. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα από τις αλλαγές στο μενού. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Κι εδώ. Γερμανικό το δικό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Κι εδώ. Γερμανικό το δικό μου Unbranded να φανταστώ; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 (edited) Καλός η κακώς αλλάξανε τους ηχους Οι καινούργιοι ήχοι είναι λίγο απότομοι έχοντας χάσει Smooth. Δε πειράζει θα τους συνηθίσω.....είναι λίγο πιο μεταλλικοί....Ok μια χαρά :) Δε χρησιμοποιώ Αρp για τέτοια να ψάχνω ανάμεσα σε ένα εκατομμύριο ηχους. Edited June 11, 2014 by Imperia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Ναι Fick. CID 102 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Ναι Fick. CID 102 Και μένα 102 είναι αλλά έχει κι αυτό το Vodap μπροστά που μας τα χαλάει. Κάποια στιγμή πρέπει να ασχοληθώ μπας και καταλάβω πως γίνεται unbrand... Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλησπέρα, ήρθε και σε μένα Γαλλικό unbranded (HTC_203) Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Πάντως δεν μου αρέσει ιδιαίτερα το ανοιχτό χρώμα. Προτιμούσα το σκουρόχρωμο. Ήταν πιο elegant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλησπέρα παιδιά, διάβασα τα σχόλια σας και είπα να δοκιμάσω κι εγώ για την αναβάθμιση.. Πέρασε κι από το δικό μου, αν θυμάμαι καλά έχει cid HTC_304. Έχετε παρατηρήσει τυχόν προβλήματα ή κολλήματα? Να την περάσω άφοβα? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Πάντως δεν μου αρέσει ιδιαίτερα το ανοιχτό χρώμα. Προτιμούσα το σκουρόχρωμο. Ήταν πιο elegant Έχει στις ρυθμίσεις θέματα. Εκεί θα βρεις και το μαύρο που είχε παλιά. Εγώ πάντως έχω μια απορία. Όταν άκουγα μουσική στο 5.5 στην οθόνη κλειδώματος είχε ένα widget με τα χειριστήρια που αν το εσερνα πάνω με πήγαινε στην εφαρμογή της μουσικής. Το ίδιο και για τις ειδοποιήσεις του ημερολογίου, για μηνύματα ή χαμένες κλήσεις. Τα widget είναι εκεί. Αλλά δε βλέπω τρόπο να ενεργοποιήσω τη συντόμευση να με πηγαίνει κατευθείαν στην εφαρμογή. Μήπως δε βλέπω κάτι; Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Αριστη η υποστήριξη από Expansys.. Έχασα την απόδειξη πιθανόν και θέλω να το στείλω στην Arvato για το θέμα με το μοβ πέπλο. Έδωσα IMEI στην Expansys και σε ένα λεπτό μου στείλανε την απόδειξη σε PDF (email) Τώρα τι γινετε... το στέλνω εκεί και οποιος θέλει βλέπει φωτογραφίες και ιστορίες ?? Μπορώ να βάλω κάποιο κωδικό σε αυτά ?.....νομίζω το είδα κάπου στο κινητό χωρίς να είμαι σίγουρος. Δε θέλω να μπλέξω με extra Apps από το market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmathiou Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλησπέρα παιδιά, διάβασα τα σχόλια σας και είπα να δοκιμάσω κι εγώ για την αναβάθμιση.. Πέρασε κι από το δικό μου, αν θυμάμαι καλά έχει cid HTC_304. Έχετε παρατηρήσει τυχόν προβλήματα ή κολλήματα? Να την περάσω άφοβα? :p Ισα ίσα νoμίζω οτι είναι ποιο γρήγορο και smooth. Σχετικά με τα χρώματα εμένα προσωπικά μου αρέσουν, αλλά αυτό είναι προσωπικό γουστο. θεωρώ οτι πολύ ωραιο είναι το blinkfeed (για όσους το χρησιμοποιούν) το νεό gallery καθώς και το app της cameras. ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει στις ρυθμίσεις θέματα. Εκεί θα βρεις και το μαύρο που είχε παλιά. Εγώ πάντως έχω μια απορία. Όταν άκουγα μουσική στο 5.5 στην οθόνη κλειδώματος είχε ένα widget με τα χειριστήρια που αν το εσερνα πάνω με πήγαινε στην εφαρμογή της μουσικής. Το ίδιο και για τις ειδοποιήσεις του ημερολογίου, για μηνύματα ή χαμένες κλήσεις. Τα widget είναι εκεί. Αλλά δε βλέπω τρόπο να ενεργοποιήσω τη συντόμευση να με πηγαίνει κατευθείαν στην εφαρμογή. Μήπως δε βλέπω κάτι; Δεν νομίζω οτι υπάρχει τρόπος. Μπορείς πάντως να κατεβάσεις την κουρτίνα και να πατήσεις πάνω στον Player και τότε θα σε πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Ευχάριστη αλλαγή το sense 6..ωραιο update και το τηλέφωνο ανεπαίσθητα γρηγορότερο... Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Ευχάριστη αλλαγή το sense 6..ωραιο update και το τηλέφωνο ανεπαίσθητα γρηγορότερο... Και γενικά μια πνοή φρεσκάδας και ανανέωσης. Γενικά μου άρεσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Με την ευκαιρία, με το μοβ πέπλο της κάμερας, αλλάζεται η κάμερα ή όλη η συσκευή? Και εγώ αγορασμένο από έξω (amazon.co.uk), ενώ αρχικά δεν είχε πρόβλημα, μου το εμφάνισε τώρα (αριθμός παρτίδας 39χχχχ). Αλλά σκέφτομαι να το στείλω αρκετά αργότερα, γιατί το χρειάζομαι το κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Αν έχεις συσκευή παραεισαγωγης, όχι ελληνική δηλαδή, το πιο πιθανόν να γίνει επισκευή δηλαδή αλλαγή μόνο της κάμερας...αν ήταν Ελληνικό μάλλον θα Στο έκαναν αντικατάσταση. Το δικό μου αγορασμένο από expansys γαλλικό το έδωσα στο επίσημο service , πήγε Γερμανία και μου το έστειλαν άψογο.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts