Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για βοηθησε λιγο,θελω ολο το sn ή τα πρωτα 3 ψηφια για το δω σαν τα lg..

Και τι προβληματα ειχαν οι πρωτες παρτιδες?

Τα 3 πρώτα ψηφία χρειάζεσαι μόνο.

Το μόνο πρόβλημα που υπήρχε ήταν το μωβ πέπλο στην κάμερα.

Επίσης, αν σε ενδιαφέρουν οι γρήγορες αναβαθμίσεις καλό είναι να μην πέσεις σε tmobile.

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα 3 πρώτα ψηφία χρειάζεσαι μόνο.

Το μόνο πρόβλημα που υπήρχε ήταν το μωβ πέπλο στην κάμερα.

Επίσης, αν σε ενδιαφέρουν οι γρήγορες αναβαθμίσεις καλό είναι να μην πέσεις σε tmobile.

Δηλαδη τι πρεπει να ειναι τα 3 πρωτα ψηφια;;;401 πχ σαν τα lg(ιανουαριου;;)

Δηλαδη τι πρεπει να ειναι τα 3 πρωτα ψηφια;;;401 πχ σαν τα lg(ιανουαριου;;)

Συγγνώμη, αλλά έκανα λάθος και θα το εξηγήσω καλύτερα.

Τα δύο πρώτα γράμματα είναι η χώρα παραγωγής, μετά τα επόμενα δύο ψηφία/γράμματα είναι η ημερομηνία παραγωγής. Εσύ θες να είναι 39, 3A, 3B, 3C ή απλά να ξεκινάει από 4, πχ 41, 42, 43 κλπ.

Το 3 δηλαδή σημαίνει 2013, το 4 2014. Το αμέσως επομένως είναι ο μήνας. 9 είναι ο Σεπτέμβρης, Α ο Οκτώβρης.

Εμένα πχ το serial είναι SH3A. Δηλαδή παράχθηκε στη Σαγκάη τον Οκτώβρη του 2013.

εμενα ειναι FA3A.FA?3A ειναι οκτωβρη του 2013.Το fa?

Το fa είναι αποσμητικό. :-P

Ταϊβάν είναι αν δεν κάνω λάθος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Μόλις ανακάλυψα κάτι που δεν το ήξερα στο Sense 6.

Όταν ανοίξεις το κινητό (με το κουμπί) και χωρίς να το ξεκλειδώσεις (π.χ. για να δεις κάποιο notification τραβώντας τη notification bar προς τα κάτω) με double tap η οθόνη κλείνει !

Κατά λάθος είχε κλείσει μια δυο φορές και νόμιζα ότι είναι bug γιατί δεν ήξερα πώς το έκανα, αλλά σήμερα το κατάλαβα ότι είναι νορμάλ και γίνεται με διπλό χτύπημα.

Δυστυχώς το αντίθετο (το double tap για να ανοίξει) δεν παίζει, ούτε επίσης γίνεται με ξεκλείδωτο το κινητό.

Δεν ξέρω αν είναι πολύ γνωστό, δεν το είχα δει κάπου και είπα να το μοιραστώ. Εκστασιάστηκα.

:D

Μόλις ανακάλυψα κάτι που δεν το ήξερα στο Sense 6.

Όταν ανοίξεις το κινητό (με το κουμπί) και χωρίς να το ξεκλειδώσεις (π.χ. για να δεις κάποιο notification τραβώντας τη notification bar προς τα κάτω) με double tap η οθόνη κλείνει !

Κατά λάθος είχε κλείσει μια δυο φορές και νόμιζα ότι είναι bug γιατί δεν ήξερα πώς το έκανα, αλλά σήμερα το κατάλαβα ότι είναι νορμάλ και γίνεται με διπλό χτύπημα.

Δυστυχώς το αντίθετο (το double tap για να ανοίξει) δεν παίζει, ούτε επίσης γίνεται με ξεκλείδωτο το κινητό.

Δεν ξέρω αν είναι πολύ γνωστό, δεν το είχα δει κάπου και είπα να το μοιραστώ. Εκστασιάστηκα.

:D

Και πάνω σε αυτό στηρίζουν πολλοί αυτό που από καιρό φαινόταν ότι θα κάνει η htc.. Στην ουσία η νέα rom με το Sense 6 δεν είναι γραμμένη από το μηδέν για το M7 όπως έκανε μέχρι τώρα αλλά πρόκειται για port από το M8 εξού και αυτό όπως και μερικά άλλα κατάλοιπα που ύπάρχουν στο M8 ενώ στο M7 είναι κρυμμένα. Όπως επίσης και το γεγονός ότι με custom kernel και το Sense6Toolbox τα wake gestures δουλεύουν κανονικά χωρίς να χρειάζεται κάποια άλλη τροποποίηση η rom. Γεγονός που αποδεικνύει ότι ο κώδικας υπάρχει αλλά είναι κρυμμένη η λειτουργία από τις ρυθμίσεις μιας και επίσημα το M7 δεν υποστηρίζει αυτή την δυνατότητα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

...

...

Αν βάλεις ένα custom kernel όπως το ElementalX έχεις DT2W και όλα τα gestures

Ναι Νίκο το γνωρίζω, αλλά δεν έχω ούτε τον χρόνο ούτε το κουράγιο να ασχοληθώ.

Είναι τόσο αψεγάδιαστη η συσκευή μετά από έναν χρόνο που θα το κάνω μόνο αν σταματήσει η HTC την υποστήριξη (και λογικά τότε θα είναι περίοδος για να αγοράσω καινούρια). Περισσότερο το αναφέρω για όσους σαν εμένα είναι full stock και πάρουν το Sense 6.

Ισχύει αυτό που λέει ο κολλάτος, τώρα γιατί κάποια πράγματα δεν τα "άφησαν" δεν ξέρω. Δεν ξέρω αν είναι θέμα μπαταρίας ή οτιδήποτε άλλο. Είναι γεγονός πάντως ότι στον τομέα του software η HTC είναι τρομερά σοβαρή εδώ και δυο χρόνια. Δεν ξέρω αν αυτό αρκεί για να σωθεί βέβαια...

Πόσες ώρες οθόνη σας βγάζει παιδιά? Είτε με data είτε με wifi

Εγώ με χρήση 19 ώρες έχω περίπου στις 4 ώρες κι ή και 2 ώρες ομιλία. Είναι πολύ καλός χρόνος και αρκετά κοντά σε ότι έβγαζα στο g2.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Εγώ με χρήση 19 ώρες έχω περίπου στις 4 ώρες κι ή και 2 ώρες ομιλία. Είναι πολύ καλός χρόνος και αρκετά κοντά σε ότι έβγαζα στο g2.

Τοσο πολυ;;;Τι ρομ εχεις;

Πόσο ακόμη θα περιμένουμε το Sense 6....???

Ανυπόμονος..είσαι φουλ αναβαθμισμένος αυτή τη στιγμή και πάλι γκρίνια; Καλά Καλά δεν περπάτησε Ελλάδα το m8

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Στοκ είμαι αλλά με Apex ,οπου εχω παρατηρησει κατά πολύ μειωμένη κατανάλωση εναντι του sense και ενεργο το greenify. Κλειστοί οι αυτόματοι συγχρονισμού και το δικτυο σε 2g.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Στοκ είμαι αλλά με Apex ,οπου εχω παρατηρησει κατά πολύ μειωμένη κατανάλωση εναντι του sense και ενεργο το greenify. Κλειστοί οι αυτόματοι συγχρονισμού και το δικτυο σε 2g.

χμ.μετρια δηλαδη,δε νομιζω οτι πλησιαζει το G2.με δικτυο σε 3G k data k wifi k gps ολη μερα ανοιχτα,επιασα και 8 ωρες οθονη(με τη δικη μου χρηση που σε αλλο κινητο δεν ειχα πιασει πανω απο 4)

Vamos Aris

G2 δεν πλησιάζει καν...

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Τελευαταία όταν έχω κλειστό το 3g κ προσπαθώ να κάνω κλήση, αργεί να γίνει. Είναι σαν να έχω 'delay' στην εντολή. Όταν ενεργοποιώ πάλι το 3g δουλεέυει κανονικά. Ξέρει κάποιος τι είναι?

Επειδή με ενδιαφέρει ως μελλοντικός κάτοχος του τηλ. Όταν πρωτοβγήκε πέρυσι στο blinkfeed δεν μπορούσες να προσθέσεις δικές σου ιστοσελίδες στην εφαρμογή, αλλά επέλεγες από αυτές που είχε ήδη. Επειδή κάπου διάβασα ότι στην πορεία η HTC θα προσέθετε αυτή την αναβάθμιση και ότι θα μπορούσες να επιλέξεις εσύ όποιες ιστοσελίδες θέλεις, ξέρει κανείς εάν έχει γίνει κάτι τέτοιο με την αναβάθμιση και του sense αλλά και της έκδοσης του adroid?

Επειδή με ενδιαφέρει ως μελλοντικός κάτοχος του τηλ. Όταν πρωτοβγήκε πέρυσι στο blinkfeed δεν μπορούσες να προσθέσεις δικές σου ιστοσελίδες στην εφαρμογή, αλλά επέλεγες από αυτές που είχε ήδη. Επειδή κάπου διάβασα ότι στην πορεία η HTC θα προσέθετε αυτή την αναβάθμιση και ότι θα μπορούσες να επιλέξεις εσύ όποιες ιστοσελίδες θέλεις, ξέρει κανείς εάν έχει γίνει κάτι τέτοιο με την αναβάθμιση και του sense αλλά και της έκδοσης του adroid?

Γίνεται κανονικά.

Το δικό μου Μ7, πήρα απόφαση και το έστειλα σε κλινική στη Γερμανία να φτιάξει το πρόβλημα στην όρασή του... Έβγαλα τα εισιτήρια στην Arvato agencies.... Ευχηθήτε του καλή τύχη....

και bytheway, το δέχτηκαν με βιβλιάρια υγείας μόνο το IMEI, όχι το πιστοποιητικό γέννησης.... από το κατάστημα

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Άντε με το καλό Πέτρο..λίγο υπομονή θέλει αλλά η δουλειά θα γίνει..

- Oneplus 12

Μολις ελαβα μια αναβαθμιση (Vodafone αγγλικο) 315ΜΒ αλλα δεν ελεγε κατι για sense 6... :mad:

My Smarphones after Siemens SX1

ΗTC P3300, HTC HD Mini, Lenovo S1, Lenovo S2, HTC Desire X, Samsung Galaxy S3, Lenovo K900, HTC One, Lenovo S650, Lenovo S860, HTC One E8, HTC One ME