Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για κάποιο λόγο όταν κάνω αναζήτηση με το native browser στις εικόνες του Google και πατάω κάποια να ανοίξει μου ανοίγει μια νέα καρτέλα αλλά δεν εμφανίζεται η εικόνα. Αυτό το παρατήρησα σήμερα. Δεν είχα πρόβλημα παλιότερα. Καθάρισα και τα δεδομένα αλλά δεν. Καμιά ιδέα;

Kαι σε εμενα το κανει σημερα

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kαι σε εμενα το κανει σημερα

Μήπως εγκατέστησες νέα έκδοση της ρομ σου χωρίς να εγκαταστήσεις το Google now?

Καποιος παρακολουθει τι γραφω και επεμβενει στο κινητο μου.....:D

Μολις συνδεθηκα σημερα στο σπιτι μου εβγαλε για αναβαθμιση την 4.3 !!!!!!!!!!!!!!!!

Μήπως εγκατέστησες νέα έκδοση της ρομ σου χωρίς να εγκαταστήσεις το Google now?

Eμενα ειναι 442 εδω και πολυ καιρο

Κάποιο καλό παιδί ένα λινκ με τι αλλαγές φέρνει το sense 6? Αν υπάρχει και σε ελληνικά, ακόμη καλύτερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Κάποιο καλό παιδί ένα λινκ με τι αλλαγές φέρνει το sense 6? Αν υπάρχει και σε ελληνικά, ακόμη καλύτερα.

Καλημέρα στην παρέα για άλλη μια φορά στα παλιά λημέρια χαχα!!ε Γιάννη!!!

Συμβουλές για εξοικονόμηση μπαταρίας?

Greenify

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify

Στα ελληνικά δύσκολο να βρεις

Εδώ έχει τις αλλαγές

http://www.pocket-lint.com/news/128002-htc-sense-6-0-vs-sense-5-5-new-features-tweaks-and-changes-reviewed

Στο Μ7 φυσικά διατηρούνται τα buttons που έχει και δεν είναι on-screen

Επίσης τα Motion Launch Gestures θέλουν διαφορετικό kernel που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα για Μ7

(αλλά υπάρχουν διάφορα custom kernels που ήδη κάνουν πολλά από αυτά)

Greenify

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify

Στα ελληνικά δύσκολο να βρεις

Εδώ έχει τις αλλαγές

http://www.pocket-lint.com/news/128002-htc-sense-6-0-vs-sense-5-5-new-features-tweaks-and-changes-reviewed

Στο Μ7 φυσικά διατηρούνται τα buttons που έχει και δεν είναι on-screen

Επίσης τα Motion Launch Gestures θέλουν διαφορετικό kernel που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα για Μ7

(αλλά υπάρχουν διάφορα custom kernels που ήδη κάνουν πολλά από αυτά)

Και πότε υπολογίζουμε να μας έρθουν αυτά τα καλούδια επίσημα;

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Και πότε υπολογίζουμε να μας έρθουν αυτά τα καλούδια επίσημα;

Είναι σε φάση integration, και μετά ακολουθεί η φάση του certification:

http://www.htc.com/us/go/htc-software-updates/

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά από διαρροές μέχρι το Μάρτιο, το OTA update θα είναι διαθέσιμο Μάιο ή Ιούνιο:

http://llabtoofer.com/2014/03/24/htc-software-updates-plan-24-03/

Αλλά υπάρχουν ήδη custom roms για Μ7 που έχουν πάρει τη ρομ του Μ8 και την έχουν προσαρμόσει για το Μ7 (αφαίρεση on-screen buttons κλπ)

(π.χ. INSERTCOIN, ARHD, VIPER κλπ)

Και λογικά οι custom roms θα ενημερωθούν με τον κώδικα της ρομ του Μ7 πριν βγει επισήμως το OTA update.

Παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας.Αξιζει πιστεύετε να αγοραστει αυτή την περίοδο; Tο βρίσκω σφραγισμένο στα 300 ευρώ.Η κάμερα είναι τοσο χαλια όσο ακούγεται;Ο ελεύθερος χώρος για την εγκατασταση εφαρμογών πόσος είναι περίπου;

Ευχαριστώ.

Παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας.Αξιζει πιστεύετε να αγοραστει αυτή την περίοδο; Tο βρίσκω σφραγισμένο στα 300 ευρώ.Η κάμερα είναι τοσο χαλια όσο ακούγεται;Ο ελεύθερος χώρος για την εγκατασταση εφαρμογών πόσος είναι περίπου;

Ευχαριστώ.

Αμάν πια με την κάμερα. Έχει δικό της νήμα ένα κλικ παρακάτω στην ενότητα του Ονε , τόσο δύσκολο είναι πια να μπείτε και να κρίνετε μόνοι σας? Δες μερικές και στην υπογραφή μου, μια χαρά είναι η κάμερα, αυτά τα λένε οι "ακατονόμαστοι" . :lol:

Άκου 300 ευρώ σφραγισμένο και να το σκέφτεσαι, τόσο έχει μεταχειρισμένο φίλε μου κανονικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ευχαριστώ.

Φιλε μου σε αυτη την τιμη και λιγο παραπανω παιζουν τα μεταχειρισμενα.

Πιστευω ειναι πολη καλη ευκαιρια δεδομενου οτι πριν λιγο καιρο ηταν η ναυαρχιδα της HTC.

Εγω σε ενα χρονο αλλαξα 3 one m7 και ακομα αυτο εχω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.

Με την μνημη δεν εχεις προβλημα, εχει πολυ ελευθερο χωρο.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Φιλαρακι μην το σκεφτεσαι....Το πηρα πριν απο 4-5 μερες ελαφρος μεταχειρισμενο (πολυ λιγη ωρα λειτουργιας και αδουλευτο) στα 330 ευρω (το 32αρι).

Σημερα μου ηρθε και η 4.4.2 και ολα ειναι κομπλε....Με την καμερα δεν θα εχεις κανενα προβλημμα....Μην σε τρομαζουν τα 4mp..Οι φωτογραφιες του ειναι πολυ καλες...

Η μνημη του ειναι ανετη...δεν θα σε προβληματισει και εχεις και δυνατοτητες επεκτασεις μεσω dropbox και drive...

Απο μπαταρια ειναι στα φυσιολογικα για smartphone...Δεδομενα και 4g συνεχως ανοικτα χωρις να κλεισεις καμια εφαρμογη ενημερωσης (καιρο και τοποθεσια) θα σου βγαλει μια μερα....Αν εχεις κλειστα τα δεδομενα και τα ανοιγεις πραγματικα οποτε τα χρειαζεσαι θα φτασεις και τις δυο μερες...;)

Συνοπτικα ολα αυτα....Αν διαβασεις ολα τα ποστ θα βγαλεις και τα δικα σου συμπερασματα....Αλλα πρωτα αγορασε το (μην το χασεις) και μετα ξεκινα το διαβασμα για λεπτομερειες....;)

Παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας.Αξιζει πιστεύετε να αγοραστει αυτή την περίοδο; Tο βρίσκω σφραγισμένο στα 300 ευρώ

...

Εκεί που το βρίσκεις 300 ευρώ, έχει διαθέσιμα και άλλα ή μόνο ένα?

Για εξοικονόμηση μπαταρίας ξέρω τα εξής:αυτόματος συγχρονισμός off,αυτόματη φωτεινότητα,μια επιλογή στον native browser για χαμηλό φωτισμό κατά το άνοιγμα νέας σελίδας,απενεργοποίηση εφαρμογών που δε χρησιμοποιούνται,χρήση της εξοικονόμησης.Υπάρχουν και άλλα;

Πάντως ώρες ώρες το Android μου τη δίνει πολύ. Χθες το βράδυ ενώ συνήθως χάνω καμιά 7-8% τη νύχτα με δεδομένα ανοιχτά (2g),ποιος ξέρει τι έπαθε και δούλευε όλο το βράδυ. Ξυπνάω σήμερα το πρωί και η συσκευή ήταν κλειστή από 45%. Στη χρήση μπαταρίας της HTC δείχνει κανονική λειτουργία όλο το βράδυ.
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Καλησπέρα. Σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω το τηλέφωνο και θέλω να ρωτήσω. Αν το πάρω τώρα σε τι έκδοση θα είναι το adroid και το sense...?

Καλησπέρα. Σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω το τηλέφωνο και θέλω να ρωτήσω. Αν το πάρω τώρα σε τι έκδοση θα είναι το adroid και το sense...?

Λογικά θα είναι ή θα σου έρθει update όταν το ανοίξεις σε 4.4.2 και sense 5.5

Λογικά θα είναι ή θα σου έρθει update όταν το ανοίξεις σε 4.4.2 και sense 5.5

Εκτός αν είναι T-Mobile που λογικά έχει ακόμα 4.3

εχετε παρει χαμπαρι οτι το wifi direct ειναι broken! Ακομα να το επαναφερει η HTC!

Και προσπαθούσα προχθές να μοιράσω δίκτυο και δεν υπήρχε τίποτε. Είπα κι εγώ τι στην ευχή συμβαίνει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Και προσπαθούσα προχθές να μοιράσω δίκτυο και δεν υπήρχε τίποτε. Είπα κι εγώ τι στην ευχή συμβαίνει.

Eπισημη τοποθετηση απο την HTC ειναι να χρησιμοποιειται το BT για μεταφορα αρχειων μεχρι να το επαναφέρουμε σε πλήρη λειτουργιά ξανα! :p

Αστεια πραγματα :p:p

Eπισημη τοποθετηση απο την HTC ειναι να χρησιμοποιειται το BT για μεταφορα αρχειων μεχρι να το επαναφέρουμε σε πλήρη λειτουργιά ξανα! :p

Αστεια πραγματα :p:p

Τουλάχιστον θα το επαναφέρουν..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Πάντως έχει γίνει ανέκδοτο η αναβάθμιση των t mobile... Ελπίζω απλά να περάσουν εντελώς την έκδοση με το kit Kat και να πάμε κατευθείαν στο sense 6 γιατί αλλιώς δε μας βλέπω να το παίρνουμε ποτέ...

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire