Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχει Knox αλλά η HTC έχει άλλους τρόπους για να δει τι έκανες. Για να ρουτάρεις πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader. Η επίσημη γραμμή λέει ότι χάνεις εγγύηση σε περίπτωση που ο bootloader είναι UNLOCKED ή RELOCKED.

Γι αυτό κάνεις ένα S-OFF τώρα που είναι ακόμη εφικτό και μπορείς μετά να επαναφέρεις τη συσκευή σου σε εργοστασιακή κατάσταση.

Finn εγώ που το έχω root, αλλά χωρίς S-OFF την έκανα την πατάτα?:blink:

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά έχω πρόβλημα με την ώρα του HTC One μου βάζω GMT +2 Athens και μου βγάζει την ώρα 3 με 4 λεπτά πίσω από το κανονικό δηλαδή πχ στο Pc τώρα έχω 5 και 55 και στο κινητό μου λέει 5 και 51; Όταν βάζεις GMT +2 Athens ρυθμίζει σωστά την ώρα μόνο του αλλά γιατί πάει 3 με 4 λεπτά πίσω; Ξέρει κανείς τι γίνετε συμβαίνει και σε άλλους αυτό; Edited by Panone

Finn εγώ που το έχω root, αλλά χωρίς S-OFF την έκανα την πατάτα?:blink:

Μπορείς να κάνεις και τώρα s-OFF. Δοκιμασε με το firewater, είναι πολύ απλό

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Μπορείς να κάνεις και τώρα s-OFF. Δοκιμασε με το firewater, είναι πολύ απλό

δεν πιστεύω να έχω θέμα με την ρομ και να ξαναφλασάρω από την αρχή. έχεις κάποιο λινκ για το firewater? Ευχαριστώ :)

δεν πιστεύω να έχω θέμα με την ρομ και να ξαναφλασάρω από την αρχή. έχεις κάποιο λινκ για το firewater? Ευχαριστώ :)

http://firewater-soff.com/

Να δούμε αν το Μ8 θα τα πάει καλά και στις πωλήσεις εκτός από τα βραβεία. Η ΗΤC χρειάζεται κεφάλαια για να συνεχίσει να αναπτύσσει τις συσκευές της.
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Όχι δεν είναι απαραίτητο να εγκαταστήσεις κάτι για να το δει. Παρολαυτα μπορείς να βάλεις και το HTC Sync για λειτουργίες backup etc.

Δοκίμασε άλλη μια φορά έλεγχο για ενημερώσεις. Προχθές επανεκυκλοφορησε η 4.4.2 με build number 4.19.401.11

Ναι ρε φίλε....όντως κατεβαίνει τωρα....αξίζει το κόπο?έχει τίποτα ενδιαφερον..ή μια από τα ίδια? Από μπαταρία?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

Να δούμε αν το Μ8 θα τα πάει καλά και στις πωλήσεις εκτός από τα βραβεία. Η ΗΤC χρειάζεται κεφάλαια για να συνεχίσει να αναπτύσσει τις συσκευές της.

Νομίζω ότι οι πωλήσεις θα τονωθούν από συσκευές όπως το Desire 816 που απ' ότι διάβασα ξεκίνησε πολύ καλά στην Κίνα.

Στις ναυαρχίδες τα πράγματα είναι πιο ζόρικα, ειδικά αν το Μ8 είναι περισσότερο upgrade του Μ7.

Ναι ρε φίλε....όντως κατεβαίνει τωρα....αξίζει το κόπο?έχει τίποτα ενδιαφερον..ή μια από τα ίδια? Από μπαταρία?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Οπως ειχα γραψει και σε εναν αλλο φιλο, αν πριν ειχες την 4.3 δεν θα καταλαβεις και πολλες διαφορες. Την βαζεις απλα για να εισαι 100% "ενημερωμενος"...! :p

Η μπαταρια εμενα μου φαινεται λιγαααααααακι καλυτερη απο την 4.3, καποιοι αλλοι φιλοι την βρηκαν χειροτερη... Αναλογα με την χρηση, θα την φορτιζεις οπωσδηποτε μια φορα την ημερα, εκτος κι αν το κλεινεις τα βραδυα, οποτε θα σου κραταει περισσοτερο...

Edited by stabill
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις το παρέλαβα και στο πρώτο άνοιγμα ήρθε ενημέρωση για 308mb

Μετά την εγκατάσταση να του κάνω ένα hard reset μιας και ακόμα δεν έχω βάλει κάτι μέσα?

Edited by agriniopk

Μετά την εγκατάσταση να του κάνω ένα hard reset μιας και ακόμα δεν έχω βάλει κάτι μέσα?

Οχι δεν χρειάζεται φιλε μου.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

μεγιές, καλορίζικο, και να το χαρείς :)

μεγιές, καλορίζικο, και να το χαρείς :)

Ευχαριστώ. Είχα μόνιμα HTC από τα πρώτα που κυκλοφόρησε και για 1 1/5 περίπου χρόνο πήγα Samsung και τώρα γύρισα. Το μεγαλύτερο λάθος ήταν. Δεν το ξανα κάνω. Το κινητό έχει ακριβώς αυτά που θέλει κάποιος με τον σωστό τρόπο. Εδώ δεν χρειάζομαι ούτε άλλο καν άλλο πρόγραμμα για τις κλήσεις.

Ευχαριστώ. Είχα μόνιμα HTC από τα πρώτα που κυκλοφόρησε και για 1 1/5 περίπου χρόνο πήγα Samsung και τώρα γύρισα. Το μεγαλύτερο λάθος ήταν. Δεν το ξανα κάνω. Το κινητό έχει ακριβώς αυτά που θέλει κάποιος με τον σωστό τρόπο. Εδώ δεν χρειάζομαι ούτε άλλο καν άλλο πρόγραμμα για τις κλήσεις.

όπως είχα πει και πιο παλιά το πρώτο HTC που είχα αγοράσει ήταν το HD2, και εννοείται το ίδιο βράδυ του είχα φλασάρει Android. To κινητό ρολάρει απίστευτα, και δεν χρειάζεται κάτι. εκτός και αν σε αρέσουν οι custom roms :)

νομίζω πως όχι. συνήθως το πατάω μέχρι να νιώσω την δόνηση. θα το προσέξω κ θα επανέλθω αν χρειαστεί.

Έκανα ο,τι μου είπες κ πάλι το ιδιο κάνει. αν το κλείσω για μιση ωρα κ το ανοίξω, θα το πατήσω μέχρι την δόνηση κ θα ανοιξει κανονικά χωρισ να αναβοσμυσουν τα φωτακια

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ρε παιδιά. Στις ρυθμίσεις λογαριασμών και συγχρονισμού, μου βγάζει το συγχρονισμό του λογαριασμού HTC απενεργοποιημένο. Γιατί; Έχω σπάσει το κεφάλι μου να το ενεργοποιήσω και δε μπορώ

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ρε παιδιά. Στις ρυθμίσεις λογαριασμών και συγχρονισμού, μου βγάζει το συγχρονισμό του λογαριασμού HTC απενεργοποιημένο. Γιατί; Έχω σπάσει το κεφάλι μου να το ενεργοποιήσω και δε μπορώ

Γιατί έχεις ενεργό το συγχρονισμό (backup) της Google. Δεν μπορούν να δουλέψουν μαζί αυτά. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Γιατί έχεις ενεργό το συγχρονισμό (backup) της Google. Δεν μπορούν να δουλέψουν μαζί αυτά. ;)

Μάλιστα. Ποιό προτείνεις να κρατήσω; Της HTC είναι πιο καλό backup ή τα ίδια με της Google;

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλιστα. Ποιό προτείνεις να κρατήσω; Της HTC είναι πιο καλό backup ή τα ίδια με της Google;

Η βασικη διαφορα τους ειναι οτι το ενα δουλευει με ολες τις android συσκευες ενω το αλλο δουλευει μονο με τις HTC. Εγω σου προτεινω να βαλεις της Google.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Παιδιά ξέρετε σε ποιο σκρουτζομαγαζο θα βρω ελληνικη συσκευή;
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Παιδιά ξέρετε σε ποιο σκρουτζομαγαζο θα βρω ελληνικη συσκευή;

Εγώ κατάλαβα ότι είναι και λίγο θέμα τύχης. Εγώ το πήρα από Birdphone. Μου είπαν ότι είναι με αγγλικό μενού και πως δεν έχει Ελληνικά. Και Ελληνικά είχε και μενού στα ελληνικά και προσπεκτους στα ελληνικά.

από τα ξημερώματα αυτή έχω φλασάρει στο κινητό :D

Εγώ δεν άντεξα να την περάσω εκείνη την ώρα, οπότε το κάνω τώρα.. :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.