stabill Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Πρέπει να βρεις το URL Αν το βρεις, απλά το πατάς στον browser και το κατεβάζεις Τα OTA updates κατεβαίνουν από εδώ: http://fotadl.htc.com//secure/ Αν για παράδειγμα ξέρεις ότι το filename είναι ota_m7_ul_jb43_sense55_mr_htc_europe_3-62-401-1-2-24-401-8_release_338160gxmo5sd9337kadux.zip τότε η πλήρης διεύθυνση είναι http://fotadl.htc.com/secure/ota_m7_ul_jb43_sense55_mr_htc_europe_3-62-401-1-2-24-401-8_release_338160gxmo5sd9337kadux.zip Ευχαριστω! Πως ομως θα ξερω το filename? Δεν υπαρχει καποια σελιδα στην HTC που να εχει τα firmwares μαζεμενα ωστε να επιλεγει ο καθενας αυτο που θελει? Και κατι αλλο: Η μπαταρια εμενα μου φαινεται καλυτερη. Χωρις reset, χωρις τιποτα αλλο και χωρις να κοιταζω ποια εφαρμογη "ετρωγε" μπαταρια πριν και ποια "τρωει" τωρα, μου φαινεται ελαφρα καλυτερη... Βεβαια θελει σωστη και περισσοτερη παρατηρηση... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Τα awakes πού τα βλέπω; Θα του κάνω κι ένα restart γιατί εχθές έδειχνε ok . Αδρά, χωρίς λεπτομέρειες τι φταίει, μπορείς να δεις στο settings, power, history. Βλέπεις τη μπάρα του awake. Αν είναι μπλε όταν δεν έχεις αναμμένη οθόνη τότε κάτι κρατάει τη συσκευή ξύπνια. [ATTACH]41711[/ATTACH][ATTACH]41712[/ATTACH] Έκανα factory reset χθες. Δε μου φαίνονται φυσιολογικά Κι εμένα περίπου έτσι είναι όταν είμαι συνδεδεμένος σε wifi. Σε 3G δεν έχω το Kernel (Android OS). Δυστυχώς δεν ξέρω τι γινόταν στην 4.3 γιατί τότε ήμουν μονίμως σε 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Καλησπέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω το one,αλλά δεν βρίσκω πρόσφατη παρτίδα(οκτωβρίου και μετά) σε μαύρο χρώμα.Μπορεί να μας πει κάποιος αν φτιάχτηκαν τα θέματα που είχε με την κάμερα με την αναβάθμιση 4.4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Αδρά, χωρίς λεπτομέρειες τι φταίει, μπορείς να δεις στο settings, power, history. Βλέπεις τη μπάρα του awake. Αν είναι μπλε όταν δεν έχεις αναμμένη οθόνη τότε κάτι κρατάει τη συσκευή ξύπνια. τίγκα μπλε ήταν. Μετά την επανεκκίνηση δείχνει να έστρωσε γιατί έκανε ένα κενό όταν έκλεισε η οθόνη. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Αυτό είναι φυσιολογικό; [ATTACH]41718[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Αυτό είναι φυσιολογικό; [ATTACH]41718[/ATTACH] Δεν μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα από αυτό Σε μια φυσιολογική χρήση, το 1/3 το τρώει η οθόνη, το 1/3 το radio (Phone, Phone Radio, WiFi, Bluetooth κλπ) και το 1/3 οι εφαρμογές αυτές καθ'εαυτές. Αν τα πρώτα δύο τα βάζεις στο System, ναι τότε γίνεται. Βάλε το Gsam Battery Monitor αν σε ενδιαφέρει να έχεις καλύτερη εικόνα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Καλησπέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω το one,αλλά δεν βρίσκω πρόσφατη παρτίδα(οκτωβρίου και μετά) σε μαύρο χρώμα.Μπορεί να μας πει κάποιος αν φτιάχτηκαν τα θέματα που είχε με την κάμερα με την αναβάθμιση 4.4; Αν δε σε απασχολεί η τιμή και να είναι ελληνικής αντιπροσωπίας, τότε το expansys έχει πρόσφατες παρτίδες σίγουρα. Από σκρουτζ παίζει να έχει το birdphone αν θυμάμαι καλά από ένα παιδί που έψαχνε. Πάρε τηλέφωνο αν είναι και ζήτα το SN. τίγκα μπλε ήταν. Μετά την επανεκκίνηση δείχνει να έστρωσε γιατί έκανε ένα κενό όταν έκλεισε η οθόνη. Μάλιστα. Κι εμένα μου το έκανε προχθες. Δε φταίει η αναβάθμιση πάντως, αυτό είναι σίγουρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Ευχαριστω! Πως ομως θα ξερω το filename? Δεν υπαρχει καποια σελιδα στην HTC που να εχει τα firmwares μαζεμενα ωστε να επιλεγει ο καθενας αυτο που θελει? ... Όχι, δεν υπάρχει σελίδα στην HTC που να έχει τα firmwares μαζεμένα ή ξεχωριστά Κάποια υπάρχουν εδώ: http://www.htc1guru.com/downloads/ota-downloads/ Για να βρεις το filename, πρέπει να κάνεις καταγραφή την στιγμή που το κατεβάζεις Μπορείς να κρατήσεις log είτε τρέχοντας μια εφαρμογή (π.χ. Catlog) είτε πατώντας adb logcat από το command line στο PC (το USB debugging πρέπει να είναι ενεργοποιημένο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Από Γερμανία t mobile πήρε κάνεις κιτ κατ ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Σε οτι εχει σχεση με την μπαταρια ειμαι υπερευχαρηστημενος.Μιαμιση μερα με πολλες κλησεις,συγχρονισμο μονιμα,ιντερνετ.Ειδικα σε σχεση με το 925...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Ρε παιδια, αυτη η άσπρη σκουπα του clean master πως φεύγει απο την μπαρα ειδοποιησεων; Μας έχει σπάσει τα νεύρα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Μάλιστα. Κι εμένα μου το έκανε προχθες. Δε φταίει η αναβάθμιση πάντως, αυτό είναι σίγουρο. Σκέψου ότι το πρωί μου έβγαλε τις υπηρεσίες Google σαν ένα μαύρο κενό τετραγωνάκι στις πρόσφατες που βγαίνουν με διπλό ταπ στο home και μόλις τις έκλεισα από εκεί, έγινε γκρι το widget του Google now :sly: Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Ρε παιδια, αυτη η άσπρη σκουπα του clean master πως φεύγει απο την μπαρα ειδοποιησεων; Μας έχει σπάσει τα νεύρα. ανοίγεις το clean master πας ρυθμίσεις και ξετικάρεις πάνω πάνω εργαλεία γραμμής ειδοποιήσεων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 ανοίγεις το clean master πας ρυθμίσεις και ξετικάρεις πάνω πάνω εργαλεία γραμμής ειδοποιήσεων :) Να'σαι καλά φίλε μου. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Σκέψου ότι το πρωί μου έβγαλε τις υπηρεσίες Google σαν ένα μαύρο κενό τετραγωνάκι στις πρόσφατες που βγαίνουν με διπλό ταπ στο home και μόλις τις έκλεισα από εκεί, έγινε γκρι το widget του Google now :sly: Αν έχεις και Google now ενεργοποιημένο τότε αυτά μπορούν να συμβούν. Κάτι πρέπει να κάνει πια η Google με τις υπηρεσίες της. Τόσες εφαρμογές έχουμε στο κινητό από ανεξάρτητους devs και μας τη φέρνει η Google, το Facebook και άλλα μεγαθήρια. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Αν έχεις και Google now ενεργοποιημένο τότε αυτά μπορούν να συμβούν. Κάτι πρέπει να κάνει πια η Google με τις υπηρεσίες της. Τόσες εφαρμογές έχουμε στο κινητό από ανεξάρτητους devs και μας τη φέρνει η Google, το Facebook και άλλα μεγαθήρια. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Χαχαχαχα! Ορθόν! Είναι ανάποδο... Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Να'σαι καλά φίλε μου. Τίποτα φίλε μου :) Από την ημέρα που πέρασα την 4.4.2. έχω την εφαρμογή εξοικονόμησης ενέργειας ανοιχτή. Γιατί νομίζω ενώ σβήνει το κινητό συνεχίζει να είναι αναμμένο το wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Όχι, δεν υπάρχει σελίδα στην HTC που να έχει τα firmwares μαζεμένα ή ξεχωριστά Κάποια υπάρχουν εδώ: http://www.htc1guru.com/downloads/ota-downloads/ Για να βρεις το filename, πρέπει να κάνεις καταγραφή την στιγμή που το κατεβάζεις Μπορείς να κρατήσεις log είτε τρέχοντας μια εφαρμογή (π.χ. Catlog) είτε πατώντας adb logcat από το command line στο PC (το USB debugging πρέπει να είναι ενεργοποιημένο) Καταλαβα... (λιγο "μπακαλιστικα" ολα αυτα, η Sam(e)sung τα ειχε λιγο πιο οργανωμενα...) Ας πουμε λοιπον οτι εγω τωρα το κανω root... Προφανως εχοντας custom recovery δεν θα μπορω να περασω τα επισημα updates (αναφερθηκε λιγα posts πιο πανω). 1) Η συσκευη θα με ειδοποιει οτι υπαρχει update, ασχετα με το οτι δεν θα μπορει να εγκατασταθει? (αν καταλαβα καλα, ναι) 2) Για να περασω το επισημο update θα πρεπει να επαναφερω τη stock recovery, να κανω install το update και μετα να το ξαναrootαρω? (προφανως η απαντηση ειναι παλι ναι) 3) Αλλος τροπος να περαστει το update χωρις ολη αυτη τη "μανουρα" και χωρις να βαλεις customια, υπαρχει? (εδω μαλλον η απαντηση ειναι οχι...) Επειδη μονος μου ρωταω - μονος μου απανταω, απλα επιβεβαιωστε μου τις απαντησεις!!! :lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Καταλαβα... (λιγο "μπακαλιστικα" ολα αυτα, η Sam(e)sung τα ειχε λιγο πιο οργανωμενα...) Ας πουμε λοιπον οτι εγω τωρα το κανω root... Προφανως εχοντας custom recovery δεν θα μπορω να περασω τα επισημα updates (αναφερθηκε λιγα posts πιο πανω). 1) Η συσκευη θα με ειδοποιει οτι υπαρχει update, ασχετα με το οτι δεν θα μπορει να εγκατασταθει? (αν καταλαβα καλα, ναι) 2) Για να περασω το επισημο update θα πρεπει να επαναφερω τη stock recovery, να κανω install το update και μετα να το ξαναrootαρω? (προφανως η απαντηση ειναι παλι ναι) 3) Αλλος τροπος να περαστει το update χωρις ολη αυτη τη "μανουρα" και χωρις να βαλεις customια, υπαρχει? (εδω μαλλον η απαντηση ειναι οχι...) Επειδη μονος μου ρωταω - μονος μου απανταω, απλα επιβεβαιωστε μου τις απαντησεις!!! :lol::lol::lol: σόρρυ συνονόματε αλλά κλαίω, από το ύφος του μυνήματος σου :lol: κερνάω φραπόγαλο στο Ζέπελιν αν θέλεις :p:offtopic: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Καταλαβα... (λιγο "μπακαλιστικα" ολα αυτα, η Sam(e)sung τα ειχε λιγο πιο οργανωμενα...) Ας πουμε λοιπον οτι εγω τωρα το κανω root... Προφανως εχοντας custom recovery δεν θα μπορω να περασω τα επισημα updates (αναφερθηκε λιγα posts πιο πανω). 1) Η συσκευη θα με ειδοποιει οτι υπαρχει update, ασχετα με το οτι δεν θα μπορει να εγκατασταθει? (αν καταλαβα καλα, ναι) 2) Για να περασω το επισημο update θα πρεπει να επαναφερω τη stock recovery, να κανω install το update και μετα να το ξαναrootαρω? (προφανως η απαντηση ειναι παλι ναι) 3) Αλλος τροπος να περαστει το update χωρις ολη αυτη τη "μανουρα" και χωρις να βαλεις customια, υπαρχει? (εδω μαλλον η απαντηση ειναι οχι...) Επειδη μονος μου ρωταω - μονος μου απανταω, απλα επιβεβαιωστε μου τις απαντησεις!!! :lol::lol::lol: Χαχαχα,ωραια συζητηση! Και ναι δικιο εχει το κομματι του εαυτου σου που απανταει. Να ρωτησω κατι αλλο.Ψαχνω να γυρισω στοκ για να παει για service,εχει παρει πουθενα το ματι σας ruu για t-mobile; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 σόρρυ συνονόματε αλλά κλαίω, από το ύφος του μυνήματος σου :lol: κερνάω φραπόγαλο στο Ζέπελιν αν θέλεις :p:offtopic: Εισαι ο δευτερος που την παταει με το ονομα μου!!! Σταυρος απο το sta κι οχι απο το bill!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vas_S Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Στο Settings-> About Device -> Check for Updates δεν έχει τίποτα? Αν έχεις custom recovery, μπορείς να κατεβάσεις το OTA σε zip και να το περάσεις. Το HTC sync manager που βοηθάει? Στην ενημερώσεις λογισμικού γράφει "Το τηλέφωνό σας έχει ενημερωθεί" και από κάτω"Δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις για το τηλέφωνό σας". Το τηλέφωνο δεν το έχω κάνει Root, και γενικά έχω μέτρια εμπειρία (τι είναι custom recovery?) Σκέφτομαι μήπως έχει κατέβει η αναβάθμιση αλλά δεν έχει εγκατασταθεί; αλλά δεν βρίσκω τίποτα στις λήψεις. Μάλλον θα πρέπει να μιλήσω με την htc. Ξέρει κανείς αν έχει help desk η htc στην Ελλάδα και αν ναι ποιο το τηλέφωνό του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Α το htc sync manager θα το χρησιμοποιούσα για να φορτώσω το μόνο πρόσφατο backup που είχα κρατήσει με αυτό, αλλά χρειάστηκε να το απεγκαταστήσω (όπου χάθηκε και το backup) και να το επανεγκαταστήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Στην ενημερώσεις λογισμικού γράφει "Το τηλέφωνό σας έχει ενημερωθεί" και από κάτω"Δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις για το τηλέφωνό σας". Το τηλέφωνο δεν το έχω κάνει Root, και γενικά έχω μέτρια εμπειρία (τι είναι custom recovery?) Σκέφτομαι μήπως έχει κατέβει η αναβάθμιση αλλά δεν έχει εγκατασταθεί; αλλά δεν βρίσκω τίποτα στις λήψεις. Μάλλον θα πρέπει να μιλήσω με την htc. Ξέρει κανείς αν έχει help desk η htc στην Ελλάδα και αν ναι ποιο το τηλέφωνό του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Α το htc sync manager θα το χρησιμοποιούσα για να φορτώσω το μόνο πρόσφατο backup που είχα κρατήσει με αυτό, αλλά χρειάστηκε να το απεγκαταστήσω (όπου χάθηκε και το backup) και να το επανεγκαταστήσω. Είπες ότι έκανες factory reset όταν σου ήρθε η ειδοποίηση ή πάτησες cancel μήπως; Σε κάθε περίπτωση, σε nexus ή samsung που είχα, κάνοντας κάτι τέτοιο έχανες τη σειρά σου. Με άλλα λόγια ξαναέμπαινες στη λίστα και περίμενες νέα ειδοποίηση. Την είχα πατήσει έτσι με το note 2 και ξαναήρθε μετά από εβδομάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Ναι με το factory reset χάνεις την σειρά και πας για επόμενο batch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Αν δε σε απασχολεί η τιμή και να είναι ελληνικής αντιπροσωπίας, τότε το expansys έχει πρόσφατες παρτίδες σίγουρα. Από σκρουτζ παίζει να έχει το birdphone αν θυμάμαι καλά από ένα παιδί που έψαχνε. Πάρε τηλέφωνο αν είναι και ζήτα το SN. Ευχαριστώ.Η αλήθεια είναι οτι με ενδιαφέρει η τιμή γι αυτό θέλω απο σκρουτζ.καποιοι δεν μου δινουν sn και οσοι μου δινουν είναι παλιες παρτιδες.Το birdphone εχει branded τηλέφωνα από ότι είδα.Δεν ξέρω αλήθεια τι να κάνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts