Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ για το χρόνο που διέθεσες να γράψεις.

Ναι καλά δεν θα είναι Maxx σίγουρα, αλλά με ενδιαφέρει αυτό που γράφεις, πόσο smooth είναι και αν αντέχει στο να ανοίγεις διάφορες εφαρμογές. Τα specs είναι αρκετά καλά, και με το Maxx έχω ταβανώσει αρκετά αφού είναι διπύρινο και 1 GB Ram

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό μην σε απασχολεί..όπως είπε ο calexako ότι καλυτερο σε ταχύτητα μετά το n5

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

μια και ζήτησε ο φίλος karx να πω εντυπώσεις σε σχέση με το προηγούμενο κινητό(Xperia Z) που είχα.

Η οθόνη άριστη, απλά σε φωτεινότητα υστερεί σε σχέση με το Ζ

ο ήχος οκ χωρίς λόγια, σε σχέση με το άθλιο ηχείο που είχε το Ζ και στο σημείο που ήταν τοποθετημένο.

το ρολάρισμα του λειτουργικό είναι υποδειγματικό

στιβαρή κατασκευή όπως και το Ζ, άλλη αίσθηση το αλουμίνιο άλλη το γυαλί. απλά νομίζω ότι με το αλουμίνιο έχεις την αίσθηση ότι γλυστράει από την παλάμη, ίσως να οφείλετε και στο μη επίπεδο πίσω μέρος.

Απλά έχω ένα θέμα με τα ακουστικά που δεν διαθέτουν volume +/-

Aυτά σε λίγες γραμμές. Περισσότερα με τον καιρό, μια και το έχω στην κατοχή μου μόνο 3 μέρες. :)

μια και ζήτησε ο φίλος karx να πω εντυπώσεις σε σχέση με το προηγούμενο κινητό(Xperia Z) που είχα.

Η οθόνη άριστη, απλά σε φωτεινότητα υστερεί σε σχέση με το Ζ

ο ήχος οκ χωρίς λόγια, σε σχέση με το άθλιο ηχείο που είχε το Ζ και στο σημείο που ήταν τοποθετημένο.

το ρολάρισμα του λειτουργικό είναι υποδειγματικό

στιβαρή κατασκευή όπως και το Ζ, άλλη αίσθηση το αλουμίνιο άλλη το γυαλί. απλά νομίζω ότι με το αλουμίνιο έχεις την αίσθηση ότι γλυστράει από την παλάμη, ίσως να οφείλετε και στο μη επίπεδο πίσω μέρος.

Απλά έχω ένα θέμα με τα ακουστικά που δεν διαθέτουν volume +/-

Aυτά σε λίγες γραμμές. Περισσότερα με τον καιρό, μια και το έχω στην κατοχή μου μόνο 3 μέρες. :)

Ευχαριστώ!

Πάντως δεν είναι ιδέα σου, όντως γλιστράει πολύ το κινητό.

Ευχαριστώ!

Πάντως δεν είναι ιδέα σου, όντως γλιστράει πολύ το κινητό.

Να σαι καλά φίλε karx. Αλλά ξενέρωσα με τα ακουστικά. Βάλε βγάλε από την θήκη το κινητό για να ανεβάσεις κατεβάσεις την ένταση της μουσικής

Μια ερωτησουλα για οποιον μπορει να μου απαντησει,θελω να παρω το htc one,μπορω να συγχρονισω απο outlok se gmail τις επαφες μου?

Από root, είναι εύκολο; Μόνο root, όχι κάτι άλλο.

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Από root, είναι εύκολο; Μόνο root, όχι κάτι άλλο.

Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364479 διάβασε καλά τι γράφουν τα παιδιά. για μένα το βρήκα λίγο βουνό, Περιμένω τον gsir να βάλει το χεράκι του να το κάνουμε μαζί :p

Μπιλυ δεν μπορεις χωρις ρουτ ετσι; περιμενε μην το χεις δωσει πριν ερθω τελος του μήνα!

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364479 διάβασε καλά τι γράφουν τα παιδιά. για μένα το βρήκα λίγο βουνό, Περιμένω τον gsir να βάλει το χεράκι του να το κάνουμε μαζί :p

Αν και δεν εχω ασχοληθει ακομα, πιστευω οτι ειναι "βουνο" για οποιον προερχεται π.χ. απο Samsung, οπως εγω... Κατα τ'αλλα, πιστευω οτι αν το κανεις μια φορα, το "επιασες" το θεμα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια ερωτησουλα για οποιον μπορει να μου απαντησει,θελω να παρω το htc one,μπορω να συγχρονισω απο outlok se gmail τις επαφες μου?

Η ερώτηση αυτή είναι ανεξάρτητη του one και του android γενικότερα.

Κάνε export από το outlook το φάκελο των επαφών σε csv, και κάνε τις import στα Gmail contacts.

https://www.google.com/contacts

[More] -> Import

Το Outlook ξέχνα το τελείως, βολεύει μόνο σε εταιρικά περιβάλλοντα που έχουν exchange server και μπορείς να προσπελάσεις τα δεδομένα από web και mobile devices.

Edited by Nikos2k5

Και γω από LG που ήρθα μου φάνηκε δύσκολο Γτ ήθελα να το κάνω χωρίς το htcdev ..Αλλά εδώ είμαστε και εμείς να βοηθήσουμε. :P

Όταν λες τελευταίο firmware τι εννοείς;

Αν έχεις ξεκλειδώσει, και βάζεις custom roms, μπορεί να έχεις την τελευταία έκδοση του android αλλά μπορεί να μην έχεις το τελευταίο firmware.

Μια Custom ROM αλλάζει κυρίως το system.img και το kernel. Το firmware.zip περιλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα, όπως radio drivers, τους drivers για την οθόνη αφής, IRDA drivers, το resource power manager, κλπ. Αυτά δεν αλλάζουν βάζοντας μια custom ROM. Αν θες να αναβαθμίσεις το firmware, το κάνεις ξεχωριστά.

Το σύμπτωμα που έχεις είναι λίγο περίεργο, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.

Δες έναν οδηγό για αναβάθμιση του firmware στην δεύτερη ενότητα αυτού του post:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2365506

Αν έχεις ξεκλειδώσει, και βάζεις custom roms, μπορεί να έχεις την τελευταία έκδοση του android αλλά μπορεί να μην έχεις το τελευταίο firmware.

Μια Custom ROM αλλάζει κυρίως το system.img και το kernel. Το firmware.zip περιλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα, όπως radio drivers, τους drivers για την οθόνη αφής, IRDA drivers, το resource power manager, κλπ. Αυτά δεν αλλάζουν βάζοντας μια custom ROM. Αν θες να αναβαθμίσεις το firmware, το κάνεις ξεχωριστά.

Το σύμπτωμα που έχεις είναι λίγο περίεργο, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.

Δες έναν οδηγό για αναβάθμιση του firmware στην δεύτερη ενότητα αυτού του post:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2365506

Θα το δοκιμασω.Εχω την arhd 51.0 και νομιζα οτι αναβαθμιζονται ολα, αλλα μαλλον δεν ειναι ετσι τελικα..

Ευχαριστω πολυ

Απο οτι ειδα εχω την εκδοση 4.19.401.8 που ειναι και η τελευταια..

Edited by D_Angelos

Μπιλυ δεν μπορεις χωρις ρουτ ετσι; περιμενε μην το χεις δωσει πριν ερθω τελος του μήνα!

Αν και δεν εχω ασχοληθει ακομα, πιστευω οτι ειναι "βουνο" για οποιον προερχεται π.χ. απο Samsung, οπως εγω... Κατα τ'αλλα, πιστευω οτι αν το κανεις μια φορα, το "επιασες" το θεμα...

Αντώνη δεν νομίζω να το δώσω τόσο σύντομα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό :)

φίλε stabill το θέμα root το έχω.Το πρώτo htc που είχα αγοράσει ήταν το HD2(το δεύτερο είναι το τωρινό), που το ίδιο βράδυ ξήλωσα τα windows και πέρασα Froyo.:p

απλά με χαλάει το όλο θέμα με το διάβασμα :p:lol:

Παρατηρώ ότι το κινητό έχει πολύ καλό σήμα WiFi, πιάνει παντού μέσα στο σπίτι, σε αντίθεση με όλα τα nexus που είχα. Δεν πρέπει όμως να ακουμπάς πάνω γιατί τότε πέφτει το σήμα από φουλ στο 1/4. Ευτυχώς δεν το χάνει τελείως.

Και το σήμα κινητής είναι πάρα πολύ καλο. Το θέμα που είχες με το wifi το ελυσες υποθέτω...

- Oneplus 12

Και το σήμα κινητής είναι πάρα πολύ καλο. Το θέμα που είχες με το wifi το ελυσες υποθέτω...

Το σήμα κινητής είναι απλά τέλειο!

Την άλλη βδομάδα θα πάω πάλι σ' εκείνο το router.

Στη Σουηδία δεν έχω κανένα θέμα πουθενά, στο πατρικό μου που είμαι τώρα (Ελλάδα) πάλι κανένα θέμα. Μόνο εκεί το συνάντησα. Θα αλλάξω αν είναι από wpa/wpa2 που έχει ο φίλος σε wpa μήπως φταίει αυτό, από το λίγο ψάξιμο που έκανα. Επίσης έχω σημειώσει διάφορες εφαρμογές από play store να τις δοκιμάσω (κυρίως αυτήν https://play.google.com/store/apps/details?id=org.wahtod.wififixer).

Θα ενημερώσω κι εδώ.

Γενικό θέμα το κινητό πάντως δεν έχει.

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

HTC commits to giving all new flagship devices major Android updates for 2 years http://feedproxy.google.com/~r/androidcentral/~3/qL-LQTSbrcM/story01.htm

Θα υποστηρίζει τις συσκευές της πιο πολύ κι απ' ότι η Google τα nexus!

Το συγκεκριμένο ειπώθηκε από την HTC Αμερικής. Μακάρι να γίνει και στην Ευρώπη.

φίλε stabill το θέμα root το έχω.Το πρώτo htc που είχα αγοράσει ήταν το HD2(το δεύτερο είναι το τωρινό), που το ίδιο βράδυ ξήλωσα τα windows και πέρασα Froyo.:p

απλά με χαλάει το όλο θέμα με το διάβασμα :p:lol:

Κι εσυ????? Κι εγω!!!! Αθανατο HD2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :offtopic::offtopic: :lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μεχρι ποιές παρτίδες φορουσαν τα καλά μικρόφωνα?

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη παρτίδα. Δεν σταμάτησαν ξαφνικά να βάζουν μικρόφωνα της STM. Θα συνέχιζαν μέχρι να τους τελιώσει το απόθεμα που είχαν ήδη προμηθευτεί. Ένας τρόπος δοκιμής είναι να πάρεις το κινητό σου σε μια συναυλία ή σε κάποιο χώρο με πολύ δυνατή μουσική και να τραβήξεις βίντεο. Δεν θα πρέπει να υπάρχει καθόλου παραμόρφωση στην ήχο

Ερώτηση. Το κινητό διαθέτει 2GB Ram LPDDR2 ή LPDDR3? γιατί στην συσκευασία γράφει 2 και στο site της Qualcomm 3. Tι να πρωτοπιστέψω?

Ειδικα για sms χρησιμοποιω το GoSMS και το κανει αυτο που λες... ;) Η μαμησια εφαρμογη δεν ξερω...

Το GoSMS το ξέρω και το χρησιμοποιούσα στο SGS3, αλλά στο One θεωρώ ιεροσυλία να χρησιμοποιώ 3rd party apps :p

Μπες στα μηνύματα, πήγαινε στις ρυθμίσεις , από εκεί στις ειδοποιήσεις και ξετίκαρε την προεπισκόπηση ειδοποίησης.

Νομίζω το είχα κάνει ήδη. Θα δω αν κάνει αυτό που θέλω.

Ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις!

Ερώτηση. Το κινητό διαθέτει 2GB Ram LPDDR2 ή LPDDR3? γιατί στην συσκευασία γράφει 2 και στο site της Qualcomm 3. Tι να πρωτοπιστέψω?

Lpddr2 εχει..

I Want To Believe