lanc3lot Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Σε ευχαριστώ για το χρόνο που διέθεσες να γράψεις. Ναι καλά δεν θα είναι Maxx σίγουρα, αλλά με ενδιαφέρει αυτό που γράφεις, πόσο smooth είναι και αν αντέχει στο να ανοίγεις διάφορες εφαρμογές. Τα specs είναι αρκετά καλά, και με το Maxx έχω ταβανώσει αρκετά αφού είναι διπύρινο και 1 GB Ram Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Αυτό μην σε απασχολεί..όπως είπε ο calexako ότι καλυτερο σε ταχύτητα μετά το n5 Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 μια και ζήτησε ο φίλος karx να πω εντυπώσεις σε σχέση με το προηγούμενο κινητό(Xperia Z) που είχα. Η οθόνη άριστη, απλά σε φωτεινότητα υστερεί σε σχέση με το Ζ ο ήχος οκ χωρίς λόγια, σε σχέση με το άθλιο ηχείο που είχε το Ζ και στο σημείο που ήταν τοποθετημένο. το ρολάρισμα του λειτουργικό είναι υποδειγματικό στιβαρή κατασκευή όπως και το Ζ, άλλη αίσθηση το αλουμίνιο άλλη το γυαλί. απλά νομίζω ότι με το αλουμίνιο έχεις την αίσθηση ότι γλυστράει από την παλάμη, ίσως να οφείλετε και στο μη επίπεδο πίσω μέρος. Απλά έχω ένα θέμα με τα ακουστικά που δεν διαθέτουν volume +/- Aυτά σε λίγες γραμμές. Περισσότερα με τον καιρό, μια και το έχω στην κατοχή μου μόνο 3 μέρες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 μια και ζήτησε ο φίλος karx να πω εντυπώσεις σε σχέση με το προηγούμενο κινητό(Xperia Z) που είχα. Η οθόνη άριστη, απλά σε φωτεινότητα υστερεί σε σχέση με το Ζ ο ήχος οκ χωρίς λόγια, σε σχέση με το άθλιο ηχείο που είχε το Ζ και στο σημείο που ήταν τοποθετημένο. το ρολάρισμα του λειτουργικό είναι υποδειγματικό στιβαρή κατασκευή όπως και το Ζ, άλλη αίσθηση το αλουμίνιο άλλη το γυαλί. απλά νομίζω ότι με το αλουμίνιο έχεις την αίσθηση ότι γλυστράει από την παλάμη, ίσως να οφείλετε και στο μη επίπεδο πίσω μέρος. Απλά έχω ένα θέμα με τα ακουστικά που δεν διαθέτουν volume +/- Aυτά σε λίγες γραμμές. Περισσότερα με τον καιρό, μια και το έχω στην κατοχή μου μόνο 3 μέρες. :) Ευχαριστώ! Πάντως δεν είναι ιδέα σου, όντως γλιστράει πολύ το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Ευχαριστώ! Πάντως δεν είναι ιδέα σου, όντως γλιστράει πολύ το κινητό. Να σαι καλά φίλε karx. Αλλά ξενέρωσα με τα ακουστικά. Βάλε βγάλε από την θήκη το κινητό για να ανεβάσεις κατεβάσεις την ένταση της μουσικής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Μια ερωτησουλα για οποιον μπορει να μου απαντησει,θελω να παρω το htc one,μπορω να συγχρονισω απο outlok se gmail τις επαφες μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Από root, είναι εύκολο; Μόνο root, όχι κάτι άλλο. Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Από root, είναι εύκολο; Μόνο root, όχι κάτι άλλο. Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364479 διάβασε καλά τι γράφουν τα παιδιά. για μένα το βρήκα λίγο βουνό, Περιμένω τον gsir να βάλει το χεράκι του να το κάνουμε μαζί :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Μπιλυ δεν μπορεις χωρις ρουτ ετσι; περιμενε μην το χεις δωσει πριν ερθω τελος του μήνα! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364479 διάβασε καλά τι γράφουν τα παιδιά. για μένα το βρήκα λίγο βουνό, Περιμένω τον gsir να βάλει το χεράκι του να το κάνουμε μαζί :p Αν και δεν εχω ασχοληθει ακομα, πιστευω οτι ειναι "βουνο" για οποιον προερχεται π.χ. απο Samsung, οπως εγω... Κατα τ'αλλα, πιστευω οτι αν το κανεις μια φορα, το "επιασες" το θεμα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 (edited) Μια ερωτησουλα για οποιον μπορει να μου απαντησει,θελω να παρω το htc one,μπορω να συγχρονισω απο outlok se gmail τις επαφες μου? Η ερώτηση αυτή είναι ανεξάρτητη του one και του android γενικότερα. Κάνε export από το outlook το φάκελο των επαφών σε csv, και κάνε τις import στα Gmail contacts. https://www.google.com/contacts [More] -> Import Το Outlook ξέχνα το τελείως, βολεύει μόνο σε εταιρικά περιβάλλοντα που έχουν exchange server και μπορείς να προσπελάσεις τα δεδομένα από web και mobile devices. Edited February 14, 2014 by Nikos2k5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Και γω από LG που ήρθα μου φάνηκε δύσκολο Γτ ήθελα να το κάνω χωρίς το htcdev ..Αλλά εδώ είμαστε και εμείς να βοηθήσουμε. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Όταν λες τελευταίο firmware τι εννοείς; Αν έχεις ξεκλειδώσει, και βάζεις custom roms, μπορεί να έχεις την τελευταία έκδοση του android αλλά μπορεί να μην έχεις το τελευταίο firmware. Μια Custom ROM αλλάζει κυρίως το system.img και το kernel. Το firmware.zip περιλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα, όπως radio drivers, τους drivers για την οθόνη αφής, IRDA drivers, το resource power manager, κλπ. Αυτά δεν αλλάζουν βάζοντας μια custom ROM. Αν θες να αναβαθμίσεις το firmware, το κάνεις ξεχωριστά. Το σύμπτωμα που έχεις είναι λίγο περίεργο, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Δες έναν οδηγό για αναβάθμιση του firmware στην δεύτερη ενότητα αυτού του post: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2365506 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 (edited) Αν έχεις ξεκλειδώσει, και βάζεις custom roms, μπορεί να έχεις την τελευταία έκδοση του android αλλά μπορεί να μην έχεις το τελευταίο firmware. Μια Custom ROM αλλάζει κυρίως το system.img και το kernel. Το firmware.zip περιλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα, όπως radio drivers, τους drivers για την οθόνη αφής, IRDA drivers, το resource power manager, κλπ. Αυτά δεν αλλάζουν βάζοντας μια custom ROM. Αν θες να αναβαθμίσεις το firmware, το κάνεις ξεχωριστά. Το σύμπτωμα που έχεις είναι λίγο περίεργο, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Δες έναν οδηγό για αναβάθμιση του firmware στην δεύτερη ενότητα αυτού του post: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2365506 Θα το δοκιμασω.Εχω την arhd 51.0 και νομιζα οτι αναβαθμιζονται ολα, αλλα μαλλον δεν ειναι ετσι τελικα.. Ευχαριστω πολυ Απο οτι ειδα εχω την εκδοση 4.19.401.8 που ειναι και η τελευταια.. Edited February 14, 2014 by D_Angelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Μπιλυ δεν μπορεις χωρις ρουτ ετσι; περιμενε μην το χεις δωσει πριν ερθω τελος του μήνα! Αν και δεν εχω ασχοληθει ακομα, πιστευω οτι ειναι "βουνο" για οποιον προερχεται π.χ. απο Samsung, οπως εγω... Κατα τ'αλλα, πιστευω οτι αν το κανεις μια φορα, το "επιασες" το θεμα... Αντώνη δεν νομίζω να το δώσω τόσο σύντομα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό :) φίλε stabill το θέμα root το έχω.Το πρώτo htc που είχα αγοράσει ήταν το HD2(το δεύτερο είναι το τωρινό), που το ίδιο βράδυ ξήλωσα τα windows και πέρασα Froyo.:p απλά με χαλάει το όλο θέμα με το διάβασμα :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Παρατηρώ ότι το κινητό έχει πολύ καλό σήμα WiFi, πιάνει παντού μέσα στο σπίτι, σε αντίθεση με όλα τα nexus που είχα. Δεν πρέπει όμως να ακουμπάς πάνω γιατί τότε πέφτει το σήμα από φουλ στο 1/4. Ευτυχώς δεν το χάνει τελείως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Και το σήμα κινητής είναι πάρα πολύ καλο. Το θέμα που είχες με το wifi το ελυσες υποθέτω... Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Και το σήμα κινητής είναι πάρα πολύ καλο. Το θέμα που είχες με το wifi το ελυσες υποθέτω... Το σήμα κινητής είναι απλά τέλειο! Την άλλη βδομάδα θα πάω πάλι σ' εκείνο το router. Στη Σουηδία δεν έχω κανένα θέμα πουθενά, στο πατρικό μου που είμαι τώρα (Ελλάδα) πάλι κανένα θέμα. Μόνο εκεί το συνάντησα. Θα αλλάξω αν είναι από wpa/wpa2 που έχει ο φίλος σε wpa μήπως φταίει αυτό, από το λίγο ψάξιμο που έκανα. Επίσης έχω σημειώσει διάφορες εφαρμογές από play store να τις δοκιμάσω (κυρίως αυτήν https://play.google.com/store/apps/details?id=org.wahtod.wififixer). Θα ενημερώσω κι εδώ. Γενικό θέμα το κινητό πάντως δεν έχει. ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- HTC commits to giving all new flagship devices major Android updates for 2 years http://feedproxy.google.com/~r/androidcentral/~3/qL-LQTSbrcM/story01.htm Θα υποστηρίζει τις συσκευές της πιο πολύ κι απ' ότι η Google τα nexus! Το συγκεκριμένο ειπώθηκε από την HTC Αμερικής. Μακάρι να γίνει και στην Ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 φίλε stabill το θέμα root το έχω.Το πρώτo htc που είχα αγοράσει ήταν το HD2(το δεύτερο είναι το τωρινό), που το ίδιο βράδυ ξήλωσα τα windows και πέρασα Froyo.:p απλά με χαλάει το όλο θέμα με το διάβασμα :p:lol: Κι εσυ????? Κι εγω!!!! Αθανατο HD2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :offtopic::offtopic: :lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Μεχρι ποιές παρτίδες φορουσαν τα καλά μικρόφωνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Μεχρι ποιές παρτίδες φορουσαν τα καλά μικρόφωνα? Δεν υπάρχει συγκεκριμένη παρτίδα. Δεν σταμάτησαν ξαφνικά να βάζουν μικρόφωνα της STM. Θα συνέχιζαν μέχρι να τους τελιώσει το απόθεμα που είχαν ήδη προμηθευτεί. Ένας τρόπος δοκιμής είναι να πάρεις το κινητό σου σε μια συναυλία ή σε κάποιο χώρο με πολύ δυνατή μουσική και να τραβήξεις βίντεο. Δεν θα πρέπει να υπάρχει καθόλου παραμόρφωση στην ήχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Ερώτηση. Το κινητό διαθέτει 2GB Ram LPDDR2 ή LPDDR3? γιατί στην συσκευασία γράφει 2 και στο site της Qualcomm 3. Tι να πρωτοπιστέψω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Κατά 99,9% συσκευασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Ειδικα για sms χρησιμοποιω το GoSMS και το κανει αυτο που λες... ;) Η μαμησια εφαρμογη δεν ξερω... Το GoSMS το ξέρω και το χρησιμοποιούσα στο SGS3, αλλά στο One θεωρώ ιεροσυλία να χρησιμοποιώ 3rd party apps :p Μπες στα μηνύματα, πήγαινε στις ρυθμίσεις , από εκεί στις ειδοποιήσεις και ξετίκαρε την προεπισκόπηση ειδοποίησης. Νομίζω το είχα κάνει ήδη. Θα δω αν κάνει αυτό που θέλω. Ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Ερώτηση. Το κινητό διαθέτει 2GB Ram LPDDR2 ή LPDDR3? γιατί στην συσκευασία γράφει 2 και στο site της Qualcomm 3. Tι να πρωτοπιστέψω? Lpddr2 εχει.. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts