karx Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Εγώ πάλι τόσα χρόνια στο Desire είχα Swiftkey, και μόλις πήρα το One δε μου έλειψε καθόλου ώστε να σκεφτώ να το περάσω κι εκεί. Δουλεύει άψογα το HTC keyboard και όχι ούτε σε μένα έχει κρασάρει ποτέ. Υ.Γ. Έχω ανακαλύψει bug: όταν είναι γυρισμένο από προηγούμενη εφαρμογή στα ελληνικά και πας να γράψεις κωδικό για να συνδεθείς σε καινούριο wifi, απενεργοποιείται η αλλαγή γλώσσας αλλά μένει στα ελληνικά. Αποτέλεσμα να πρέπει να βγεις από το menu του wifi, να ανοίξεις μια άλλη εφαρμογή που θέλει keyboard, να το γυρίσεις αγγλικά και να ξαναμπείς να συνδεθείς. Το παρατήρησε κανείς άλλος; Ναι, το παρατήρησα κι εγώ. Το κάνει κι εκεί που βλέπεις τις λέξεις που έχεις αποθηκεύσει. Αν θες να τις διορθώσεις απενεργοποιεί την εναλλαγή γλώσσας. Τουλάχιστον έδωσες τη λύση και διόρθωσα μερικές που ήθελα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Στο λίγο χρόνο (20 ημέρες) που έχω το τηλέφωνο, δεν έχει κρασάρει ποτέ το HTC Keyboard. Εξακολουθώ να θεωρώ ανώτερο το Swiftkey, αλλά λυπάμαι να διώξω το HTC χάριν της ομοιομορφίας του UI. Αμαρτία είναι να πειράξεις αυτό το σύνολο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Σε ένα σχεδιάγραμμα που έδωσε η Google φαίνεται ότι το one θα πάρει,kit Kat μέχρι τέλος Ιανουαρίου και το max και mini μέσα στις επόμενες 90 μέρες Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Όσοι έχουν 4.4 με τις τελευταίες ενημερώσεις του GSam battery monitor δουλεύει κανονικά η εφαρμογή χωρίς root όπως στην 4.3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Από τις σημειώσεις της εφαρμογής. [ATTACH]39857[/ATTACH] Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandoctor Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Παιδιά καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το One, μιας και το θεωρώ το ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ android κινητό με διαφορά. (Α, και μιας και το solάκι μου ήπιε 2-3 γουλιές νερό τις προάλλες...) Η ερώτησή μου ωστόσο έχει να κάνει με το software και συγκεκριμένα με το blinkfeed. Μπορείς να προσθέσεις οποιαδήποτε πηγή νέων, πχ myphone, in.gr, sport24 κλπ, ή αρκείσαι σε μια λίστα διαθέσιμων; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Καλησπέρα..ναι με την 4.3 πλεον μπορεις να προσθεσεις δικα σου rss.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Όσοι έχουν 4.4 με τις τελευταίες ενημερώσεις του GSam battery monitor δουλεύει κανονικά η εφαρμογή χωρίς root όπως στην 4.3; Τo είχα βγάλει μετά το update σε 4.4, το έβαλα τώρα και φαίνεται να λειτουργεί και πάλι. Θα ενημερώσω και αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 (edited) Να ξανακάνω μια ερώτηση: Όσοι ειναι στην 4.3 μπορουν να μου πουν εαν δουλευει η φωνητικη εντολη "Ευρεση"; (Εφαρμογη Car, και επειτα speak. Για παραδειγμα "ευρεση λεωφορος ποσειδωνος 150" ή σας βγάζει μήνυμα "ελέγξτε τη συνδεση σας στο ιντερνετ"; Στην 4.2 δουλευει ΟΚ. Στην 4.3 δεν δουλευει με τα Ελληνικά;;; Edited January 14, 2014 by tsicrete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Να ξανακάνω μια ερώτηση: Όσοι ειναι στην 4.3 μπορουν να μου πουν εαν δουλευει η φωνητικη εντολη "Ευρεση"; (Εφαρμογη Car, και επειτα speak. Για παραδειγμα "ευρεση λεωφορος ποσειδωνος 150" ή σας βγάζει μήνυμα "ελέγξτε τη συνδεση σας στο ιντερνετ"; Στην 4.2 δουλευει ΟΚ. Στην 4.3 δεν δουλευει με τα Ελληνικά;;; Δε δείχνει να δουλεύει. Εμένα βγάζει μήνυμα φόρτωση και μετά σταματάει. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Το GSam δουλεύει κανονικά πλέον στην 4.4 χωρίς root και είναι και ήταν πολύ ευχάριστη είδηση για μένα που έχω το κλασσικό άγχος της κατανάλωσης. Αν και για να είμαι ειλικρινής η μπαταρία επανήλθε στα γνώριμα επίπεδά της προ 4.4 αφού έκατσα και έβγαλα διάφορες μπούρδες της Γκουγκλ που έτρεχαν χωρίς λόγο. Από εκεί και πέρα, χρησιμοποιεί κανένα καλό παιδάκι το Backup της HTC; Αν ναι, ας σηκώσει το χέρι να το ρωτήσω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Το GSam δουλεύει κανονικά πλέον στην 4.4 χωρίς root και είναι και ήταν πολύ ευχάριστη είδηση για μένα που έχω το κλασσικό άγχος της κατανάλωσης. Αν και για να είμαι ειλικρινής η μπαταρία επανήλθε στα γνώριμα επίπεδά της προ 4.4 αφού έκατσα και έβγαλα διάφορες μπούρδες της Γκουγκλ που έτρεχαν χωρίς λόγο. Από εκεί και πέρα, χρησιμοποιεί κανένα καλό παιδάκι το Backup της HTC; Αν ναι, ας σηκώσει το χέρι να το ρωτήσω κάτι. Μιας και δεν θα φανεί το χέρι λέω εγώ αα και Ευχαριστώ για το παιδάκι ξαναενιωσα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Το GSam δουλεύει κανονικά πλέον στην 4.4 χωρίς root και είναι και ήταν πολύ ευχάριστη είδηση για μένα που έχω το κλασσικό άγχος της κατανάλωσης. Αν και για να είμαι ειλικρινής η μπαταρία επανήλθε στα γνώριμα επίπεδά της προ 4.4 αφού έκατσα και έβγαλα διάφορες μπούρδες της Γκουγκλ που έτρεχαν χωρίς λόγο. Ευχάριστα νέα λοιπόν. Αναμένουμε την 4.4 τώρα. Όπως και να το κάνουμε είναι ωραία να ξέρεις τι γίνεται όταν δεν πάει κάτι καλά με την μπαταρία. Στης γυναίκα μου το Nokia 920, όταν συνέβη κάτι παρόμοιο (από 100% μπαταρία το πρωί είχε κλείσει), δεν ξέραμε τι έφταιγε και τι να δεις στα wp. Το οne πάντως δουλεύει υποδειγματικά, στο Nokia έχει κάνει διάφορα restart για να στρώσουν προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Ευχάριστα νέα λοιπόν. Αναμένουμε την 4.4 τώρα. Όπως και να το κάνουμε είναι ωραία να ξέρεις τι γίνεται όταν δεν πάει κάτι καλά με την μπαταρία. Στης γυναίκα μου το Nokia 920, όταν συνέβη κάτι παρόμοιο (από 100% μπαταρία το πρωί είχε κλείσει), δεν ξέραμε τι έφταιγε και τι να δεις στα wp. Το οne πάντως δουλεύει υποδειγματικά, στο Nokia έχει κάνει διάφορα restart για να στρώσουν προβλήματα. Σε νιώθω. Η μόνη φορά που είχα θέμα ήταν μετά το update σε ΚιτΚατ και τότε ήταν που δεν δούλευε το GSam. Αναγκάστηκα να ψάχνω όλα τα μενού και όλα τα settings και τα apps που έτρεχαν για να δω τι έφταιγε. Τώρα είμαι και πάλι στα κλασικά μου επίπεδα κατανάλωσης. Stef θα σου στείλω PM για να μην κουράζω στο τόπικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 παιδια καλησπερα.. παρατηρησα οτι το led notification σε email, και σε κλησεις και μνμ δεν μου αναβει. και εχω ενεργοποιησει και μεσα απο της ρυθ της επιλογεσ για notificatιοn.. γιατι;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 παιδια καλησπερα.. παρατηρησα οτι το led notification σε email, και σε κλησεις και μνμ δεν μου αναβει. και εχω ενεργοποιησει και μεσα απο της ρυθ της επιλογεσ για notificatιοn.. γιατι;; Μήπως έχεις βάλει καμιά εφαρμογή που ελέγχει το led; Πείραξες κάτι στην εξοικονόμηση; Έχεις ενεργοποιημένη την λειτουργια μην ενοχλείτε; Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 ,φίλε μου όχι έχω δει τα πάντα.Και ακόμα δεν βλέπω να ανάβει το λαμπάκι ..Μόνο όταν φορτίζει ανάβει.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Δε δείχνει να δουλεύει. Εμένα βγάζει μήνυμα φόρτωση και μετά σταματάει. Κατι πρεπει να πειραξαν στην 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Παιδιά Κάνε ένα τεστ και τσεκάρετε αν δουλεύει το notification led στα Μην και στης αναπάντητες.Και στα e-mail.Και πες τε το. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Παιδιά Κάνε ένα τεστ και τσεκάρετε αν δουλεύει το notification led στα Μην και στης αναπάντητες.Και στα e-mail.Και πες τε το. Δουλεύει κανονικά Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Τότε τι να κάνω; .έκανα restart και τίποτα..πείτε καμία ιδέα. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Τότε τι να κάνω; .έκανα restart και τίποτα..πείτε καμία ιδέα. Άμα κατεβάσεις καμία εφαρμογή για τις ρυθμίσεις του led μήπως φτιάξει;; Επίσης αυτά τα στατιστικά στα 2 πρώτα(σύστημα android και υπηρεσίες Google ) πως σας φαίνονται;Έχετε εσείς παρόμοια;[ATTACH]39927[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 ετσι ακριβως ειναι d_angelos και σε μενα αλλα και σε ολους νομιζω.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 ετσι ακριβως ειναι d_angelos και σε μενα αλλα και σε ολους νομιζω.. Άμα κατεβάσεις καμία εφαρμογή για τις ρυθμίσεις του led μήπως φτιάξει;; Επίσης αυτά τα στατιστικά στα 2 πρώτα(σύστημα android και υπηρεσίες Google ) πως σας φαίνονται;Έχετε εσείς παρόμοια;[ATTACH]39927[/ATTACH] Βρείτε και εγκαταστήστε το update for google service... Είμαι βέβαιος ότι θα λυθεί το θέμα σας... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 ειχα δει που το ειχες ξαναποσταρει galanakop..παρολα αυτα δεν εδωσα σημασια γιατι εχω σχεδον τα παντα απενεργοποιημενα απο google και δεν εχω θεμα..τωρα προσεξα οτι δευτερο εχει τις υπηρεσιες google..πρωτα παντα στα στατιστικα εχω το συστημα android και μετα τον kernel..ενημερωσε αν μπορεσεις αν το one που περιμενες ηταν καινουργια παρτιδα και αν ηταν ολα ενταξει.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts