Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5ιντση οθόνη full hd και όχι qhd snap800 με 2gb ram και όχι 3 η 4 που σημαίνει και πάλι μηδενικό bloatware και άριστη εμπειρία χρήσης..

Κοινώς δεν ακολουθεί τον όχλο και τα υπερτιμημένα specs.

Αν ισχύουν τα παραπάνω θα πέσει πολύ γέλιο οταν όλοι θα κοροϊδεύουν τα χειρότερα specs της συσκευής και να βλέπουν μετα οτι πατάει και παλι τα παντα σε smoothness και λογικά και μπαταρία αφού δεν θα μπει τόσο ενεργοβορα οθόνη.

Μη λέμε μεγαλα λογια όμως..

Συμφωνώ αλλά και γι αυτό είπα δεν βλέπω λόγο να αλλάξω το one ,με το one2

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βασικά έτσι όπως έχουν γίνει τα πράματα δεν έχεις λόγο να αλλάξεις τηλέφωνο πέραν της περιέργειας και του καταναλωτισμού.

Λογος αλλαγής του m7 με το m8 για μένα θα ήταν η 5αρα οθόνη ή βελτιωμένη κάμερα και η καλύτερη μπαταρία. Για άλλους δε θα ήταν ούτε αυτοί..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Βασικά έτσι όπως έχουν γίνει τα πράματα δεν έχεις λόγο να αλλάξεις τηλέφωνο πέραν της περιέργειας και του καταναλωτισμού.

Λογος αλλαγής του m7 με το m8 για μένα θα ήταν η 5αρα οθόνη ή βελτιωμένη κάμερα και η καλύτερη μπαταρία. Για άλλους δε θα ήταν ούτε αυτοί..

Το θέμα είναι ότι σίγουρα δε χρειάζεται να αλλάξουμε συσκευή για να μεγαλώσουμε την ανάλυση και τα νούμερα στο Antutu.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Μιλάμε για τπ ίδιο σασί παίδες απλά με άλλο hw? Η θα κάνουμε με πλαστικό πλέον? Τι λέει το ένστικτο σας? Εγω προτιμώ να μείνει ως έχει!! Κάπως θα χωρέσουν την πιο μεγάλη οθόνη
Shit Happens!!!

Το θέμα είναι ότι σίγουρα δε χρειάζεται να αλλάξουμε συσκευή για να μεγαλώσουμε την ανάλυση και τα νούμερα στο Antutu.

Αδιαμφισβητητα ναι..το βλέπω καθημερινά με το g2..10000 σχεδόν πάνω το g2 στο antutu αλλά smoothness και εμπειρία χρήσης πολύ μπροστά το one.φαντάζομαι έχεις μια εικόνα του ui απο το g pad.

Μπαταρία και ταχυφορτιση του g2 όμως είναι μεγάλα συν..

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Μιλάμε για τπ ίδιο σασί παίδες απλά με άλλο hw? Η θα κάνουμε με πλαστικό πλέον? Τι λέει το ένστικτο σας? Εγω προτιμώ να μείνει ως έχει!! Κάπως θα χωρέσουν την πιο μεγάλη οθόνη

Δε νομίζω να γυρίσει στο πλαστικό. Μετά τα φετινά πιο πιθανό είναι η Samsung να βάλει μέταλλο παρά η HTC πλαστικό. Ασχέτως με τις πωλήσεις, η αίσθηση που έκανε το one σε αυτούς που γνωρίζουν δεν πέρασε απαρατήρητη. Δες πχ το BlinkFeed που τόσα ακούσαμε για το πόσο άχρηστο είναι από διάφορους και το πώς έσπευσε η Samsung να παρουσιάσει κάτι αντίστοιχο στο note. Η HTC πήγε πολύ καλύτερα από ότι πιστεύουν οι περισσότεροι.

Αδιαμφισβητητα ναι..το βλέπω καθημερινά με το g2..10000 σχεδόν πάνω το g2 στο antutu αλλά smoothness και εμπειρία χρήσης πολύ μπροστά το one.φαντάζομαι έχεις μια εικόνα του ui απο το g pad.

Μπαταρία και ταχυφορτιση του g2 όμως είναι μεγάλα συν..

Η αλήθεια είναι ότι η μπαταρία είναι μεγάλη ιστορία. Γι αυτό άλλωστε κι επιμένω στα 1080p. Η εμπειρία μου πάντως από το g pad αν και όχι αρνητική μου έδωσε την εντύπωση της προχειροδουλειάς. Μπορούσαν και καλύτερα...

Edited by bouss
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Ας μου φτιάξει την κάμερα που με είχε από γοητεύσει πλήρως και για όλα τα άλλα είμαι βέβαιος οτι θα ικανοποιήσουν σχεδόν ολους...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Χρησιμοποιώ το Google Keyboard αλλά βλέπω ότι ορισμένες λέξεις δεν τις έχει σε όλα τα γένη, ή ρήματα σε όλες τις κλίσεις ή εγκλίσεις.

Στα add-on dictionaries έχω κατεβάσει τα ελληνικά.

Υπάρχει κάποιο πιο πλήρες dictionary που μπορούμε να βάλουμε στο google keyboard, είτε αντικαθιστώντας αυτό που έχει, είτε μέσω του personal dictionary?

Και μάλιστα όταν όλα αυτά υπάρχουν στο max :cool:

Χρησιμοποιώ το Google Keyboard αλλά βλέπω ότι ορισμένες λέξεις δεν τις έχει σε όλα τα γένη, ή ρήματα σε όλες τις κλίσεις ή εγκλίσεις.

Στα add-on dictionaries έχω κατεβάσει τα ελληνικά.

Υπάρχει κάποιο πιο πλήρες dictionary που μπορούμε να βάλουμε στο google keyboard, είτε αντικαθιστώντας αυτό που έχει, είτε μέσω του personal dictionary?

Δε νομίζω να γίνεται εκτός αν προσθέτεις μόνος σου όλες τις λεξιες. Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις το στοκ της HTC ή swiftkey. Και τα 2 είναι καλύτερα, το θέμα ποιο θα σου αρέσει περισσότερο και ποιο θα σε βολέψει. Δυστυχώς το στοκ της Google υπολείπεται πολύ όπως λες σε λεξικό. Από χθες που έχω της HTC βλέπω ότι είναι φοβερό. Γρήγορο, πολύ καλό swipe και μεγάλο λεξικό. Μπράβο και σ'αυτό το θέμα στην HTC.

Edited by karx

Και μάλιστα όταν όλα αυτά υπάρχουν στο max :cool:

H κάμερα ειναι η ιδια αν δε κάνω λάθος..απο κει και περα οι διαστάσεις της συσκευής ξεφευγουν για τα γουστα και τα θελω μου. δε παυει ομως να ειναι αλλη μια ριγμενη συσκευή. οσων αφορα τη μπαταρία πρέπει να παταει και τo g2 και note 3. βεβαια σε μερικα site βγαζουν το max σαν phablet ενω το note 3 οχι.. αβυσσος..

- Oneplus 12

Δε νομίζω να γίνεται εκτός αν προσθέτεις μόνος σου όλες τις λεξιες. Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις το στοκ της HTC ή swiftkey. Και τα 2 είναι καλύτερα, το θέμα ποιο θα σου αρέσει περισσότερο και ποιο θα σε βολέψει. Δυστυχώς το στοκ της Google υπολείπεται πολύ όπως λες σε λεξικό. Από χθες που έχω της HTC βλέπω ότι είναι φοβερό. Γρήγορο, πολύ καλό swipe και μεγάλο λεξικό. Μπράβο και σ'αυτό το θέμα στην HTC.

Μεγάλη παράδοση της htc στο πληκτρολόγιο!!!

H κάμερα ειναι η ιδια αν δε κάνω λάθος..απο κει και περα οι διαστάσεις της συσκευής ξεφευγουν για τα γουστα και τα θελω μου. δε παυει ομως να ειναι αλλη μια ριγμενη συσκευή. οσων αφορα τη μπαταρία πρέπει να παταει και τo g2 και note 3. βεβαια σε μερικα site βγαζουν το max σαν phablet ενω το note 3 οχι.. αβυσσος..

Δεν κάνεις λάθος η κάμερα είναι ίδια αλλά δεν έχω δει κάτι που με προβληματίζει όσον αφορά την μπαταρία και πρώην κάτοχος και των άλλων δύο συσκευών που ανέφερες απλά καμία σχέσ η μεταξύ τούς μακράν καλύτερη του max

Το Μ8 είναι η πρώτη επιλογή μετά την κλοπή του One. Aς πάει στις 5" με μαζεμένο όμως form factor και να βελτιωθεί λίγο η αυτονομία. Από εκεί και πέρα τα πολλά φρου φρου και αρώματα ας μου λείπουν.
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Δεν κάνεις λάθος η κάμερα είναι ίδια αλλά δεν έχω δει κάτι που με προβληματίζει όσον αφορά την μπαταρία και πρώην κάτοχος και των άλλων δύο συσκευών που ανέφερες απλά καμία σχέσ η μεταξύ τούς μακράν καλύτερη του max

Ε πως να μην ειναι,αφού ειναι 400μα παραπάνω....

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Ε πως να μην ειναι,αφού ειναι 400μα παραπάνω....

Αγαπητέ φίλε Θανάση και του νοτε 3 η μπαταρία είναι 200mAh μεγαλύτερη του g2 αλλά το g2 έχει πολύ καλύτερη αυτονομία επίσης μην ξεχνάς ότι η οθόνη του max είναι σχεδόν μια ίντσα μεγαλύτερη δεν είναι θέμα τόσο μπαταρίας όσο διαχειρισης από το sense

Edited by Stef08

Το Μ8, αν η κάμερα παραμείνει η ίδια δεν θα πουλήσει τίποτα κατά την άποψή μου, διότι δε θα στοχεύει σε κανένα target group, πλην μερικών για τους οποίους θα ήταν ούτως ή αλλως χρονιά αγοράς κινητού. Και λόγω του ότι υπήρξε πολύ φόλα από πολλά sites για την κάμερα, θα είναι έξτρα αποθαρρυντικό. Αγοράζουν που αγοράζουν κινητό των 700+ ευρώ θα θέλουν κάτι σε όλα σε ένα. Το ΟΝΕ μου δεν το αλλάζω, είμαι ικανοποιημένος πέρα για πέρα, δύο τρία χαρακτηριστικά ανούσια δεν θα με έκαναν να το αγοράσω (και να διέθετα το ποσό που θα ζητήσουν).
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

http://android-revolution-hd.blogspot.se/2014/01/more-details-about-htc-m8.html

Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι η απουσία των capacitive.

Εικάζω ότι το κάνουν για να μεγαλώσουν την οθόνη χωρίς να αλλάξουν το μέγεθος.

Κατά τα άλλα αλλαγές στον επεξεργαστή, κάμερα (για να μην χτυπάνε άσχημα τα 4MP στο καταναλωτικό κοινό), γερή άνοδος στην μπαταρία, μεγαλύτερη οθόνη και Sense 6. Μια που δεν αλλάζω κινητά τόσο συχνά, δεν ξέρω αν αξίζει το upgrade αλλά ελπίζω να πάει ακόμα καλύτερα από το One.

Αν ισχύει μου αρέσει. Αν θέλουμε να μείνουμε σε συμμαζεμενα μεγέθη συναισθηματισμοι με τα capacitive δεν χωράνε. Μια καλή υλοποίηση on screen buttons με εύκολο ξύπνημα συσκευης οπως το double tap θα είναι παρά πολύ καλό.. Edited by gsir

- Oneplus 12

Διαμαντάκι το πληκτρολόγιο της HTC τελικά. Δίκιο είχατε.

Έχω να νιώσω τόσο ευχαριστημένος με κινητό από το 2006 που είχα πάρει το Nokia 6680 το οποίο κράτησα χρόνια ολόκληρα.

Όπως και να είναι το καινούριο HTC εγώ θα μείνω με αυτό. Επίσης όσο αφορά τις αναβαθμίσεις, έχοντας nexus ξέρω και τα αρνητικά του να έχεις την τελευταία έκδοση πρώτος. Ας είναι και μια έκδοση πίσω αν είναι να δουλεύει έτσι και να είναι τόσο πλήρες το κινητό σε θέμα software και hardware.

Πάντως αν βγει Φεβρουαρίο το m8 παιδιά δεν μας βλέπω με 4.4 πριν το Μάρτιο

Το να θυσιάσει τα capacitive πλήκτρα με σκοπό να διατηρήσει το μέγεθος μαζεμένο, με βρίσκει σύμφωνο. Άντε να δούμε.
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Δεν νομίζω να επηρεάσει τόσο πολύ, πιστεύω θα έρθει μέχρι Φεβρουάριο. Άσε που δεν χάνετε τίποτα από την 4.4, εμένα δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Μακάρι να είχα μείνει σε παλαιότερη έκδοση.

Πιο πολύ είμαι περίεργος για το Sense 6. Ελπίζω να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.

απο διαφορες ειδησεις λογικα θα παρουμε μεσα στο φεβρουαριο, αλλο που μερικες συσκευες εχουν ηδη παρει..4.4 δεν με καιει και πολυ, το sense 6 ομως ναι και αυτο σιγουρα δεν θα το παρουμε πριν το m8

- Oneplus 12

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα χρονιά μόλις ξεκίνησε...

Άντε να δουμε...Το όμορφο (htc one)θα γίνει ακόμα πιο όμορφο, το θέμα είναι όμως να είναι και κοντά στις αναγκες μας τις καθημερινές...

Ας μου φτιάξει λίγο καλύτερη την κάμερα και δεν θέλω τίποτα άλλο.