Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερας σας κ χρονια πολλα σε ολους,ειμαι κατοχως του galaxy s4 αλλα σκεφτομαι να το δωσω κ να παρω το htc,απο ποιοτητα κατασκευης πως ειναι?εχει προβλημα γενικα εξωτερικα,καπου διαβασα οτι ειχε θεμα με την καμερα κ εξωτερικα στην ποιοτητα κατασκευης.

Θέματα κατασκευής στις καινούριες συσκευές δεν υπάρχει.

Το θέμα με την κάμερα απ όσο ξέρω, επίσης δεν υπάρχει σε νέες συσκευές.

Εμενα και στα δύο είναι άψογο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θέματα κατασκευής στις καινούριες συσκευές δεν υπάρχει.

Το θέμα με την κάμερα απ όσο ξέρω, επίσης δεν υπάρχει σε νέες συσκευές.

Εμενα και στα δύο είναι άψογο.

απο πιο μαγαζι μπορουμε να βρουμε καινουργια παρτιδα?

Τώρα θα σε γελάσω, το δικό μου είναι από cosmote αγορασμένο πριν 20 ημέρες με αριθμό παρτίδας HT35.

Ρώτα αν είναι να σου πουν τί γράφουν τα δικά τους. Με βάση το δικό μου θα καταλάβεις αν είναι νέα παρτίδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Τώρα θα σε γελάσω, το δικό μου είναι από cosmote αγορασμένο πριν 20 ημέρες με αριθμό παρτίδας HT35.

Ρώτα αν είναι να σου πουν τί γράφουν τα δικά τους. Με βάση το δικό μου θα καταλάβεις αν είναι νέα παρτίδα.

Αν δεν έχει επιδότηση όμως εννοείται πως δεν θα πάει να τους σκάσει 600 ευρώ.

Αν δεν έχει επιδότηση όμως εννοείται πως δεν θα πάει να τους σκάσει 600 ευρώ.

Εννοω να δει αν είναι κοντα ο αριθμός της παρτιδας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Με ολα αυτα που διαβασα στις 2 προηγουμενες σελιδες, χαρηκα ακομη περισσοτερο την επιλογη μου...

Πραγματικα, οι ψαγμενοι αγοραζουν ΗΤC και τελος... Οι υπολοιποι αφησαν τα iPhones και πηγαν στα... iSamsung :lol::lol:

Καλη χρονια σε ολους!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ένας απλός τρόπος για να δεις αν η παρτίδα είναι καινούργια είναι να κοιτάξεις αν στο κουτί γράφει beats audio enabled αν γράφει είναι από τις πιο παλιές παρτίδες

http://androidandme.com/2014/01/news/android-4-4-2-update-for-htc-one-one-dualsim-one-max-one-mini-coming-before-march/

Αντε να έρχεται σιγά σιγά

Edited by Stef08
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Ένας απλός τρόπος για να δεις αν η παρτίδα είναι καινούργια είναι να κοιτάξεις αν στο κουτί γράφει beats audio enabled αν γράφει είναι από τις πιο παλιές παρτίδες

http://androidandme.com/2014/01/news/android-4-4-2-update-for-htc-one-one-dualsim-one-max-one-mini-coming-before-march/

Αντε να έρχεται σιγά σιγά

Φεβρουάριο θα παρουσιαστεί και το καινούριο one με sense 6. Λες... ;

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Λοιπόν,έβαλα το στοκ πληκτρολόγιο και μπορώ να πω ότι δουλεύει άψογα και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα υπόλοιπα αγοραστα.

Μια χαρά οι προβλέψεις του, σωστή λειτουργία το Swype και αρκετά γρήγορο χωρίς λάθη. Δεν το περίμενα με τίποτα αυτό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Και το πληκτρολόγιο αλλά και ο στοκ browser είναι αλλου!

Αφού τα είπαμε:lol:

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

χα χα όντως, με στοκ browser ειμαι. Αν ο sense launcher είχε gestures , θα ήμουν κι εκεί στοκ.

Αν Και συχνά τον βάζω εναλλάξ με τον Nova,γιατί έχει κάποια καλά που δεν εχει ο nova, όπως να βάζεις εσύ όπου θέλεις τις εφαρμογές στο συρτάρι ,όπως σε βολεύει καλύτερα. Πολύ σημαντικό για μένα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

χα χα όντως, με στοκ browser ειμαι. Αν ο sense launcher είχε gestures , θα ήμουν κι εκεί στοκ.

Αν Και συχνά τον βάζω εναλλάξ με τον Nova,γιατί έχει κάποια καλά που δεν εχει ο nova, όπως να βάζεις εσύ όπου θέλεις τις εφαρμογές στο συρτάρι ,όπως σε βολεύει καλύτερα. Πολύ σημαντικό για μένα.

Nova είναι η πρώτη εγκατάσταση σε κάθε Android που πέφτει στα χέρια μου. Πραγματικά άλλο πράγμα, συμφωνώ.

Life, like poker has an element of risk. It shouldn't be avoided. It should be faced.

Έβαλα κι εγώ το στοκ πληκτρολόγιο να το δοκιμάσω μ' αυτά που λέτε. Με το που πήρα το κινητό αμέσως έβαλα swiftkey. Όντως είναι πολύ καλό και πολύ γρήγορο! Θα δω τις επόμενες μέρες ποια είναι τα μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα του.

ΚΙ εγώ κορόιδευα γραφικούς όσους υποστηρίζουν φανατικά μια μάρκα κινητών λες και έχουν μετοχές αλλά παιδιά παρατηρώ παντού γύρω μου ότι το One είναι το άγνωστο διαμαντάκι της χρονιάς. Έχει βγάλει το καλύτερο τηλέφωνο φέτος (το 2013 τέλος πάντων) η HTC και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κρύβεται από παντού με αποτέλεσμα κλασικά η HTC να παραμένει η επιλογή του ψαγμένου και όχι του καθενός. Σε συνδυασμό με τον ανελέητο πόλεμο στα δικαστήρια με τη Nokia/MS σε κάνει να λες "κάτω τα χέρια απο την HTC ρε"! Ήμουν πάλι σε κατάστημα μεγάλης αλυσίδας,είχε όλες τις ναυαρχίδες δίπλα δίπλα ανοιχτά και με το φωτισμό οθόνης στο τέρμα (σχόλια ωωωωω τι ωραία χρώματα από όσους τα χάζευαν) και το One παραδίπλα μόνο του και σβηστό με τη μπαταρία άδεια να μην ανάβει, ούτε που το κοιτούσε κανείς κι ας ήταν το πιο ποιοτικό και όμορφο σαν συσκευή. Κλασικά πράγματα.

Και αυτό είναι που με στενοχωρεί ρε ****το. Αν τελικά πάει για πώληση ή κλείσιμο η HTC ποια θα υπάρχει να βγάζει σοβαρά ποιοτικά τηλέφωνα μετά; Ή Nokia ήταν η τελευταία που πάλευε με αντίστοιχη νοοτροπία και παει κι αυτή. Η Apple των Android είναι σε ποιότητα κατασκευής (καλά μη βαράτε) :p

Συμφωνώ 100% με τα λεγόμενα σου!!!

Δυστυχώς το marketing της εταιρίας,τουλάχιστον στη χώρα μας ειναι μηδενικό!!!

Ο Γερμανός το one το έχει κλειστό για έκθεμα και το one mini το έχει μόνο στα φυλλάδια του!!Το ίδιο και ο Κωτσόβολος!

Σοβαρά,ποιότητα κατασκευής,η καλύτερη υλοποίηση του android κατά εμέ.

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Εχει κανεις πρόβλημα χρησιμοποιώντας την εντολή Εύρεση στο Speak? Μου λεει να ελεγξω τη συνδεση στο ίντερνετ είτε είμαι σε 3G ειτε σε Wi-Fi. Αλλάζοντας την γλωσσα σε αγγλικα δουλευει κανονικα (με εντολες στα αγγλικα)

Καμια ιδεα;

Ρε παιδιά κ εδώ Πολωνία όλες οι συσκευές ανοικτές και το One κλειστό! Τι γίνεται, παγκόσμια σκευωρία;;

Αυτό περί νέου One κ Sense 6 τι είναι; Θα υπάρχει αλλαγή κ στο hw;

Με το χρώμα πως τα πάτε; Ξεθωριάζει εύκολα; θέλω το μπλε κολασμένααααααα

Shit Happens!!!

Ρε παιδιά κ εδώ Πολωνία όλες οι συσκευές ανοικτές και το One κλειστό! Τι γίνεται, παγκόσμια σκευωρία;;

Αυτό περί νέου One κ Sense 6 τι είναι; Θα υπάρχει αλλαγή κ στο hw;

Με το χρώμα πως τα πάτε; Ξεθωριάζει εύκολα; θέλω το μπλε κολασμένααααααα

Εάν αυτά που ακούγονται για το m8 είναι αλήθεια δεν βλεπω λόγο να αλλάξεις συσκευή 1080 resolution και snapdragon 800 Μια χαρά είναι και το one το sense 6 θα το πάρουμε κάποια στιγμή και εμείς

Εχει κανεις πρόβλημα χρησιμοποιώντας την εντολή Εύρεση στο Speak? Μου λεει να ελεγξω τη συνδεση στο ίντερνετ είτε είμαι σε 3G ειτε σε Wi-Fi. Αλλάζοντας την γλωσσα σε αγγλικα δουλευει κανονικα (με εντολες στα αγγλικα)

Καμια ιδεα;

Εχω την εντύπωση ότι δεν υποστηρίζει Ελληνικά και γι αυτό το κάνει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Αν ισχύσουν αυτά που ακούω για το m8 η htc ανεβαίνει κι άλλο στα ματια μου!

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

η δίκαρτη έκδοση του one είναι προ των πυλών.

http://www.expansys.com.gr/htc-one-dual-sim-32gb-silver-256974/

πιστεύω αξίζει αναφοράς μιας και είναι η πρώτη συσκευή στην κατηγορία των high end smartphones που βγαίνει επίσημα στην Ευρώπη σε δίκαρτη έκδοση.

Δεν ήξερα ότι έχει ΚΑΙ Swype το default keyboard Καλά μιλάμε έχω ξεφύγει κάθε μέρα ανακαλύπτω και κάτι καινούργιο! Χθες με παρέα τρολάραμε τηλεοράσεις με το ir blaster σε κλειστά μαγαζιά. Τόσο καιρό δεν είχα σκεφτεί τις άπειρες δυνατότητες ενός σούπερ τηλεκοντρόλ που δουλεύει με οτιδήποτε συσκευή έχει υπέρυθρες:D

Το λατρεύω το One μου με κάθε ευκαιρία :D

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Αυτό ακριβώς...

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι

5ιντση οθόνη full hd και όχι qhd snap800 με 2gb ram και όχι 3 η 4 που σημαίνει και πάλι μηδενικό bloatware και άριστη εμπειρία χρήσης..

Κοινώς δεν ακολουθεί τον όχλο και τα υπερτιμημένα specs.

Αν ισχύουν τα παραπάνω θα πέσει πολύ γέλιο οταν όλοι θα κοροϊδεύουν τα χειρότερα specs της συσκευής και να βλέπουν μετα οτι πατάει και παλι τα παντα σε smoothness και λογικά και μπαταρία αφού δεν θα μπει τόσο ενεργοβορα οθόνη.

Μη λέμε μεγαλα λογια όμως..

- Oneplus 12

5ιντση οθόνη full hd και όχι qhd snap800 με 2gb ram και όχι 3 η 4 που σημαίνει και πάλι μηδενικό bloatware και άριστη εμπειρία χρήσης..

Κοινώς δεν ακολουθεί τον όχλο και τα υπερτιμημένα specs.

Αν ισχύουν τα παραπάνω θα πέσει πολύ γέλιο οταν όλοι θα κοροϊδεύουν τα χειρότερα specs της συσκευής και να βλέπουν μετα οτι πατάει και παλι τα παντα σε smoothness και λογικά και μπαταρία αφού δεν θα μπει τόσο ενεργοβορα οθόνη.

Μη λέμε μεγαλα λογια όμως..

Ακούγονται διάφορα. Φυσικά ακόμα δεν ξέρουμε τι είναι αλήθεια. Κι αυτό με τον S800 το ακούγαμε και πέρσι με τον S4 κι όταν βγήκε με τον S600 δεν το περίμενε κανείς. Ας βάλει σπουδαία specs και 3 GB ram. Απλά να μην βάλει οθόνη μεγαλύτερης ανάλυσης. Είναι γελοίο πια...