gsir Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Για να γράφεις υποθέτω ότι δεν είχε τίποτα σοβαρό ή κορούλα σου. Περαστικά της καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Χα χα, έχεις δίκιο. Ήμουνα προχτές στο Παίδων που χειρουργηθηκε η κόρη μου :'( και αναγκάστηκα να το βάλω στην δόνηση. Ακόμη και στο 1 που το έβαζα, βαραγαν καμπάνες μιλάμε. Έχω βέβαια και ήχο κλήσης Metallica, αλλά λέμε τώρα... ^o^ Εύχομαι να είναι καλά η κορούλα σου. Όλα τα κινητά έχουν mod για να δυναμώνουν τον ήχο και στο δικό μας στο xda έχουν για να είναι πιο χαμηλό :-D Έχει μερικούς ήχους πάντως το κινητό μέσα που ακούγονται πιο ήσυχοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Χρόνια πολλά και καλά σε όλους εμένα σε μαγαζιά με δυνατή μουσικοί οι φίλοι μου λένε στους δικούς τους να παίρνουν εμένα τηλέφωνο αν χρειαστούν κάτι γιατί εγώ σίγουρα θα το ακούσω:D Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Ευχαριστώ παιδιά, ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό, είχε διπλή βουβωνοκηλη. Αλλά όπως και να χει , σε 5 χρονών παιδάκι τραβάς χοντρή φρίκη. Όλα καλά λοιπόν, βάλαμε και ταινιούλα , μια χαρά. Η μπαταρία είναι λίγο να κλαις, αλλά θα το αντέξω νομίζω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Για μένα που έρχομαι απευθείας από nexus 4 είναι λίγο καλύτερη η μπαταρία. Αγόρασα το battery pack της HTC από Amazon, γιατί κάνω συχνά ταξίδια κι έτσι τώρα δε θα με απασχολεί καθόλου η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Για μένα που έρχομαι απευθείας από nexus 4 είναι λίγο καλύτερη η μπαταρία. Αγόρασα το battery pack της HTC από Amazon, γιατί κάνω συχνά ταξίδια κι έτσι τώρα δε θα με απασχολεί καθόλου η μπαταρία. Έχω μια απορία σχετικά με τις εξωτερικές πηγές τροφοδοσιας. Είναι δυνατή η χρήση παράλληλα ή πρέπει να φορτίσει πρώτα ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Έχω μια απορία σχετικά με τις εξωτερικές πηγές τροφοδοσιας. Είναι δυνατή η χρήση παράλληλα ή πρέπει να φορτίσει πρώτα ; Παράλληλα το χρησιμοποιείς νομίζω με όλες. Όταν έρθει αυτή που πήρα θα σου πω για σιγουριά. Ήταν να πάρω της anker, αλλά διάβασα στο xda ότι δεν τα πάει καλά το one αν φορτίζει με περισσότερα Α. Έτσι για να είμαι σίγουρος πήρα την αυθεντική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 http://www.phonearena.com/news/LG-G2-battery-life-test-long-live-the-king_id50808 Ωραίος και ο μύθος για την μπαταρία του S4 αλλά δεν είχε τέρας... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 http://www.phonearena.com/news/LG-G2-battery-life-test-long-live-the-king_id50808 Ωραίος και ο μύθος για την μπαταρία του S4 αλλά δεν είχε τέρας... Και επίσης η διαφορετική cpu παίζει μικρό ρόλο πιστεύω στο max με τον 600αρι έχω τουλάχιστον 30% Περισσότερο on screen time από ότι στο νοτε 3 με τον 800αρι Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Και επίσης η διαφορετική cpu παίζει μικρό ρόλο πιστεύω στο max με τον 600αρι έχω τουλάχιστον 30% Περισσότερο on screen time από ότι στο νοτε 3 με τον 800αρι Phonearena... Τους χρόνους του one max δεν τους έβαλαν γιατί λέει είναι phablet (λες και το note είναι μίνι). Πως θα ήταν δυνατόν να βγάλουν πρώτο προϊόν της htc... Τι θα πουν οι χρηματοδότες και τα fan boy που θα τους χαλάσουν το όνειρο; Ποιος ξέρει πόση διαφορά θα ειχε. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) ΚΙ εγώ κορόιδευα γραφικούς όσους υποστηρίζουν φανατικά μια μάρκα κινητών λες και έχουν μετοχές αλλά παιδιά παρατηρώ παντού γύρω μου ότι το One είναι το άγνωστο διαμαντάκι της χρονιάς. Έχει βγάλει το καλύτερο τηλέφωνο φέτος (το 2013 τέλος πάντων) η HTC και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κρύβεται από παντού με αποτέλεσμα κλασικά η HTC να παραμένει η επιλογή του ψαγμένου και όχι του καθενός. Σε συνδυασμό με τον ανελέητο πόλεμο στα δικαστήρια με τη Nokia/MS σε κάνει να λες "κάτω τα χέρια απο την HTC ρε"! Ήμουν πάλι σε κατάστημα μεγάλης αλυσίδας,είχε όλες τις ναυαρχίδες δίπλα δίπλα ανοιχτά και με το φωτισμό οθόνης στο τέρμα (σχόλια ωωωωω τι ωραία χρώματα από όσους τα χάζευαν) και το One παραδίπλα μόνο του και σβηστό με τη μπαταρία άδεια να μην ανάβει, ούτε που το κοιτούσε κανείς κι ας ήταν το πιο ποιοτικό και όμορφο σαν συσκευή. Κλασικά πράγματα. Και αυτό είναι που με στενοχωρεί ρε ****το. Αν τελικά πάει για πώληση ή κλείσιμο η HTC ποια θα υπάρχει να βγάζει σοβαρά ποιοτικά τηλέφωνα μετά; Ή Nokia ήταν η τελευταία που πάλευε με αντίστοιχη νοοτροπία και παει κι αυτή. Η Apple των Android είναι σε ποιότητα κατασκευής (καλά μη βαράτε) :p Edited January 2, 2014 by Makinen Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 ΚΙ εγώ κορόιδευα γραφικούς όσους υποστηρίζουν φανατικά μια μάρκα κινητών λες και έχουν μετοχές αλλά παιδιά παρατηρώ παντού γύρω μου ότι το One είναι το άγνωστο διαμαντάκι της χρονιάς. Έχει βγάλει το καλύτερο τηλέφωνο φέτος (το 2013 τέλος πάντων) η HTC και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κρύβεται από παντού με αποτέλεσμα κλασικά η HTC να παραμένει η επιλογή του ψαγμένου και όχι του καθενός. Σε συνδυασμό με τον ανελέητο πόλεμο στα δικαστήρια με τη Nokia/MS σε κάνει να λες "κάτω τα χέρια απο την HTC ρε"! Ήμουν πάλι σε κατάστημα μεγάλης αλυσίδας,είχε όλες τις ναυαρχίδες δίπλα δίπλα ανοιχτά και με το φωτισμό οθόνης στο τέρμα (σχόλια ωωωωω τι ωραία χρώματα από όσους τα χάζευαν) και το One παραδίπλα μόνο του και σβηστό με τη μπαταρία άδεια να μην ανάβει, ούτε που το κοιτούσε κανείς κι ας ήταν το πιο ποιοτικό και όμορφο σαν συσκευή. Κλασικά πράγματα. Και αυτό είναι που με στενοχωρεί ρε ****το. Αν τελικά πάει για πώληση ή κλείσιμο η HTC ποια θα υπάρχει να βγάζει σοβαρά ποιοτικά τηλέφωνα μετά; Ή Nokia ήταν η τελευταία που πάλευε με αντίστοιχη νοοτροπία και παει κι αυτή. Η Apple των Android είναι σε ποιότητα κατασκευής (καλά μη βαράτε) :p Θα συμφωνήσω απόλυτα με τις παρατηρήσεις σου, προχθές σκεφτόμουν το ίδιο πράγμα και έλεγα πως αν η HTC διέθετε το 1/3 των χρήματων που δίνει η samsung για την προώθηση των προιόντων της θα ψάχναμε με κύαλια να βρούμε κάποιον να κρατάει galaxy... Εχω μάθει σχεδόν απ έξω την διαδικασία unlock bootloader, root, S-off, change cid και αντιστροφα αλλά δεν έχω περοχωρήσει γιατι η συσκευη απλά δεν έχει ανάγκη απο καμια βελτίωση, με έξαίρεση ίσως εκείνο το power button το όποιο όχι μόνο είναι σε λιγο περίεργο σημείο αλλά δεν εξέχει και ιδιαίτερα απο την συσκευη και σκέφτο μαι να το rootαρω μόνο και μόνο για να μπορέσω να το ενεργοποιω απο το volume button :) Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Το ποσό πούλησε και αν πούλησε δεν με ενδιαφέρει άμεσα. Έμμεσα όμως με ενδιαφέρει καθώς όπως είπες θα ήταν κρίμα να χαθεί μια εταιρεία που βγάζει τόσο ποιοτικές συσκευές. Ας κάνει το 1/6 των πωλήσεων σε σχέση με Sammy, ας το έχει ο ένας στους 1000 αρκεί να βγάζει συσκευές διαμάντια. Είναι η μόνη συσκευή με αυτή τη ποιότητα σε hw και sw και άσε το κάθεναν να πηγαίνει με το hype και τον όχλο. Το μόνο επιχείρημα που εχει να σου αντιτάξει κάποιος είναι HTC θα πάρω δες πόσο πούλησε το s4, καλύτερο είναι! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Οὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ, ἀλλ᾿ ἐν τῷ εὖ τὸ πολύ. Το HTC πραγματικά ήταν η συσκευή αποκάλυψη της χρονιάς. Εγώ αν ήμουν Google θα το έβαζα stuck διαφήμιση στο search, αφού αποτελεί διαφήμιση για το Android. Ναι, δεν είναι το πιο γρήγορο, δεν έχει τη μεγαλύτερη αυτονομία, δεν έχει την καλύτερη κάμερα κα. Έχει όμως το καλύτερο δέσιμο hardware-software, σε σημείο που το ζηλεύει ακόμα και η Αpple. Μακάρι να γίνει το repeat στη δεύτερη γενιά του. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Οὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ, ἀλλ᾿ ἐν τῷ εὖ τὸ πολύ. Το HTC πραγματικά ήταν η συσκευή αποκάλυψη της χρονιάς. Εγώ αν ήμουν Google θα το έβαζα stuck διαφήμιση στο search, αφού αποτελεί διαφήμιση για το Android. Ναι, δεν είναι το πιο γρήγορο, δεν έχει τη μεγαλύτερη αυτονομία, δεν έχει την καλύτερη κάμερα κα. Έχει όμως το καλύτερο δέσιμο hardware-software, σε σημείο που το ζηλεύει ακόμα και η Αpple. Μακάρι να γίνει το repeat στη δεύτερη γενιά του. Αυτό ακριβώς! Το καλύτερο τηλέφωνο σε εμπειρία χρήσης. Κάτι που δεν μπορεί κανείς να καταλάβει αν δεν το ζήσει έστω για λίγες μέρες. Υ.Γ. και άσχετο: Από χθες παρατήρησα απίστευτα καθαρό ήχο στα τηλεφωνήματα και μετά είδα κάτι HD voice από την Cosmote και κατάλαβα τι έγινε. Ήταν παιδιά σαν καλή σύνδεση με Skype, μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί έτυχε κι ο συνομιλητής να έχει υποστηριζόμενη συσκευή και ήταν αποκάλυψη η ποιότητα του τηλεφωνήματος! Edited January 2, 2014 by Makinen Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Θα συμφωνήσω απόλυτα με τις παρατηρήσεις σου, προχθές σκεφτόμουν το ίδιο πράγμα και έλεγα πως αν η HTC διέθετε το 1/3 των χρήματων που δίνει η samsung για την προώθηση των προιόντων της θα ψάχναμε με κύαλια να βρούμε κάποιον να κρατάει galaxy... Εχω μάθει σχεδόν απ έξω την διαδικασία unlock bootloader, root, S-off, change cid και αντιστροφα αλλά δεν έχω περοχωρήσει γιατι η συσκευη απλά δεν έχει ανάγκη απο καμια βελτίωση, με έξαίρεση ίσως εκείνο το power button το όποιο όχι μόνο είναι σε λιγο περίεργο σημείο αλλά δεν εξέχει και ιδιαίτερα απο την συσκευη και σκέφτο μαι να το rootαρω μόνο και μόνο για να μπορέσω να το ενεργοποιω απο το volume button :) Είναι γνωστό ότι η HTC δεν τα πάει καλά στον τομέα του marketing. Για το power button, μπορείς για το κλείσιμο να βάλεις το Screen Off και για το άνοιγμα, αφού έχεις ξεκλειδώσει, να βάλεις ένα kernel που να υποστηρίζει το Double tap to Wake. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Σκεφτόμουν ότι αν είχε βγει το max λίγο νωρίτερα θα με γλίτωνε από τα περιττά έξοδα του νοτε 3 και g2 δεν λέω καλές χρυσές συσκευές και οι δύο αλλά σαν την εμπειρία χρήσης του one κανένα επίσης σκεφτόμουν αν το έπιαναν στα χέρια τους και το δούλευαν δύο τρείς power users από αυτούς που εμπιστεύεται εδώ ο κόσμος του φόρουμ και το διαφήμιζαν όπως έγινε με το g2 θα είχε πολύ καλη πορεία δυστυχώς ομως θα πάει απατο.δοκίμασα πολύ λίγο το one που δεν με ενθουσίασε λόγο μικρής για τα δικα μου δεδομένα οθόνης και μπαταρίας αλλά το max δεν σκοπεύω να το αλλαξω πριν το max 2 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλησπερα παιδια. Σκεφτομαι να ανταλλαξω το s4 με one αλλα κολλαω λιγο. Πρωτον το παιδι το εχει παρει απο amazon αγγλιας και δεν ξερω τι παιζει απο θεμα μενου (συμπεριλαμβάνεται η ελληνικη γλώσσα?) 2ον η εγγυηση ισχυει κανονικα?? 3ον απο θεμα επιδόσεων σε σχεση με το s4 θα την καταλαβω τη διαφορα. Επισης την νεα εκδοση του android 4.4 θα την παρει οταν ερθει?? Βοηθηστε με λιγακι αμεσα γιατι ειμαι ετοιμος να το κλείσω το ραντεβού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Ήμουν μεταξύ lg g2, Sony z1 και one. Κατάλαβα πόσο καλό κινητό είναι όταν πήγαινα στα μαγαζιά και ήταν το μόνο που δεν κολλούσε καθόλου. Όπως δουλεύει τώρα δούλευε και εκεί. Τόσο καλή δουλειά έχει κάνει η htc. Δεν πειράζει αν ο κόσμος δεν το έχει πάρει χαμπάρι, ας το χαιρόμαστε εμείς μόνο. Ακόμη και σε σχέση με τα nexus δεν έχει τίποτα να ζηλέψει σε εμπειρία χρήσης γιατί σε όλα τα άλλα υπερτερεί κατά πολύ. Ούτε root χρειάζεται, ούτε custom rom, ούτε και kernel. Καλύτερη εμπειρία out of the box που λένε. Θα είναι κρίμα να χαθεί μια τέτοια εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 @hrcivic: Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνεις την ερώτησή σου κάθε μισή ώρα. Αν κάποιος ξέρει θα σου απαντήσει. Δεν είμαστε support site καμιάς εταιρίας για να απαντάμε άμεσα. Είναι και γιορτινές μέρες, οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν γίνεται να είμαστε πάνω από το pc 24-7. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλησπερα παιδια. Σκεφτομαι να ανταλλαξω το s4 με one αλλα κολλαω λιγο. Πρωτον το παιδι το εχει παρει απο amazon αγγλιας και δεν ξερω τι παιζει απο θεμα μενου (συμπεριλαμβάνεται η ελληνικη γλώσσα?) 2ον η εγγυηση ισχυει κανονικα?? 3ον απο θεμα επιδόσεων σε σχεση με το s4 θα την καταλαβω τη διαφορα. Επισης την νεα εκδοση του android 4.4 θα την παρει οταν ερθει?? Βοηθηστε με λιγακι αμεσα γιατι ειμαι ετοιμος να το κλείσω το ραντεβού Δεν βλεπω το λόγο γιατί να μην έχει Ελληνικά αλλά ακόμα και να μην έχει ήπαρχουν εφαρμογές στο market πού τα εγκαθιστούν απλά και εύκολα εγγύηση αν η συσκευή είναι Ευρωπαϊκή θα έχεις μια χαρά τώρα όσον αφορά εμπειρία χρήσης αν καταλάβεις διαφορά θα είναι προς το καλύτερο όσο για την 4.4 κάποιες unlocked συσκευές ιδίως στην Αμερική την έχουν ήδη πάρει και αναμένουμε και εμεις Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλησπερα παιδια. Σκεφτομαι να ανταλλαξω το s4 με one αλλα κολλαω λιγο. Πρωτον το παιδι το εχει παρει απο amazon αγγλιας και δεν ξερω τι παιζει απο θεμα μενου (συμπεριλαμβάνεται η ελληνικη γλώσσα?) 2ον η εγγυηση ισχυει κανονικα?? 3ον απο θεμα επιδόσεων σε σχεση με το s4 θα την καταλαβω τη διαφορα. Επισης την νεα εκδοση του android 4.4 θα την παρει οταν ερθει?? Βοηθηστε με λιγακι αμεσα γιατι ειμαι ετοιμος να το κλείσω το ραντεβού Εγώ ήμουν μεταξύ g2 και one και το s4 το είχα κατά νου ,μήπως το έβρισκα φθηνότερα και μόνον. Αν και η αλήθεια είναι ότι η μπαταρία του g2 με δελεαζε αφάνταστα, τελικά επικράτησε η προσωπικότητα που έχει το one και το πόσο καλά δουλεύει. Μου άρεσε περισσότερο εμφανισιακά κι επειδή πολλές φορές και δη τα καλοκαίρια βάζω βίντεο και τραγούδια με την κόρη μου, δεν μπόρεσα να μην υπολογίσω τα κυριολεκτικά απίστευτα ηχεία του. Είναι απίστευτο το πόσο άρτια δουλεύει αυτή η συσκευή ,χωρίς το παραμικρό κομπιασμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σε προβληματίσει σε τίποτε αυτή η συσκευή όσον αφορά την λειτουργία της. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλησπερα παιδια. Σκεφτομαι να ανταλλαξω το s4 με one αλλα κολλαω λιγο. Πρωτον το παιδι το εχει παρει απο amazon αγγλιας και δεν ξερω τι παιζει απο θεμα μενου (συμπεριλαμβάνεται η ελληνικη γλώσσα?) 2ον η εγγυηση ισχυει κανονικα?? 3ον απο θεμα επιδόσεων σε σχεση με το s4 θα την καταλαβω τη διαφορα. Επισης την νεα εκδοση του android 4.4 θα την παρει οταν ερθει?? Βοηθηστε με λιγακι αμεσα γιατι ειμαι ετοιμος να το κλείσω το ραντεβού Να έλεγες έχω LG G2 32άρι και σκέφτομαι το One να το συζητήσουμε για υπέρ και κατά. Αν έχεις S4 δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κρατάς ακόμη. Έπρεπε να έχεις ήδη προχωρήσει :D Δεν υπάρχει καμία επαφή με το One. 4.4 θα πάρουμε σύντομα, ήδη οι αμερικάνικες συσκευές την έχουν πάρει. Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Ευχαριστω αλλα δεν τον προλαβα τον τυπο το εδωσε αλλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 καλησπερας σας κ χρονια πολλα σε ολους,ειμαι κατοχως του galaxy s4 αλλα σκεφτομαι να το δωσω κ να παρω το htc,απο ποιοτητα κατασκευης πως ειναι?εχει προβλημα γενικα εξωτερικα,καπου διαβασα οτι ειχε θεμα με την καμερα κ εξωτερικα στην ποιοτητα κατασκευης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts