Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τσέκαρε στη προηγουμενη σελίδα ποστ #2500

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω παλι το εχω δει σε ολες τις συσκευες απο iphone 4-4s-5 και nokia και samsung. Μετα απο αρκετη χρηση η μπαταρια πεφτει και μια ενδειξη της πτωσης αυτης ειναι οτι δε μπορει να κρατησει το μεγιστο φορτιο της για πολυ. Εμενα παλι δεν εχω ιδεα τι κανει η δικια μου γιατι δεν την φορτιζω πανω απο το 80-90%.

Μήπως το είχες στον φορτιστή πολλή ώρα;

Γιατι αμα ειναι το κινητο στον φορτιστη για αρκετη ωρα απτην στιγμη που θα φορτισει τι περιαζει???Αρκετες φορες το βαζω να φορτισει το βραδυ που πεφτω για υπνο...Και το βγαζω το πρωι...6-7 ισως και 8 ωρες μετα...Στις καινουριες μπαταριες δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα...Ισως να υπαρχει προβλημα αμα το φορτιζεις και παραλληλα το χρησιμοποιεις...Υποθεσεις κανω παντα βεβαια

Γιατι αμα ειναι το κινητο στον φορτιστη για αρκετη ωρα απτην στιγμη που θα φορτισει τι περιαζει???Αρκετες φορες το βαζω να φορτισει το βραδυ που πεφτω για υπνο...Και το βγαζω το πρωι...6-7 ισως και 8 ωρες μετα...Στις καινουριες μπαταριες δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα...Ισως να υπαρχει προβλημα αμα το φορτιζεις και παραλληλα το χρησιμοποιεις...Υποθεσεις κανω παντα βεβαια

Φτάνει στο 100% και μετά σταματάει η φόρτιση. Στο desire που είχα ή μπαταρία μπορεί να έπεφτε μέχρι το 90% μέχρι να ξαναρχίσει η φόρτιση. Αν φόρτιζε συνεχώς θα κατέστρεφε την μπαταρία, συν ότι η δικιά μας είναι Li-Po η οποία μπορεί να εκραγεί αν υπερφορτιστεί.

Κι εμένα πάντως έκανε το ίδιο περίεργο, όπου έπεσε πολύ απότομα ως το 92% σε μόλις ένα δεκάλεπτο οθόνης. Δυο οι πιθανότητες, ή ακόμα παίρνει τα μέτρα της μπαταρίας η καινούρια Rom ή δεν ολοκληρώθηκε σωστά η φόρτιση.

Υ.Γ. Από το 92% και μετά νομίζω λειτουργεί όπως παλιότερα. Θα δείξει...

Edited by bouss
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Φτάνει στο 100% και μετά σταματάει η φόρτιση. Στο desire που είχα ή μπαταρία μπορεί να έπεφτε μέχρι το 90% μέχρι να ξαναρχίσει η φόρτιση. Αν φόρτιζε συνεχώς θα κατέστρεφε την μπαταρία, συν ότι η δικιά μας είναι Li-Po η οποία μπορεί να εκραγεί αν υπερφορτιστεί.

Κι εμένα πάντως έκανε το ίδιο περίεργο, όπου έπεσε πολύ απότομα ως το 92% σε μόλις ένα δεκάλεπτο οθόνης. Δυο οι πιθανότητες, ή ακόμα παίρνει τα μέτρα της μπαταρίας η καινούρια Rom ή δεν ολοκληρώθηκε σωστά η φόρτιση.

Υ.Γ. Από το 92% και μετά νομίζω λειτουργεί όπως παλιότερα. Θα δείξει...

Πάντως τώρα με την 4.3 βλέπω να συμβαίνει μόνο αυτό, ξαφνικά. :confused:

Καλημέρα παιδιά, εχω παρατηρήσει ένα προβληματάκι τελευταία, έχει σχέση με τα video απο το dailymotion κυριως, όταν τα ανοίγω απο τον chrome που ειναι κ ο βασικός μου browser δεν παίζουν full screen. Παίζει μόνο ήχο. Πατάω back button και το βλέπω να παίζει μέσα στην σελίδα κανονικά. Ξανα πατάω απο εκεί το κουμπί για full screen αλλά τπτ.

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ανοίξω την σελίδα με τον default browser της HTC οπου εκεί δουλεύει κανονικά το fullscreen.

Είμαι με stock rom. Έχει κανείς καμια ιδέα;

Κανε pinch για να ζουμαρεις όπως και στις φώτο

Καλημέρα παιδιά, εχω παρατηρήσει ένα προβληματάκι τελευταία, έχει σχέση με τα video απο το dailymotion κυριως, όταν τα ανοίγω απο τον chrome που ειναι κ ο βασικός μου browser δεν παίζουν full screen. Παίζει μόνο ήχο. Πατάω back button και το βλέπω να παίζει μέσα στην σελίδα κανονικά. Ξανα πατάω απο εκεί το κουμπί για full screen αλλά τπτ.

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ανοίξω την σελίδα με τον default browser της HTC οπου εκεί δουλεύει κανονικά το fullscreen.

Είμαι με stock rom. Έχει κανείς καμια ιδέα;

Ναι χρησιμοποιήσε τον στοκ browser που παίζει να είναι ένας από τους καλύτερους browsers.παρεμπιπτόντως το προβληματάκι που είχαν αναφέρει πολλοί λύθηκε;

Edited by gsir

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Κανε pinch για να ζουμαρεις όπως και στις φώτο

Ααα λεω και εγω,τι εγινε!Ευχαριστω.

Υπάρχει ουσιαστική διαφορά (εκτός ίσως του ότι μάλλον όλα ειναι branded) των ONEs που πωλούνται στα skroutzομάγαζα με 470€ περίπου, απο αυτά που πωλούνται στα μεγάλα μαγαζιά στα 648€?
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

ναι! η μόνη διαφορά ειναι τα +200Ε που θα σου πιάσουν κότσο

- Oneplus 12

Υπάρχει ουσιαστική διαφορά (εκτός ίσως του ότι μάλλον όλα ειναι branded) των ONEs που πωλούνται στα skroutzομάγαζα με 470€ περίπου, απο αυτά που πωλούνται στα μεγάλα μαγαζιά στα 648€?

Η μόνη ουσιαστική διάφορα είναι στην ταχύτητα του σέρβις, αν τυχόν σου χρειαστεί κι αυτό γιατί για όσα δεν είναι ελληνικά γίνεται παραγγελία του ανταλλακτικού από την αντίστοιχη χώρα και μετά γίνεται η επισκευή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Η μόνη ουσιαστική διάφορα είναι στην ταχύτητα του σέρβις, αν τυχόν σου χρειαστεί κι αυτό γιατί για όσα δεν είναι ελληνικά γίνεται παραγγελία του ανταλλακτικού από την αντίστοιχη χώρα και μετά γίνεται η επισκευή.

Πολύ αμφιβάλλω αν κάνουν οποιαδήποτε επισκευή στην ελληνική αντιπροσωπεία. Μόνο αντικατάσταση και δεν το λέω για καλο.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Αυτό για την μπαταρία το είχα αναφέρει κι εγώ με την 4.2

Το θέμα είναι μάλλον καλιμπράρισμα. Αν το αφήσω κι άλλη ώρα και όχι αμέσως μόλις πρασινίσει δεν έχω θέμα.

Δοκιμάστε το.

Έχω την εντύπωση ότι το κινητό δεν έχει φορτίσει πλήρως και δίνει λανθασμένα ένδειξη ότι γέμισε.

Αν κάποιος δοκιμάσει το λινκ παραπάνω με το καλιμπρέισον και έχει αποτελέσματα ας μας πει.

Αυτό με το google drive offer το ξέρουμε;

Επίσης, γιατί χρειάζεται το hard reset?

Τι εννοεί αν το ξέρουμε? Εγώ την έχω πάρει ήδη την προσφορά και το ανέφερα κιόλας μερικές σελίδες πίσω. Αλλά μάλλον κάποιος δεν διαβάζει το forum :p

Το hard reset θεωρητικά βοηθάει το λειτουργικό να γίνει πιο γρήγορο ειδικά μετά από μια αναβάθμιση. Αλλά, προσωπική μου άποψη πάντα, δεν χρειάζεται πλέον. Μετά την 4.1.1 όσες αναβαθμίσεις έχω κάνει δεν είδα διαφορά με hard reset και χωρίς. Το λογισμικό έχει ξεπεράσει πλέον τέτοιες παιδικές ασθένειες και αυτό φαίνεται στην καθημερινή χρήση. Αν τώρα για ψυχολογικούς λόγους θέλεις να το κάνεις τότε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Συμφωνώ απολύτως. Το hard reset πλέον χρειάζεται στις περιπτώσεις που θέλει κανείς να επαναφέρει το smartphone του σε clean state. Το θεωρώ περιττό να γίνεται μετά από major update, καθώς πλέον η διαδικασία γίνεται seamlessly χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα με το σύστημα. Είναι σημάδι ωριμότητας του ΟS. To βλέπουμε και στα desktop ΟS όπου πλέον το clean installation δεν προσφέρει κάποιο πλεονέκτημα σε σχέση με το οn top installation. Mιλάμε πάντα για περιπτώσεις όπου το σύστημα βρίσκεται σε μια ικανοποιητική λειτουργικά κατάσταση.
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

ναι! η μόνη διαφορά ειναι τα +200Ε που θα σου πιάσουν κότσο

Δεν έχουν καμία διαφορά στο hardware, ούτε εξωτερική διαφορά στη συσκευή, ούτε στο κουτί.

Επίσης η πιθανότητα να έχουν hardware πρόβλημα δεν φαίνεται να συσχετίζεται με την τιμή αγοράς, αφού πολλοί για να πετύχουν μια σωστή στο Πλαίσιο που το δίνει €650 αναγκάστηκαν να αλλάξουν 5-6 συσκευές.

Αυτά όμως που πολλούν τα σκρουτζομάγαζα κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν firmware με Carrier ID κάποιου παρόχου όπως VODAFONE ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ή T-MOBILE, που σημαίνει (1) αυτό που αναφέρει ο kollatos παραπάνω (2) δεν θα παίρνεις OVER-THE-AIR update όταν βγάζει το update η HTC αλλά όταν το βγάζει ο πάροχος (αν το βγάζει)

Το (2) δεν είναι παράγοντας αν έτσι κι αλλιώς σκέφτεσαι να το ξεκλειδώσεις για να βάλεις κάποια Custom ROM.

Το (1) είναι λίγο περίεργο βάση του ότι σε όλα τα ευρωπαϊκά το hardware είναι το ίδιο, αλλά το HTC Service λέει ότι αν είναι ελληνική (HTC__N34) το service παίρνει 2-3 εβδομάδες, ενώ αν είναι ξένη, παίρνει 4-6 εβδομάδες.

Από ότι έχω καταλάβει, όσοι κάτοχοι ΟΝΕ αλλαξοπίστησαν, το έκαναν (κυρίως) για ένα συγκεκριμένο κινητό. Το G2. Φαντάζομαι θα υπάρχει το μικρόβιο της κατανάλωσης μέσα τους, για το οποίο δεν υπάρχει εμβόλιο. Αν όμως τα κριτήρια αλλαγής κινητού ήταν: Η indoor ικανότητα της κάμερας, το γρήγορο και αξιόπιστο GPS, η ένταση των ήχων κλήσης, η αναγνωσιμότητα της οθόνης κάτω από τον Ελλαδικό ήλιο, πιστεύετε ότι αξίζει η αλλαγή του ΟΝΕ / αγορά του 2ου?

Η ερώτηση έρχεται σε συνέχεια της έρευνας αγοράς μου για την τιμή πώλησης του ΟΝΕ στα σκρουτζομάγαζα, αφού τα 32GB πωλούνται πιο φτηνά από τα αντίστοιχα 32αρια G2..

Και αυτό με το χρόνο service για τα ευρωπαικά αφού το hardware είναι ίδιο, είναι όντως ακατανόητο το λιγότερο μπορώ να πω....

Και με αυτό έρχεται άλλος ένας σημαντικός παράγοντας επιλογής εταιρείας, το.... service...

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Από ότι έχω καταλάβει, όσοι κάτοχοι ΟΝΕ αλλαξοπίστησαν, το έκαναν (κυρίως) για ένα συγκεκριμένο κινητό. Το G2. Φαντάζομαι θα υπάρχει το μικρόβιο της κατανάλωσης μέσα τους, για το οποίο δεν υπάρχει εμβόλιο. Αν όμως τα κριτήρια αλλαγής κινητού ήταν: Η indoor ικανότητα της κάμερας, το γρήγορο και αξιόπιστο GPS, η ένταση των ήχων κλήσης, η αναγνωσιμότητα της οθόνης κάτω από τον Ελλαδικό ήλιο, πιστεύετε ότι αξίζει η αλλαγή του ΟΝΕ / αγορά του 2ου?

Η ερώτηση έρχεται σε συνέχεια της έρευνας αγοράς μου για την τιμή πώλησης του ΟΝΕ στα σκρουτζομάγαζα, αφού τα 32GB πωλούνται πιο φτηνά από τα αντίστοιχα 32αρια G2..

Και αυτό με το χρόνο service για τα ευρωπαικά αφού το hardware είναι ίδιο, είναι όντως ακατανόητο το λιγότερο μπορώ να πω....

Και με αυτό έρχεται άλλος ένας σημαντικός παράγοντας επιλογής εταιρείας, το.... service...

Το G2 έχει δύο πλεονεκτήματα. Τον επεξεργαστή και την μπαταρία. Ο μεν επεξεργαστής είναι πιο γρήγορος αλλα πολύ φοβάμαι ότι θα ζεσταίνεται και πιο γρήγορα οπότε καλό το πλεονέκτημα αλλά αν κρατάει θα είναι για κανένα πεντάλεπτο το πολύ (οπότε και τα δύο θα κάνουν throttling και θα υπολειτουργούν).

Η μπαταρία έχει δύο όψεις. Προφανώς είναι σαφώς πιο μεγάλη οπότε σε φυσιολογικές συνθήκες προφανώς και θα κρατάει ΠΟΛΥ περισσότερο. Σε παιχνίδια όμως δεν είναι έτσι. Καλύτερος ο S800 αλλά η gpu του είναι εξαιρετικά ενεργοβόρα κάνοντας ακόμα και την "τερατώδη" μπαταρία του g2 να κρατάει λιγότερο από αυτή του one σε συνεχές παιχνίδι.

Η LG το μόνο που προσέφερε με το G2 είναι το double tap wake (είπε ευχαριστώ στο meego; ). Αυτή η ηλίθια μάχη χαρακτηριστικών έχει αρχίσει να παραγίνεται αφού πρακτικά οδηγεί σε χειρότερα προϊόντα. Μεγαλύτεροι επεξεργαστές που δουλεύουν ελάχιστα στις ονομαστικές τους ταχύτητες. Μεγαλύτερες μπαταρίες που κρατάνε λιγότερο αφού έχουν να "θρέψουν" αδηφάγους επεξεργαστές και οθόνες για μικροσκόπια. Αρχίσαμε να χάνουμε το μετρό...

η αυτονομία του g2 ειναι σίγουρα πολύ καλύτερη. Η κάμερα καλύτερη επισης, επιφυλασομαι βέβαια για νυχτερινές φωτο. Το service καλυτερο. Παρόλα αυτά εγω που εχω το μικρόβιο να αλλάζω συσκευες δε με συγκίνεσαι καμία απ τις καινουργιες να πω θα πουλήσω το one και θα παρω κατι άλλο. αμφιβάλλω κατα πολύ αν ακόμα και το g2 ειναι τοσο αλαγκάριστο οσο το one, για ποιότητα κατασκευής δεν το συζητάω..επισης το ui το lg ενω ειναι πολυ παραμετροποιήσιμο ειναι κατα την γνωμη ασχημο. οπότε καθισα στ αυγα μου προς το παρον

- Oneplus 12

Είχα μπεί και εγώ στο πειρασμό να αλλάξω το one με το g2,η αλήθεια είναι.Αλλά μου πέρασε μόλις έπιασα στα χέρια μου το g2.Εμφανισιακά δεν έχουν καμία σχέση.Το one δεν συγκρίνεται.Η ποιότητα κατασκευής που έχει καθώς και η αίσθηση όταν το κρατάς στο χέρι πραγματικά δεν έχει αντίπαλο.Ο μόνος ουσιαστικος λογος αλλαγής για μένα ήταν αποκλειστικά και μόνο η καλύτερη μπαταρία στο g2 και γι`αυτό μπήκα στο πειρασμό.Όμως πλέον μετά την 4.3 το one με ικανοποιεί μια χάρά και σε αυτό το θέμα.
Sent from my Ulefone Power

Είχα μπεί και εγώ στο πειρασμό να αλλάξω το one με το g2,η αλήθεια είναι.Αλλά μου πέρασε μόλις έπιασα στα χέρια μου το g2.Εμφανισιακά δεν έχουν καμία σχέση.Το one δεν συγκρίνεται.Η ποιότητα κατασκευής που έχει καθώς και η αίσθηση όταν το κρατάς στο χέρι πραγματικά δεν έχει αντίπαλο.Ο μόνος ουσιαστικος λογος αλλαγής για μένα ήταν αποκλειστικά και μόνο η καλύτερη μπαταρία στο g2 και γι`αυτό μπήκα στο πειρασμό.Όμως πλέον μετά την 4.3 το one με ικανοποιεί μια χάρά και σε αυτό το θέμα.

Η κάμερα; Δεν έχει μεγάλη διαφορά;

Σκέφτομαι να πάρω το ΟΝΕ, αλλά φοβάμαι μην ζοριστώ με τη χαμηλή ανάλυση της κάμερας

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, είναι ένα βοήθημα στη ζυγαριά επιλογής κινητού...

Η μπαταρία είναι σίγουρα και στα νούμερα αλλά και από αναφορές πολύ καλύτερη, αλλά δεν είναι πρόβλημα όταν κάποια άλλη κρατάει σε μέτρια ως αρκετή χρήση από τις 07:30 έως 00:00

Λόγω του ότι αναφερθήκατε σε διαφορετικά πλεονεκτήματα εκτός αυτών που θεωρώ ως κριτήριο, να θεωρήσω ότι είτε το ΟΝΕ υπερτερεί, είτε έχουμε ισοπαλία.....

Ειδικά για το gps επειδή δεν έχω δει πολλές αναφορές είτε για το πόσο καλό είναι ή για πιθανά (γενικά) προβλήματα, πως τα πάει?

Το S2 μου με την 4.1.2 και μετά από 2 hard resets, δεν λοκάρει δυστυχώς όπως στην αρχή....:mad:

Υ.Γ Αυτό που με χάλασε με το ΟΝΕ και την κάμερα, λίγο που το έπαιξα σήμερα, είναι το δύσχρητο μενού της...Του G2 πολύ πιο εύχρηστο/ευχάριστο... Υπάρχει τρόπος αλλαγής του, ή απλά το αλλάζεις π.χ με το camera zoom fx και ξενοιάζεις?

ΥΓ 2. Η εμφάνιση (και ίσως η ποιότητα κατασκευής) δεν χάνεται κάπως να μπει μια απαραίτητη για μένα θήκη? Στο Sii έχω την case mate και έχω βρει την ησυχία μου...

Edited by babill2004

gps κανενα θεμα. το λογισμικο της καμερας ειναι παρα πολυ απλο και το zoe κανει παπαδες. η θηκη χαλαει οποιοδηποτε κινητο οχι μονο το one

- Oneplus 12