Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καντα απ την αρχη αμα δεν εχεις πάρα πολλες εφαρμογες.. Edited by gsir

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν κανω μπακαπ με αυτο το helium,μετα θα εχει προβλημα στην νεα ρομ;Θα "κατσει" καλα το μπακαπ ή καλυτερα να τα κανω ολα απο την αρχη;

Μόνο δεδομένα εφαρμογών που κατέβασες θα κάνει backup, δεν κάνει τα πάντα. Δεν θα έχει πρόβλημα όταν θα κάνεις επαναφορά, ούτε επειδή θα έχεις νέα ρομ, αφού δεν θα κάνεις επαναφορά εφαρμογών του συστήματος.

Παιδιά καλησπέρα.Μια ερώτηση.Τώρα έχω viper Rom και θέλω να γυρίσω στην μαμά για να δω την αναβάθμιση.έχω κρατήσει backup από την μαμά Rom,μπαίνω αυτό bootloader κάμω restore,όλα μια χαρά.,βρίσκει αναβαθμίσεις και όταν πάει να κάνει εγκατάσταση με βάζει στο bootloader.τι κάνω λάθος?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.(Είμαι root και s-on)

DESIRE S 2.3.3 :p

καντα απ την αρχη αμα δεν εχεις πάρα πολλες εφαρμογες..

Μόνο δεδομένα εφαρμογών που κατέβασες θα κάνει backup, δεν κάνει τα πάντα. Δεν θα έχει πρόβλημα όταν θα κάνεις επαναφορά, ούτε επειδή θα έχεις νέα ρομ, αφού δεν θα κάνεις επαναφορά εφαρμογών του συστήματος.

Βασικα το μονο θεμα μου ειναι καποια δεδομενα παιχνιδιων...Τωρα εφαρμογες fb,instagram κτλ,δεν με πειραζει να τα ξαναεγκαταστησω.Αφου λοιπον δεν εχει προβλημα οκ,ευχαριστω πολυ!

Παιδιά καλησπέρα.Μια ερώτηση.Τώρα έχω viper Rom και θέλω να γυρίσω στην μαμά για να δω την αναβάθμιση.έχω κρατήσει backup από την μαμά Rom,μπαίνω αυτό bootloader κάμω restore,όλα μια χαρά.,βρίσκει αναβαθμίσεις και όταν πάει να κάνει εγκατάσταση με βάζει στο bootloader.τι κάνω λάθος?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.(Είμαι root και s-on)

Πρέπει να περάσεις και το stock recovery για να κάνει την αναβάθμιση. Αν, και δεν κατάλαβα γιατί μπήκες σε όλη αυτή τη διαδικασία :wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Πρέπει να περάσεις και το stock recovery για να κάνει την αναβάθμιση. Αν, και δεν κατάλαβα γιατί μπήκες σε όλη αυτή τη διαδικασία :wacko:

Από πού θα βρω το stock recovery?

DESIRE S 2.3.3 :p

Καλησπέρα παιδιά. τελευταία παρατηρώ λίγο τη μπαταρία και βλέπω ότι πάντα μου εμφανίζει το android os(kernel) πρώτο στα στατιστικά και νομίζω ότι έχει και λίγο χειρότερη αυτονομία στην αναμονη. βάζω και μερικά screenshots. Πρωτη φόρτιση με 4.3 μετά απο hard reset

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Από πού θα βρω το stock recovery?

Για ρίξε μια ματία εδω

http://www.htc1guru.com/downloads/stock-rom-downloads/

Το παραπάνω Link υπάρχει σε αυτό το post

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2358738

Καλησπέρα παιδιά. τελευταία παρατηρώ λίγο τη μπαταρία και βλέπω ότι πάντα μου εμφανίζει το android os(kernel) πρώτο στα στατιστικά και νομίζω ότι έχει και λίγο χειρότερη αυτονομία στην αναμονη. βάζω και μερικά screenshots. Πρωτη φόρτιση με 4.3 μετά απο hard reset

Τι χρήση κάνεις;Δεν εχω φτάσει ποτέ πάνω από 3:30 ωρες οθόνη...Εκτός αν φταίει η αναβάθμιση.

μην αγχώνεσαι φιλε μου δεν εκανα βαρια χρήση. κατα κυριο λόγο tapatalk ήταν browsing, λίγο fb και καμια κλήση. δεν ζοριστηκε το κινητο πουθενα. βεβαια μ αυτή τη χρήση 5μησι ωρες δεν εβγαλα ποτε αλλα θα δειξει στη πορεία αν βελτιωθηκε καθολου η μπαταρία με την 4.3

- Oneplus 12

μην αγχώνεσαι φιλε μου δεν εκανα βαρια χρήση. κατα κυριο λόγο tapatalk ήταν browsing, λίγο fb και καμια κλήση. δεν ζοριστηκε το κινητο πουθενα. βεβαια μ αυτή τη χρήση 5μησι ωρες δεν εβγαλα ποτε αλλα θα δειξει στη πορεία αν βελτιωθηκε καθολου η μπαταρία με την 4.3

Στους xda μιλάνε για βελτίωση, κάτι που εγώ δεν το είδα ακόμα (μιλάμε πάντα για την αναμονή). Με wifi η οθόνη άνετα φτάνει τις 5 ώρες, όπως πριν, αλλά η αναμονή είναι πάνω από το 1% την ώρα. Θα χρειαστούν μερικές φορτίσεις μέχρι το σύστημα να σταθεροποιηθεί. Πάντως ο δεύτερος κύκλος σε μένα ήταν λίγο καλύτερος από τον πρώτο αλλά αρκετά μακριά από τις 2,5 μέρες αναμονή και 3+ ώρες οθόνη που είχα.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Τι να πω;Μακάρι να βελτιώνεται με την 4.3.Οχι οτι δεν ειμαι ευχαριστημένος και τωρα,αλλα γιατι οχι λιγο παραπάνω;

Τι να πω;Μακάρι να βελτιώνεται με την 4.3.Οχι οτι δεν ειμαι ευχαριστημένος και τωρα,αλλα γιατι οχι λιγο παραπάνω;

Να λέμε και αυτά που δε λέμε παραέξω βέβαια. Android είναι, σε μια εγκατάσταση ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάτσει στραβά. Στην 4.2 την πρώτη φορά είχα 2-3% την ώρα σε αναμονή. Έκανα επαναφορά και πέρασα ακριβώς τα ίδια πράγματα κι έπεσε κάτω από το 1%.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

αρχιζω και εκνευριζομαι. δεν γινεται να βγαζω φορτιστη απο το 100% και να μου κατεβαινει στο 10λεπτο στο 96!wtf!

- Oneplus 12

Να προσθέσω ότι (κακώς) τα RSS δεν προστίθενται μαζί με τα άλλα feed ειδήσεων στο blinkfeed, αλλά μπορεί κάποιος να τα δει μόνο ξεχωριστά. Μισή δουλειά έκαναν...

+1

ίδωμεν με την 4.4

αρχιζω και εκνευριζομαι. δεν γινεται να βγαζω φορτιστη απο το 100% και να μου κατεβαινει στο 10λεπτο στο 96!wtf!

Kαι σε μένα κάπως έτσι γίνεται.

Κι άλλο παιδί εδώ ανέφερε πριν μερικές ημέρες πως ενώ πρασινίζει το led μετά από λίγο του λέει 96. Και μένα νομίζω 96% λέει μετά από 10' κι ας μην το έχω χρησιμοποιήσει.

Δεν δοκιμάζετε ένα καλιμπράρισμα της μπαταρίας όσοι έχετε πρόβλημα?

http://forums.androidcentral.com/htc-one-s/174458-how-calibrate-battery.html

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Κι άλλο παιδί εδώ ανέφερε πριν μερικές ημέρες πως ενώ πρασινίζει το led μετά από λίγο του λέει 96. Και μένα νομίζω 96% λέει μετά από 10' κι ας μην το έχω χρησιμοποιήσει.

Μήπως το είχες στον φορτιστή πολλή ώρα;

Και σε μένα το ίδιο συνέβη και στις 2 φορτίσεις που έχω κάνει μεχρι τώρα.Και ενώ το έβγαζα απο τη μπρίζα με 100% μετα απο ενα δεκάλεπτο μου έδειχνε 95% και χωρίς χρήση.Οπότε το ξαναέβαλα στη μπρίζα και το άφησα κανα εικοσαλεπτο παραπάνω αφού είχε πρασινίσει το λαμπάκι και μετά ήταν O.k. Πάνρως αισθησή μου είναι πως η αυτονομία γενικά έχει ανέβει αρκετά.

Sent from my Ulefone Power

Δεν δοκιμάζετε ένα καλιμπράρισμα της μπαταρίας όσοι έχετε πρόβλημα?

http://forums.androidcentral.com/htc-one-s/174458-how-calibrate-battery.html

θα το δοκιμάσω αν συνεχιστεί

Μήπως το είχες στον φορτιστή πολλή ώρα;

επειδή το παρακολουθω τελευταία δεν το βγάζω κατευθείαν μόλις πρασινισει το λαμπάκι αλλα κανα 5λεπτο μετα. δεν νομιζω να φταιει αυτο.

- Oneplus 12

Αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Κι αυτό συμβαίνει μετά την 4.3. Να σημειωθεί ότι εγώ δεν έχω κάνει ακόμα hard reset. Αν και δε νομίζω ότι φταίει αυτό.

PHONE: HTC One M7

TABLET: ASUS Transformer Pad TF300T

μπορει να φταίει και το hard reset. δοκιμασε αυτό που ειπε κι ο kollatos πιο πανω

- Oneplus 12

Παιδια αυτο με την αποτομη πτωση της μπαταριας μου το εκανε και το δικο μου HTC ONE με την 4.2

Μεχρι στιγμης με την 4.3 δεν μου το εχει ξανακανει....

HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK