gsir Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 flampouras πρώτον μεγειά. 2ον από που το πήρες το κινητο; όσων αφορά τα θέματα που αναφέρεται με λειτουργία πτήσης κατα τη κλήση η ανοιγμα του μεγαφώνου δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. έχω cosmote και το κινητο το γυρναω σε 3g μόνο όταν χρειάζομαι δεδομένα Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Απο amazon.co.uk.Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 και εμενα στο κουτι γραφει 801n αλλα στο τεστ μου γραφει αυτο Ανάλογα με το ερώτημά σας για να παρέχουν τις πληροφορίες του αριθμού IMEI είναι: Μοντέλο: HTC One (801e) Πωλήσεις Προέλευσης: Κύπρος Ημερομηνία κυκλοφορίας: 25/7/2013 γιατι?? Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 ουτε μια φορα δε μου εχει συμβει.το δικο μου ειναι γερμανικο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 επισης στα σκοτεινα σημεια οι φωτοφραφιες εχουν ενα πεπλο μωβ..ειναι φυσιολογικο?? Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Γνωστά προβλήματα, ακρίβως την ίδια συμπεριφορά έχω κι έγω. Δεν το έχω συναντισει ποτέ ακόμη με viper Rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 επισης στα σκοτεινα σημεια οι φωτοφραφιες εχουν ενα πεπλο μωβ..ειναι φυσιολογικο?? Φίλε το έχω ξανά συναντήσει το πρόβλημα σου και νομίζω οτι η htc το ξέρει ήδη και θα βγάλει update αν δεν έχει βγάλει ηδη.Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος Πια έκδοση έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 (edited) Δεν το έχω συναντισει ποτέ ακόμη με viper Rom. Για την κάμερα μιλάμε ετσι;εδω έχω κάποιες φωτο που μόλις έβγαλα.Δεν βλέπεται κάτι περίεργο έτσι; http://db.tt/cEMCF35B Edited September 11, 2013 by flampouras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 βρηκα μια ρομ 4.2.2 που εχω την καλυτερη αυτονομια απ οσες δοκιμασα.αυτη ειναι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2430103. λεγεται DarkSense One και ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 εαν στισ πολυ σκοτεινες φωτο σου βγαζει πεπλο μωβ η κοκκινο ,ναι υπαρχει πεοβλημα .επισης μπορεις να βαλεις το τηλ. σε μια επιπεδη επιφανεια χωρις φως με την πλατη κατω..ολα auto ..εμενα η οθονη γινεται κοκκινη και εχει και αρκετες περιεργες σκιες ..λενε για software προβλημα αλλα νομιζω οτι ειναι hardware θεμα..τι κανω τωρα?το πηρα παρασκευη απο kaizer shop..doa αλλαγης δεν εχει..:( Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Αυτη την έβγαλα μόλις τώρα,η οθόνη δεν εγινε κόκκινη ούτε όταν το ακούμπησα ούτε όταν βγήκε η εν λόγο φωτογραφία με την πλάτη κάτω... http://db.tt/SdIclJRI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Αυτη την έβγαλα μόλις τώρα,η οθόνη δεν εγινε κόκκινη ούτε όταν το ακούμπησα ούτε όταν βγήκε η εν λόγο φωτογραφία με την πλάτη κάτω... http://db.tt/SdIclJRI Άρα σου έκατσε καλή παρτίδα. Έδωσα το s4 το οποίο αγόρασα τον Μάιο αφού είχα δώσει τότε το πρώτο μου one (το οποίο δεν θυμάμαι ότι είχε θέμα με την κάμερα αλλά είχε θέμα με το gap) και το πήρα πάλι αλλά αυτό έχει και θέμα με το gap αλλά και με την κάμερα. Από ότι φαίνεται δεν θα ξαναπάω σε HTC. Δεν μας τα λέει καλά. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Άρα σου έκατσε καλή παρτίδα. Έδωσα το s4 το οποίο αγόρασα τον Μάιο αφού είχα δώσει τότε το πρώτο μου one (το οποίο δεν θυμάμαι ότι είχε θέμα με την κάμερα αλλά είχε θέμα με το gap) και το πήρα πάλι αλλά αυτό έχει και θέμα με το gap αλλά και με την κάμερα. Από ότι φαίνεται δεν θα ξαναπάω σε HTC. Δεν μας τα λέει καλά. Αν τα λινκ στο χδα ισχύουν τότε το κιν μου φτιάχτηκε 10/8/13.Αφού ειχε το 4.2.2 εγκατεστημένο από μόνο του.Ε δεν νομίζω ακόμα να έχουν προβληματικές παρτίδες.Αυτο με το 801e και το 801n με προβληματίζει μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 εαν στισ πολυ σκοτεινες φωτο σου βγαζει πεπλο μωβ η κοκκινο ,ναι υπαρχει πεοβλημα .επισης μπορεις να βαλεις το τηλ. σε μια επιπεδη επιφανεια χωρις φως με την πλατη κατω..ολα auto ..εμενα η οθονη γινεται κοκκινη και εχει και αρκετες περιεργες σκιες ..λενε για software προβλημα αλλα νομιζω οτι ειναι hardware θεμα..τι κανω τωρα?το πηρα παρασκευη απο kaizer shop..doa αλλαγης δεν εχει..:( Θα πάρεις τηλέφωνο την HTC να δεις που θα δώσεις τη συσκευή. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα την φτιάξουν αλλά θα την αλλάξουν. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Θα πάρεις τηλέφωνο την HTC να δεις που θα δώσεις τη συσκευή. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα την φτιάξουν αλλά θα την αλλάξουν. Καταρχήν πήρα στο kaiser shop από όπου και το αγόρασα..μου είπαν ότι δεν έχουν doa και θα πρέπει να μιλήσω με htc. (Απαραδεκτοι,δε ξανά αγοράζω από αυτούς)..η arvato μου είπε να το πάω για έλεγχο και επισκευή. Οχι αντικατάσταση. Δεν το πάω πουθενά και τελειώνει η υπόθεση. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 (edited) Καταρχήν πήρα στο kaiser shop από όπου και το αγόρασα..μου είπαν ότι δεν έχουν doa και θα πρέπει να μιλήσω με htc. (Απαραδεκτοι,δε ξανά αγοράζω από αυτούς)..η arvato μου είπε να το πάω για έλεγχο και επισκευή. Οχι αντικατάσταση. Δεν το πάω πουθενά και τελειώνει η υπόθεση. Με τόσα χρήματα που έδωσες έχεις κάθε δικαίωμα να θέλεις το καλύτερο. Κι εγώ από σκρουτζομάγαζο το πήρα, το δέχτηκαν μια χαρά για ανασηκωμένη οθόνη και μου το άλλαξαν αντί να το επισκευάσουν. Αυτό που σου είπαν είναι η στάνταρ απάντηση. Το μόνο κακό είναι ο χρόνος που θα περάσεις χωρίς τη συσκευή. Εγώ πάντως δε θα το άφηνα έτσι. Να προσθέσω ότι υπάρχουν 2 είδη προβλημάτων στην κάμερα. Το ένα είναι η μωβ απόχρωση και το άλλο (πολύ πιο σπάνιο) είναι κάποια στατικά σημάδια που φαίνονται σε σκοτεινές φωτογραφίες σα θολούρα πάνω στον φακό (παίρνει διάφορα χρώματα, μωβ, μπλε, κόκκινο) σαν από υγρασία. Το πρώτο μπορεί να είναι software, αλλά το δεύτερο σίγουρα δεν είναι. Edited September 12, 2013 by bouss Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Με τόσα χρήματα που έδωσες έχεις κάθε δικαίωμα να θέλεις το καλύτερο. Κι εγώ από σκρουτζομάγαζο το πήρα, το δέχτηκαν μια χαρά για ανασηκωμένη οθόνη και μου το άλλαξαν αντί να το επισκευάσουν. Αυτό που σου είπαν είναι η στάνταρ απάντηση. Το μόνο κακό είναι ο χρόνος που θα περάσεις χωρίς τη συσκευή. Εγώ πάντως δε θα το άφηνα έτσι. Να προσθέσω ότι υπάρχουν 2 είδη προβλημάτων στην κάμερα. Το ένα είναι η μωβ απόχρωση και το άλλο (πολύ πιο σπάνιο) είναι κάποια στατικά σημάδια που φαίνονται σε σκοτεινές φωτογραφίες σα θολούρα πάνω στον φακό (παίρνει διάφορα χρώματα, μωβ, μπλε, κόκκινο) σαν από υγρασία. Το πρώτο μπορεί να είναι software, αλλά το δεύτερο σίγουρα δεν είναι. Εχω και από τα δυο... Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Καταρχήν πήρα στο kaiser shop από όπου και το αγόρασα..μου είπαν ότι δεν έχουν doa και θα πρέπει να μιλήσω με htc. (Απαραδεκτοι,δε ξανά αγοράζω από αυτούς)..η arvato μου είπε να το πάω για έλεγχο και επισκευή. Οχι αντικατάσταση. Δεν το πάω πουθενά και τελειώνει η υπόθεση. Kαλησπερα και συγνωμη που επεμβαινω στη κουβεντα σας , φιλε μου αφου εχει προβλημα η συσκευη ,μιλα με την htc θα το παρουν με κουριερ και θα γινει ελεγχος, η θα στο φτιαξουν η θα στο αντικαταστισουν ,κριμα δεν ειναι ,εδωσες τοσα χρηματα για την αγορα, απλα θα μεινεις για λιγες μερες χωρις τηλεφωνο. Και παλι συγνωμη για την παρεμβαση μου στην παρεα σας. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Kαλησπερα και συγνωμη που επεμβαινω στη κουβεντα σας , φιλε μου αφου εχει προβλημα η συσκευη ,μιλα με την htc θα το παρουν με κουριερ και θα γινει ελεγχος, η θα στο φτιαξουν η θα στο αντικαταστισουν ,κριμα δεν ειναι ,εδωσες τοσα χρηματα για την αγορα, απλα θα μεινεις για λιγες μερες χωρις τηλεφωνο. Και παλι συγνωμη για την παρεμβαση μου στην παρεα σας. Θα πάω να αγοράσω σήμερα ένα Nokia lumia 925 που μου έχει κάτσει και θα το πάω αύριο στην arvato να το αφήσω. Είναι τραγικό πάντως να έχει τέτοια κακή γραμμή παραγωγής η HTC σε ένα τόσο καλό τηλέφωνο. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Από launchers παίδες τι χρησιμοποιείτε; Είμαι εδώ και κάνα 2μηνο με Nova Prime. Υπερβολικά εύχρηστος, γρήγορος, swipes, εφέ, κτλ. Στο διάστημα αυτό κάμποσες φορές έχω προσπαθήσει να γυρίσω στον Sense, καμία επαφή όμως, πάνω από κάποια λεπτά δε τον έχω αντέξει. Αν δεν είχα δουλέψει ποτέ μου τον Nova φυσικά δε θα'χα θέμα. Απ'την άλλη σκέφτομαι ότι όλο το κινητό είναι στημένο πάνω στον Sense, όλα τα context menus, ότι τρέχουν 2 launchers ταυτόχρονα, και με ψιλοξενερωνει αυτό το γεγονός. Περισσότερο ψυχολογικό είναι δηλαδή ότι και καλά βαραινω το κινητό. Αν υπήρχε τρόπος να αφαιρεθεί ο Sense και να έχουμε και μια lockscreen στην οποία θα μπορούμε να αλλάζουμε τα shortcuts χωρίς την προϋπόθεση ύπαρξης του πρώτου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 γιατι δεν παιρνας google edition? Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Από launchers παίδες τι χρησιμοποιείτε; Είμαι εδώ και κάνα 2μηνο με Nova Prime. Υπερβολικά εύχρηστος, γρήγορος, swipes, εφέ, κτλ. Στο διάστημα αυτό κάμποσες φορές έχω προσπαθήσει να γυρίσω στον Sense, καμία επαφή όμως, πάνω από κάποια λεπτά δε τον έχω αντέξει. Αν δεν είχα δουλέψει ποτέ μου τον Nova φυσικά δε θα'χα θέμα. Απ'την άλλη σκέφτομαι ότι όλο το κινητό είναι στημένο πάνω στον Sense, όλα τα context menus, ότι τρέχουν 2 launchers ταυτόχρονα, και με ψιλοξενερωνει αυτό το γεγονός. Περισσότερο ψυχολογικό είναι δηλαδή ότι και καλά βαραινω το κινητό. Αν υπήρχε τρόπος να αφαιρεθεί ο Sense και να έχουμε και μια lockscreen στην οποία θα μπορούμε να αλλάζουμε τα shortcuts χωρίς την προϋπόθεση ύπαρξης του πρώτου... Το κακό με τον nova είναι ότι δεν είναι διαφανή η επάνω μπάρα. Και αισθητικά αυτό χτυπάει άσχημα. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Από launchers παίδες τι χρησιμοποιείτε; Είμαι εδώ και κάνα 2μηνο με Nova Prime. Υπερβολικά εύχρηστος, γρήγορος, swipes, εφέ, κτλ. Στο διάστημα αυτό κάμποσες φορές έχω προσπαθήσει να γυρίσω στον Sense, καμία επαφή όμως, πάνω από κάποια λεπτά δε τον έχω αντέξει. Αν δεν είχα δουλέψει ποτέ μου τον Nova φυσικά δε θα'χα θέμα. Απ'την άλλη σκέφτομαι ότι όλο το κινητό είναι στημένο πάνω στον Sense, όλα τα context menus, ότι τρέχουν 2 launchers ταυτόχρονα, και με ψιλοξενερωνει αυτό το γεγονός. Περισσότερο ψυχολογικό είναι δηλαδή ότι και καλά βαραινω το κινητό. Αν υπήρχε τρόπος να αφαιρεθεί ο Sense και να έχουμε και μια lockscreen στην οποία θα μπορούμε να αλλάζουμε τα shortcuts χωρίς την προϋπόθεση ύπαρξης του πρώτου... ακριβώς τα ίδια κ εδώ, ειδικά για το ψυχολογικό των 2 launchers. Σκέφτομαι να περάσω την στοκ αλλά δεν θέλω να χάσω το καμερα app που μου αρέσει πολυ. Επίσης κάποια στιγμή θα κάνω root μόνο και μόνο για το transparency στην status bar με τον nova... δεν πολυ αντέχεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Ρε παιδιά το κινητό πάει σφαίρα, τι ψυχολογικά είναι αυτά; :) Κι εγώ τον Νοva έχω και τρέχει από πάνω και ούτε προβλήματα με μπαταρίες, ούτε προβλήματα με lags, σφαίρα πάει. Κρατάω όμως και σαν shortcut το blinkfeed με double tap γιατί το χρησιμοποιώ. Τόσο για τα νέα, όσο και όταν θέλω να ποστάρω κάτι γρήγορα σε FB, twitter. https://www.dropbox.com/s/mvmabjn448v4bzf/2013-09-13%2011.44.16.png Γενικά ο Nova βολεύει πολύ γιατί είναι πραγματοποιήσιμος. Έχω κάνει φακέλους στο homescreen, τα έχω όλα μαζεμένα και νοικοκυρεμένα, έχω βάλει και gestures για διάφορες ενέργειες που θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Εγώ είμαι "παραδοσιακός", χρησιμοποιώ και προτιμώ τον launcher που δίνει η εκάστοτε εταιρία out-of-the-box και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν είμαι και πολύ των 3rd party.. Ήταν μια έκπληξη για μένα η απόδοση και η συμπεριφορά του One. Οπότε και συμφωνώ με τον φίλο bill_viper παραπάνω ότι το κινητό είναι στημένο επάνω στο Sense. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts