kollatos Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Καθως προσπαθουσα να ρουταρω το κινητο οταν πηγα να περασω τo openrecovery-twrp-2.5.0.0-m7 κολησε στην αρχικη οθονη και απο τοτε δεν λεει να ξεκολησει. Εχω προσπαθησει τα παντα ουτε επανεκκινηση γινεται ουτε να το κλειω μπορω γενικα εχει φαει κολημα και οταν το συνδεω στο pc δεν το αναγνωριζει καν αν και ακουγεται ο χαρακτηριστικος ηχος. Τι μπορω να κανω εχω απελπιστει τελειως. Κράτα πατημένα το power μαζί με το σπιτάκι για 10 δευτερόλεπτα, μόλις σβήσει η οθόνη πάτα γρήγορα και κρατά το Vikings volume down και μόλις ανάψει μπες στο boatloader και πέρνα το τελευταίο recovery.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Κράτα πατημένα το power μαζί με το σπιτάκι για 10 δευτερόλεπτα, μόλις σβήσει η οθόνη πάτα γρήγορα και κρατά το Vikings volume down και μόλις ανάψει μπες στο boatloader και πέρνα το τελευταίο recovery.. Δυστυχως φιλε μου δεν ανταποκρινεται με τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Δυστυχως φιλε μου δεν ανταποκρινεται με τιποτα. Θα σου κάνω μια χαζή ερώτηση αλλά τον driver της htc τον πέρασες; Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Θα σου κάνω μια χαζή ερώτηση αλλά τον driver της htc τον πέρασες; Χωρις drivers ετσι και αλιως δεν γινεται. Απλα το θεμα ειναι οτι απο την στιγμη που η μπαταρια δεν ειναι αποσπομενη επρεπε να υπαρχει ενα κουμπι για hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Χωρις drivers ετσι και αλιως δεν γινεται. Απλα το θεμα ειναι οτι απο την στιγμη που η μπαταρια δεν ειναι αποσπομενη επρεπε να υπαρχει ενα κουμπι για hard reset. Αυτό ακριβώς γίνεται με τα κουμπιά που σου είπα.. Δοκίμασε πάλι, θα αναβοσβήσουν τα led των κουμπιών 3 φορές και μετά θα κάνει reboot. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 καλημερα σε ολους να κανω μια ερωτησουλα??? ξερεται απο που μπορω να βρω one σε μαυρο??? εκτος απο σκρουτζ υπαρχει καποιο καταστημα που να το εχει? πχ γερμανος πλαισιο κλπ??? τι γινεται με το μαυρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Γιατι να κανείς το λάθος να το χρυσοπληρωσεις στα καταστήματα που αναφερεις; μαύρο εχει σίγουρα το expansys αλλα λιγο πιο ακριβά από skroutz και αμαζον Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 γιατι δεν θα το χρυσοπληρωσω εγω και αυτη που θα το παρει θελει... μαγαζι!!! αλλα εκτος απο την τιμη υπαρχει??? τι γινεται γιατι ολοι αυτοι το εχον σε ασημι? εγω το πηρα χθες και απο vodafone σε ασημι και μαλλον επεσα σε ελλατωματικο (την τρελα μου) μου βγηκε με το κλασικο κενο στο πανω μερος και μαλλον προβληματικη καμερα γιατι το βραδυ ειναι αισχος και οι φωτος βγαινουν pixelιασμενες αλλα χαλια, το iphone 4 εβγαζε πολυ καλυτερες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Ειναι μηπως ευκολο καποιος να ανεβασει screenshots απο τις ρυθμισεις, στο σημειο που αλλαζουμε γλωσσα στο μενου? Αν ειναι ευκολο να ειναι η γλωσσα της συσκευης στα αγγλικα .... :thanks: Δεν εχω τη συσκευη εγω και θελω να βοηθησω καποιον φιλο που μενει στο εξωτερικο (Γερμανια) για να αλλαξει γλωσσα σε μενου και πληκτρολογιο, γιατι ισχυριζεται οτι η συσκευη του δεν εχει εγκατεστημενη την ελληνικη γλωσσα (σημειωτεον η συσκευη ειναι καινουρια, την αγορασε απο εκει με συμβολαιο σε παροχο γερμανικο και αυτος ειναι εντελως ΝΕΟΠΑΣ, οποτε αποκλειεται να εκανε ξερη αυτος ......) :wacko: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 (edited) https://www.dropbox.com/s/znq9np9a7c57hi5/Screenshot_2013-09-05-10-01-18.png Απιστυτο σκορ με RENOVATE | Milestone 5.0 Android 4.2.2 και κερνελ ElementalX-m7-3.10 Edited September 5, 2013 by makis22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Ειναι μηπως ευκολο καποιος να ανεβασει screenshots απο τις ρυθμισεις, στο σημειο που αλλαζουμε γλωσσα στο μενου? Αν ειναι ευκολο να ειναι η γλωσσα της συσκευης στα αγγλικα .... :thanks: Δεν εχω τη συσκευη εγω και θελω να βοηθησω καποιον φιλο που μενει στο εξωτερικο (Γερμανια) για να αλλαξει γλωσσα σε μενου και πληκτρολογιο, γιατι ισχυριζεται οτι η συσκευη του δεν εχει εγκατεστημενη την ελληνικη γλωσσα (σημειωτεον η συσκευη ειναι καινουρια, την αγορασε απο εκει με συμβολαιο σε παροχο γερμανικο και αυτος ειναι εντελως ΝΕΟΠΑΣ, οποτε αποκλειεται να εκανε ξερη αυτος ......) :wacko: Γιατί να κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία?? Δείξ' του και τέλος! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Kαι ένα από το μπλε One και One mini Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Τελικα λυθικε το προβλημα επρεπε να τελειωσει η μπαταρια για να μπορεσω να το ξεκινησω. Προσπαθω με το ravone να κανω s-off και μου βγαζει συνεχως το παρακατω σφαλαμα revone failed (error code = -6) ξερεις κανεις τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Τελικα λυθικε το προβλημα επρεπε να τελειωσει η μπαταρια για να μπορεσω να το ξεκινησω. Προσπαθω με το ravone να κανω s-off και μου βγαζει συνεχως το παρακατω σφαλαμα revone failed (error code = -6) ξερεις κανεις τι μπορει να φταιει? Σύμφωνα με αυτό, απλά έχε υπομονή και επιμονή και θα το καταφέρεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Επίσης πρέπει να έχεις ΗΒΟΟΤ 1.44 για να μπορέσεις να κάνεις S-Off. Με 1.54 δε γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Το ξυπνητήρι λεοιτουργει αν το κινητό είναι κλειστό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Το ξυπνητήρι λεοιτουργει αν το κινητό είναι κλειστό; Όχι, δεν λειτουργεί.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Όχι, δεν λειτουργεί.. Κάνεις λάθος φίλε kollatos. Μετά την αναβάθμιση σε 4.2.2 το ξυπνητήρι λειτουργούσε με κλειστό το κινητό κανονικότατα. Έχω αλλάξει συσκευή πλέον αλλά δεν νομίζω να έχουν αφαιρέσει την λειτουργία αυτή. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Κάνεις λάθος φίλε kollatos. Μετά την αναβάθμιση σε 4.2.2 το ξυπνητήρι λειτουργούσε με κλειστό το κινητό κανονικότατα. Έχω αλλάξει συσκευή πλέον αλλά δεν νομίζω να έχουν αφαιρέσει την λειτουργία αυτή. Απίστευτο... Όντως δουλεύει, μόλις το δοκίμασα. Είμαι με 4.3 βέβαια αλλά και πάλι σε πιστεύω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Απίστευτο... Όντως δουλεύει, μόλις το δοκίμασα. Είμαι με 4.3 βέβαια αλλά και πάλι σε πιστεύω. Καλά και εγώ κατά λάθος το ανακάλυψα... Με ξύπνησε 07:00 σε άδεια..... Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Καλά και εγώ κατά λάθος το ανακάλυψα... Με ξύπνησε 07:00 σε άδεια..... Αφού πρακτικά δεν κλείνει η συσκευή αλλά μπαίνει σε αδράνεια. Λογικό είναι να λειτουργεί. Για δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την γρήγορη εκκίνηση... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Αφού πρακτικά δεν κλείνει η συσκευή αλλά μπαίνει σε αδράνεια. Λογικό είναι να λειτουργεί. Για δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την γρήγορη εκκίνηση... Και έτσι δουλεύει ;) Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 (edited) Αφού πρακτικά δεν κλείνει η συσκευή αλλά μπαίνει σε αδράνεια. Λογικό είναι να λειτουργεί. Για δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την γρήγορη εκκίνηση... Πλέον δεν έχω την συσκευή . Δεν με ενοχλούσε απλά απενεργοποιούσα τα ξυπνητήρια . Ίσα ίσα που μου άρεσε σαν feature όπως και ότι λάμβανα mms χωρίς να έχω data ενεργό πάρα μόνο wifi. Edited September 7, 2013 by clio1400 Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Είμαι συνέχεια με τa Data ενεργά. Όταν είμαι έξω όμως πολλές ειδοποιήσεις δε μου'ρχονται απευθείας (Foursquare, Mails, Facebook κτλ.) παρά μόνο αν ανοίξω την οθόνη. Πήγα στο Power μενού και απενεργοποίησα την κατάσταση αδράνειας. Εσείς έχετε αυτή την επιλογή ενεργή ή όχι; Ακόμη δεν είμαι σίγουρος αν λειτουργεί σωστά γι'αυτό ρωτώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Είμαι συνέχεια με τa Data ενεργά. Όταν είμαι έξω όμως πολλές ειδοποιήσεις δε μου'ρχονται απευθείας (Foursquare, Mails, Facebook κτλ.) παρά μόνο αν ανοίξω την οθόνη. Πήγα στο Power μενού και απενεργοποίησα την κατάσταση αδράνειας. Εσείς έχετε αυτή την επιλογή ενεργή ή όχι; Ακόμη δεν είμαι σίγουρος αν λειτουργεί σωστά γι'αυτό ρωτώ. Μήπως έχεις εγκατεστημένο το BatteryGuru της Qualcomm? Αν ναι αυτό σου κάνει τη ζημιά.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts