Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πηγα σημερα πηρα μια διαφανης θηκη sentio των 5 ευρω απ το πλαισιο και επαθα πλακα ειχα ξεχασει πως ηταν το κινητο τοσο καιρο με την hard shell της htc. Ασε που πρεπει να μ εχει κανει και κατι σημαδακια στο κατω ηχειο.

Εχω κι αυτή και την σιλικόνης (10 ευρω) της puro. Η δευτερη είναι σαφως πιο ποιοτικη, με καλυτερο φινίρισμα και την προτείνω ανεπιφύλακτα (βασικα πρωτη φορα βλεπω θηκη puro που να αντεχω την ποιοτητα της)...

Για την drip shell τα εχουμε πει παιδια. Μην την πλησιάζετε. Ο,τι εγκλωβίζετε αναμεσα σε αυτή και το κινητο (ειδικα στο χωρο των ηχειων) μπορει να κανει ζημια στη συσκευή σας...

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ αυτό τον καιρό έχω βάλει μόνο κάτι αυτοκόλλητα που πήρα από το eBay μόνο στο πίσω μερος του κινητού. Είναι χρώμα μαύρο ανθρακι και κάνει κάτι ωραίες φωτεινές γραμμές. Είναι πραγματικά πολύ όμορφο. Θα σας αναρτήσω φωτογραφίες όταν γυρίσω σπίτι.

Καποιος ποσταρε στο xda την καινουρια καμερα απο το 2.25 firmware στα dual sim.

Απ´οτι βλεπω μπορει να φλασαριστει σε ολα τα οne με 2.24 base, δουλευει χωρις καποιο προβλημα.

Οποιος θελει μπορει να τη δοκιμασει και να μας πει τις εντυπωσεις του.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2411533

Δυο μερες πριν εμφανιστικε η αναβαθμηση 4,2,2. και η αποδοση της μπαταριας με την ιδια χρηση που εκανα και πριν επεσε κατα 40%.

τωρα βγαζω μονο μια μερα(παλια εβγαζα 2, 2μιση μερες).

συμβαινει σε κανεναν το ιδιο?!

Έκανες επαναφορά εργοστασιακών μετά το update ;

Αν όχι κανε ένα θα δεις αρκετή διαφορά .

Samsung galaxy s21+

Καλησπέρα, είναι να παραγγείλω το htc one black VF, εκτός από το χάλια λογότυπο της vodafone στο άνοιγμα, θα έχω κάτι άλλο διαφορετικό; πχ καθυστέρηση σε updates επειδή είναι branded, λογότυπο πάνω στην συσκευή κτλ; Επίσης στην συσκευασία δεν γράφει ότι συμπεριλαμβάνονται ακουστικά, παίζει τέτοιο σενάριο;

(κατα λάθος έκανα το πόστ στην αγορά μεταχειρισμένου, ας το σβήσει κάποιος mod/adm)

Καλησπέρα, είναι να παραγγείλω το htc one black VF, εκτός από το χάλια λογότυπο της vodafone στο άνοιγμα, θα έχω κάτι άλλο διαφορετικό; πχ καθυστέρηση σε updates επειδή είναι branded, λογότυπο πάνω στην συσκευή κτλ; Επίσης στην συσκευασία δεν γράφει ότι συμπεριλαμβάνονται ακουστικά, παίζει τέτοιο σενάριο;

(κατα λάθος έκανα το πόστ στην αγορά μεταχειρισμένου, ας το σβήσει κάποιος mod/adm)

Καλησπέρα!

Θα έχεις καθυστέρηση στα updates, για παράδειγμα τα παιδιά που έχουν το one με tmobile πριν από δύο μέρες άρχισαν να δέχονται την 4.2.2 ενώ οι unbranded συσκευές την έχουν δεχτεί από τέλη Ιουλίου εάν θυμάμαι καλά.

Λογότυπο πάνω στη συσκευή δεν νομίζω ότι έχει, εάν κάνω λάθος sorry και ας με διορθώσει όποιος γνωρίζει καλύτερα.

Όσο για τα ακουστικά δεν νομίζω ότι παίζει κάτι τέτοιο. Λογικά θα έχει, δλδ δεν νομίζω ότι αλλάζει το περιεχόμενο της συσκευασίας ανάλογα εάν είναι branded ή οχι.

:D

Άρης

Follow me

Εγώ αυτό τον καιρό έχω βάλει μόνο κάτι αυτοκόλλητα που πήρα από το eBay μόνο στο πίσω μερος του κινητού. Είναι χρώμα μαύρο ανθρακι και κάνει κάτι ωραίες φωτεινές γραμμές. Είναι πραγματικά πολύ όμορφο. Θα σας αναρτήσω φωτογραφίες όταν γυρίσω σπίτι.

Δεν έχεις πάει σπίτι ακόμα ;

Άντε βρε παιδί και θέλω να δω τι εννοείς.:lol:

Edited by Fick

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα!

Θα έχεις καθυστέρηση στα updates, για παράδειγμα τα παιδιά που έχουν το one με tmobile πριν από δύο μέρες άρχισαν να δέχονται την 4.2.2 ενώ οι unbranded συσκευές την έχουν δεχτεί από τέλη Ιουλίου εάν θυμάμαι καλά.

Λογότυπο πάνω στη συσκευή δεν νομίζω ότι έχει, εάν κάνω λάθος sorry και ας με διορθώσει όποιος γνωρίζει καλύτερα.

Όσο για τα ακουστικά δεν νομίζω ότι παίζει κάτι τέτοιο. Λογικά θα έχει, δλδ δεν νομίζω ότι αλλάζει το περιεχόμενο της συσκευασίας ανάλογα εάν είναι branded ή οχι.

Για την ακρίβεια έχει καμία δεκαριά μέρες που έχει δοθεί η αναβαθμιση σε t-mob αλλά είναι γεγονός ότι καθυστερεί ξεκάθαρα σε σχέση με το vanilla...

σε κάτι τέτοιο πρέπει να αναφέρεται το παιδί

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

σε κάτι τέτοιο πρέπει να αναφέρεται το παιδί

Αν είναι αυτό που λες, είναι πολύ όμορφο αλλά πακέτο να το βάλεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

πολύ της υπομονής και δε προφέρει και τιποτα δε περιπτωση πτωσης...

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Ημουν χαλκιδικη συγνωμη. αυτό ειναι > http://www.ebay.co.uk/itm/161013478865?var=460168512820&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Εχω βάλει μονο για το πισω μέρος και εχει γίνει παρα πολυ όμορφο. Οντως δεν προσφέρει τιποτα σε περιπτωση πτωσης αλλα δεν συνηθιζω να μου πεφτουν smartphones :P

Ημουν χαλκιδικη συγνωμη. αυτό ειναι > http://www.ebay.co.uk/itm/161013478865?var=460168512820&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Εχω βάλει μονο για το πισω μέρος και εχει γίνει παρα πολυ όμορφο. Οντως δεν προσφέρει τιποτα σε περιπτωση πτωσης αλλα δεν συνηθιζω να μου πεφτουν smartphones :P

Μ' αρέσει που ζητάς και συγγνώμη...

Χαρά στην υπομονή σου. Δεν είμαι καθόλου καλός σε αυτά τα πράγματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα!σήμερα παρελαβα το κινιτό , φανταστικο ούτε σηζήτηση!

θέλω να ρωτήσω, αν ξέρει κάποιος επειδή το αγόρασα απο ιταλία και δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο και μενού, αν ξέρει κάποιος πως μπορώ να το βάλω.!!

ΤΟ παλιό μου HTC SENSATION είχε απο μόνο του ελληνική γραμματοσειρά και όλο το μενού ήταν στα ελληνικά. μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

ιταλικά έχεις γλωσσα συστήματος;θα πας ρυθμίσεις-->γλωσσα και πληκτρολογιο-->γλώσσα συστηματος και θα επιλέξεις ελληνικά. βεβαια τα παραπανω ειναι στα ελληνικα :p

- Oneplus 12

Εδώ και 2 μέρες έβαλα τη ViperOne 2.1.0 και δε με βλέπω να ξαναγυρίζω στην ARHD.

Μπαταρία ακριβώς ίδια κατανάλωση και στις δύο ROMs. Ταχύτητα ακριβώς το ίδιο (το Antutu έδειξε ~24200 και στις δύο).

Αλλά.....

Η ViperOne είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ με το customization που σου δίνει!! Με την ARHD έψαχνα για εικονίδια, για transparent status bar, για Xposed modules, για για για....

Κι έρχεται η Viper που τα'χει όλα αυτά by default, μπορείς να ρυθμίσεις για πόσα λεπτά θ'αναβοσβήνει το led των ειδοποιήσεων, να το ρυθμίσεις ν'αναβοσβήνει όταν σου έρχεται ειδοποίηση και φορτίζει το κινητό, αφαίρεση του Sense (χρησιμοποιώ Nova Prime), και χίλια-δυο άλλα..!!

Αξίζει να τη δοκιμάσετε!

129026.png?1640591734

Πωωω με πριζωσες τώρα και η όλη διαδικασία rooting στο one μου είναι άγνωστη και με φοβίζει..

- Oneplus 12

Όχι το κινιτό σαν επιλογή δεν έχει καθόλου την γλώσσα ελληνικά. Έχει γαλλικα,αγγλικα,ιταλικά, κ.α. αλλά ελληνικα δεν έχει.

ΠΩς μπορώ να τα περάσω? υπάρχει τρόπος??

τι προέλευσης ειναι το κινητό σου; λογικά γαλλικό..θα έπρεπε να έχει ελληνικά νομίζω αλλα μπορεί να κάνω και λάθος..ελληνικό πληκτρολόγιο έχει σιγουρα. έβαλες τη κάρτα sim σου μέσα; θα στο γυρίσει σε ελληνικά κανονικά..

- Oneplus 12

Για πρώτη φόρτιση τί λέει η πείρα σας; Για να βγάλω τα animations της vodafone χρειάζομαι root σωστά; Edited by Fick

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βαλε το morelocale 2 και θα ενεργοποιησεις τα γαλλικα.Αλλιως επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις και εαν εχεις μεσα την καρτα sim σου αναγνωριζει κατευθειαν την προελευση της καρτας και σου βαζει αρχικη γλωσσα τα ελληνικα.

Δεν με ενδιαφέρουν τα γαλλικά. ΑΠο ιταλια είναι με ιταλικα βασική γλώσσα. Να βγάλω την κάρτα κια να την ξαναβαλω?? πως θα αναγνωρίσει την κάρτα??? που πάω για την επαναφορά εργστασιακων ρυθμίσεων?? βοηθείστε ρε παιδια καιγομαι!