gnt Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 @bouss Mιλάμε για κανονική χρήση με ανοιχτά τα radio (Wi-Fi ή/και 3G+LTE) και να μην έχεις κάνει disable το auto update για τα apps. Είναι τυπική χρήση και τη στιγμή που βγάζει την ημέρα έτσι είναι καλά τα πράγματα. Προφανώς αν έχεις κλείστά τα radio θα επιτύχεις και μεγαλύτερη αυτονομία. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 @bouss Mιλάμε για κανονική χρήση με ανοιχτά τα radio (Wi-Fi ή/και 3G+LTE) και να μην έχεις κάνει disable το auto update για τα apps. Είναι τυπική χρήση και τη στιγμή που βγάζει την ημέρα έτσι είναι καλά τα πράγματα. Προφανώς αν έχεις κλείστά τα radio θα επιτύχεις και μεγαλύτερη αυτονομία. Εγώ μιλάω για ένα χρονικό διάστημα που η οθόνη δεν ανοίγει καθόλου αλλά δε σταματάνε οι ενημερώσεις πχ νύχτα. Με την 4.1 έχανα περίπου 1-2% την ώρα που είναι καλά (αν και πολύ αν σκεφτεί κανείς το μέγεθος της μπαταρίας). Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Δε νομίζω ότι καθιστά τυπική χρήση το να έχεις το κινητό στο κομοδίνο με τα radio ανοικτά και την οθόνη κλειστή. Είναι ενεργοβόρα τα σύγχρονα high end κινητά σύμφωνοι. Όμως όλα εξαρτώνται από τις ρυθμίσεις και τη χρήση αν όλα τα άλλα μείνουν αμετάβλητα. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Ελα φιλε μου πανω απο 5 % δεν εχω χασει την νυχτα καμια φορα απο τοτε που εβαλα την γνησια 4.2.2. Το ελπίζω να είναι έτσι. Δε νομίζω ότι καθιστά τυπική χρήση το να έχεις το κινητό στο κομοδίνο με τα radio ανοικτά και την οθόνη κλειστή. Είναι ενεργοβόρα τα σύγχρονα high end κινητά σύμφωνοι. Όμως όλα εξαρτώνται από τις ρυθμίσεις και τη χρήση αν όλα τα άλλα μείνουν αμετάβλητα. Δεν είπα ότι είναι τυπική χρήση. Αλλά δεν παύει να είναι η κατάσταση μιας συσκευής τη μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας. Δεν ήμουν και πολύ ικανοποιημένος από την κατανάλωση στην αναμονή και ελπίζω να μείνει τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο με την 4.2. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Έχω συνδέσει τον Skype Λογαριασμό μου, αλλά όταν επιλέγω από τις επαφές να μου τις προβάλει, μου δείχνει 0. Ενώ πριν την αναβάθμιση σε 4.2.2 φαίνονταν κανονικά. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 γιατί τρέχει συνέχεια το tunein radio συνέχεια στις διεργασίες χωρίς να το χρησιμοποιώ; κάτι εφαρμογές 7digital, tv, soundhound, parent dashboard, rescue μπορείς να τις απενεργοποιήσεις, είναι σε τίποτα χρήσιμες; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 (edited) Είναι γνωστό το θέμα με τα persistent apps και processes. Το θέμα γίνεται ακόμα πιο εκνευριστικό όταν κάνουν persist oι bloatware εφαρμογές της κάθε εταιρείας. Yπάρχουν πολλά start up manager και task manager apps που μπορούν να βοηθήσουν. Μια βόλτα στα fora του android εδώ και θα βρεις πάμπολες σχετικές λύσεις. Edited July 21, 2013 by gnt Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 γιατί τρέχει συνέχεια το tunein radio συνέχεια στις διεργασίες χωρίς να το χρησιμοποιώ; κάτι εφαρμογές 7digital, tv, soundhound, parent dashboard, rescue μπορείς να τις απενεργοποιήσεις, είναι σε τίποτα χρήσιμες; Soundhound είναι πολύ χρήσιμο, σαν το Shazam είναι. Το TuneIn δεν το χρησιμοποιώ. Μπορείς να βγάλεις ότι δεν χρησιμοποιείς ή κάποια να τα κάνεις disable νομίζω. Όσον αφορά στην μπαταρία νομίζω ότι η ερώτηση του bouss δεν ήταν για τυπική χρήση, απλά για κατανάλωση σε standby. Εγώ είμαι ακόμα σε 4.1.2 και περίπου στο 1-2% είναι η κατανάλωση έτσι, με πολλούς συγχρονισμούς από κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 (edited) εχει δοκιμασει κανεις το revone;ειναι ακινδυνο ή μπορει να προκαλεσει καποιο προβλημα; ευχαριστω πολυ Αν και οι οδηγίες είναι σαφείς, μπορεί να προκαλέσεις πρόβλημα στο τηλέφωνο εφόσον κάνεις κάποιο λάθος. Σκέψου αν πραγματικά χρειάζεσαι το S-Off και μετά αποφάσισε αν θα το κάνεις. Φαντάζομαι όσοι ασχολούνται εδώ με S-OFF κι ό, τι αυτό συνεπάγεται, το revone θα έχουν χρησιμοποιήσει κι όχι το htcdev που είναι η επίσημη μέθοδος ξεκλειδώματος. Εγώ προχθές ασχολήθηκα με το δικό μου. Αρκετά εύκολο για κάποιον που είναι μέτριος χρήστης Windows (αναφέρω Windows γιατί εγώ το έκανα σε Linux/Ubuntu που οι γνώσεις είναι λίγο πιο περιορισμένες και περίεργες στο να βρεις οδηγίες, κλπ). Δεν υπάρχει φόβος ιδιαίτερος, βέβαια κανείς δε σου εγγυάτε τίποτα, αλλά είναι πολύ δύσκολο πιστεύω να χαλάσεις το τηλέφωνο. Μη μπερδεύεις το ξεκλείδωμα του bootloader με το S-Off. Το οτι θα ξεκλειδώσεις τον bootloader μέσω του htc dev δε σημαίνει ότι έχεις και S-Off στη συσκευή σου. Επειδή ακόμα δεν το ξαναπήρα στα χέρια μου, μπορεί κάποιος με 4.2.2 και κανονική χρήση (ανοιχτό wifi, email, Facebook, viber, blinkfeed και γενικώς μια συσκευή που κάνει ενημερώσεις) να μου πει πόσο περίπου χάνει την ώρα σε αναμονή χωρίς οθόνη. Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα της μπαταρίας. 1% την ώρα το δικό μου με custom rom 4.2.2. Όλοι οι συγχρονισμοί ενεργοποιημένοι καθώς και WiFi, 3G συνέχεια on. Edited July 22, 2013 by Nickgr Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Μετά την αναβάθμιση κι ενώ μιλαω στο τηλέφωνο, ανοίγει από μόνη της η ανοιχτη ακρόαση. Ξέρετε κάτι γι αυτό? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Μετά την αναβάθμιση κι ενώ μιλαω στο τηλέφωνο, ανοίγει από μόνη της η ανοιχτη ακρόαση. Ξέρετε κάτι γι αυτό? Έκανες factory reset μετα την αναβάθμιση ; Καλό ειναι να γίνεται ώστε να μην υπάρξουν μικροπροβλήματα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Μη μπερδεύεις το ξεκλείδωμα του bootloader με το S-Off. Το οτι θα ξεκλειδώσεις τον bootloader μέσω του htc dev δε σημαίνει ότι έχεις και S-Off στη συσκευή σου. Δηλαδη θα πρεπει και παλι να κανεις τη διαδικασια μεσω της htc; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Δηλαδη θα πρεπει και παλι να κανεις τη διαδικασια μεσω της htc; Κάνοντας s-off δεν χρειαζεται να γίνει η διαδικασία μέσω htc dev και συνεπώς δεν χάνεις την εγγύηση . Πρέπει όμως να έχεις HBoot 1.44 για να το κάνεις ,γιατί προς το παρών δεν δουλεύει με hboot 1.54 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Έκανες factory reset μετα την αναβάθμιση ; Καλό ειναι να γίνεται ώστε να μην υπάρξουν μικροπροβλήματα . Ναι εχω κανει κανονικά. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Ναι εχω κανει κανονικά. Κοίταξε να δεις αν το driving mode είναι ανοιχτό ή αν έχεις κάποιο call recorder μπορεί να σου δημιουργεί το πρόβλημα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Κοίταξε να δεις αν το driving mode είναι ανοιχτό ή αν έχεις κάποιο call recorder μπορεί να σου δημιουργεί το πρόβλημα . Απο το δεύτερο δεν έχω, το πρώτο τι είναι ακριβώς για να καταλάβω? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Ναι εχω κανει κανονικά. το εχω ξαναδει το εργο σε παλιοτερα htc.Κανε reset ξανα.πριν το στησεις κανε κληση να δεις αν δουλευει σωστα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Απο το δεύτερο δεν έχω, το πρώτο τι είναι ακριβώς για να καταλάβω? Ρυθμίσεις >γλώσσα και εισαγωγή > κείμενο εξόδου σε ομιλία >driving mode . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Ρυθμίσεις >γλώσσα και εισαγωγή > κείμενο εξόδου σε ομιλία >driving mode . Sorry φιλε αλλα δεν την βρισκω την συγκεκριμένη ρυθμιση. Ισως έχουμε διαφορετικο λογισμικο. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Κάνοντας s-off δεν χρειαζεται να γίνει η διαδικασία μέσω htc dev και συνεπώς δεν χάνεις την εγγύηση . Πρέπει όμως να έχεις HBoot 1.44 για να το κάνεις ,γιατί προς το παρών δεν δουλεύει με hboot 1.54 και πως βλεπεις το hboot;δοκιμασα που διαβασα power button και vol down αλλα δεν εγινε τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Μη μπερδεύεις το ξεκλείδωμα του bootloader με το S-Off. Το οτι θα ξεκλειδώσεις τον bootloader μέσω του htc dev δε σημαίνει ότι έχεις και S-Off στη συσκευή σου. Έχεις δίκιο. Δεν μπήκα καν στον κόπο να δω τι ακριβώς παίζει με htcdev. Revone εν ψυχρώ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Παιδες σας έχει τύχει ενώ μιλάτε στο τηλέφωνο να μπαίνει από μόνο του σε λειτουργία πτήσης;μου το είχε κάνει άλλη μια φορά πιο παλιά κ μου το έκανε κ χθες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 και πως βλεπεις το hboot;δοκιμασα που διαβασα power button και vol down αλλα δεν εγινε τιποτα.. Άν έχεις εγκατεστημένους adb drivers στο pc σου μπορείς να συνδέσεις το κινητό με USB, να το βάλεις σε λειτουργία fastboot και να το δεις με την εντολή fastboot getvar all. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Παιδες σας έχει τύχει ενώ μιλάτε στο τηλέφωνο να μπαίνει από μόνο του σε λειτουργία πτήσης;μου το είχε κάνει άλλη μια φορά πιο παλιά κ μου το έκανε κ χθες. Wow, μου το'κανε το μεσημέρι και ψαχνόμουν!! Πρώτη φορά μου συνέβη σήμερα, μιλούσα κανά 5λεπτο, ακούω στο ακουστικό έναν ήχο και μετά βλέπω στη status bar το αεροπλανάκι... Ούτε καν που κατάλαβα πως μπήκε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 πάντως η απόδοδη της μπαταρίας αρχίζει να με προβληματίζει και μένα. σχεδόν χωρίς καθόλου χρήση σε 3,5 ωρες επεσε απο 100% σε 96. ολα κλειστα εν τω μεταξύ. reset εκανα κατευθειαν μετά την αναβαθμιση. καμια ιδέα; http://s12.postimg.org/ly7n1c4xl/Screenshot_2013_07_22_21_08_23.jpg http://s23.postimg.org/5wudapmc7/Screenshot_2013_07_22_21_11_12.jpg http://s7.postimg.org/x1t3isio7/Screenshot_2013_07_22_21_11_21.jpg Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts