Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν πριν λίγο ολοκλήρωσα την τρίτη πλήρη αποφόρτιση του One με την 4.2.2 (σημειωτέον έχω ένα developer edition 64 Gb, του αδερφού μου και ένα Google edition δικό μου). Σύγκρινα τα logs της μπαταρίας πρίν και μετά το update και φυσικά και με το Gοοgle edition. Ενώ στην αρχή νόμιζα ότι υπάρχει αισθητή πτώση στη μπαταρία μετά από 3 πλήρεις φορτίσεις/αποφορτίσεις και τη συνηθισμένη χρήση του κινητού τα logs και η αντίληψη μου δείχνουν ότι η αυτονομία παραμένει ουσιαστικά ίδια.

Σημειώτεον ότι έκανα hard reset.

http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σχετικά με την διάρκεια ζωής της μπαταρίας μετά το update,ισχυει 100% ότι χρειάζεται hard reset για να μην υπάρχουν προβλήματα.Εγώ της πρώτες μέρες έφαγα φρίκη,σε 7-8 ώρες είχε αδειάσει..Μετά το hard reset όμως νομίζω ότι είναι καλύτερη από πριν :D

επειδη ειναι το πρωτο μου adroid , ποσο μπελας ειναι να επαναφερεις το κινητο στην αρχικη του κατασταση,πριν το reset?

thanks

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

επειδη ειναι το πρωτο μου adroid , ποσο μπελας ειναι να επαναφερεις το κινητο στην αρχικη του κατασταση,πριν το reset?

thanks

Μάλλον εννοείς μετά το reset :lol:

Εξαρτάται από τις εφαρμογές / λογαριασμούς / emails που είχες πριν και θέλεις να επαναφέρεις.

Προσωπικά, για όλα και για σετάρισμα και των settings στα optimal values (κατ' εμέ) κάνω περί τις 2 ώρες περίπου.

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Καλησπέρα, ναι αυτό εννοώ, δε τον είχε ξαναπιάσει το "περήφανο" αυτί μου τον θόρυβο και θορυβήθηκα...αλλά ευτυχώς :)

ευχαριστώ για την απάντηση.

Μην σου κάνει εντύπωση. Κι εγώ προχθές πρώτη φορά άκουσα τον ήχο της κάμερας όταν επιστρέφεις από το gallery σε αυτή.

Μάλλον εννοείς μετά το reset :lol:

Εξαρτάται από τις εφαρμογές / λογαριασμούς / emails που είχες πριν και θέλεις να επαναφέρεις.

Προσωπικά, για όλα και για σετάρισμα και των settings στα optimal values (κατ' εμέ) κάνω περί τις 2 ώρες περίπου.

Το "πριν το reset" πήγαινε στην κατάσταση του κινητου..

Αλλα διαβάζοντας το , έχεις δίκιο....:p

Δεν έχω παραμετροποιησει πολλα πράγματα και ούτε είδα τυχόν κολληματα μετά το update...αλλα όλοι λένε οτι το θέλει το hard reset του..

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Το "πριν το reset" πήγαινε στην κατάσταση του κινητου..

Αλλα διαβάζοντας το , έχεις δίκιο....:p

Δεν έχω παραμετροποιησει πολλα πράγματα και ούτε είδα τυχόν κολληματα μετά το update...αλλα όλοι λένε οτι το θέλει το hard reset του..

Αν δεν το έχεις στήσει ακόμα,κανε τωρα το hard reset,αξίζει τον κόπο,και μετα το φτιαχνεις εξαρχής στα μέτρα σου ;-)

:mobile:

Καλησπέρα στην παρέα, έβαλα τον Nova Prime κι ενώ στη lockscreen το wallpaper καλύπτει και τη notification bar, στο homescreen η πάνω μπάρα είναι γκρι.

Με τον HTC Sense δεν είχα αυτό το πρόβλημα.

Μπορώ να το κάνω και στον Nova όπως στον Sense;

Με Nova Prime,

http://s14.postimg.org/4brs5c8q9/Screenshot_2013_07_19_18_31_32.png

http://s14.postimg.org/m33ejso4x/Screenshot_2013_07_19_18_31_37.png

Mε HTC Sense,

http://s7.postimg.org/xuv6lb517/Screenshot_2013_07_19_18_36_39.png

129026.png?1640591734

Θα αναφερω παραδειγματικα οτι το τηλεφωνο θελει ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ HARD RESET μετα την αναβαθμιση σε 4.2.2

Προσωπικα εκανα το εξης τεστ.

Πριν την αναβαθμιση σε 4.2.2 τρεχω το CPU Identifier και μου βγαζει 34900 στο σκορ.

Καπακι με το που κανω την αναβαθμιση σε 4.2.2 ξανατρεχω το CPU Identifier και μου βγαζει 22400.

Μετα το HARD RESET και με την 4.2.2 περασμενη το σκορ στο CPU Identifier ξαναεφτασε τις 34800 μοναδες.

Οποτε HARD RESET παιδια !!!!!

Η εφαρμογη που ετρεξα CPU Identifier

Έτρεξα αυτό το τέστ μετά την 4.2.2 και χωρις να κανω hard reset και το αποτελεσμα ήταν 35400.Πριν την 4.2.2 δεν ειχα τρεξει το CPU Identifier και δε γνωριζω ποσο ηταν πριν.Πάντως σε μενα η μπαταρια εχει μια πτωση κατα τουλάχιστο 10-15%.Με τη χρηση που κανω εβγαζα 6-6:30 ωρες screen on,και τωρα με τιποτα δεν ανεβαινει πανω απο τις 5:30 ωρες.Θα δοκιμασω hard reset(προσπαθουσα να το αποφυγω μιας και βαριεμαι το εξ αρχης στησιμο) και θα επανελθω.

Sent from my Ulefone Power

Εγώ δεν παρατηρώ απολύτως καμμία διαφορά στη μπαταρία..το αντίθετο μάλιστα. Έχω την εντύπωση ότι η διαχείριση της ενέργειας γίνεται πλέον καλύτερη.

Κάντε ένα διπλό hard reset μετά το πέρασμα του νέου formware και στήστε το κινητό από την αρχή (όχι με χρήση backups κλπ.). Θα δείτε διαφορά...

Και γώ είδα καλύτερη μπαταρία και δεν έκανα Hard Reset...

Έτρεξα αυτό το τέστ μετά την 4.2.2 και χωρις να κανω hard reset και το αποτελεσμα ήταν 35400.Πριν την 4.2.2 δεν ειχα τρεξει το CPU Identifier και δε γνωριζω ποσο ηταν πριν.Πάντως σε μενα η μπαταρια εχει μια πτωση κατα τουλάχιστο 10-15%.Με τη χρηση που κανω εβγαζα 6-6:30 ωρες screen on,και τωρα με τιποτα δεν ανεβαινει πανω απο τις 5:30 ωρες.Θα δοκιμασω hard reset(προσπαθουσα να το αποφυγω μιας και βαριεμαι το εξ αρχης στησιμο) και θα επανελθω.

φίλε σόρυ κιόλας αλλά αν εβγαζες τοτε 6μησι ωρες οθονη και τωρα 5μησι παω να το πεταξω το δικο μου

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Χαχα κι εγώ το ίδιο, ακόμη και με την custom ROM που'χει καλύτερη διαχείρηση 4 ώρες μετά βίας βγάζω screen time συνεχόμενα..

129026.png?1640591734

φίλε σόρυ κιόλας αλλά αν εβγαζες τοτε 6μησι ωρες οθονη και τωρα 5μησι παω να το πεταξω το δικο μου

Δεν υπαρχει προβλημα φιλε μου.Απλα οπως εγραψα και πριν,με τη δικη μου χρηση.Η οποια συνίσταται στα εξης:φωτεινοτητα οθονης περιπου στο 30%.Χρηση αποκλειστικα και μονο σε δικτυο GSM,συγχρονισμους κλειστους,μονο χρηση wi fi που παντα το κλεινω και το ανοιγω οταν το χρειαζομαι.Με λιγα λογια οτι χρειαζομαι το ανοιγω εκείνη τη στιγμη και μετα το απενεργοποιω.Ειμαι σιγουρος πως και συ αν κανεις τετοια χρηση θα εχεις τα ιδια αποτελεσματα.Τωρα αν καποιος δουλευει μονο LTE,ε ναι αυτοι οι χρονοι του φαινονται υπερβολικοι.Γι'αυτο τονισα με τη χρηση τη δικη μου.Ακομη και με το One x+ που ειχα πριν και την ιδια χρηση εβγαζα 5:30 ωριτσες για πλακα..Αυτη τη στιγμη που γραφω ειμαι στις 4:30 περιπου ωρες με 14%υπολοιπο.Πριν με την 4.1.2. Θα ημουν στο 30% τουλαχιστο.Τελος παντων,θα δοκιμασω και το hard reset οταν βρω χρονο και ελπιζω να βελτιωθει καπως το θεμα.

Sent from my Ulefone Power

Πριν την αναβαθμιση το τηλεφωνο δεν ειχε να δειξει κατι το ιδιαιτερο περι της μπαταριας του, με την χρηση που κανω εφτανα τις 48 ωρες μεχρι να το ξαναβαλω στην μπριζα.

Πλεον με την 4.2.2 η μπαταρια ειναι πραγματικα σε ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Παμε παρα πολυ ανετα για τρια (3) 24ωρα !!!!!! Και τεσσερα (4) 24ωρα ακομα εαν του ενεργοποιησω το προγραμμα εξοικονομησης ενεργειας.

http://i40.tinypic.com/o05mwp.png http://i44.tinypic.com/14w35t2.png

http://i44.tinypic.com/vynqdl.png http://i42.tinypic.com/2qiba0g.png

http://i43.tinypic.com/30w8akw.png

Edited by johnx2
HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

Ωραιος, αλλα απο τη τελευταια σου φωτο φαινεται οτι ελαχιστα το χρησιμοποιεις.

Παντως και κλειστη την οθονη να εχω παντα τετοια στατιστικα δεν προκειται να δω ποτε, ουτε καν με την custom ROM.

Παντως σημερα ειναι η 3η φορα που το φορτιζω μεσα στη μερα..αλλα του πεταξα τα ματια εξω με τα Xposed tweaks.

129026.png?1640591734

Όντως η χρήση που κάνεις φαίνεται αρκετά light. Αλλά και πάλι είναι πολύ καλή η αυτονομία που πετυχαίνεις.

Υπάρχουν κάποια συνθετικά benchmark που δοκιμάζουν την αυτονομία σε διαφορετικά profile χρήσης. Πιστεύω ότι το ιδανικό είναι να σου βγάζει την ημέρα απροβλημάτιστα σε βαριά χρήση και μέχρι 2 ημέρες σε μέτρια χρήση.

Επειδή ακόμα δεν το ξαναπήρα στα χέρια μου, μπορεί κάποιος με 4.2.2 και κανονική χρήση (ανοιχτό wifi, email, Facebook, viber, blinkfeed και γενικώς μια συσκευή που κάνει ενημερώσεις) να μου πει πόσο περίπου χάνει την ώρα σε αναμονή χωρίς οθόνη. Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα της μπαταρίας.
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Επειδή ακόμα δεν το ξαναπήρα στα χέρια μου, μπορεί κάποιος με 4.2.2 και κανονική χρήση (ανοιχτό wifi, email, Facebook, viber, blinkfeed και γενικώς μια συσκευή που κάνει ενημερώσεις) να μου πει πόσο περίπου χάνει την ώρα σε αναμονή χωρίς οθόνη. Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα της μπαταρίας.

Ακριβώς όπως το περιγραφεις,περίπου 5% ανα ώρα εμένα

:mobile:

Τόσο και σε μενα.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Στο Google Edition που έχω χάνει περίπου 4% την ώρα. Το 64 GB Developer χάνει περίπου 5% την ώρα με παρόμοια χρήση.

Τόσο και σε μενα.

Δηλαδή μου λέτε ότι συσκευή "τελειώνει" σε μια μέρα με κλειστή την οθόνη; Αυτό είναι τραγικό. Και γίνεται ακόμα πιο τραγικό βλέποντας τώρα το Xperia mini που χρησιμοποιώ να είναι στο 83% μετά από μια μέρα αναμονή με κανονικές ενημερώσεις και περίπου 12 λεπτά οθόνη.

Edited by bouss
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

εχει δοκιμασει κανεις το revone;ειναι ακινδυνο ή μπορει να προκαλεσει καποιο προβλημα;

ευχαριστω πολυ

Φαντάζομαι όσοι ασχολούνται εδώ με S-OFF κι ό, τι αυτό συνεπάγεται, το revone θα έχουν χρησιμοποιήσει κι όχι το htcdev που είναι η επίσημη μέθοδος ξεκλειδώματος.

Εγώ προχθές ασχολήθηκα με το δικό μου. Αρκετά εύκολο για κάποιον που είναι μέτριος χρήστης Windows (αναφέρω Windows γιατί εγώ το έκανα σε Linux/Ubuntu που οι γνώσεις είναι λίγο πιο περιορισμένες και περίεργες στο να βρεις οδηγίες, κλπ). Δεν υπάρχει φόβος ιδιαίτερος, βέβαια κανείς δε σου εγγυάτε τίποτα, αλλά είναι πολύ δύσκολο πιστεύω να χαλάσεις το τηλέφωνο.