bouss Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Μια ερώτηση γενικότερη περί Android 4.χ Κλείνω τα apps από το recent apps. Δηλαδή πηγαίνοντας στην οθόνη με τις κάρτες, τα κάνω swipe για να μην υπάρχουν εκεί. Εκτός από ψυχολογικούς λόγους έχει καμία σημασία; Εννοώ, αν μένουν εκεί σημαίνει ότι τρέχουν από πίσω και συνεπώς καταναλώνουν μπαταρία ή απλά είναι κάτι σαν shortcut για τις εφαρμογές που έχουν τρέξει πιο πριν; Τι είναι προτιμότερο; Να τα αφήνω ή όχι; Στο διάγραμμα φαίνεται μόνο, σαν χρόνος όχι. Το GSam battery είναι αρκετά καλό. Το προτιμότερο είναι να μην ασχολείσαι. Άλλωστε οι εφαρμογές που είναι στο recent apps δεν σημαίνει ότι αναγκαστικά τρέχουν κιόλας. Έχοντας το κινητό για πάνω από ένα μήνα πια (αν και όχι στα χέρια μου αυτή τη στιγμή) κατάλαβα ότι είναι η πρώτη φορά που έχω στα χέρια μου υλοποίηση με Android που δεν χρειάζεται restart, task manager και γενικώς να ασχολείσαι με το τι τρέχει στο παρασκήνιο. Παρόμοια εμπειρία έχω και με το nexus 7 με την εναλλαγή εφαρμογών όμως να γίνεται πιο αργή καθώς πλησιάζεις το όριο της ram. Στο one το σύστημα δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι η κορυφαία υλοποίηση σε android μαζί με αυτή του nexus 4. Για πρώτη φορά σε android δεν έχει σημασία για μένα τι τρέχει και πόσες υπηρεσίες είναι ανοιχτές. Η συσκευή δεν χάνει καθόλου από τη σπιρτάδα της όσον καιρό κι αν μείνει ανοιχτή κι όσες εφαρμογές κι αν εγκαταστήσεις. Οπότε η συμβουλή μου είναι να χαρείς τη συσκευή χωρίς να ασχολείσαι, αφού προφανώς αυτό ήθελαν να πετύχουν φτιάχνοντας το λογισμικό της. Το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι ίσως μια εφαρμογή για να βελτιώσεις το stand by χρόνο, αν κι έχουν αμφίβολο αποτέλεσμα σε μένα. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Συμφωνώ απόλυτα σε όσα λες. Τρέχει απροβλημάτιστα το κινητό. Και από μπαταρία εγώ προσωπικά δεν είχα θέματα. Απλά από περιέργεια περισσότερο. Τι γίνεται με το θέμα σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Συμφωνώ απόλυτα σε όσα λες. Τρέχει απροβλημάτιστα το κινητό. Και από μπαταρία εγώ προσωπικά δεν είχα θέματα. Απλά από περιέργεια περισσότερο. Τι γίνεται με το θέμα σου; Το έδωσα Τετάρτη και το πήραν χωρίς να μου πουν κάτι. Εργοστασιακό πρόβλημα είπε αυτός που το πήρε. Μου είπε ότι αν χρειαζόταν κάτι θα με ειδοποιούσαν, αλλά δε μου είπαν κάτι ακόμα. Αναμονή περίπου 10 μέρες είπαν. Το πέρασμα μου ξανά στο xperia mini είναι τραυματικό... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Παιδιά πόση ραμ έχει το κινητό?Δεν μιλάω για τα ονομαστικά 2 γιγα.Οταν πας τασκ μανατζερ λογικά σου έχει πχ 600/1.8 γιγα κτλπ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Παιδιά πόση ραμ έχει το κινητό?Δεν μιλάω για τα ονομαστικά 2 γιγα.Οταν πας τασκ μανατζερ λογικά σου έχει πχ 600/1.8 γιγα κτλπ. 1.5 ή 1.6 αν θυμάμαι καλά. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Παιδιά πόση ραμ έχει το κινητό?Δεν μιλάω για τα ονομαστικά 2 γιγα.Οταν πας τασκ μανατζερ λογικά σου έχει πχ 600/1.8 γιγα κτλπ. Το υπόλοιπο χρησιμοποιείται από την GPU, δηλαδή περίπου 1.5 gb είναι ελεύθερα προς χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Α οκ ευχαριστώ,σχεδόν παρόμοια με του νοτε 2. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Όποιος μπορεί ας τεστάρει κάτι. Αν χρησιμοποιείτε κάποιο app με push notifications, δείτε αν αυτά έρχονται άμεσα όταν χρησιμοποιείτε ασύρματο και η οθόνη παραμένει κλειστή για ώρα. Μιλάμε να είναι το κινητό ανενεργό για πάνω από 10-15'. Μιλάω για π.χ. Whatsapp, Hangouts, Facebook κτλ. Παρατηρώ ότι σε αυτά τα apps έχω σημαντική καθυστέρηση εδώ και 1-2 μέρες. Τα μηνύματα έρχονται κάποια λεπτά αργότερα, κάτι που είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν γινόταν πιο πριν. Αντίθετα αν το τηλέφωνο "ξυπνήσει" τα μηνύματα έρχονται κανονικά. Mόνο στο ασύρματο συμβαίνει αυτό όμως, αντίθετα στο 3G κτλ από ότι τσέκαρα παίζουν αμέσως. Γενικά ψάχνοντας είδα ότι είναι σχετικά συχνό πρόβλημα στο Android 4.x σε διάφορες συσκευές. Σαν να κοιμάται το ασύρματο (παρά το γεγονός ότι έχω κοιτάξει όλες τις ρυθμίσεις) όταν το τηλέφωνο παραμένει ανενεργό. Το παράξενο είναι ότι π.χ. το Viber φαίνεται να δουλεύει πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 (edited) Όποιος μπορεί ας τεστάρει κάτι. Αν χρησιμοποιείτε κάποιο app με push notifications, δείτε αν αυτά έρχονται άμεσα όταν χρησιμοποιείτε ασύρματο και η οθόνη παραμένει κλειστή για ώρα. Μιλάμε να είναι το κινητό ανενεργό για πάνω από 10-15'. Μιλάω για π.χ. Whatsapp, Hangouts, Facebook κτλ. Παρατηρώ ότι σε αυτά τα apps έχω σημαντική καθυστέρηση εδώ και 1-2 μέρες. Τα μηνύματα έρχονται κάποια λεπτά αργότερα, κάτι που είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν γινόταν πιο πριν. Αντίθετα αν το τηλέφωνο "ξυπνήσει" τα μηνύματα έρχονται κανονικά. Mόνο στο ασύρματο συμβαίνει αυτό όμως, αντίθετα στο 3G κτλ από ότι τσέκαρα παίζουν αμέσως. Γενικά ψάχνοντας είδα ότι είναι σχετικά συχνό πρόβλημα στο Android 4.x σε διάφορες συσκευές. Σαν να κοιμάται το ασύρματο (παρά το γεγονός ότι έχω κοιτάξει όλες τις ρυθμίσεις) όταν το τηλέφωνο παραμένει ανενεργό. Το παράξενο είναι ότι π.χ. το Viber φαίνεται να δουλεύει πάντα. Χρησιμοποιείς το battery guru ή την εξοικονόμηση ενέργειας; Edited July 14, 2013 by bouss Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Όχι, τίποτα. Μόνο το Gsam που απλά μετράει μπαταρία. Το Power Saver το έχω κλειστό, το wifi είναι συνεχώς ανοιχτό (always on) και δεν έχω και το sleep ενεργοποιημένο. Μου φαίνεται περίεργο και προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει, μήπως είναι το ρούτερ μου δηλαδή, αν και εμφανίστηκε κάπως ξαφνικά. Με το 3G δεν φαίνεται να έχει το ίδιο θέμα, ενώ πριν λίγο που είχα μπει σε ασύρματο ενός μαγαζιού και το τέσταρα τα έπαιρνα κανονικά. Να πω την αλήθεια δοκίμασα τώρα και με το Galaxy που έχω, είχε μείνει idle για κανένα 2ωρο και όταν έστειλα από το One αντίστοιχα έκανε 4-5 λεπτά να πάρει και το Whatsapp και το Google Talk και ήρθαν μαζί. Θα το ψάξω κι άλλο για να αποκλείσω περιπτώσεις, αλλά αν μπορεί κανείς ας το τεστάρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpredator Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Λοιπον παιδια το κινητο το εχω εδω και 3 μερες...Ειναι αψογο...Ουτε κενα πανω η κατω της συσκευης (τα λεγομενα gaps) ουτε καμμενα pixels ουτε τιποτα...Χαιρομαι παρα πολυ που το εχω!!!Επισης μεχρι στιγμης δεν εχω βρει καποιον λογο να το rootαρω...Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος!!!Αξιζε τα λεφτα του (560 απο birdphone)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Πράγματι πρόκειται για την πιο solid υλοποίηση android κινητού. Έχω την ευκαιρία να δουλέψω ένα developer edition και ένα google edition. Έχουν και τα δυο τα θετικά και τα αρνητικά τους αλλά ταυτόχρονα είναι μπροστά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Το Samsung Galaxy S4 είναι ανώτερο σε επεκτασιμότητα και δυνατότητα επισκευής αλλά προσφέρει λίγο κατώτερη εμπειρία χρήσης σε σχέση με το HTC One. Να δούμε τι θα φέρει η έλευση του Motorola X Phone. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Όχι, τίποτα. Μόνο το Gsam που απλά μετράει μπαταρία. Το Power Saver το έχω κλειστό, το wifi είναι συνεχώς ανοιχτό (always on) και δεν έχω και το sleep ενεργοποιημένο. Μου φαίνεται περίεργο και προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει, μήπως είναι το ρούτερ μου δηλαδή, αν και εμφανίστηκε κάπως ξαφνικά. Με το 3G δεν φαίνεται να έχει το ίδιο θέμα, ενώ πριν λίγο που είχα μπει σε ασύρματο ενός μαγαζιού και το τέσταρα τα έπαιρνα κανονικά. Να πω την αλήθεια δοκίμασα τώρα και με το Galaxy που έχω, είχε μείνει idle για κανένα 2ωρο και όταν έστειλα από το One αντίστοιχα έκανε 4-5 λεπτά να πάρει και το Whatsapp και το Google Talk και ήρθαν μαζί. Θα το ψάξω κι άλλο για να αποκλείσω περιπτώσεις, αλλά αν μπορεί κανείς ας το τεστάρει... στις ρυθμισεις του wifi στα συνθετα εχεις παει "διατηρηση ενεργοποιησης wifi..." ή στην τροφοδοσια "κατασταση αδρανειας"? εμενα λαμβανει κανονικα και μαιλ και Whatsapp Παράθεση HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Ναι κανονικά όλα τα έχω. Τις έχω κοιτάξει όλες τις πιθανές ρυθμίσεις. Θα τσεκάρω και στο ασύρματο της δουλειάς μου. Πάντως κατάφερα να κάνω duplicate το ζήτημα και στο LG L9 που έχω. Είχα χθες τρία κινητά ανοιχτά και έπαιζα, μιλάμε για γραφικές καταστάσεις. Έστειλα στο L9 μήνυμα στο GTalk και το έλαβε μετά από 6-7 λεπτά (όταν ήταν σε αναμονή για αρκετή ώρα), οπότε ίσως δεν είναι θέμα συσκευών αλλά δικτύου; Θα το ψάξω κι άλλο σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Κάπου είχες αναφέρει και για το fb. Ισχύει ότι είναι λίγο αλλά ντ άλλα οι ειδοποιήσεις. Και στο Gmail επίσης αν και imap μπορεί να αργήσει κάνα λεπτό να έρθει. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 cid HTC001 και μόλις μου ήρθαν τα 2 Updates. Ένα μικρό 1.1MB που απαιτείται για να εγκατασταθεί σωστά το μεγάλο Update 416.46MB. Κατεβάζω και επανέρχομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miliospap Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Μου ήρθε και εμένα η αναβάθμιση !!! :) CID HTC_304 αγορασμένο από Ελλάδα και συγκεκριμένα από κατάστημα της wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 για να δουμε ξεκινάει καλά η βδομάδα? http://i40.tinypic.com/9blvlw.png http://i43.tinypic.com/xeq3pf.png http://i39.tinypic.com/w6usfn.png cid: htc_203 Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiachios Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Παράθεση Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες, οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα, οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmathiou Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 για να δουμε ξεκινάει καλά η βδομάδα? cid: htc_203 Έκανα την αναβαθμιση, το ποιο ενδιαφερον κομμάτι για μένα , είναι στα video highlights τα νέα 6 θέματα αλλά και ο τροπος που τα επιλέγεις με τα εικονίδια πλέον..... και το lock στο focus.... Κατα τα αλλά δεν βλέπω μεγάλες διαφορές στην απόδοση του κινητού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 απ τα πιο πρακτικά κομμάτια για μενα ειναι τα toggles στη στατους μπαρ αλλα και η χρηση του home button σαν μενου button με long press. επισης εκανα και ενα factory reset μετα την ααναβαθμιση μπας και μια στις 1000 δεν εκατσε καλα. κατα τ αλλα σα να το βλέπω λιγο πιο γρηγορο το κινητο αλλα μπορει να ναι και ιδεα μου... Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 απ τα πιο πρακτικά κομμάτια για μενα ειναι τα toggles στη στατους μπαρ αλλα και η χρηση του home button σαν μενου button με long press. επισης εκανα και ενα factory reset μετα την ααναβαθμιση μπας και μια στις 1000 δεν εκατσε καλα. κατα τ αλλα σα να το βλέπω λιγο πιο γρηγορο το κινητο αλλα μπορει να ναι και ιδεα μου... Εμένα πάλι με long press στο home button, μου βγάζει google search. Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 (edited) για να δουμε ξεκινάει καλά η βδομάδα? Καλημερα. Τους διακοπτες αυτους (wifi,bluetooth κλπ) πως τους εχεις βαλει στη notification bar? Edited July 16, 2013 by Villis Αφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 notification toggle απ το play και το ρυθμίζεις όπως θέλεις εσυ! Εμένα πάλι με long press στο home button, μου βγάζει google search. πήγαινε ρυθμίσεις-->οθόνη, κινησεις δαχτύλων κλπ-->κουμπι αρχική και επέλεξε τη 2η επιλογή Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 κατα τ αλλα σα να το βλέπω λιγο πιο γρηγορο το κινητο αλλα μπορει να ναι και ιδεα μου... Δεν είναι ιδέα σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts