bouss Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Ρε παιδιά ποια η διαφορά μεταξύ ευροπαικης αντιπροσωπιας και ελληνικής ? Μια χαρά είναι και τα 2 εφόσον δεν είναι κλειδωμένη η συσκευή σε πάροχο (πχ t mobile) Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psdedes Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Μια χαρά είναι και τα 2 εφόσον δεν είναι κλειδωμένη η συσκευή σε πάροχο (πχ t mobile) Απλα ρωταω διότι απο skroutz έχουν σχεδόν 100 ευρώ διαφορά και το άλλο έχουν και τα δυο ελληνικά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Πάντως με αυτά που ακούω για την ελληνική αντιπροσωπεία, νομίζω ότι η αγορά από εξωτερικό ή από σκρουτζομάγαζο παραεισαγωγή είναι μονόδρομος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Πάντως με αυτά που ακούω για την ελληνική αντιπροσωπεία, νομίζω ότι η αγορά από εξωτερικό ή από σκρουτζομάγαζο παραεισαγωγή είναι μονόδρομος!!! Δηλαδή τι το κακό έχουν τα ελληνικά? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Η ελληνική αντιπροσωπεία έχει πρόβλημα όχι τα ελληνικά μαγαζιά... (αν εξαιρέσουμε την τιμή φυσικά). Άρα άμα το πάρω από amazon πχ, αν προκύψει κάτι δεν πρόκειται να μου το βγάλουν εκτός εγγύησης όπως κάνει η εδώ αντιπροσωπεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Παιδια θα ηθελα τη βοηθεια σας(οι γνωριζοντες) .Ανοιγω σφραγισμενο htc one (αγορασμενο απο αγγελια).Ακομα δεν εχω βαλει sim.Στην επιλογη γλωσσας δε μου βγαζει Eλληνικα...Μπορει καποιος να μου πει τι&γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Παιδια θα ηθελα τη βοηθεια σας(οι γνωριζοντες) .Ανοιγω σφραγισμενο htc one (αγορασμενο απο αγγελια).Ακομα δεν εχω βαλει sim.Στην επιλογη γλωσσας δε μου βγαζει Eλληνικα...Μπορει καποιος να μου πει τι&γιατι? Ετσι ειναι τα περισσοτερα, μολος βαλεις σιμ θα το γυρισει μονο του σε ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Ετσι ειναι τα περισσοτερα, μολος βαλεις σιμ θα το γυρισει μονο του σε ελληνικα οποτε δεν εχω προβλημα...?υποθετω δεν ειναι ελληνικο ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 οποτε δεν εχω προβλημα...?υποθετω δεν ειναι ελληνικο ε? Και να μην αλλάξει σε Ελληνικά το αλλάζεις με το morelocale 2 Παράθεση HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Και να μην αλλάξει σε Ελληνικά το αλλάζεις με το morelocale 2 Απλα δεν ηθελα να μπω σε τετοια διαδικασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Απλα δεν ηθελα να μπω σε τετοια διαδικασια. Δεν είναι καμία διαδικασία αγαπητέ. Απλά κατεβάζεις την εφαρμογή αυτή από το μάρκετ και την ανοίγεις. Αυτό είναι όλο.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Για την 4.2.2 εχουμε κανα νεο? Ας μας πει η htc ποτε θα δεησει να βγαλει την αναβαθμιση για να ξερουμε και εμεις και περασουμε καμια custom, βαρεθηκα να περιμενω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Για την 4.2.2 εχουμε κανα νεο? Ας μας πει η htc ποτε θα δεησει να βγαλει την αναβαθμιση για να ξερουμε και εμεις και περασουμε καμια custom, βαρεθηκα να περιμενω... Αν αργούν επειδή διορθώνουν προβλήματα τότε καλώς κάνουν και αργούν. Δεν έχουν να κερδίσουν κάτι από την καθυστέρηση. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Για την 4.2.2 εχουμε κανα νεο? Ας μας πει η htc ποτε θα δεησει να βγαλει την αναβαθμιση για να ξερουμε και εμεις και περασουμε καμια custom, βαρεθηκα να περιμενω... Λίγο 1st world problem μου κάνει έτσι όπως το περιγράφεις. :p Φαντάζομαι σχετικά σύντομα θα βγει. Δεν είναι δα και τόσο κοσμοϊστορική. Για μένα τα καλά είναι τα quick settings, η μπαταρία και η δυνατότητα κλειδώματος ΑF και ΑΕ στην κάμερα. Όπως έγραψα και σε προηγούμενη σελίδα, στην Κίνα στο dual sim άρχισε το ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech1985 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 καλησπερα σε ολους Μια βοηθεια θελω να κατεβαζω ταινιες και να τις βλεπω με υποτιτλους στο htc μου ενω κατεβαζω απο torrent και παιζω με bsplayer δεν μπορω να βαλω ελληνικους υποτιτΛους Ξερετε να με βοηθησετε??? Κατεβασα ενα που λεγετε subtitles αλλα δεν ξερω τιποτα Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 καλησπερα σε ολους Μια βοηθεια θελω να κατεβαζω ταινιες και να τις βλεπω με υποτιτλους στο htc μου ενω κατεβαζω απο torrent και παιζω με bsplayer δεν μπορω να βαλω ελληνικους υποτιτΛους Ξερετε να με βοηθησετε??? Κατεβασα ενα που λεγετε subtitles αλλα δεν ξερω τιποτα Ευχαριστω πολυ Τι εννοείς???? Αν πας στις ρυθμίσεις του bsplayer έχει επιογή στους online υπότιτλους να σου βρίσκει αυτόματα ελληνικούς. Αυτό χρησιμοποιώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 ροοτ 4,2,2 ROM 1ος κυκλος φορτισης: https://www.dropbox.com/s/23k5mdo3k3l6er0/Screenshot_2013-06-28-17-54-04.png 2ος κυκλος φορτισης: https://www.dropbox.com/s/vk2si7hsfqdvw29/Screenshot_2013-07-01-16-50-51.png https://www.dropbox.com/s/c6e7ubhteifc57e/Screenshot_2013-07-01-16-51-02.png https://www.dropbox.com/s/js8w2jwopht5nma/Screenshot_2013-07-01-16-51-21.png Παράθεση HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Χαλαρά πήρες τα πρωτεία σ'όλο το thread!! Well done!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Sorry κιόλας αλλά το τηλέφωνο απλά κάθεται.. Έτσι, βγάζω κι εγώ 3 και παραπάνω μέρες.. Αρχίνα να το χρησιμοποιείς σαν smartphone κι έλα να τα πούμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 (edited) Sorry κιόλας αλλά το τηλέφωνο απλά κάθεται.. Έτσι, βγάζω κι εγώ 3 και παραπάνω μέρες.. Αρχίνα να το χρησιμοποιείς σαν smartphone κι έλα να τα πούμε. Sorry κιολας αλλα βλεπεις καλα ? στην πρωτη φορτιση εχει 3μιση ωρες οθονη με 42λεπτα κλησεις , 2μισι ωρες κοντα awake συσκευη και εχει ακομη αλλο 20% μπαταρια που ανετα βγαζει αλλη 1 ωρα οθονη... πολυ ανετα. Μαλλον το χρησιμοποιει σαν smartphone αλλα εσυ δεν το αντιληφθηκες. Sorry κιολας :D Αν εχεις καλυτερα stats ποσταρε τα :) Edited July 1, 2013 by Brolly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Δηλαδή το 2d 13h 49m deep sleep δεν σου λέει κάτι ; :confused: Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Παιδια στη πρωτη φορτιση το χρησιμοποιησα παααρα πολυ και αυτο φαινεται. Στη δευτερη οχι δεν καθοταν !!! απλα η χρηση που εκανα λογο δουλειας ηταν ελαχιστη "σαν τηλεφωνο" (3 ωρες ομιλια) και οχι smartphone παντως τωρα δοκιμαζω με ανοιχτη την εξοικονομιση να δω πως θα παει και ετσι! Παράθεση HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Δηλαδή το 2d 13h 49m deep sleep δεν σου λέει κάτι ; :confused: Όταν είναι η συσκευη ανοιχτη για 66 ωρες οπως βλεπεις , οχι δεν μου λεει κατι λογικο μου φαινεται. Στο screenshot που αναφερεις εχει 2ωρες και 50 λεπτα κλησεις , 2 ωρες και 14 λεπτα ανοιχτη οθονη και 2μισι ωρες ανοιχτη συσκευη απο wakelocks. Oπως ειπα πιο πανω, οποιος εχει καλυτερα stats ας ποσταρει. Εγω εχω ποσταρει τα δικα μου. Be my guest :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Δεν νομίζω να είναι διαγωνισμός, για όνομα δηλαδή. Αν ο καθένας είναι ευχαριστημένος από τη χρήση που κάνει τότε δεν πέφτει ο λόγος σε κανέναν άλλον. Εγώ π.χ. βλέπω μόνο 18 ώρες wifi από τις 60τοσες που για μένα είναι λίγο γιατί δεν κλείνω τα data πολύ. Από την άλλη τα δικά μου τα stats έχουν λίγο screen time γιατί δεν το χρησιμοποιώ τόσο συχνά κάτι που σε κάποιον θα φανεί παράξενο (τι το πήρες ρε μεγάλε άμα δεν το ανοίγεις), αλλά έχουν συνεχή wakelocks γιατί έχω πολλά πράγματα να συγχρονίζουν και επίσης τσεκάρω ανά τακτά χρονικά διαστήματα γιατί το χρησιμοποιώ για να επικοινωνώ. Το ανοίγω για 2 λεπτά βλέπω, απαντάω και ξανακλείνω οθόνη. Κάποιος άλλος μπορεί να έχει μόνο 7 ώρες διάρκεια μπαταρία, αλλά να είναι όλες screen time γιατί το χρησιμοποιεί έτσι. Είπαμε, ο καθένας με τις ανάγκες του. Το συμπέρασμα το γενικό πάντως είναι ότι το τηλέφωνο έχει αρκετά καλή αυτονομία. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Αυτό ακριβώς που λέει ο Sotnem, να τις κάνω τι τις 66 ώρες όταν το τηλέφωνο κάθεται.. Αν είναι να πάρει κάποιος το One/S4/Z κλπ ναυαρχίδες για να τα έχει όλα κλειστά και απλά να μιλάει στο τηλέφωνο τότε απλά πήρε λάθος συσκευή ακολουθώντας τη μόδα χωρίς να ξέρει τι πραγματικά κάνει αυτό που πήρε.. Είπαμε οκ έχει καλή διαχείριση το One αλλά όχι κι ότι θα ενθουσιαστώ αν δω 50,60 ή 70 ώρες αναμονή με όλα κλειστά. Εγώ πχ ποτέ δεν κλείνω wifi, data, bt ή gps γιατί τα χρησιμοποιώ συνέχεια.. Οπότε με 2 μέρες που βγάζω εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.. Σίγα μην αρχίσουμε τώρα να μετράμε όχι το δικό μου είναι μεγαλύτερο, όχι το δικό σου κλπ. Απλά ανέφερα αυτό που είδα, ότι δηλαδή το τηλέφωνο του παιδιού κάθεται.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts