Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω προσεξει οτι καποιες φορες χανει τη συνδεση με το δικτυο (wifi) του σπιτιου μου, και ειτε ξανασυνδεεται μονο του, ειτε το κανω εγω χειροκινητα.

Σας συμβαινει κι εσας αυτο?

Σε κοντινή απόσταση από το router όχι.Αν απομακρυνθώ αρκετά και σε σημείο που το s4 πιάνει ακόμα, το one μπορεί να μου κάνει αυτό που λες.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι εχω και εγω ζητημα με το wifi στο σπιτι μου. Ενω δειχνει οτι εχω καλη συνδεση, χανεται και επανερχεται μονο του μετα απο λιγα δευτερολεπτα. Αυτο συμβαινει σε χωρο που με αλλες συσκευες( ipad, pc, xperia p) δεν εχω προβλημα...Δεν ξερω αν ειναι θεμα hardware (ισχυς του wifi σηματος) γιατι βρισκει αμεσως ολες τις συνδεσεις που υπαρχουν στον γυρω χωρο που βρισκω και με τα αλλα, ή καποιο software (radio) προβλημα, γιατι οπως ειπα και συνδεομαι αμεσως και το σημα πανω στην status bar δειχνει οτι ειναι καλο, απλα χανεται και ξαναμπαινει μετα απο 4-5 δευτερολεπτα...

Ναι εχω και εγω ζητημα με το wifi στο σπιτι μου. Ενω δειχνει οτι εχω καλη συνδεση, χανεται και επανερχεται μονο του μετα απο λιγα δευτερολεπτα. Αυτο συμβαινει σε χωρο που με αλλες συσκευες( ipad, pc, xperia p) δεν εχω προβλημα...Δεν ξερω αν ειναι θεμα hardware (ισχυς του wifi σηματος) γιατι βρισκει αμεσως ολες τις συνδεσεις που υπαρχουν στον γυρω χωρο που βρισκω και με τα αλλα, ή καποιο software (radio) προβλημα, γιατι οπως ειπα και συνδεομαι αμεσως και το σημα πανω στην status bar δειχνει οτι ειναι καλο, απλα χανεται και ξαναμπαινει μετα απο 4-5 δευτερολεπτα...

Δοκιμάζεις σε άλλο wifi. Αν σου κάνει το ίδιο φταίει η συσκευή, αν όχι φταίει το router.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Αυτο ακριβως.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Δοκιμάζεις σε άλλο wifi. Αν σου κάνει το ίδιο φταίει η συσκευή, αν όχι φταίει το router.

Σε αλλα wifi που εχω μπει δεν εχω δει κατι.

Για το ρουτερ το εχω σκεφτει αλλα μου κανει εντυπωση που αυτο συμβαινει μονο με το one.

Πριν το one ειχα το 5αρι οχτω μηνες, ουτε μια φορα δεν εχασε επαφη με το ρουτερ.

Σε αλλα wifi που εχω μπει δεν εχω δει κατι.

Για το ρουτερ το εχω σκεφτει αλλα μου κανει εντυπωση που αυτο συμβαινει μονο με το one.

Τότε φταίει το router σου. Δοκίμασε να του κάνεις ένα hard reset. Ίσως αν ξαναμοιράσει ip από την αρχή στις διάφορες συσκευές σου να διορθωθεί το πρόβλημα.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Παιδια καλημερα εχω θεμα μεγαλο πηρα το htc one απο τα public ολα καλα σκοτωνει αλλα ρε παιδια ζεστενεται πολυ πισω καει και φοβαμαι να παω για αλλαγηκινητου????

Παιδια καλημερα εχω θεμα μεγαλο πηρα το htc one απο τα public ολα καλα σκοτωνει αλλα ρε παιδια ζεστενεται πολυ πισω καει και φοβαμαι να παω για αλλαγηκινητου????

Φυσιολογικό είναι ,και όσο αυξάνονται οι ζέστες θα το νιώθεις περισσότερο ζεστό.

Το πρόβλημα υπάρχει σε όλα τα καινούργια τηλέφωνα ,Κάνε μια βόλτα από το θέμα του s4 να δεις .

Στο one φαίνεται τόσο έντονο επειδή έχει μεταλλικό καπάκι.

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Φυσιολογικό είναι ,και όσο αυξάνονται οι ζέστες θα το νιώθεις περισσότερο ζεστό.

Το πρόβλημα υπάρχει σε όλα τα καινούργια τηλέφωνα ,Κάνε μια βόλτα από το θέμα του s4 να δεις .

Στο one φαίνεται τόσο έντονο επειδή έχει μεταλλικό καπάκι.

Το s4 ζεστενεται????δεν γουσταρω να παρω το s4

Edited by Villis
Προσθήκη παράθεσης

να κανω μια ερωτηση.Απο τα 32 gb ποσα ειναι δεσμευμενα στην αρχη για εφαρμογες του κινητου;

επισης σαν τηλεοκοντρολ δουλευει;

ευχαριστω πολυ

Edited by D_Angelos

Φίλε υπάρχει ήδη θέμα για το κινητό, μην ανοίγεις κι άλλα. Οι θερμοκρασίες σε όλα τα καινούρια high end κινητά είναι φυσιολογικό να είναι ανεβασμένες. Στο One το αισθάνεσαι περισσότερο και λόγω του αλουμινένιου σώματος της συσκευής. Μη σε ανησυχεί αυτό και ξεκίνα να χαίρεσαι τη συσκευή σου.

Επιβεβαιώνω για τηλεκοντρόλ. Απλά δεν έχει Ελλάδα για να βλέπεις πρόγραμμα κτλ, αλλά δουλεύει μια χαρα.

Με το CID getter πως βλέπουμε απο ποια χώρα ειναι η συσκευη ρε παιδια

δες εδω φιλε

http://droider.eu/infodocs/CID%20list.pdf

Εχω βαλει το πληκτρολογιο swipe και πολλες φορες βγαινει απο μονο του και μπαινει το στοκ.

Μετα πως μπορω να ξαναβαλω το swipe?

Άρχισαν και τα "ευχάριστα" για μας που θεωρητικά πήραμε τα πρώτα. Σε μένα στη δεξιά πλευρά περίπου στη μέση το γυαλί έχει ανασηκωθεί λίγο σα να ξεκόλλησε. Δεν ξέρω αν είναι σοβαρό ή όχι αλλά το σκέφτομαι πολύ να τους το δώσω γιατί δεν ξέρω αν το φτιάξουν σε τι κατάσταση θα το πάρω πίσω.

Το θέμα μπαταρία έχει αρχίσει να με κουράζει ιδιαίτερα στο One! Χθες, ασχολήθηκα λίγο παραπάνω με το κινητό μιας και δε δούλευα, κι αναγκάστηκα να το φορτίσω 3 φορές μέσα σε 16 ώρες!! Στο σύνολο των ωρών πρέπει να αναλογιστούμε και τις πολλές ώρες που κάνει να φορτίσει το One!

Είδα κάποια βίντεο σε σύγκριση με το Galaxy S4. Η μπαταρία στο S4 είναι τραγικά καλύτερη και σε διάρκεια και σε θερμοκρασίες!!

Και αναρωτιέμαι, το One έχει 2300mAh, το S4 2600mAh. Αυτά τα 300mAh περισσότερο κάνουν τόση τεράστια διαφορά;;!! Ή μήπως είναι και θέμα software;

129026.png?1640591734

Το θέμα μπαταρία έχει αρχίσει να με κουράζει ιδιαίτερα στο One! Χθες, ασχολήθηκα λίγο παραπάνω με το κινητό μιας και δε δούλευα, κι αναγκάστηκα να το φορτίσω 3 φορές μέσα σε 16 ώρες!! Στο σύνολο των ωρών πρέπει να αναλογιστούμε και τις πολλές ώρες που κάνει να φορτίσει το One!

Είδα κάποια βίντεο σε σύγκριση με το Galaxy S4. Η μπαταρία στο S4 είναι τραγικά καλύτερη και σε διάρκεια και σε θερμοκρασίες!!

Και αναρωτιέμαι, το One έχει 2300mAh, το S4 2600mAh. Αυτά τα 300mAh περισσότερο κάνουν τόση τεράστια διαφορά;;!! Ή μήπως είναι και θέμα software;

θέμα οθόνης θα έλεγα

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Μα την ίδια οθόνη έχουν και τα δύο, full HD, 5 ίντσες το S4 και 4.7 ίντσες το One.

129026.png?1640591734

Μετά από 20 ημέρες ενασχόλησης με το κινητό, πιστεύω πως η κατανάλωση είναι θέμα software. Παρατήρησα πολύ προσεκτικά όλες αυτές τις ημέρες το διάγραμμα του ιστορικού κατανάλωσης της μπαταρίας και κατέληξα στα παρακάτω συμπεράσματα.

1) Το κινητό καταναλώνει πολύ μπαταρία επειδή μένει πολύ ώρα "awake" και αυτό συμβαίνει επειδή κάνει πολύ συχνούς συγχρονισμούς (ιδιαίτερα κάποιες πρωινές ώρες μεταξύ 6 και 7 που συνήθως κοιμάμαι, ήταν "awake" για πάνω από 45 λεπτά και κατανάλωνε 20-25%, χωρίς να το χρησιμοποιώ!!!). Αφαιρώντας μόνο το συγχρονισμό στο "news" που δε χρησιμοποιώ, κατάφερα να βελτιώσω αισθητά τη διάρκεια της μπαταρίας μου και να μην ξαναπαρατηρήσω τέτοιου είδους drain στην μπαταρία.

2) Η χρήση wifi επίσης μειώνει πολύ τη μπαταρία. Έχω πακέτο 400mb στην cosmote και συνήθως χρησιμοποιώ αυτά τα mb για όσο μπορώ (καθημερινοί συγχρονισμοί, emails, facebook, skype, viber κτλ.), γεγονός που επίσης έχει αυξήσει αρκετά τη διάρκεια της μπαταρίας.

Θα κάνω post, κάποια στιγμή, screenshot από την κατανάλωσης της μπαταρίας, να σας δείξω τι εννοώ.

Από την άλλη, τέτοια κατανάλωση που περιγράφεις εσύ, δεν είχα ποτέ. Απλώς από μία ημέρα και κάτι που μου έβγαζε με τη χρήση που κάνω, κατάφερα να μου διαρκεί πάνω από 36 ώρες.

Edited by anastassis

1) Note 8

2) Note III

Μα την ίδια οθόνη έχουν και τα δύο, full HD, 5 ίντσες το S4 και 4.7 ίντσες το One.

ναι αλλά το ένα έχει samoled και το άλλο τη λεγόμενη super LCD 3

Μετά από 20 ημέρες ενασχόλησης με το κινητό, πιστεύω πως η κατανάλωση είναι θέμα software. Παρατήρησα πολύ προσεκτικά όλες αυτές τις ημέρες το διάγραμμα του ιστορικού κατανάλωσης της μπαταρίας και κατέληξα στα παρακάτω συμπεράσματα.

1) Το κινητό καταναλώνει πολύ μπαταρία επειδή μένει πολύ ώρα "awake" και αυτό συμβαίνει επειδή κάνει πολύ συχνούς συγχρονισμούς (ιδιαίτερα κάποιες πρωινές ώρες μεταξύ 6 και 7 που συνήθως κοιμάμαι, ήταν "awake" για πάνω από 45 λεπτά και κατανάλωνε 20-25%, χωρίς να το χρησιμοποιώ!!!). Αφαιρώντας μόνο το συγχρονισμό στο "news" που δε χρησιμοποιώ, κατάφερα να βελτιώσω αισθητά τη διάρκεια της μπαταρίας μου και να μην ξαναπαρατηρήσω τέτοιου είδους drain στην μπαταρία.

2) Η χρήση wifi επίσης μειώνει πολύ τη μπαταρία. Έχω πακέτο 400mb στην cosmote και συνήθως χρησιμοποιώ αυτά τα mb για όσο μπορώ (καθημερινοί συγχρονισμοί, emails, facebook, skype, viber κτλ.), γεγονός που επίσης έχει αυξήσει αρκετά τη διάρκεια της μπαταρίας.

Θα κάνω post, κάποια στιγμή, screenshot από την κατανάλωσης της μπαταρίας, να σας δείξω τι εννοώ.

Από την άλλη, τέτοια κατανάλωση που περιγράφεις εσύ, δεν είχα ποτέ. Απλώς από μία ημέρα και κάτι που μου έβγαζε με τη χρήση που κάνω, κατάφερα να μου διαρκεί πάνω από 36 ώρες.

δες και το βιντεάκι που παραθέτει ο viper από πάνω

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

δες και το βιντεάκι που παραθέτει ο viper από πάνω

Τα είδα, αλλά τα videos είναι vs Galaxy S4, εγώ μίλησα για το ONE και κάποιους τρόπους που βοήθησαν εμένα, ώστε με την ίδια χρήση να βελτιώσω τη διάρκεια της μπαταρίας (ΟΝΕ vs ΟΝΕ).

1) Note 8

2) Note III

παιδιά το θέμα μπαταρίας είναι καθαρά θέμα software το έχω κάνει unlock εβλα μια rom της προκοπής έβαλα bloatware και κυρίως έβγαλα το sense launcher και το αντικατεστισα με το apex το λιγότερο διπλασιαστικε η μπαταρία