Pharmex Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Ξερετε καμια εφαρμογη να δειχνει το ποσοστο της μπαταριας πανω στη μπαρα ειδοποιησεων, αλλα να μην καταναλωνει πολυ μπαταρια? GSam Battery Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiachios Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=net.hubalek.android.apps.reborn.proΞερετε καμια εφαρμογη να δειχνει το ποσοστο της μπαταριας πανω στη μπαρα ειδοποιησεων, αλλα να μην καταναλωνει πολυ μπαταρια? Παράθεση Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες, οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα, οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Ξερετε καμια εφαρμογη να δειχνει το ποσοστο της μπαταριας πανω στη μπαρα ειδοποιησεων, αλλα να μην καταναλωνει πολυ μπαταρια? Γιατι του βαζετε paid ?:D:D Μια free που κανει μια χαρα τη δουλεια της και δεν τρωει μπαταρια https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elvison.batterywidget&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lbHZpc29uLmJhdHRlcnl3aWRnZXQiXQ.. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Με τα antivirus τι παιζεται, χρειαζεται να βαλουμε στο κινητο μας? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Με τα antivirus τι παιζεται, χρειαζεται να βαλουμε στο κινητο μας? Οι απόψεις διίστανται. Οι περισσότεροι θα σου πουν πως αν περνάς εφαρμογές ΜΟΝΟ από το Market, τότε δεν χρειάζεσαι. Αν όμως περνάς και χωριστά .apk, εκτός Market δηλαδή, τότε χρειάζεσαι. Εγώ πάλι και ενώ περνάω ό,τι μπορείς να φανταστείς στις συσκευές μου από τα μέσα το '10 που πήρα το Desire, πιστεύω ότι σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται, ιδίως αν δε κατεβάζεις απ' όπου να 'ναι. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Οι απόψεις διίστανται. Οι περισσότεροι θα σου πουν πως αν περνάς εφαρμογές ΜΟΝΟ από το Market, τότε δεν χρειάζεσαι. Αν όμως περνάς και χωριστά .apk, εκτός Market δηλαδή, τότε χρειάζεσαι. Εγώ πάλι και ενώ περνάω ό,τι μπορείς να φανταστείς στις συσκευές μου από τα μέσα το '10 που πήρα το Desire, πιστεύω ότι σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται, ιδίως αν δε κατεβάζεις απ' όπου να 'ναι. Κατεβαζουμε κι απο οπου να'ναι καμια φορα, γι αυτο ας το'χουμε καλυτερα. :wink: Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 (edited) Καποια γραμματα στο τηλεφωνο απο καποιες εφαρμογες αντι για αυτα μου δειχνει τετραγωνακια. Μηπως πρεπει να εγκαταστησω καμια αλλη ελληνικη γλωσσα? Edited May 31, 2013 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Καποια γραμματα στο τηλεφωνο απο καποιες εφαρμογες αντι για αυτα μου δειχνει τετραγωνακια. Μηπως πρεπει να εγκαταστησω καμια αλλη ελληνικη γλωσσα? Καλή ώρα όπως στο tapatalk και στο post σου που το "Φ" γίνεται τετραγωνακι Πάντως σε quote φαίνεται κανονικά το "φ" Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Καλή ώρα όπως στο tapatalk και στο post σου που το "Φ" γίνεται τετραγωνακι Πάντως σε quote φαίνεται κανονικά το "φ" Ετσι ακριβως. Τι γινεται με αυτο το θεμα? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Ετσι ακριβως. Τι γινεται με αυτο το θεμα? Για tapatalk πήγαινε (στην εφαρμογή)ρυθμίσεις, ενεργοποίηση bbcode. Για τον browser ακόμα προσπαθώ να τους πείσω ότι δε φταίει η συσκευή μου αλλά η γραμματοσειρά τους. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Με τα antivirus τι παιζεται, χρειαζεται να βαλουμε στο κινητο μας? Καλησπέρα, εγώ φίλε και στο HTC sensation και στο desire x και στο one έχω βάλει το lookout Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 (edited) Για tapatalk πήγαινε (στην εφαρμογή)ρυθμίσεις, ενεργοποίηση bbcode. Για τον browser ακόμα προσπαθώ να τους πείσω ότι δε φταίει η συσκευή μου αλλά η γραμματοσειρά τους. Στην HD εκδοση που εχω, στις ρυθμισεις δεν υπαρχει αυτο που λες. Καλησπέρα, εγώ φίλε και στο HTC sensation και στο desire x και στο one έχω βάλει το lookout Εβαλα προσωρινα το AVG και θα δοκιμασω κι αυτο. Ευχαριστω. Edited May 31, 2013 by eLeKtriK EyE Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Στην HD εκδοση που εχω, στις ρυθμισεις δεν υπαρχει αυτο που λες. Κατεβαζουμε και απο αλλου?? :D:D:D Η official εκδοση του playstore εχει κανονικα επιλογη για bbcode Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Κατεβαζουμε και απο αλλου?? :D:D:D Η official εκδοση του playstore εχει κανονικα επιλογη για bbcode Εχεις δικιο χε χε. Ειχα και την official, αλλα δεν με βολευε και ειπα να δοκιμασω και κατι αλλο. :D:D Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiachios Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Με τα antivirus τι παιζεται, χρειαζεται να βαλουμε στο κινητο μας? Διάβασε τι λέει η Google για το θέμα και αποφάσισε......http://phandroid.com/2011/11/22/android-virus-protection-bs-software-from-scammers-says-googler/ Κατά τη γνώμη μου αξίζει να έχεις μια εφαρμογή όπως το cerberus https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5sc2Ryb2lkLmNlcmJlcnVzIl0. και επιπλέον το Clueful, μια εφαρμογή που έχει ως σκοπό να μας ενημερώσει για το πόσο ασφαλή είναι τα προσωπικά μας δεδομένα στη συσκευή μας,δες και κατέβασε εδώ http://www.doctorandroid.gr/2013/05/clueful-bitdefender.html in my opinion, of course:happy: Παράθεση Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες, οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα, οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Για tapatalk πήγαινε (στην εφαρμογή)ρυθμίσεις, ενεργοποίηση bbcode. Για τον browser ακόμα προσπαθώ να τους πείσω ότι δε φταίει η συσκευή μου αλλά η γραμματοσειρά τους. Έχω ενεργοποιήσει το bbcode ήδη...με αυτό μου βγαζει τετραγωνακια Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Έχω ενεργοποιήσει το bbcode ήδη...με αυτό μου βγαζει τετραγωνακια Ενεργοποίηση bbcode και κανονικό μέγεθος γραμματοσειράς έχω και δουλεύει κανονικά σε μένα. Μιλάω πάντα για το παλιό tapatalk. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Ενεργοποίηση bbcode και κανονικό μέγεθος γραμματοσειράς έχω και δουλεύει κανονικά σε μένα. Μιλάω πάντα για το παλιό tapatalk. Με tapatalk hd ή με το καινούργιο tapatalk 4 , μου βγαζει τετραγωνακια πάντως.... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Με tapatalk hd ή με το καινούργιο tapatalk 4 , μου βγαζει τετραγωνακια πάντως.... Αυτο παιδια γιατι σας συμβαινει; Συμβαινει σε οσα δεν ειναι Ελληνικης αντιπροσωπειας ή συμβαινει σε όλα;; Επισης κατι που δεν καταφερα να εντωπισω. Και τις δυο φορες που το ειδα το τηλεφωνο στα μηνυματα ειχε μονο κεφαλαια Ελληνικα. Ειναι ρυθμιση η δεν εχει μικρα; Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Αυτο παιδια γιατι σας συμβαινει; Συμβαινει σε οσα δεν ειναι Ελληνικης αντιπροσωπειας ή συμβαινει σε όλα;; Επισης κατι που δεν καταφερα να εντωπισω. Και τις δυο φορες που το ειδα το τηλεφωνο στα μηνυματα ειχε μονο κεφαλαια Ελληνικα. Ειναι ρυθμιση η δεν εχει μικρα; Μαλλον δεν ειναι θεμα ποιας αντιπροσωπειας ειναι, κατι αλλο παιζει. Στα μυνηματα μονο κεφαλαια γραφεις. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Στην ενοτητα "Γκαλερι" ξερετε πως γινεται να μην φαινονται οι φωτο απο το facebook? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Μαλλον δεν ειναι θεμα ποιας αντιπροσωπειας ειναι, κατι αλλο παιζει. Στα μυνηματα μονο κεφαλαια γραφεις. Ειναι η ρυθμιση για Unicode που ενεργοποιειτε κατα βουληση απο το μενου ρυθμισεων των μηνυματων παιδια. Αλλιως δεν παιζουν 160 χαρακτηρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Ειναι η ρυθμιση για Unicode που ενεργοποιειτε κατα βουληση απο το μενου ρυθμισεων των μηνυματων παιδια. Αλλιως δεν παιζουν 160 χαρακτηρες... Σε συζητηση με τον Αντρεα (kollatos) πρεπει να ενεργοποιηθει η ελληνικη γλωσσα στο κινητο και μετα υπαρχει η επιλογη για unicode στα sms (καμποσα posts πιο πισω)....Ολα αυτα μετα απο μικροψαξιμο.Δεν ειναι ετσι? Οσοι δεν εχουν επιλογη για ελληνικη γλωσσα (στο μενου) χρειαζονται το morelocale2 απο το playstore Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Οσοι δεν εχουν επιλογη για ελληνικη γλωσσα (στο μενου) χρειαζονται το morelocale2 απο το playstore Eμενα μου εχει πεντε ελληνικες γλωσσες να διαλεξω, και η καθε μια εχει διπλα σε παρενθεση μια αλλη χωρα. Επελεγα τυχαια το: Ελληνικα (Γερμανια) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Eμενα μου εχει πεντε ελληνικες γλωσσες να διαλεξω, και η καθε μια εχει διπλα σε παρενθεση μια αλλη χωρα. Επελεγα τυχαια το: Ελληνικα (Γερμανια) Μη με ρωτας πώς και τί με το morelocale :D:D:D Βρισκω απαραδεκτη την ελληνικη μεταφραση του android στο μενου,συνεπως αγγλικα και παλι αγγλικα (αφου τα κατεχω :D )....η ποσοτητα των λεξεων σε sms δεν με πολυνοιαζει Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts