Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξερετε καμια εφαρμογη να δειχνει το ποσοστο της μπαταριας πανω στη μπαρα ειδοποιησεων, αλλα να μην καταναλωνει πολυ μπαταρια?

GSam Battery Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.hubalek.android.apps.reborn.pro
Ξερετε καμια εφαρμογη να δειχνει το ποσοστο της μπαταριας πανω στη μπαρα ειδοποιησεων, αλλα να μην καταναλωνει πολυ μπαταρια?
Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες, οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα, οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους!!!

Γιατι του βαζετε paid ?:D:D

Μια free που κανει μια χαρα τη δουλεια της και δεν τρωει μπαταρια

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elvison.batterywidget&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lbHZpc29uLmJhdHRlcnl3aWRnZXQiXQ..

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Με τα antivirus τι παιζεται, χρειαζεται να βαλουμε στο κινητο μας?
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Οι απόψεις διίστανται.

Οι περισσότεροι θα σου πουν πως αν περνάς εφαρμογές ΜΟΝΟ από το Market, τότε δεν χρειάζεσαι. Αν όμως περνάς και χωριστά .apk, εκτός Market δηλαδή, τότε χρειάζεσαι.

Εγώ πάλι και ενώ περνάω ό,τι μπορείς να φανταστείς στις συσκευές μου από τα μέσα το '10 που πήρα το Desire, πιστεύω ότι σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται, ιδίως αν δε κατεβάζεις απ' όπου να 'ναι.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Οι απόψεις διίστανται.

Οι περισσότεροι θα σου πουν πως αν περνάς εφαρμογές ΜΟΝΟ από το Market, τότε δεν χρειάζεσαι. Αν όμως περνάς και χωριστά .apk, εκτός Market δηλαδή, τότε χρειάζεσαι.

Εγώ πάλι και ενώ περνάω ό,τι μπορείς να φανταστείς στις συσκευές μου από τα μέσα το '10 που πήρα το Desire, πιστεύω ότι σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται, ιδίως αν δε κατεβάζεις απ' όπου να 'ναι.

Κατεβαζουμε κι απο οπου να'ναι καμια φορα, γι αυτο ας το'χουμε καλυτερα. :wink:

Καποια γραμματα στο τηλεφωνο απο καποιες εφαρμογες αντι για αυτα μου δειχνει τετραγωνακια.

Μηπως πρεπει να εγκαταστησω καμια αλλη ελληνικη γλωσσα?

Edited by geokostas

Καποια γραμματα στο τηλεφωνο απο καποιες εφαρμογες αντι για αυτα μου δειχνει τετραγωνακια.

Μηπως πρεπει να εγκαταστησω καμια αλλη ελληνικη γλωσσα?

Καλή ώρα όπως στο tapatalk και στο post σου που το "Φ" γίνεται τετραγωνακι

Πάντως σε quote φαίνεται κανονικά το "φ"

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Καλή ώρα όπως στο tapatalk και στο post σου που το "Φ" γίνεται τετραγωνακι

Πάντως σε quote φαίνεται κανονικά το "φ"

Ετσι ακριβως. Τι γινεται με αυτο το θεμα?

Ετσι ακριβως. Τι γινεται με αυτο το θεμα?

Για tapatalk πήγαινε (στην εφαρμογή)ρυθμίσεις, ενεργοποίηση bbcode. Για τον browser ακόμα προσπαθώ να τους πείσω ότι δε φταίει η συσκευή μου αλλά η γραμματοσειρά τους.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Καλησπέρα, εγώ φίλε και στο HTC sensation και στο desire x και στο one έχω βάλει το lookout

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

Για tapatalk πήγαινε (στην εφαρμογή)ρυθμίσεις, ενεργοποίηση bbcode. Για τον browser ακόμα προσπαθώ να τους πείσω ότι δε φταίει η συσκευή μου αλλά η γραμματοσειρά τους.

Στην HD εκδοση που εχω, στις ρυθμισεις δεν υπαρχει αυτο που λες.

Καλησπέρα, εγώ φίλε και στο HTC sensation και στο desire x και στο one έχω βάλει το lookout

Εβαλα προσωρινα το AVG και θα δοκιμασω κι αυτο.

Ευχαριστω.

Edited by eLeKtriK EyE

Στην HD εκδοση που εχω, στις ρυθμισεις δεν υπαρχει αυτο που λες.

Κατεβαζουμε και απο αλλου?? :D:D:D

Η official εκδοση του playstore εχει κανονικα επιλογη για bbcode

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Κατεβαζουμε και απο αλλου?? :D:D:D

Η official εκδοση του playstore εχει κανονικα επιλογη για bbcode

Εχεις δικιο χε χε.

Ειχα και την official, αλλα δεν με βολευε και ειπα να δοκιμασω και κατι αλλο. :D:D

Διάβασε τι λέει η Google για το θέμα και αποφάσισε......http://phandroid.com/2011/11/22/android-virus-protection-bs-software-from-scammers-says-googler/

Κατά τη γνώμη μου αξίζει να έχεις μια εφαρμογή όπως το cerberus https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5sc2Ryb2lkLmNlcmJlcnVzIl0.

και επιπλέον το Clueful, μια εφαρμογή που έχει ως σκοπό να μας ενημερώσει για το πόσο ασφαλή είναι τα προσωπικά μας δεδομένα στη συσκευή μας,δες και κατέβασε εδώ http://www.doctorandroid.gr/2013/05/clueful-bitdefender.html

in my opinion, of course:happy:

Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες, οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα, οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους!!!

Έχω ενεργοποιήσει το bbcode ήδη...με αυτό μου βγαζει τετραγωνακια

Έχω ενεργοποιήσει το bbcode ήδη...με αυτό μου βγαζει τετραγωνακια

Ενεργοποίηση bbcode και κανονικό μέγεθος γραμματοσειράς έχω και δουλεύει κανονικά σε μένα. Μιλάω πάντα για το παλιό tapatalk.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Ενεργοποίηση bbcode και κανονικό μέγεθος γραμματοσειράς έχω και δουλεύει κανονικά σε μένα. Μιλάω πάντα για το παλιό tapatalk.

Με tapatalk hd ή με το καινούργιο tapatalk 4 , μου βγαζει τετραγωνακια πάντως....

Με tapatalk hd ή με το καινούργιο tapatalk 4 , μου βγαζει τετραγωνακια πάντως....

Αυτο παιδια γιατι σας συμβαινει; Συμβαινει σε οσα δεν ειναι Ελληνικης αντιπροσωπειας ή συμβαινει σε όλα;;

Επισης κατι που δεν καταφερα να εντωπισω. Και τις δυο φορες που το ειδα το τηλεφωνο στα μηνυματα ειχε μονο κεφαλαια Ελληνικα. Ειναι ρυθμιση η δεν εχει μικρα;

:D

Άρης

Follow me

Αυτο παιδια γιατι σας συμβαινει; Συμβαινει σε οσα δεν ειναι Ελληνικης αντιπροσωπειας ή συμβαινει σε όλα;;

Επισης κατι που δεν καταφερα να εντωπισω. Και τις δυο φορες που το ειδα το τηλεφωνο στα μηνυματα ειχε μονο κεφαλαια Ελληνικα. Ειναι ρυθμιση η δεν εχει μικρα;

Μαλλον δεν ειναι θεμα ποιας αντιπροσωπειας ειναι, κατι αλλο παιζει.

Στα μυνηματα μονο κεφαλαια γραφεις.

Στην ενοτητα "Γκαλερι" ξερετε πως γινεται να μην φαινονται οι φωτο απο το facebook?

Μαλλον δεν ειναι θεμα ποιας αντιπροσωπειας ειναι, κατι αλλο παιζει.

Στα μυνηματα μονο κεφαλαια γραφεις.

Ειναι η ρυθμιση για Unicode που ενεργοποιειτε κατα βουληση απο το μενου ρυθμισεων των μηνυματων παιδια.

Αλλιως δεν παιζουν 160 χαρακτηρες...

Ειναι η ρυθμιση για Unicode που ενεργοποιειτε κατα βουληση απο το μενου ρυθμισεων των μηνυματων παιδια.

Αλλιως δεν παιζουν 160 χαρακτηρες...

Σε συζητηση με τον Αντρεα (kollatos) πρεπει να ενεργοποιηθει η ελληνικη γλωσσα στο κινητο και μετα υπαρχει η επιλογη για unicode στα sms (καμποσα posts πιο πισω)....Ολα αυτα μετα απο μικροψαξιμο.Δεν ειναι ετσι?

Οσοι δεν εχουν επιλογη για ελληνικη γλωσσα (στο μενου) χρειαζονται το morelocale2 απο το playstore

Οσοι δεν εχουν επιλογη για ελληνικη γλωσσα (στο μενου) χρειαζονται το morelocale2 απο το playstore

Eμενα μου εχει πεντε ελληνικες γλωσσες να διαλεξω, και η καθε μια εχει διπλα σε παρενθεση μια αλλη χωρα. Επελεγα τυχαια το: Ελληνικα (Γερμανια)

Eμενα μου εχει πεντε ελληνικες γλωσσες να διαλεξω, και η καθε μια εχει διπλα σε παρενθεση μια αλλη χωρα. Επελεγα τυχαια το: Ελληνικα (Γερμανια)

Μη με ρωτας πώς και τί με το morelocale :D:D:D

Βρισκω απαραδεκτη την ελληνικη μεταφραση του android στο μενου,συνεπως αγγλικα και παλι αγγλικα (αφου τα κατεχω :D )....η ποσοτητα των λεξεων σε sms δεν με πολυνοιαζει