Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν η arvato βαζει σε προτεραιοτητα τα κινητα που ειναι αγορασμενα απο την ελληνικη αγορα τοτε συγγνωμη αλλα ειναι ενας πολυ καλος λογος να μη το αγορασεις.Δεν μπορει το 2013 να παραγγελνουν απο το εξωτερικο το αντιστοιχο κομματι και να μπαινεις σε "waiting list"! Δεν ειχα ποτε θεμα με τη προηγουμενη αντιπροσωπεια.Πρεπει να καταλαβουν οτι η αγορα ειναι πανευρωπαϊκη,μην πω παγκοσμια.Ας κανουν service στην arvato στα ελληνικα κινητα και αν με ξαναδουν να πληρωνω την htc να με φτυσουν

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν η arvato βαζει σε προτεραιοτητα τα κινητα που ειναι αγορασμενα απο την ελληνικη αγορα τοτε συγγνωμη αλλα ειναι ενας πολυ καλος λογος να μη το αγορασεις.Δεν μπορει το 2013 να παραγγελνουν απο το εξωτερικο το αντιστοιχο κομματι και να μπαινεις σε "waiting list"! Δεν ειχα ποτε θεμα με τη προηγουμενη αντιπροσωπεια.Πρεπει να καταλαβουν οτι η αγορα ειναι πανευρωπαϊκη,μην πω παγκοσμια.Ας κανουν service στην arvato στα ελληνικα κινητα και αν με ξαναδουν να πληρωνω την htc να με φτυσουν

Δεν τα βαζει σε προτεραιοτητα. Απλα παραγγελνει το ανταλλακτικο απ οτι λενε απ τη χωρα προελευσης τους.

Παιδια εμπειριες χρηστων ειναι αυτες που χρειαστηκαν την εγγυηση. Ξερω ατομα που μου εχουν πει τα καλυτερα για την arvato και ατομα που τη θαβουν... Φυσικα οι περισσοτεροι τη θαβουν :p αλλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια για να κρινω... Και ουτε θελω να εχω:lol: -μακρια απο εμας...

Αλλα θυμαμαι περυσι στα one x που τα ελληνικα (ή καποια απ τα ελληνικα) ειχαν s/n ισπανικο, η arvato εφερνε ανταλλακτικο απο ισπανια! Και κλασσικα περιμενες κανα 15ημερο στην καλυτερη... Φετος με τα one δεν ξερω τι παιζει...

Α... Και βουαλα. Googlαροντας και μονο το παραπανω επεσα παλι σε ποστ του myphone που λεει τα ιδια...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4615706#post4615706

Δυο ερωτησεις παιδια. Υπαρχει καμια συντομευση για το 3g και διαβαζοντας τα μηνυνατα εδω στο φορουμ, ενδιαμεσα αντι για γραμματα σε καποιες λεξεις εχει τετραγωνακια. Edited by geokostas
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Ποιο ειναι το τελευταιο firmware παιδια? το αγορασα σημερα και ειδα οτι εχω την 1.29.111.11 και στο software update μου λεει οτι εχω το τελευταιο λογισμικο. Εχει βγει καποιο πιο προσφατο firmware?

Αυριο παραλαμβανω HTC ONE SIlver 32GB.

Μετα απο 4 χρονια με το καταπληκτικο HTC HD2 ειπα να κανω μια δυνατη αναβαθμιση !!!!!

HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

Διο ερωτησεις παιδια. Υπαρχει καμια συντομευση για το 3g και διαβαζοντας τα μηνυνατα εδω στο φορουμ, ενδιαμεσα αντι για γραμματα σε καποιες λεξεις εχει τετραγωνακια.

Επισης δεν βλεπω εικονιδιο πανω στη μπαρα για το 3g.

Edited by geokostas

Αυριο παραλαμβανω HTC ONE SIlver 32GB.

Μετα απο 4 χρονια με το καταπληκτικο HTC HD2 ειπα να κανω μια δυνατη αναβαθμιση !!!!!

Καλοριζικο να είναι φίλε μου κανεις σούπερ αναβάθμιση , η μέρα με τη νύχτα , ωραίος άντε κ στα δικά μας!

By Order of The Peaky Blinders..

Δεν τα βαζει σε προτεραιοτητα. Απλα παραγγελνει το ανταλλακτικο απ οτι λενε απ τη χωρα προελευσης τους.

Παιδια εμπειριες χρηστων ειναι αυτες που χρειαστηκαν την εγγυηση. Ξερω ατομα που μου εχουν πει τα καλυτερα για την arvato και ατομα που τη θαβουν... Φυσικα οι περισσοτεροι τη θαβουν :p αλλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια για να κρινω... Και ουτε θελω να εχω:lol: -μακρια απο εμας...

Αλλα θυμαμαι περυσι στα one x που τα ελληνικα (ή καποια απ τα ελληνικα) ειχαν s/n ισπανικο, η arvato εφερνε ανταλλακτικο απο ισπανια! Και κλασσικα περιμενες κανα 15ημερο στην καλυτερη... Φετος με τα one δεν ξερω τι παιζει...

Α... Και βουαλα. Googlαροντας και μονο το παραπανω επεσα παλι σε ποστ του myphone που λεει τα ιδια...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4615706#post4615706

Off topic

Απαραδεκτοι....απλα απαραδεκτοι..και εννοω την arvato

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Off topic

Απαραδεκτοι....απλα απαραδεκτοι..και εννοω την arvato

Εγώ πάντως αν έπαιρνα One αυτή την στιγμή θα πήγαινα για ελληνικό στάνταρ, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο με την απαράδεκτη arvato...

Ούτως ή άλλως βρίσκεις ελληνικό φθηνότερο από eu... ;)

Ούτως ή άλλως βρίσκεις ελληνικό φθηνότερο από eu... ;)

where???:confused:

A και παιδια δεν παιζει ρολο. Αυτο ειπα και παραπανω. Ακομα και ελληνικο να ειναι, αν το s/n ειναι αλλης χωρας παλι απο εκεινη θα παραγγειλουν το ανταλλακτικο...

Ακουγεται περιεργο ενα ελληνικο τηλεφωνο να εχει s/n αλλης χωρας αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει... Με το one x ηταν συχνο φαινομενο ας πουμε.

ξεκίνησα με το hd ,μετά πήρα το hd2 και μετά το 3d evo...και τώρα το one...όντως μακράν καλύτερο σε πολλά ιδιαιτερα ο ήχος είναι εκπληκτικός..the θυμάμαι σε κάποιο άλλο να το έχω δει αυτό!...όμως το μονο που με χαλάει είναι "οτι δεν" υπάρχει προς το παρόν είναι η ότι δε βρίσκω την λειτουργία (δεν ξέρω καν αν υπάρχει!)όταν χρησιμοποιούσες τα τελευταία apps απλά κατέβαζες την οθόνη από πάνω προς τα κάτω και άμεσος επέλεγες ενα από te τελευταία που είχες χρησιμοποίηση,τώρα angazome να κάνω κύκλο!!και κατά δεύτερο δε nporoume να piraksoue την μπάρα κάτω που έχει τα στάνταρ ,το phone την φωτό κτλ.ένα ακόμα προβληματάκι είναι τα κουμπιά στο "σκριν" που πατάς...(home,left)δε πατιούνται και πολύ,,εύκολα.,πολλές φορες χρειάζεται να τα πατήσω 2 φορες για να λειτουργήσουν και λίγο ποιο δυνατά...δεν ξέρω μήπως φταίει και η μεβράνη..τές πα..αυτά p[ros το παρόν...

Ποιο ειναι το τελευταιο firmware παιδια? το αγορασα σημερα και ειδα οτι εχω την 1.29.111.11 και στο software update μου λεει οτι εχω το τελευταιο λογισμικο. Εχει βγει καποιο πιο προσφατο firmware?

Εισαι οκ (αυτη τη φορα θα το ποσταρω το link :D:D )

http://m.androidcentral.com/htc-one-gets-updated-camera-and-audio-enchancements

Μετα το κειμενο διαβασε τα comments.Το 3ο απο την αρχη

ξεκίνησα με το hd ,μετά πήρα το hd2 και μετά το 3d evo...και τώρα το one...όντως μακράν καλύτερο σε πολλά ιδιαιτερα ο ήχος είναι εκπληκτικός..the θυμάμαι σε κάποιο άλλο να το έχω δει αυτό!...όμως το μονο που με χαλάει είναι "οτι δεν" υπάρχει προς το παρόν είναι η ότι δε βρίσκω την λειτουργία (δεν ξέρω καν αν υπάρχει!)όταν χρησιμοποιούσες τα τελευταία apps απλά κατέβαζες την οθόνη από πάνω προς τα κάτω και άμεσος επέλεγες ενα από te τελευταία που είχες χρησιμοποίηση,τώρα angazome να κάνω κύκλο!!και κατά δεύτερο δε nporoume να piraksoue την μπάρα κάτω που έχει τα στάνταρ ,το phone την φωτό κτλ.ένα ακόμα προβληματάκι είναι τα κουμπιά στο "σκριν" που πατάς...(home,left)δε πατιούνται και πολύ,,εύκολα.,πολλές φορες χρειάζεται να τα πατήσω 2 φορες για να λειτουργήσουν και λίγο ποιο δυνατά...δεν ξέρω μήπως φταίει και η μεβράνη..τές πα..αυτά p[ros το παρόν...

Διπλό χτύπημα στο home κι έχεις τις 9 τελευταίες. Αν με ρωτάς σαφώς πιο εύκολο (αφού τόσο το home όσο και οι τελευταίες εφαρμογές είναι κάτω κάτω και δε χρειάζεται να σηκώσεις το δάχτυλο). Αν θέλεις να αλλάξεις κάποια από τις συντομεύσεις θα το κάνεις μέσα από το app drawer. Βγάζεις την παλιά και βάζεις αυτή που θέλεις (η οποία εξαφανίζεται από το app drawer). Περίεργο μεν, αλλά αυτό είναι.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Δεν ανοιγει το 3g ενω το εχω ανοιχτο στις ρυθμισεις. Ξερει κανεις αν θελει κι αλλη ρυθμιση;

Δεν ανοιγει το 3g ενω το εχω ανοιχτο στις ρυθμισεις. Ξερει κανεις αν θελει κι αλλη ρυθμιση;

Καλημέρα, όχι απλά πατάς το εικονίδιο του 3G και ανοίγουν τα data, μήπως δεν έχεις σήμα? Μήπως έχεις πατήσει το flight mode?

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

Καλημέρα, όχι απλά πατάς το εικονίδιο του 3G και ανοίγουν τα data, μήπως δεν έχεις σήμα? Μήπως έχεις πατήσει το flight mode?

Οκ ηθελαν σετάρισμα οι ρυθμισεις παροχου. Ολα κομπλε, ευχαριστω.

Παιδιά, υπάρχει στο One, Driving Mode, όπως στο S4; Επίσης, μπορώ να έχω συνεχώς ενεργό το φωτισμό της οθόνης, όταν το κινητό φορτίζει (το γνωστο "Stay Awake" από τα Developer's options, που όμως δεν υπάρχει στο One);
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Παιδιά, υπάρχει στο One, Driving Mode, όπως στο S4; Επίσης, μπορώ να έχω συνεχώς ενεργό το φωτισμό της οθόνης, όταν το κινητό φορτίζει (το γνωστο "Stay Awake" από τα Developer's options, που όμως δεν υπάρχει στο One);

Υπήρχε στο settings-display αλλά μετά το update το "έβγαλαν"

https://support.htc.com/en-uk/005-HTC_One/0H0/010#

Το Drive που είναι στο application drawer δεν σου κάνει δουλειά?

Yves Wi @Hawk1902

#HTCOne Mise à jour 4.2.2 + Sense 5.1 est en route / Update 4.2.2 and Sense 5.1 is on the way. Pour l'Europe Prévoir début Juin. #HTC

12:20 AM - 31 May 2013

Edited by kiachios
Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες, οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα, οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους!!!

Ρε παιδια ειναι απλα απιστευτο !!!!!!!!

Μολις παρελαβα το δευτερο HTC ONE και εχει και αυτο καμενα Pixel στην καμερα...............

Πως γινετε αυτο ???????? Τι να κανω ? Να το ξαναπαω πισω και αυτο ?

HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

Ρε παιδια ειναι απλα απιστευτο !!!!!!!!

Μολις παρελαβα το δευτερο HTC ONE και εχει και αυτο καμενα Pixel στην καμερα...............

Πως γινετε αυτο ???????? Τι να κανω ? Να το ξαναπαω πισω και αυτο ?

Και γιατι ρωτας;Φυσικα φιλε μου,μην το αφησεις ετσι.Απο που το πηρες αν επιτρεπεται;

Για να δειτε και περι τινος προκειται......

Οτι φωτογραφια και εαν βγαλω, εχει αυτην την κουκιδα που βλεπετε !!!!!

Απο το Πλαισιο στον Ταυρο τα αγορασα και τα δυο HTC ONE.

http://i44.tinypic.com/2r40qqf.jpg

Edited by johnx2

Ξερετε καμια εφαρμογη να δειχνει το ποσοστο της μπαταριας πανω στη μπαρα ειδοποιησεων, αλλα να μην καταναλωνει πολυ μπαταρια?