George_Batzis Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Παιδιά μια ερώτηση. Το κινητό το πήρα απο την Vodafone. Μέχρι χθές είχα την κάρτα της Vodafone και όταν φόρτωνα μια σελίδα μέσω IE όλα καλά. Σήμερα λοιπόν έβαλα την whats up μου. Οι σελίδες φορτώνουν κανονικά, αλλά, η μπάρα φόρτωσης, ενώ η σελίδα έχει φορτώσει, δεν τερματίζει, παρα μόνο εαν περάσει κάποιος χρόνος, περίπου 20 δευτερόλεπτα. Πιστεύεται πώς είναι θέμα του ότι το κινητό είναι branded ή κάτι άλλο..?? Y.Γ Μόλις παρατήρησα πώς αυτό το κάνει μόνο σε σελίδες που έχουν Live tiles, οπότε υποθέτω είναι θέμα σήματος..Καθώς σε όλες τις άλλες σελίδες φορτώνει κανονικά η μπάρα. Tελικά ήταν καθαρά θέμα σήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Σφραγισμένο το πήρα και δεν θα αλλάξει τίποτε με το στρώσιμο. Η μπαταρία είναι το πολύ για μία ημέρα με αρκετό δούλεμα. Αρκετό...όχι πάρα πολύ. Για να το αναγάγω στο προηγούμενο μου L9 II, η διάρκεια της είναι (χωρίς ίχνος υπερβολής) η μισή! Εκπληκτικές θήκες υπάρχουν στο http://www.aliexpress.com. Μη φοβάσαι, θα στρώσει. Μια μέρα άνετα και με πάρα πολύ χρήση. Το κακό με τις θήκες είναι ότι δεν μπορώ να τις δω από κοντά ώστε να ξέρω τι μου αρέσει για να παραγγείλω. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Υπενθυμίζω πως για ότι έχει σχέση με αξεσουάρ υπάρχει ανάλογο topic και απευθυνόμαστε εκεί [Επίσημο] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 (edited) Οσο και αν το λατρεύω αυτό το τηλέφωνο, όσο και αν με καλύπτει σε όλα που θέλω, όσο όμορφο και ποιοτικό κι αν είναι... Παραδέχομαι ότι και εγώ έχω θεματάκι ρε ******* με την μπαταρία εγώ το κάνω σχετικά έντονη χρήση, συνέχεια ανοιχτό wifi και αρκετή χρήση internet.. έχω φτάσει να το φορτίζω και 2 φορες την ημέρα... ελπίζω στο 1520(επόμενος στόχος) να μην υπάρχει αυτό το θέμα... Edited December 1, 2013 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Δύο φορές την μέρα !? :wacko: Τι έντονη χρήση το κάνεις δηλαδή ? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Παιδιά το έχω αναφέρει και στο νήμα του 920 ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ οποιαδήποτε εφαρμογή που μετρά την μπαταρία. Αυτή η κίνηση θα σας προσθέσει έως και διπλάσιο χρόνο χρήσης της συσκευής. Στην δικιά μου τουλάχιστον περίπτωση, αφού αφαίρεσα την εφαρμογή insider pro (πληρωμένη παρακαλώ) σχεδόν διπλασιάστηκε η διάρκεια της μπαταρίας μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Παιδιά το έχω αναφέρει και στο νήμα του 920 ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ οποιαδήποτε εφαρμογή που μετρά την μπαταρία. Αυτή η κίνηση θα σας προσθέσει έως και διπλάσιο χρόνο χρήσης της συσκευής. Στην δικιά μου τουλάχιστον περίπτωση, αφού αφαίρεσα την εφαρμογή insider pro (πληρωμένη παρακαλώ) σχεδόν διπλασιάστηκε η διάρκεια της μπαταρίας μου Κι εγώ αφαίρεσα το insider pro και εβαλα battery sense (της Nokia) αλλα δεν είδα καμια διαφορα. Θα βγαλω κι αυτή και τα ξαναλέμε. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 α) Και βέβαια δεν πειράζει. Τι χρώμα την έχεις, απο που, ποσο την πήρες και πως σου φαινεται? β) Για το CR-201 κοίτα και απ' έξω. Κανέναν Amazon.de και τέτοια μηπως το βρεις πιο φθηνά... Την είχα πάρει από clove.co.uk μαζί με το κινητό δεν θυμάμαι τώρα πόσο επειδή είχα ήδη το μαξιλαράκι και με βολεύει πολύ. Το CR-201 πάλι από εκεί θα το πάρω μάλλον και ελπίζω να είναι συμβατό με τα μεγαλύτερα Lumia γιατί αν δεν είναι... την πάτησα. :P Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Πάντως εμένα τόσο το πρόβλημα με το σήμα όσο και με τη μικρή διάρκεια της μπαταρίας με κάνουν να έχω ενδοιασμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkalis Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Παιδιά καλησπέρα, Ξέρει κάποιος πως μπορώ να ορίσω ένα ήχο κλήσης σε μια ομάδα ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Tα σκαμπανεβάσματα του σήματος σίγουρα λύνονται όταν δεν έρχεται σε επαφή το μεταλλικό σασί με το χέρι, πχ . με (αναπόφευκτες) θήκες. Η μπαταρία δε "θεραπεύεται" ότι τρικ κι αν κάνουμε...που ούτως ή άλλως είναι αηδία γιατί αποσκοπούν στο να το μετατρέπουν σε...3410...για να μην καίει ρεύμα! :mad: Κι όμως, υπάρχει λύση και είναι αυτη που ειπε ο φίλος Alexakisd πιο πάνω Εβγαλα όλες τις εφαρμογές μπαταρίας (insider pro, battery sense) και η μπαταρία πάει να με τρελάνει. Μέχρι στιγμής με την ίδια χρήση έχω την μισή κατανάλωση με τις άλλες ημέρες. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ.....!!!!!!! Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Mόνο το Βattery του Semenov άφησα. Kαι το Insider Pro το ξήλωσα! Φιρί-φιρί να το κάνω 3310! :lol: Ξήλωσέ το και αυτό. Θα βλέπεις την μπαταρία απο τις ρυθμίσεις. Άκουσέ με και θα δεις. Αφου ολοκληρωσω την δοκιμή μετά θα περάσω το insider pro αλλα χωρίς να τρέχει στο παρασκήνιο. 6110 (πρώτο μου και λατρεμένο Nokia) θα το κάνω....χαχαχα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 (edited) όσον αφορά το email, προσωπικά έχω απογοητευτεί αρκετα είναι η αλήθεια και είναι κάτι που το χρησιμοποιω συγκριτικά με android, ios, bb αλλα και Symbian πιστεύω είναι αρκετά πίσω απο πλευράς επιλογων το interface του πολύ απλοϊκό, χωρίς φυσικά τις επιλογές κατηγοριοποίησης και άλλων δυνατοτήτων όπως σε android και bb attachments δεν μπορείς να εισάγεις την ώρα που συντασεις το email, πάρα μόνο φωτογραφίες για να βαλεις ένα αρχείο excel ας πούμε, πρέπει πρώτα να πας να το βρεις απο το office και μετά να πατήσεις κοινοποίηση με email και πέρα απο αυτο δεν μπορείς να προσθέσεις δευτερο attachment, παρά μόνο φωτογραφίες πάλι, δηλαδη ελεος... δεν ξέρω, στον τομέα του email έχω απογοητευτεί πολύ, γιατι πίστευα ότι λόγω Microsoft, λόγω office, λόγω outlook θα έχει και καλό email client αλλα τελικά μάπα το καρπουζι και το θέμα είναι ότι δεν έχω δει να αναφέρουν πουθενά αυτη την αδυναμια, ούτε χρηστες, ουτε απο reviews και μου έχει κάνει εντυπωση για το θέμα του email και μόνο έχω σκεφτεί να εγκαταλείψω τη πλατφόρμα δυστυχως, ίσως ειμαι λίγο υπερβολικός, αλλα δυστυχως έτσι ειναι Φίλε suspect21 , ευχαριστώ για την ενημέρωση όσο αφορά την λειτουργία email στο 925 Κατατοπιστικότατος και αν δεν κάνω λάθος και εγώ είναι η πρώτη φορά που διαβάζω σχόλια για αυτή την αδυναμία του 925 στη λειτουργία email Vs ανταγωνισμού. Δεν είσαι υπερβολικός. Απλά δεν είσαι καλυμμένος στις προτεραιότητές σου. Τι ίδιο( με τον φίλο suspect21) ισχύει και για εμένα δυστυχώς .... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited December 2, 2013 by impreza_sti Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Εγώ όσο κι αν δε το πιστεύετε δεν έχω κανένα θέμα με όσα λέτε αλλά έχω ένα μικρό θέμα με τη φωτογραφική μηχανή. Τη περίμενα καλύτερη μπορώ να πω. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Για την διάρκεια της μπαταρίας αν δεν αναφέρει ο χρήστης τη χρήση που κάνει με τι εφαρμογές στο παρασκήνιο κλπ, το ακούω βερεσέ... Δεν με απασχολεί καθόλου. Για το θέμα με το σήμα τώρα. Εγώ, και κάποιοι άλλοι χρήστες που ανέφεραν, δεν έχω το παραμικρό θέμα με το σήμα. Απ' όσο θυμάμαι μόνο στον haki έχει παρουσιαστεί το πρόβλημα εδώ μέσα... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Για την διάρκεια της μπαταρίας αν δεν αναφέρει ο χρήστης τη χρήση που κάνει με τι εφαρμογές στο παρασκήνιο κλπ, το ακούω βερεσέ... Δεν με απασχολεί καθόλου. Για το θέμα με το σήμα τώρα. Εγώ, και κάποιοι άλλοι χρήστες που ανέφεραν, δεν έχω το παραμικρό θέμα με το σήμα. Απ' όσο θυμάμαι μόνο στον haki έχει παρουσιαστεί το πρόβλημα εδώ μέσα... Καλά κανεις και τα ακούς βερεσέ αλλά θα σου πρότεινα να κάνεις κι εσύ μια δοκιμή. Βγαλε ΟΛΕΣ τις εφαρμογές μπαταρίας και πες μου αυριο εντυπώσεις..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 (edited) με την μπαταρία το έχω ξανα αναφέρει, υπάρχει υπαρκτό πρόβλημα, είναι όπως και να το κάνουμε αντικειμενικά λίγη. Όταν το HOX έχει καλύτερη μπαταρία από σένα τότε δεν έχεις καλή μπαταρία. Δοκιμάζω τώρα και για τις επόμενες μέρες αυτό που ειπώθηκε για τις εφαρμογές μπαταρίας και θα δούμε αν έφταιγε αυτό.Παρασκήνιο μόνο το whatsapp και τον καιρό bing έχω ανοικτά. για το deathgrip δεν θέλω να αμφισβητήσω τον haki γιατί μπορεί πράγματι να του συμβαίνει αλλά ως κάτοχος 3 925 μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν το έχω παρατηρήσει και ούτε το έχω καταφέρει όσο και αν προσπάθησα, ίσα ίσα όταν το προσπαθώ στην αρχή πέφτει 1-2 μπάρες και μετά ανεβαίνει ξανά μια. παντως να χάσει το σήμα δεν το χω καταφέρει και είμαι σε σημείο που δεν έχει καλό σήμα σε σημείο πολλές συνομιλίες μου να είναι διακεκκομένες ανεξαρτήτως συσκευής. Edited December 2, 2013 by psail Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Για την διάρκεια της μπαταρίας αν δεν αναφέρει ο χρήστης τη χρήση που κάνει με τι εφαρμογές στο παρασκήνιο κλπ, το ακούω βερεσέ... Δεν με απασχολεί καθόλου. Για το θέμα με το σήμα τώρα. Εγώ, και κάποιοι άλλοι χρήστες που ανέφεραν, δεν έχω το παραμικρό θέμα με το σήμα. Απ' όσο θυμάμαι μόνο στον haki έχει παρουσιαστεί το πρόβλημα εδώ μέσα... Για να σε απασχολήσει λοιπόν..... Μόνιμα ανοικτά Bluetooth, wifi, 3G Εφαρμογές στο παρασκήνιο viber, 3 λογαριασμοί email, καιρός bing και στην εφαρμογή των μηνυμάτων ενσωματωμένοι οι λογαριασμοί από fb, twitter, Skype Λήψη πάνω απο 20-25 email την ημέρα, πάνω από 20-25 κλήσεις Όταν είχα insider pro σχεδόν άγγιζε την 1,5 ημέρα εντελώς οριακά (το βράδυ από 23.00-07.00 σε airplane και να έχει χάσει σε αυτό το διάστημα πάνω από 6-7%) Τώρα: χαλαρά κρατάει 2,5 ημέρες και το βράδυ max να χάσει 2% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Montoya έχω βγάλει τις εφαρμογές μπαταρίας απ την πρώτη φορά που το έγραψε φίλος στο 920... ;) haki έτσι όπως το περιγράφεις καταλαβαίνω οτι μιλάς για συγκεκριμένες συνθήκες. Σωστά? Δηλαδή δεν το κάνει παντού και πάντα και ίσως γι αυτό δεν μπορω να το αναπαράγω... Edit: Ναι μιλάς για συγκεκριμένες συνθήκες... Θα το τσεκάρω αλλα μέχρι τώρα δεν το έχω παρατηρήσει... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Εγώ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με το σήμα ποτέ μέχρι τώρα και ούτε έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα... Το δοκίμασες χωρίς θήκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Ποτέ δεν είχα θήκη... :rtfm: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Πάντος εμένα, σχετικά με την μπαταρία, με αρκετά έντονη χρήση, viber 2 ωρες την μερα με wifi αλλά και 3g ή 4g, facebook, email και ie, μηνύματα καμια 20αρια, κλήσεις κάνα 1 ώρα και στο bakround να τα έχω όλα off, μου βγάζει για πλάκα μια μέρα και σίγουρα ένα διάστημα αρκετά αξιόλογο απο την επόμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Αν το δοκιμάσεις σε σημείο που έχεις μόνο κανά δύο μπάρες σήμα θα βγεί εκτός δικτύου και θα παραμείνει εκτός δικτύου. Αν το πιάσεις με τα δάκτυλα να ακουμπούν την οθόνη και το πίσω πλαστικό το σήμα επανέρχεται πολύ γρήγορα. Ξανατονίζω ότι μιά θήκη λογικά θα λύνει το πρόβλημα οπότε, για μένα τουλάχιστον, δεν (πολυ)υφίσταται θέμα. ...με την μπαταρία όμως...!:dash::cry: Για την μπαταρία κάνε αυτο που είπαμε. Θα με θυμηθείς. Το έδωσα και στην ανιψουλα μου μήπως την τερματίσει παίζοντας παιχνίδια κι όμως αντέχει ακόμα. Τουλάχιστον ένα 30% πάνω....!!!!! Υ.Γ. Γιατί θα πρέπει να έχουμε τον καιρό σε άμεση ενημέρωση δεν το καταλαβαίνω. Οπότε θέλω να μάθω τον καιρό, κάνω ένα κλικ και τέλος. Πρέπει να ξέρω κσθε δευτερόλεπτο τον καιρό? Ανάγκες βέβαια είναι αυτές και ποικίλουν απο χρηστη σε χρήστη Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Για να κλείσουμε το θέμα του σήματος, μόλις τελείωσα μιά σειρά δοκιμών. Η πτώση του σήματος παρουσιάζεται όταν, πιάνοντας το με το χέρι, εφάπτεται (σχεδόν αναπόφευκτα) το κάτω μεταλλικό μέρος στο χέρι. Αν το κρατήσουμε με τα δάκτυλα μόνο από τα πλάγια, με το κάτω μέρος να αιωρείται ανέγγιχτο, δεν παρουσιάζεται απώλεια λήψης. Τέλος συμπερασμάτων από μένα. Εκεί είναι η κεραία εσωτερικά και είναι πολύ φυσιολογικό νομιζω να έχει απώλεια με τέτοιο εμπόδιο. Λογικά η ΝΟΚΙΑ το γράφει και στο εγχειρίδιο όπως στα περισσότερα κινητά της απο το θέμα του iphone4 και μετα Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Εγώ δεν εγραψα οτι είναι πανω στο μέταλο αλλά οτι είναι σε εκείνη τη θέση. Απο μέσα θα έχει πλαστικό που δεν το βλέπεις για να μην έχει θέματα με το μέταλο. [ATTACH]38091[/ATTACH] Απο το εγχειρίδιο.... Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts