Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και γω ρε φιλε το ιδιο..αντι να πεφτει ανεβαινει και στο γερμανο στα 250 σε οσους πηγα δε το ειχε κανενας...γιατι το εβαλαν σε αυτη την τιμη χωρις να το εχουν ηθελα να ξερα..

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και γω ρε φιλε το ιδιο..αντι να πεφτει ανεβαινει και στο γερμανο στα 250 σε οσους πηγα δε το ειχε κανενας...γιατι το εβαλαν σε αυτη την τιμη χωρις να το εχουν ηθελα να ξερα..

φιλε το εχουν αλλα οχι 250 αλλα 500 και γερμανος και μποταφον εδω στο χαλανδρι

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

φιλε το τηλεφωνο υπαρχη votafone και γερμανο αλλα στα 500 ευρωπουλακια τωρα κατι που θελω υπαρχη καπια εφαρμογη για να δυναμωση ο ηχος κλησης γιατι ειναι χαμηλος?

Edited by impreza_sti
Διόρθωση κώδικα παράθεσης

φιλε το εχουν αλλα οχι 250 αλλα 500 και γερμανος και μποταφον εδω στο χαλανδρι

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

φιλε το τηλεφωνο υπαρχη votafone και γερμανο αλλα στα 500 ευρωπουλακια τωρα κατι που θελω υπαρχη καπια εφαρμογη για να δυναμωση ο ηχος κλησης γιατι ειναι χαμηλος?

Δεν νομίζω πως είναι χαμηλός ο ήχος. Μήπως χρησιμοποιείς κάποιο mp3 κομμάτι που ακούγεται χαμηλά? Δοκιμασε κάποιο αλλο.

Υ.Γ. Αν θέλεις, στα ρήματα να χρησιμοποιείς κατάληξη "ει" και όχι "η". Έτσι για αλλαγή....;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Συνμορμιτες τα φώτα σας... επειδή αντιμετώπιζα τις τελευταίες μέρες προβληματα με το Viber, αποφάσισα να το διαγράψω και να το ξαναεγκαταστήσω. Αφού το εχω εγκαταστήσει μου ζητάει τον αριθμό τηλεφώνου μου για να μου στείλει τον κωδικό ενεργοποίησεις. Ο κωδικός ομως δεν μου έρχεται, και ουτε γίνετε αυτόματη κλήση απο το Viber (που γίνετε σε τετοιες περιπτώσεις). Το εχω εγκαταστήσει 2-3 φορές, έκανα ρεσταρτ το κινητό αλλά τίποτα!:mad: Καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει και δεν μπορώ να κάνω εγγραφή?

Συνμορμιτες τα φώτα σας... επειδή αντιμετώπιζα τις τελευταίες μέρες προβληματα με το Viber, αποφάσισα να το διαγράψω και να το ξαναεγκαταστήσω. Αφού το εχω εγκαταστήσει μου ζητάει τον αριθμό τηλεφώνου μου για να μου στείλει τον κωδικό ενεργοποίησεις. Ο κωδικός ομως δεν μου έρχεται, και ουτε γίνετε αυτόματη κλήση απο το Viber (που γίνετε σε τετοιες περιπτώσεις). Το εχω εγκαταστήσει 2-3 φορές, έκανα ρεσταρτ το κινητό αλλά τίποτα!:mad: Καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει και δεν μπορώ να κάνω εγγραφή?

Καλησπέρα. Για οποιδήποτε θέμα software και ειδικότερα για θέματα εφαρμογών απευθυνόμαστε στο ανάλογο θέμα.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Από τη στιγμή που έκανα το Update στα 8.1, to bluetooth Sony Ericsson MW 600 πλέον παίζει μόνο μουσική αλλά δεν απαντά στις κλήσεις. Έχετε ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Εγώ παιδιά επειδή έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις από τη κάμερα, αποφάσισα να μεταβώ σε 1020. Φυσικά μόνο σε μαύρο. Ψάχνω ήδη να βρω..
- There is no place like 127.0.0.1 -

Παιδια θα πεσει λετε κατω απο 260 στο σκρουτζ η αδικα περιμενω??

φιλεμου δυστηχως εχη παρη την ανιουσα αυτο βλεπω εαν σε ενδειαφερη παρτο γιατι οπιος παη για τα πολα χανη και τα λιγα ποσο παρακατω σε αυτη την τιμη ειναι σα να στο κανουν δωρο

Να ρωτήσω γιατί μόλις σήμερα (!) το παρατήρησα.

Πόση ώρα χτυπάει πριν περάσει σε προώθηση;

Το δικό μου γύρω στα 20 δευτερόλεπτα.

Ρυθμίζεται κάπως αυτό, μου κάνουν πολύ λίγα.

Επίσης, γίνεται όταν μιλάω και με παίρνει κάποιος άλλος να λέει "κατηλειμένο¨; Γιατί τώρα ανάλογα αν έχω από το δίκτυο+ ενεργοποιημένη ή όχι την αναμονή, ο καλών, ή θα ακούει κανονικά ότι με καλεί και δεν το σηκώνω μέχρι να προωθηθεί, ή προωθείται αμέσως.

Edited by PagouroLand

Σχετικά με τιμές...

https://www.skroutz.gr/s/3330184/Nokia-Lumia-925-16GB.html

https://www.skroutz.gr/s/3554078/Nokia-Lumia-925-32GB.html

Η πρώτη δεν απέχει πολύ από τα 250€

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Ρε παιδιά μια μεγάλη βοήθεια σας παρακαλω πολύ.σημερα μου κολλάει απίστευτα το store μου.συμβαίνει κ σε αλλους σήμερα η εγώ έχω κάποιο πρόβλημα;δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα γενικά.ειχα βρεί την ησυχία μου μετά τα Android χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι που εγινε αυτο κ απογοητεύθηκα λίγο....

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξέχασα να σας πω ότι έχω την 8.0 έκδοση.

Απογοητεύτηκες που ένα πρωινό κόλλησε το store?? :shock::shock:

Συμβαίνουν αυτά χαλάρωσε...

Btw εμένα μια χαρά είναι τώρα που το τέσταρα...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ρε παιδιά μια μεγάλη βοήθεια σας παρακαλω πολύ.σημερα μου κολλάει απίστευτα το store μου.συμβαίνει κ σε αλλους σήμερα η εγώ έχω κάποιο πρόβλημα;δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα γενικά.ειχα βρεί την ησυχία μου μετά τα Android χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι που εγινε αυτο κ απογοητεύθηκα λίγο....

Καλησπέρα και καλό μήνα!

Όταν λες "κολλάει" τι εννοείς?Κάνε το λίγο πιο λιανά.

Εγώ που έκανα μια περιήγηση δεν διαπίστωσα κάποιο πρόβλημα.

Ε, όχι δα και να απογοητευτείς..Δε νομίζω να είναι λόγος αυτός.

Στο κάτω κάτω κάλλιο να σου κολλήσει το store παρά όλο το τηλέφωνο (όπως στα Android)

Keep calm it just works.

Ναι δεν έχεις άδικο αλλά σκέφτομαι μήπως φταίει ότι κατέβασα μια εφαρμογή.την διέγραψα αλλά πάλι τα ίδια.οταν πατάω την εφαρμογή ανοιγει κανονικά αλλά μόλις πατήσω να εφαρμογές,top εφαρμογές κλπ δεν τα ανοίγει,και αν τα ανοίξει και πατήσω κάποια εφαρμογή τότε δεν φορτώνει ούτε τα σχόλια ούτε τς φωτογραφίες της ούτε το τι κάνει η συγκεκριμένη εφαρμογή.

Απογοητεύτηκες που ένα πρωινό κόλλησε το store?? :shock::shock:

Συμβαίνουν αυτά χαλάρωσε...

Btw εμένα μια χαρά είναι τώρα που το τέσταρα...

Και εγώ παρατηρώ κάποιο κόλλημα σήμερα.Δεν έχει να κανει όμως με το τηλ αυτό.Είναι θέμα Microsoft

Η σιωπή είναι χρυσός :X

Καλο μήνα σε όλους!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και εγώ παρατηρώ κάποιο κόλλημα σήμερα.Δεν έχει να κανει όμως με το τηλ αυτό.Είναι θέμα Microsoft

αληθεια;χαίρομαι γιατι έχω έχω σκάσει κ ψάχνω το Τηλ μου εδώ και πολύ ώρα για να βρω τι φταίει.

Η συνδεση σας στο ίντερνετ είναι καλή...? Μήπως δεν έχετε καλό σήμα ή τίποτα τέτοιο...? αν είναι μαι χαρά κάντε ένα soft reset μήπως τρέχει κάτι άλλο...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Έχω καλό σήμα ειμαι ακριβως μπροστά στο ρουτερ.δεν γινεται καλύτερα.ασε που είναι το πρώτο που πήγε το μυαλό μου και άρχισα να ανοίγω κ όλα τα άλλα απο εφαρμογές μου για να δω αν έχω καλή σύνδεση.

Μάλλον έκανα μια βλακει.εκανα soft reset το δοκίμασα πάλι κ δεν είχε αλλάξει κάτι πάλι.μπηκα μετά στο google και ανοιξα μια απλή σελίδα και μετά απο λίγο μου εβγαλε ένα παραθυράκι απο επάνω ίδιο με αυτο που βγαζει το Τηλ μου κ έλεγε πως σε προηγούμενη σελίδα του google που είχα μπει είχε ιό και έλεγε να πατήσω οκ για να λύσει το κιν μου το πρόβλημα.κ εγώ σαν χαζός πάτησα αμέσως οκ!την πάτησασαν πρωτάρης. Τώρα δεν ξέρω αν όντως ήταν του κινητου το παράθυρο ή έκανα βλακεια.τι λέτε;

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

Έχω καλό σήμα ειμαι ακριβως μπροστά στο ρουτερ.δεν γινεται καλύτερα.ασε που είναι το πρώτο που πήγε το μυαλό μου και άρχισα να ανοίγω κ όλα τα άλλα απο εφαρμογές μου για να δω αν έχω καλή σύνδεση.

Μάλλον έκανα μια βλακει.εκανα soft reset το δοκίμασα πάλι κ δεν είχε αλλάξει κάτι πάλι.μπηκα μετά στο google και ανοιξα μια απλή σελίδα και μετά απο λίγο μου εβγαλε ένα παραθυράκι απο επάνω ίδιο με αυτο που βγαζει το Τηλ μου κ έλεγε πως σε προηγούμενη σελίδα του google που είχα μπει είχε ιό και έλεγε να πατήσω οκ για να λύσει το κιν μου το πρόβλημα.κ εγώ σαν χαζός πάτησα αμέσως οκ!την πάτησασαν πρωτάρης. Τώρα δεν ξέρω αν όντως ήταν του κινητου το παράθυρο ή έκανα βλακεια.τι λέτε;

Μετά το soft reset να τσεκάρεις την ημερομηνία γιατι αν είναι λάθος σου βγαινουν διαφορα περίεργα στο ίντερνετ.

- There is no place like 127.0.0.1 -