Jump to content

Chris999

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Chris999

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Chris999's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Chris999

    Huawei P20

    Καλησπέρα, παρατήρησα οτι το τελευταίο διάστημα δεν μου έρχεται ενημέρωση στο messenger όταν κάποιος "αντιδράει" σε κάποιο μνμ. Έκανα απεγκατάσταση/ εγκατάσταση το app, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Έχει τύχει σε άλλον? Ευχαριστώ::)
  2. Chris999

    Huawei P20

    Ανοιχτή ειναι και εκεί η κλειδαριά...πραγματικά δεν ξέρω γιατι δεν λειτουργεί...Μήπως να πάρω στο τεχνικό τμήμα της Huawei? (σε ευχαριστώ για το χρόνο σου)
  3. Chris999

    Huawei P20

    Καλή χρονιά με Υγεία! Όσα αναφέρεις τα εχω ενεργοποιημένα/τικαρισμένα αλλα τιποτα...δεν ανανεώνεται με φωτογραφίες απο τα magazine...στην αρχη γινόταν κανονικα...
  4. Chris999

    Huawei P20

    Hello! Ας δοκιμάσω και εδώ μήπως βρω λύση στο εξής. Ενώ άλλαζε στις αρχές κανονικά το φόντο αυτόματα κάθε φορά που ξεκλείδωνα το κινητό (με εικόνες από το διαδίκτυο) πλέον αλλάζει μονο μεταξύ 10-15 που εχω στη συλλογή μου. Και δεύτερον....τι θα γίνει με αυτή την ανύπαρκτη πλέον δόνηση όταν ξεκλειδώνω το κινητό.. Έχει κάποιος κάποια ιδέα πως μπορώ να την επαναφέρω... Ευχαριστώ!!!!
  5. Chris999

    Huawei P20

    Στο On το εχω και γω αλλά τίποτα απο δόνηση στο ξεκλείδωμα...:worry:
  6. Chris999

    Huawei P20

    Αγαπητοί, κάπως κατάφερα να βγάλω την δόνηση, οταν ξεκλειδώνω το κινητό με δακτυλικό....Πως την ξαναβάζω? (εχω ψαξει γενικα στις ρυθμίσεις και στο μενου που έχει τους ήχους, αλλα δεν μπορώ να το βρώ) Ευχαριστώ!:)
  7. Chris999

    Huawei P20

    Θα το δοκιμάσω!Ευχαριστω!
  8. Chris999

    Huawei P20

    Εγω θα προτιμούσα πιο φυσική εικόνα και κατά βούληση "πείραγμα" με πρόγραμμα επεξεργασίας. Άσχετο...αν και θα το γνωρίζετε "οι παλιοι" αλλά κρατώντας πατημένη την λήψη, τραβάει πολλές φωτογραφίες με δυνατότητα επιλογής αργότερα. (κατι σαν το live foto του iphone...αν λεγεται ετσι)
  9. Chris999

    Huawei P20

    Κατάλαβα...για να δω λοιπόν αν βελτιωθεί...αν καταφέρω βεβαια να περάσω πρώτα το 9...γιατι το hisuite μου κάνει κόλπα.:mad:
  10. Chris999

    Huawei P20

    Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Στην την βασική κάμερα αναφέρομαι. Το αφήνω λοιπόν οπως είναι και βλέπουμε... Οι υπόλοιποι δηλαδή είστε ευχαριστημένοι με την βασική κάμερα οταν τραβάτε πρόσωπα? Δεν τα θωλώνει/αλλοιώνει?
  11. Chris999

    Huawei P20

    Καλησπέρα στην παρέα, κάτοχος κ'γω πλέον του p20 αλλά ακόμη δεν μπορώ να πω οτι είμαι ευχαριστημένη με την κάμερα, ο βασικός λόγος για τον οποίο διάλεξα το κινητό. Οπότε θέλω τα φώτα σας.Όταν βγάζω π.χ. φωτο στη φύση είναι αρκετά καλές οι φωτογραφίες. Όμως στα πρόσωπα οι φωτογραφίες είναι κάπως θολές, τα χρώματα περίεργα...γενικά δεν περίμενα τέτοιο αποτέλεσμα. Ελπίζω να φταίει το οτι δεν έχω βρει ακόμη τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Προς το παρόν την εχω ρυθμίσει στα 12MP και εχω απενεργοποιήσει το ΑΙ. Τι ρυθμίσεις θα μου προτείνατε, για να βγαίνουν οι φωτο πιο φυσικές και οχι τοσο ψεύτικες? Ευχαριστώ:)
  12. Chris999

    Honor 8

    Τωρα χρησιμοποιώ το Swiftkey...αρκετά καλύτερο απο αυτο του Honor 8. Ισως να δοκιμάσω και το Gboard.. Ευχαριστώ
  13. Chris999

    Honor 8

    Οχι δεν το εχω. Θα το δοκιμάσω λοιπόν! Ευχαριστώ!
  14. Chris999

    Honor 8

    Δηλαδη? Ποιο?
  15. Chris999

    Honor 8

    Καλησπέρα στην παρέα. Με εκνευρίζει λίγο το Τ9 του κινητού, γιατι βγάζει ολο άσχετες λέξεις και ετσι μου ειναι δυσχρηστο. Υπάρχει κάποια ρύθμιση/app για να αλλάξει κάποιος το Τ9? Thanks!:cool:
×
×
  • Create New...