Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά στο προβολή της οθόνης μου μπορεί και κλείνει κάπως ή ψάχνει ασταμάτητα για σύνδεση;μου έχει σπάσει τα νεύρα δεν μπορώ να καταλάβω πως κλείνει!αν δεν κλείνει το θεωρώ χαζό γιατι τρώει μπαταρία άδικα και εχω θέμα με αυτο.

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά. Από πού μπορούμε να απενεργοποιήσουμε το pin της sim για την έναρξη του κινητού. Παιδεύομαι να το βρω στο κινητό εδώ και μέρες. Ευχαριστώ.

Καλησπέρα παιδιά. Από πού μπορούμε να απενεργοποιήσουμε το pin της sim για την έναρξη του κινητού. Παιδεύομαι να το βρω στο κινητό εδώ και μέρες. Ευχαριστώ.

Ρυθμίσεις>εφαρμογές (swipe δεξιά)>τηλέφωνο και απενεργοποιείς την "Ασφάλεια κάρτας SIM".

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Ενημέρωση

Το παρόν θέμα δεν προσφέρεται για συκρίσεις συσκευών και για αυτό τον λόγο αφαιρέθηκαν σχετικά μηνύματα. Οι όποιες συγκρίσεις μπορούν να γίνουν στην ενότητα Περί... συσκευών- Τεχνολογικοί διαξιφισμοί.

Παρακαλώ ας μείνουμε σε ότι αφορά μόνο τη συγκεκριμένη συσκευή.

Edited by niotheros
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Ρε παιδιά στο προβολή της οθόνης μου μπορεί και κλείνει κάπως ή ψάχνει ασταμάτητα για σύνδεση;μου έχει σπάσει τα νεύρα δεν μπορώ να καταλάβω πως κλείνει!αν δεν κλείνει το θεωρώ χαζό γιατι τρώει μπαταρία άδικα και εχω θέμα με αυτο.

Κανεις;;;;;

Κανεις;;;;;

Μέσω USB καλωδίου θέλεις να συνδεθείς ή μέσω WiFi;

Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να συνδεθώ αλλά να σταματήσει να ψάχνει να βρει σύνδεση δλδ να το κλείσω.γιατί λογικά τωρα μου τρώει μπαταρία.η ερώτηση μου ειναι κλείνει ή ψάχνει μόνιμα μόνο του για σύνδεση;

Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να συνδεθώ αλλά να σταματήσει να ψάχνει να βρει σύνδεση δλδ να το κλείσω.γιατί λογικά τωρα μου τρώει μπαταρία.η ερώτηση μου ειναι κλείνει ή ψάχνει μόνιμα μόνο του για σύνδεση;

Άμα βγείς από την επιλογή "προβολή της οθόνης μου" σταματάει την αναζήτηση από μόνο του.

Όταν βγαίνω γράφει χωρίς σύνδεση και νόμιζα ότι έψαχνε.περιμενα να γράφει απενεργοποιημένο όπως στα άλλα.ευχαριστώ πολύ.

Αν το παρουμε καινουργιο.

Πρωτα κανουμε τις αναβαθμισεις και μετα βαζουμε το

λογαριασμο μας για να κνει restore;

Εννοω επειδη θα εχει wp 8 μηπως καλυτερα να

αναβαθμιστει πρωτα, αν γινετι βεβαια.

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Αν το παρουμε καινουργιο.

Πρωτα κανουμε τις αναβαθμισεις και μετα βαζουμε το

λογαριασμο μας για να κνει restore;

Εννοω επειδη θα εχει wp 8 μηπως καλυτερα να

αναβαθμιστει πρωτα, αν γινετι βεβαια.

Μόλις το ενεργοποιήσεις για πρώτη φορά σου ζητάει να επιλέξεις γλώσσα, ημερομηνία και ώρα και να ρυθμίσεις ένα λογαριασμό microsoft. Μόλις τελειώσεις με αυτά και μπεις στα tiles, πριν κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή ή παραμετροποίηση, πήγαινε στις ρυθμίσεις - ενημέρωση τηλεφώνου και κάνε μια χειροκίνητη αναζήτηση. Θα σου βγάλει λογικά πρώτα μια έκδοση που θα προετοιμάζει το τηλέφωνο για τα 8.1 και μόλις τελειώσεις με αυτή την αναβάθμιση θα σου στείλει το update με τα 8.1. Μόλις τελειώσεις με τα updates τότε προχώρα σε restore και παραμετροποιήσεις.

Για όποιον το εχει πάρει απο εδω,

τι περιεχει το κουτι οσον αφορα τα ακουστικα;

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Για όποιον το εχει πάρει απο εδω,

τι περιεχει το κουτι οσον αφορα τα ακουστικα;

Στο κουτί έχει ακουστικά hands-free! Ακουστικά σιλικόνης, όχι με σφουγγαράκι.

Σε καλη τιμή υπάρχει πλέον το 32άρι.

Ελπίζω να μην υπάρχει κανένα θέμα με το 32άρι.

Σε καλη τιμή υπάρχει πλέον το 32άρι.

Ελπίζω να μην υπάρχει κανένα θέμα με το 32άρι.

Kανενα θεμα, αν εξαιρεσεις οτι ειναι vodafone branded.

Αναγκάστηκα να το flashαρω για να δουλεψει η sim της wind που εχω.

Μονος μου με οδηγιες που βρηκα εδω στο site.

Κατα τα αλλα αστερι ;)

LG G8s Black

Νικόλας

Ευτυχής κάτοχος κι εγώ (για 3η φορά:)) από την Παρασκευή. Πιστεύω ότι με την 8.1 έχω στα χέρια μου ένα άλλο κινητό!

Ευτυχώς το κινητό δεν λαγγάρει καθόλου και είναι πολύ φρέσκο! Οι εφαρμογές μου φαίνεται να είναι καλύτερες απ' ότι πριν.

Μόνο ένα θεματάκι: το κινητό γλυστράει λες και του έχω βάλει βούτυρο. Καμιά καλή θήκη???:D

Edited by xetasa

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

Kανενα θεμα, αν εξαιρεσεις οτι ειναι vodafone branded.

Αναγκάστηκα να το flashαρω για να δουλεψει η sim της wind που εχω.

Μονος μου με οδηγιες που βρηκα εδω στο site.

Κατα τα αλλα αστερι ;)

Δούλευε και χωρίς να το φλασαρεις.... Τουλάχιστον σε μένα που έχω wind δούλευε κανονικά. Αλλο αν στη συνέχεια το φλασαρα κι εγώ.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Παιδιά χτες το είχα στο γήπεδο τραβαγα βίντεο φωτογραφίες κτλ και το έβαλα στην τσέπη.Όταν κάποια στιγμήν το έβγαλα νεκρωσε.Ούτε ανοίγει ούτε τίποτα.Δεν φορτίζει απλά πάω να το ανοίξω αναβοσβήνουν λίγο τα κουμπιά αλλά μέχρι εκεί.έφυγε για σέρβις;υπάρχει κανένας συνδυασμός πλήκτρων να ανοίξει;

Παιδιά χτες το είχα στο γήπεδο τραβαγα βίντεο φωτογραφίες κτλ και το έβαλα στην τσέπη.Όταν κάποια στιγμήν το έβγαλα νεκρωσε.Ούτε ανοίγει ούτε τίποτα.Δεν φορτίζει απλά πάω να το ανοίξω αναβοσβήνουν λίγο τα κουμπιά αλλά μέχρι εκεί.έφυγε για σέρβις;υπάρχει κανένας συνδυασμός πλήκτρων να ανοίξει;

Σε μάτιασαν ρε φίλε οι πράσινοι χαχα!

Λοιπόν για δοκίμασε να το αφήσεις στη πρίζα για αρκετή ώρα, μου είχε κάνει και μένα ένα παρόμοιο παλιά το πρώτο 1020 και είχε στρώσει.

Επίσης μετά δοκίμασε αν το βλέπει το PC σου και πες μας.

Αν δε δουλέψει ορίστε το λινκ με τα soft hard reset.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5405304

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Σε μάτιασαν ρε φίλε οι πράσινοι χαχα!

Λοιπόν για δοκίμασε να το αφήσεις στη πρίζα για αρκετή ώρα, μου είχε κάνει και μένα ένα παρόμοιο παλιά το πρώτο 1020 και είχε στρώσει.

Επίσης μετά δοκίμασε αν το βλέπει το PC σου και πες μας.

Αν δε δουλέψει ορίστε το λινκ με τα soft hard reset.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5405304

ανοιξε με soft reset!ευχαριστω μανο!τι διαολο επαθε?τωρα ειναι οκ.να μην το στειλω δηλαδη αρβατο?απλα φοβαμαι μην παθει τιποτα μελλοντικα αλλιως δεν εχω καμια ορεξη να κανει βολτες στην αθηνα :lol:

ανοιξε με soft reset!ευχαριστω μανο!τι διαολο επαθε?τωρα ειναι οκ.να μην το στειλω δηλαδη αρβατο?απλα φοβαμαι μην παθει τιποτα μελλοντικα αλλιως δεν εχω καμια ορεξη να κανει βολτες στην αθηνα :lol:

Εγώ που το έχω από τις αρχές καλοκαιριού μια φορά μου έκανε ακριβώς τα ίδια και δεν το ξαναέκανε οπότε να ανησυχείς αν στο ξανακάνει αλλιώς cool

Εγώ που το έχω από τις αρχές καλοκαιριού μια φορά μου έκανε ακριβώς τα ίδια και δεν το ξαναέκανε οπότε να ανησυχείς αν στο ξανακάνει αλλιώς cool

θαμπωθηκε χτες στο γηπεδο απο το τρομερο θεαμα που εβλεπε η καμερα του και ειπε να σβησει :lol: και πηρα μια τρομαρα,υπεθεσα εσβησε απο μπαταρια!τελος παντων ολα καλα

Ευτυχής κάτοχος κι εγώ (για 3η φορά:)) από την Παρασκευή. Πιστεύω ότι με την 8.1 έχω στα χέρια μου ένα άλλο κινητό!

Ευτυχώς το κινητό δεν λαγγάρει καθόλου και είναι πολύ φρέσκο! Οι εφαρμογές μου φαίνεται να είναι καλύτερες απ' ότι πριν.

Μόνο ένα θεματάκι: το κινητό γλυστράει λες και του έχω βάλει βούτυρο. Καμιά καλή θήκη???:D

Σήμερα παρήγγειλα αυτή τη θήκη

http://www.aliexpress.com/store/product/Rock-Shield-series-cases-for-NOKIA-lumia-925-925t-mobile-phone-protective-cover-protectivting-shell-free/711259_1450007670.html

Μπορεί να φαίνεται χοντροκομμένη και να κρύβει την ομορφιά του κινητού αλλά το προστατεύει σίγουρα καλύτερα από άλλες.

Σήμερα παρήγγειλα αυτή τη θήκη

http://www.aliexpress.com/store/product/Rock-Shield-series-cases-for-NOKIA-lumia-925-925t-mobile-phone-protective-cover-protectivting-shell-free/711259_1450007670.html

Μπορεί να φαίνεται χοντροκομμένη και να κρύβει την ομορφιά του κινητού αλλά το προστατεύει σίγουρα καλύτερα από άλλες.

και ομορφη πολυ!μουρατη και με ωραια χρωματα

και ομορφη πολυ!μουρατη και με ωραια χρωματα

Δυστυχώς στο bestprice.gr που την βρήκα την έχει μόνο σε μαύρη. Αλλά και σε πολύ καλή τιμή, μόνο 10.90 Ευρώ από το Warp!