Stratilatis Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Προσπαθω να κανω update σημερα και ενω κατεβαζει κανονικα την ενημερωση (200 mb) μου εμφανιζει μηνυμα και λεει οτι το αρχειo κατεβηκε και δεν μπορει να ανοιξει...Ξερετε τι μπορει να φταιει?? Υπομονή, θα το φτιάξουν κάποια στιγμή, το θέμα είναι γνωστό και συμβαίνει κυρίως στα 925. Ας λέμε πάλι καλά που κατεβάσαμε την Cyan και δουλεύει... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Προσπαθω να κανω update σημερα και ενω κατεβαζει κανονικα την ενημερωση (200 mb) μου εμφανιζει μηνυμα και λεει οτι το αρχειo κατεβηκε και δεν μπορει να ανοιξει...Ξερετε τι μπορει να φταιει?? Χθες το βράδυ δοκίμασα ξανά και το update έγινε κανονικά. Αρκετά καλούδια και τα group tiles πολύ βολικά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Το ανακοίνωσε ο Joe Belfiore στο Twitter χθες το απόγευμα ότι λύθηκε το θέμα με αυτούς που δνε μπορούσανα να κάνουν την αναβάθμιση... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
etheo Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Μετά το update σε windows 8.1 έχω ένα πρόβλημα με το wifi, ενώ ειμαι στην δουλειά και κατεβάζω κανονικά mail , ξαφνικά και χωρίς λόγο κλείνει την σύνδεση και πρέπει να ξαναμπώ στα wifi settings για να συνδεθεί εκ νέου. Έχει κανείς άλλος το αντίστοιχο πρόβλημα? το wifi sense το έχω κλειστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Θα σου δώσω την απάντηση που πιθανότατα θα λύσει το πρόβλημά σου : Όταν θα χρησιμοποιείς το gps, έχε κλειστά δεδομένα & Wi-Fi. Φίλος με ανάλογο πρόβλημα στο παρελθόν επιβεβαίωσε ότι αυτή είναι η λύση. δυστυχώς το θέμα με το gps δεν λύθηκε, έκανα μια διαδρομή με κλειστά δεδομένα και wifi και παρατήρησα τα εξής: 1) το gps αργεί πολύ να κλειδώσει 2) έκανε λιγότερες διακοπές σε σχέση με την άλλη φορά που ήταν όλα ανοικτά αλλά πάλι έκανε 2 διακοπές για κανα 3-4 χλμ. (σε εθνική οδό) 3) στην κηφισίας έγινε πιο συχνό το πάγωμα 4)όταν μπήκα σε δημοτικούς δρόμους (ζωγράφου) η κατάσταση έγινε τραγική, πάγωνε για κανα 2λεπτο, επανερχόταν μου βρίσκε θέση και άμεσα ξανά πάγωνε 5) επίσης παρατήρησα ότι σε όλες αυτές τις φορές μόνο μια μου έγραψε το gps αποσυνδέθηκε, επανασύνδεση και μέτραγε δευτερόλεπτα, όλες τις άλλες ήταν απλά παγωμένο στην θέση που πάγωσε και η ταχύτητα κίνησης του αυτοκινήτου μηδέν. εννοείται ότι αν δεν ήξερα το δρόμο δεν θα έφτανα ποτέ, άρα δεν έφταιγαν τα δεδομένα, τι άλλο μπορεί να φταίει; Κάποια εφαρμογή όπως ανέφερε ενα άλλο παιδί; Και πως θα καταφέρω να την εντοπίσω και σβήσω; Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 δυστυχώς το θέμα με το gps δεν λύθηκε, έκανα μια διαδρομή με κλειστά δεδομένα και wifi και παρατήρησα τα εξής: 1) το gps αργεί πολύ να κλειδώσει 2) έκανε λιγότερες διακοπές σε σχέση με την άλλη φορά που ήταν όλα ανοικτά αλλά πάλι έκανε 2 διακοπές για κανα 3-4 χλμ. (σε εθνική οδό) 3) στην κηφισίας έγινε πιο συχνό το πάγωμα 4)όταν μπήκα σε δημοτικούς δρόμους (ζωγράφου) η κατάσταση έγινε τραγική, πάγωνε για κανα 2λεπτο, επανερχόταν μου βρίσκε θέση και άμεσα ξανά πάγωνε 5) επίσης παρατήρησα ότι σε όλες αυτές τις φορές μόνο μια μου έγραψε το gps αποσυνδέθηκε, επανασύνδεση και μέτραγε δευτερόλεπτα, όλες τις άλλες ήταν απλά παγωμένο στην θέση που πάγωσε και η ταχύτητα κίνησης του αυτοκινήτου μηδέν. εννοείται ότι αν δεν ήξερα το δρόμο δεν θα έφτανα ποτέ, άρα δεν έφταιγαν τα δεδομένα, τι άλλο μπορεί να φταίει; Κάποια εφαρμογή όπως ανέφερε ενα άλλο παιδί; Και πως θα καταφέρω να την εντοπίσω και σβήσω; Για ενημέρωση χαρτών έχεις κοιτάξει;όχι ενημέρωση εφαρμογής αλλά χαρτών.ειχα το ίδιο πρόβλημα και μετά από την ενημέρωση του χάρτη μου όλα λύθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 δυστυχώς το θέμα με το gps δεν λύθηκε, έκανα μια διαδρομή με κλειστά δεδομένα και wifi και παρατήρησα τα εξής: 1) το gps αργεί πολύ να κλειδώσει 2) έκανε λιγότερες διακοπές σε σχέση με την άλλη φορά που ήταν όλα ανοικτά αλλά πάλι έκανε 2 διακοπές για κανα 3-4 χλμ. (σε εθνική οδό) 3) στην κηφισίας έγινε πιο συχνό το πάγωμα 4)όταν μπήκα σε δημοτικούς δρόμους (ζωγράφου) η κατάσταση έγινε τραγική, πάγωνε για κανα 2λεπτο, επανερχόταν μου βρίσκε θέση και άμεσα ξανά πάγωνε 5) επίσης παρατήρησα ότι σε όλες αυτές τις φορές μόνο μια μου έγραψε το gps αποσυνδέθηκε, επανασύνδεση και μέτραγε δευτερόλεπτα, όλες τις άλλες ήταν απλά παγωμένο στην θέση που πάγωσε και η ταχύτητα κίνησης του αυτοκινήτου μηδέν. εννοείται ότι αν δεν ήξερα το δρόμο δεν θα έφτανα ποτέ, άρα δεν έφταιγαν τα δεδομένα, τι άλλο μπορεί να φταίει; Κάποια εφαρμογή όπως ανέφερε ενα άλλο παιδί; Και πως θα καταφέρω να την εντοπίσω και σβήσω; Μη προσπαθήσεις τίποτε άλλο. Πήγαινε κατευθείαν Nokia care. Έχεις θέμα με το δέκτη. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 καλημερα εχω το 925 και θελω να αλαξω στα εικονιδια της οθονης τα χρωματα γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 καλημερα εχω το 925 και θελω να αλαξω στα εικονιδια της οθονης τα χρωματα γινεται? Ρυθμίσεις-> έναρξη+θέμα και αλλάζεις το χρώμα έμφασης. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Πως μπορώ να περάσω την φιλανδική ρομ;μπορώ σε Nokia care;γιατι πήρα σε ένα Nokia care και μου είπαν ότι θα πρέπει να το στείλουν στα κεντρικά και θα κάνει 20 μέρες! Έτσι είναι ή μου λένε ότι να ναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Πως μπορώ να περάσω την φιλανδική ρομ;μπορώ σε Nokia care;γιατι πήρα σε ένα Nokia care και μου είπαν ότι θα πρέπει να το στείλουν στα κεντρικά και θα κάνει 20 μέρες! Έτσι είναι ή μου λένε ότι να ναι; Αν πιάνουν τα χέρια σου πέρνα τη μόνος σου. Υπάρχει οδηγός στο site. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Πως μπορώ να περάσω την φιλανδική ρομ;μπορώ σε Nokia care;γιατι πήρα σε ένα Nokia care και μου είπαν ότι θα πρέπει να το στείλουν στα κεντρικά και θα κάνει 20 μέρες! Έτσι είναι ή μου λένε ότι να ναι; Οι περισσότεροι το κάνουν επί τόπου ή το πολύ σε μια εργάσιμη. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Οι περισσότεροι το κάνουν επί τόπου ή το πολύ σε μια εργάσιμη. Αρα ο τύπος ήταν άσχετος πραγματικά!!!! Κάτι μου έλεγε ότι για να γίνει αυτό πρέπει να βγάλουν και να αλλάξουν ένα τσιπ που είναι πίσω στην πλακέτα και ότι μόνο στα κεντρικά το κάνουν αυτο και κάτι τέτοια!!! Το αστείο ειναι ότι αυτος που μίλησα ηταν και ο τεχνικός του καταστήματος.σκέψου δλδ οι άλλοι εκεί μέσα τι είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Ότι να 'ναι σου έλεγε. Εγώ στη θέση σου θα το ανέφερα στην Nokia Ελλάδας προς παραδειγματισμό και συμμόρφωση (κάπως φαίνεται αυτό :lol:) Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 (edited) Ότι να 'ναι σου έλεγε. Εγώ στη θέση σου θα το ανέφερα στην Nokia Ελλάδας προς παραδειγματισμό και συμμόρφωση (κάπως φαίνεται αυτό :lol:) Μα σκέψου ότι κάποια στιγμή σκέφτηκα μήπως εγώ έχω κάνει κάποιο λάθος.....με έστειλε ο τύπος! Θα προσπαθήσω να το κάνω μόνος μου.αν μπορεί κάποιος να μου στείλει το λινκ με τις οδηγίες θα του ήμουν ευγνώμον. Μίλησα με αλλο Nokia care και μου είπε ότι γίνεται αυθημερόν στο κατάστημα.οτι είπα στον πρώτο είπα και στον δεύτερο.αρα ο Πρώτος δεν ήξερε τι του γίνεται.μου είπε ότι θα μου κοστίσει βέβαια 16 € ,δεν με καλύπτει η εγγύηση; Edited August 12, 2014 by stendor Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Κανονικά ναι να επιμείνεις. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag02 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Γεια σας! Εχει παρατηρησει κανενας αλλος οτι μετα απο κανα 10λεπτο browsing με χρηση cellular το τηλεφωνο του να ζεματαει; Εχω αρχησει να ανησυχω οτι κατι δεν παει καλα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Γεια σας! Εχει παρατηρησει κανενας αλλος οτι μετα απο κανα 10λεπτο browsing με χρηση cellular το τηλεφωνο του να ζεματαει; Εχω αρχησει να ανησυχω οτι κατι δεν παει καλα :P Να μην ανησυχείς. Είναι σύνηθες φαινόμενο να ανεβάζει θερμοκρασία όταν τρέχουμε κάποια βαριά εφαρμογή ή στο σερφάρισμα (συνήθως μέσω 3g). Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Στην LumiaCyan πως μπορω να μην φαινεται η ωρα οταν το τηλεφωνο εινια στην αναμονη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kadetaki Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά, Πρώτη φορά γράφω, μόλις σήμερα έγινα μέλος, τα συγχαρητήριά μου για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται! Κάτοχος του 925 κι εγώ, δεν έχω κάνει την αναβάθμιση ακόμα (μέχρι χθες δούλευαν όλα άψογα, δεν ήθελα κάτι περισσότερο από το τηλέφωνο). Σήμερα το πρωί, χτύπησε και απάντησα... βουβαμάρα στη άλλη άκρη, δεν ακούω τίποτα, το κλείνω... Ξαναχτυπάει, συμβαίνει το ίδιο, κουμπώνω τα ακουστικά για να δοκιμάσω.. και ακούω μόνο μέσα από τα ακουστικά. Με λίγα λόγια το ηχείο είναι dead... δοκίμασα να παίξω και videos και ούτε αυτά ακούω. Έχω διαβάσει αρκετές σελίδες του φόρουμ, δε βρήκα κάτι σχετικό με το πρόβλημά μου. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ προκαταβολικά Καλησπέρα παιδιά, Πρώτη φορά γράφω, μόλις σήμερα έγινα μέλος, τα συγχαρητήριά μου για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται! Κάτοχος του 925 κι εγώ, δεν έχω κάνει την αναβάθμιση ακόμα (μέχρι χθες δούλευαν όλα άψογα, δεν ήθελα κάτι περισσότερο από το τηλέφωνο). Σήμερα το πρωί, χτύπησε και απάντησα... βουβαμάρα στη άλλη άκρη, δεν ακούω τίποτα, το κλείνω... Ξαναχτυπάει, συμβαίνει το ίδιο, κουμπώνω τα ακουστικά για να δοκιμάσω.. και ακούω μόνο μέσα από τα ακουστικά. Με λίγα λόγια το ηχείο είναι dead... δοκίμασα να παίξω και videos και ούτε αυτά ακούω. Έχω διαβάσει αρκετές σελίδες του φόρουμ, δε βρήκα κάτι σχετικό με το πρόβλημά μου. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ προκαταβολικά Υ.Γ. Έχω κάνει 2-3 soft reset ,αλλά δε βοήθησαν Edited August 16, 2014 by stendor Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Καλησπέρα kadetaki. Είναι ελληνικής ή ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας το κινητό σου; Ένας φίλος το πήρε από κωτσόβολο και λίγες μέρες αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα με σένα. Αν το έχεις λιγότερες από 7 μέρες πας για doa από εκεί που το πήρες αλλιώς σέρβις για αλλαγή ακουστικού. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kadetaki Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Ευχαριστώ Αλέξη για την άμεση απάντηση. Δε γνωρίζω ποιας αντιπροσωπιας είναι, το έχω περίπου 6 μήνες (αγορα από γνωστη αλυσίδα με €249). Μου έχει κάνει εντύπωση το οτι δουλεύει το ηχείο στο πίσω μέρος στην ανοιχτή ακρόαση, δε δουλεύει όμως σε αναπαραγωγή μουσικής και βίντεο! Μήπως με 《τιμωρεί》γιατι δε θέλω να βάλω την cyan; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Έχεις ελληνικής αντιπροσωπείας. Κάνε ένα hard reset και αν δεν φτιάξει θες σέρβις δυστυχώς. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis6119 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Έχω βάλει τα 8.1 με preview for dev..Το περίεργο είναι ότι έχω ακόμα την Amber...Τι να κάνω?το αγορασα από Γερμανό με σλοβακικη rom.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Ευχαριστώ Αλέξη για την άμεση απάντηση. Δε γνωρίζω ποιας αντιπροσωπιας είναι, το έχω περίπου 6 μήνες (αγορα από γνωστη αλυσίδα με €249). Μου έχει κάνει εντύπωση το οτι δουλεύει το ηχείο στο πίσω μέρος στην ανοιχτή ακρόαση, δε δουλεύει όμως σε αναπαραγωγή μουσικής και βίντεο! Μήπως με 《τιμωρεί》γιατι δε θέλω να βάλω την cyan; :rolleyes: Εννοείται οτι επιβάλλεται να βάλεις την Cyan! Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts