niotheros Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 τι εγινε ρε παιδια ? ηρθε σε κανεναν η 8.1 ?:frog: Σήμερα τουλάχιστον δεν νομίζω να την πάρει κανένας μας! :ninja: Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Υπομονή παιδιά... Θα μάθουμε πότε θα αρχίσει η διανομή του και πότε θα φτάσει στην κάθε συσκευή σύντομα... EDIT Πάντα να με προλαβαίνει αυτό το παιδί :lol: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmw_man18 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Σήμερα ξεκινά απλα η επίσημη υποστήριξη τον 8.1.. Η αναβάθμιση ακόμα να διατεθεί . Την βλέπω για Ιόυλιο Αυγουστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpiz Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 ποτε θα βγαλουν καποια ανακοινωση για το ποτε θα ρθει στη καθε συσκευη ? δεν επρεπε να χε γινει ηδη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Γιατι βγαλανε ποτε επισημη ανακοινωσει οτι θα ξεκινησει σημερα? Μονο φημες διαβαζα εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Τι διαφορές έχει η 8 με την 8.1 ? Πάρα πολλές... Τσέκαρε το τόπικ των 8.1 dev preview να δεις κάποιες... Γιατι βγαλανε ποτε επισημη ανακοινωσει οτι θα ξεκινησει σημερα? Μονο φημες διαβαζα εγω... Στις 24/06 είπαν ότι αρχίσει ο κύκλος ζωής των 8.1... Δεν σημαίνει ότι θα αρχίσει και το roll out την ίδια μέρα βέβαια... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Πάντως με μια γρήγορη ματιά είδα βελτίωση της κιτρινίλας στην κάμερα μετά το update. WP8 έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpiz Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 επρεπε να χαν πει τιποτα μεχρι τωρα ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Πάντως με μια γρήγορη ματιά είδα βελτίωση της κιτρινίλας στην κάμερα μετά το update. WP8 έχω. Με την Developer preview;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Με την Developer preview;; Όχι. Την Black έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Όσοι έχετε 925 από Φινλανδία το cyan update κάνει rollout αυτή τη στιγμή :lol: για τους υπόλοιπους φαντάζομαι ότι θα ακολουθήσει μετά (θέλω να ελπίζω μέσα στην εβδομάδα ) :) http://www.wpcentral.com/lumia-cyan-update-begins-provisional-basis-finland-lumia-925 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Όσοι έχετε 925 από Φινλανδία το cyan update κάνει rollout αυτή τη στιγμή :lol: για τους υπόλοιπους φαντάζομαι ότι θα ακολουθήσει μετά (θέλω να ελπίζω μέσα στην εβδομάδα ) :) http://www.wpcentral.com/lumia-cyan-update-begins-provisional-basis-finland-lumia-925 Εγω εχω 1020 απο Φινλανδια...πειραζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Εγω εχω 1020 απο Φινλανδια...πειραζει? καθόλου :p αυτό είναι για το 925 αλλά φαντάζομαι ότι ζυγώνει και η ώρα του 1020 στην Φινλανδία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 (edited) Και τα 925 και 1020 της Αργεντινής φαίνεται να άρχισαν να αναβαθμίζονται! Εδώ και το link Edited June 25, 2014 by niotheros Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Εσείς με 925, αν αλλάξετε rom και βάλετε τη Φινλανδική είναι απίθανο να αναβαθμίζεστε αυτή τη στιγμή σε Cyan; Ή πρέπει και να είσαι Φινλανδία;... Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Όχι... Αν βάλεις τη Φιλανδική ρομ θα πάρεις επί τόπου τη Cyan... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Και τα 925 και 1020 της Αργεντινής φαίνεται να άρχισαν να αναβαθμίζονται! Εδώ και το link Θελει factory reset οταν λαβουμε το update και το εγκαταστησουμε, οπως στα android? Πρωην χρηστης ημουν. Χρειαζεται για να κατσει καλα το update, εννοω απροβληματιστα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Όχι... Μια χαρά κάθεται :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadower Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Δηλαδή η Cyan έρχεται πακέτο με τα WP8.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Δηλαδή η Cyan έρχεται πακέτο με τα WP8.1; Έτσι ακριβώς! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis1988 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ 8.1??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ 8.1??????? υπομονή , χθες ξεκίνησε να διατίθεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis1988 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 (edited) ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ UPDATE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited June 26, 2014 by stendor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ UPDATE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ? τώρα με τα wp8 ειδοποιεί το store όταν υπάρχει ενημέρωση για μια εφαρμογή , στην 8.1 θα έχει και force update επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmw_man18 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Πέρασα τη CYAN αλλά δεν είδα κάτι διαφορετικό ? τι νεες προσθήκες έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts