pazu Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Είναι εντάξει η ημερομηνία.δεν το ήξερα αυτο με την ημερομηνία.ευχαριστώ πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Άδικα ανησύχησες φίλε μου και μένα το ίδιο έκανε το πρωί τώρα που το ξαναδοκίμασα όλα είναι οκ. Μάλλον θα είχαν κάποιο πρόβλημα στην microsoft. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Έχεις δίκιο και εμένα τώρα είναι μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmour Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 πάλι στα 250€ η vodafone αλλά μόνο λευκό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpiz Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 τοσες μερες το σκευτομαι.. να το παρω να μη το παρω..γτ λεω ειναι ενος χρονου..και αλλα android εχουν πεσει στα 200..αυτο να πουμε δε πεφτει, εκει σταθερο χαχα..να περιμενω λετε λιγο ακομα η αδικα θα περιμενω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis7trophy Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Καλησπέρα και καλό μήνα παιδία. Παρήγγειλα σήμερα το κινητάκι σε άσπρο από Vodafone. Μια ερώτηση. Σαν πρώην κάτοχος λοθμια 800 έκανα την σύνδεση μεταξύ κινητού και υπολογιστή με το zune. Τώρα (όταν έρθει :D) πώς θα το συνδέσω για να περάσω μουσική φωτογραφίες κτλ? ευχαριστώ Παράθεση HTC 7 Trophy - Nokia Lumia 800 - iPhone 4 - BlackBerry Z10 - Nokia Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Καλησπέρα και καλό μήνα παιδία. Παρήγγειλα σήμερα το κινητάκι σε άσπρο από Vodafone. Μια ερώτηση. Σαν πρώην κάτοχος λοθμια 800 έκανα την σύνδεση μεταξύ κινητού και υπολογιστή με το zune. Τώρα (όταν έρθει :D) πώς θα το συνδέσω για να περάσω μουσική φωτογραφίες κτλ? ευχαριστώ Καλορίζικο! Απλά το συνδέεις με το USB καλώδιο στον υπολογιστή σου και σου το ανοίγει αυτόματα! Δεν χρειάζεσαι πλέον κάποιο πρόγραμμα. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis7trophy Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Ευχαριστώ πολύ.! :) Καλό ακούγεται και πολύ βολικό.! Δηλαδή υπάρχει file manager κανονικα??? Θα σας πω από βδομάδα εντυπώσεις Παράθεση HTC 7 Trophy - Nokia Lumia 800 - iPhone 4 - BlackBerry Z10 - Nokia Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 το σκεφτομαι 2-3 βδομαδες..διαβαζω καθε μερα αλλα δεν περνω την αποφαση γτ μου φαινεται ακριβο..εσεις που το εχετε αξιζει το βημα και τα 250 στη vodafone;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpiz Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 μια απο τα ιδια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 παντως η τιμη του δε προβλεπεται να πεφτει..οποτε ή τωρα στα 250 ή ποτε...γτ στο skroutz κρατιεται ψηλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpiz Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 γιατι ομως τα windows phones δε πεφτουν σε σχεση με τα android ? και κρατανε τοσο την τιμη τους ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zoltar Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Μετά από 5 Μήνες υπομονή επιτέλους θα το έχω στα χέρια μου τι Δευτέρα :D Το παρήγγειλα από το http://www.planetmobile.eu στα 269€ Τώρα με την Εξαγορά της Nokia από την Microsoft τίθεται κάποιο θέμα στην Εγγύηση, αλλάζει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Όχι τίποτα... Καλορίζικο... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 γιατι ομως τα windows phones δε πεφτουν σε σχεση με τα android ? και κρατανε τοσο την τιμη τους ? Το πήρα τον Ιανουάριο από την voda στα 249 το κινητό βγήκε στην αγορά τον Ιούνιο του 13 δυο μήνες μετά το s4. Τα δυο κινητά πάνω κάτω έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά ε το samsung έκανε πάνω από 380 τον Γενάρη. Άρα πιο πέφτει πιο γρήγορα? Η ιστορία έχει δείξει ότι τα lumia πέφτουν πιο γρήγορα μάλλον λόγω λειτουργικού. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Αν δεν ήταν οι προσφορές της Βόντα δεν θα έπεφταν τόσο γρήγορα... Πχ στο σκρουτζ μετά την προσφορά του 1020 με 350 προσπάθησαν να σταθεροποιήσουν μια τιμή στα 420-450 για καμιά 15αριά μέρες αλλά δεν τους βγήκε και το έριξαν αμέσως στα 349... Οπότε δεν ξέρω αν δεν υπήρχε η προσφορά της Βόντα πόσο θα έπεφταν... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpiz Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 λετε αμα βγει το 930 να πεσει η τιμη του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Λογικό νομίζω θα είναι. Μακάρι να βγει γρήγορα για πέσει λίγο ακόμη η τιμή. Πλησιάζει η επιδότηση και ετοιμάζομαι. Δεν καίγομαι βέβαια γιατί το nexus 5 με καλύπτει απόλυτα σε όλους τους τομείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Αφού βλέπω ότι υπάρχει εκ νέου ενδιαφέρον, οι τελικές μου κρίσεις για το τηλέφωνο: + Ποιότητα κατασκευής Οθόνη, φοβερά χρώματα, σε ντάλα ήλιο κανένα πρόβλημα. Πιο smooth από smooth. Κάμερα Κλήσεις, πολύ καλή δουλειά το δεύτερο μικρόφωνο που απομονώνει τους θορύβους (έτυχε να είμαι στη μηχανή κι είχα επείγον τηλεφώνημα, ε ο συνομιλητής δεν πήρε χαμπαρι ότι ήμουν καβάλα) Λειτουργικό, δεν είχα το παραμικρό κόλλημα, σε καμία εφαρμογή. Πολύ γρήγορο σερφάρισμα. Εφαρμογές Νοκια Παγκόσμια δωρεάν πλοήγηση. - Ελαφρά πιο ασθενές σήμα. Χωρίς θήκη μου γλυστράει από το χέρι και με κοψοχολιάζει. Με το συγκεκριμένο bt που έχω (δεν έχει ρύθμιση volume αυτόνομη) δυσκολεύομαι ν ακούσω σε θορυβώδες περιβάλλον. Η θέση του micro usb επάνω, καθόλου βολική για εν κινήσει φόρτιση. Έκανε κάποιες λίγες επανεκκινήσεις, οι οποίες απ' όταν έβγαλα το voda έγιναν ελάχιστες και απ' όταν αντικατέστησα τη κομμένη sim με κανονική micro εξαφανίστηκαν. Δεν έχει swype κι ούτε θα έχει με την 8.1 άμεσα (ελληνικά) απ' όσο διαβάζω. Δεν μπρώ να βρω ρύθμιση να δίνει σήμα κατειλμένου όταν μιλάω (ούτε όταν ενεργοποιώ την αναμονή όπως μου πρότεινε φίλος) Δεν έχει έξυπνες κλήσεις (rap dialer και το θέμα είναι λήξαν) Μη ανεξάρτητη ρύθμιση ήχων, απουσία μπάρας με συντομεύσεις (θα λυθούν με την 8.1) + αλλά - (ή τ' ανάποδο) Μ αρέσει πολύ, που πολλές φορές τ' ανοίγω, χωρίς λόγο έτσι για να χαζέψω καμία εφαρμογή και τρώω τζάμπα μπαταρία. Μπαταρία... με τη χρήση που του κάνω μου κρατάει 2 μέρες. Αν το ζορίσω πέφτει στη μία. Θα την ήθελα καλύτερη. Όπως είχαμε συζητήσει αν το χρησιμοποιείς κυρίως σαν τηλέφωνο δεν υπάρχει θέμα κανένα (μου έχει βγάλει 4ήμερο με πολλές κλήσεις, αλλά μ' ελάχιστη smart χρήση), αν το χρησιμοποιείς σαν tablet θα περίμενες καλύτερα πράγματα. Εφαρμογές αν και πολλοί φωνάζουν, εγώ ότι χρειαζόμουν το βρήκα, ειδικά για φωτογραφία έχει πληθώρα, σε σημείο τώρα να έχω γεμίσει τέτοιες και να ψάχνω ποιές να κρατήσω και ποιές να σουτάρω. Wp8 Vs Android Άσσος ξερός από μένα και καθόλου σίγουρος δεν μου φαινότανε πριν το δουλέψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpiz Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 παω να το παρω επιτελους σημερα..ολες οι vodafone μονο με παραγγελια ηταν.. ο γερμανος και το πλαισιο μου ελεγαν οτι εχει καταργηθει και δε το φερνουν..επισης μου παν και το 1020 δε το παραγει πλεον η Νοκια..δε ξερω τι παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 παω να το παρω επιτελους σημερα..ολες οι vodafone μονο με παραγγελια ηταν.. ο γερμανος και το πλαισιο μου ελεγαν οτι εχει καταργηθει και δε το φερνουν..επισης μου παν και το 1020 δε το παραγει πλεον η Νοκια..δε ξερω τι παιζει Ενω η Νόκια 925 βγαζει αβερτα για τις προσφορες της Vodafone ε ? Ρε τι αλλο θα ακουσουμε... Μηπως κραταγε κανενα μήλο οταν σου μιλαγε ο συγκεκριμενος πωλητης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpiz Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 μα και οι vodafones δε ειχαν ετοιμοπαραδοτα..λεγανε να κοιταξω στην αποθηκη..βεβαια ολες ειχαν λεει πολλα,.. παντως ο γερμανος και πλαισιο μου λεγαν τα ιδια εχουν καταργηθει και ετσι εδω και καιρο..και πηγα σε καμποσα οχι σε ενα δυο..ολο το πρωι γυρνουσα χαχα ..οποτε δε ξερω τι παιζει,εμεινα λιγο διστακτικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 δηλαδη αμα παμε σε καταστημα της vodafone δε θα το βρουμε;;πρεπει να το παρουμε απτo site της vodafone;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 μα και οι vodafones δε ειχαν ετοιμοπαραδοτα..λεγανε να κοιταξω στην αποθηκη..βεβαια ολες ειχαν λεει πολλα,.. παντως ο γερμανος και πλαισιο μου λεγαν τα ιδια εχουν καταργηθει και ετσι εδω και καιρο..και πηγα σε καμποσα οχι σε ενα δυο..ολο το πρωι γυρνουσα χαχα ..οποτε δε ξερω τι παιζει,εμεινα λιγο διστακτικος Πάρε απο Σκρουτζ, γιατι να πας πλαισιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpiz Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 πλαισιο πηγα ετσι να ρωτησω για το κινητο..αμα το παρω θα το παρω απο vodafone.. μιας που το χει 250 ( μια φορα και ενα καιρο το ειχε και ο γερμανος γιαυτο και περασα κι απο αυτους χαχα).. το σκρουτζ κατω απο 269 δε το ριχνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts