hakunamatata Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 μια εφαρμογη battery κατεβασε την και καρφητσωσε την στην αρχικη σου, το εικονιδιο θα σου δειχνει και ποσοστο... τωρα για την μπλακ κανε απλα update to τηλεφωνο ρυθμισεις-> phone update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Γραφείς και εσύ με tapatalk απο το wp? Γιατί μου βάζει και εμένα τέτοια κενά στα ποστ Είναι "χαρακτηριστικό" του tapatalk ......:cool: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Γραφείς και εσύ με tapatalk απο το wp? Γιατί μου βάζει και εμένα τέτοια κενά στα ποστ Ναι και δε ξέρω γιατί το αφήνει.. :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα. Πείτε μου παρακαλώ πως να κατεβάσω την black. Το έχετε ξαναγράψει και ποιό πίσω αλλά δεν μπορώ να το βρώ. Επίσης πείτε μου πως να μου δείχνει η μπαταρία πόσο % έχει. Μόνο από τα settings το βλέπεις εκτός κι αν βάλεις εφαρμογή με Live tile στην οθόνη. Στα 8.1 θα υπάρχει ένδειξη και ψηλά απ΄όσο ξέρουμε. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frankigr13 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 (edited) ΚΑΤΟΧΟΣ 925 ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΒΕΤ365 ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ADOBE FLASH PLAYER , ΤΟ ΠΑΤΑΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩ ΤΟ WIFI Η ΑTHANKSΝ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΝΑ ΧΡΕΩΣΩ ΥΠΗΡΕΣΙΑ? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Edited March 17, 2014 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzourtzo Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Γεια σας εχω το 925 εδω και ενα μηνα περιπου και την προηγουμενη εβδομαδα σταματησε να λειτουργει το ακουστικο που εχει για τις κλησεις ανοιγοκλεισα 2-3 φορες το κινητο και ξαναλειτουργησε σημερα ομως παλι τα ιδια το ανοιγοκλεισα 2-3 φορες αλλα τιποτα εκανα και επαναφορα αλλα παλι τιποτα... εχει τυχει σε καποιον αλλο το ιδιο και τι εκανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Σημερα μου κολησε το nokia refocus και αναγκαστικα εκανσ soft reset. Παρατηρισα οτι η ωρα και η ημερομηνια αλλαχτηκαν (ετσι γινεται?) Πηγα στις ρυθμισεις ημερομηνιας και ωρας και οι ρυθμισεις ειχαν παει στο μανουαλ, τις εβαλα στο αυτοματο ξανα, αλλα δεν εχουν μπει ακομα στην σωστη ωρα και ημερομηνια. Δεν επρεπε να αλλαξει η ωρα αμεσως στην σωστη? Ή αργει λιγο να παρει τις σωστες πληροφοριες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupcyper Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 ΚΑΤΟΧΟΣ 925 ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΒΕΤ365 ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ADOBE FLASH PLAYER , ΤΟ ΠΑΤΑΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩ ΤΟ WIFI Η ΑTHANKSΝ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΝΑ ΧΡΕΩΣΩ ΥΠΗΡΕΣΙΑ? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Δει ανοίγει τέτοια σάιτ ο explorer no flash player. ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γεια σας εχω το 925 εδω και ενα μηνα περιπου και την προηγουμενη εβδομαδα σταματησε να λειτουργει το ακουστικο που εχει για τις κλησεις ανοιγοκλεισα 2-3 φορες το κινητο και ξαναλειτουργησε σημερα ομως παλι τα ιδια το ανοιγοκλεισα 2-3 φορες αλλα τιποτα εκανα και επαναφορα αλλα παλι τιποτα... εχει τυχει σε καποιον αλλο το ιδιο και τι εκανε? Ψάξε ποια εφαρμογή έβαλες τελευταία και σου κάνει πρόβλημα πιθανόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Σημερα μου κολησε το nokia refocus και αναγκαστικα εκανσ soft reset. Παρατηρισα οτι η ωρα και η ημερομηνια αλλαχτηκαν (ετσι γινεται?) Πηγα στις ρυθμισεις ημερομηνιας και ωρας και οι ρυθμισεις ειχαν παει στο μανουαλ, τις εβαλα στο αυτοματο ξανα, αλλα δεν εχουν μπει ακομα στην σωστη ωρα και ημερομηνια. Δεν επρεπε να αλλαξει η ωρα αμεσως στην σωστη? Ή αργει λιγο να παρει τις σωστες πληροφοριες? Ναι είναι φυσιολογικό να χάνεται η ημερομηνία και η ώρα. όσο για το αυτόματο μάλλον τώρα που μιλάμε θα έχει ρυθμιστεί ήδη σωστά. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syshalt Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Ναι είναι φυσιολογικό να χάνεται η ημερομηνία και η ώρα. όσο για το αυτόματο μάλλον τώρα που μιλάμε θα έχει ρυθμιστεί ήδη σωστά. Κι εμένα χάνεται η ημερομηνία και ώρα με το reset. Δυστυχώς αποσυντονίζονται και όλες οι εφαρμογές που βασίζονται στην ημερομηνία/ώρα του λειτουργικού και πρέπει να τις ξαναρυθμίσω... :mad: Πάντως τέτοια συμπεριφορά δεν θα έπρεπε να είναι φυσιλογική! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syshalt Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 (edited) Γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος να παρατείνουμε τη διάρκεια της δόνησης; Όταν έχω κλήση, το τηλέφωνο δονείται 2 φορές στην αρχή και μετά σταματά. Δεν γίνεται να δονείται συνέχεια; Το έχω στο "κουδούνισμα+δόνηση". Edited March 18, 2014 by syshalt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος να παρατείνουμε τη διάρκεια της δόνησης; Όταν έχω κλήση, το τηλέφωνο δονείται 2 φορές στην αρχή και μετά σταματά. Δεν γίνεται να δονείται συνέχεια; Το έχω στο "κουδούνισμα+δόνηση". Δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση. Και εγώ θα προτιμούσα να κρατάει περισσότερο η δόνηση αλλά δεν.. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 (edited) Κι εμένα χάνεται η ημερομηνία και ώρα με το reset. Δυστυχώς αποσυντονίζονται και όλες οι εφαρμογές που βασίζονται στην ημερομηνία/ώρα του λειτουργικού και πρέπει να τις ξαναρυθμίσω... :mad: Πάντως τέτοια συμπεριφορά δεν θα έπρεπε να είναι φυσιλογική! Ναι αλλα από τη στιγμή που δε μπορείς να βγάλεις τη μπαταρία, είναι λογικό η συσκευή στο soft reset να σου κάνει πραγματικό reset σας να είχες τη μπαταρία εκτός για λίγα λεπτά. Αλλιώς δε νομίζω οτι θα είχε πραγματικό αποτέλεσμα. Στη πραγματικότητα αυτό που λες επιτυγχάνεται και με απλό turn off turn on. Λύνει και αυτό κάποια θέματα, αλλά όχι όπως το να βγάζεις μπαταρία πράγμα το οποίο επιτυγχάνει το soft reset. Edited March 18, 2014 by Jamesc Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmw_man18 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 (edited) Καλό απόγευμα..Είμαι και γω κάτοχος lumia 925 και εχω κάποιες ερώτησεις τις οποίες θα χαρώ να μου απαντήσετε:) 1. Όταν σέρφαρω στον explorer νωμίζο δίπλα απο την κάμερα ζεσταίνεται λιγο και η μπαταρία πηγαίνει σαν νερό .(δηλαδή απο το 100% σε 10 λεπτά μπορει να πέσει στο 89%) Ειναι φυσιολογικό? 2.Οταν εχω την glance screen μου ανάβει ενα κόκκινο ledακι που αχνοφαινεταί. τι είναι αυτο? Αυτά και σας ευχαριστώ. Το κίνητο το εχω περίπου μια εβδομάδα.:) Edited March 18, 2014 by bmw_man18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Καλό απόγευμα..Είμαι και γω κάτοχος lumia 925 και εχω κάποιες ερώτησεις τις οποίες θα χαρώ να μου απαντήσετε:) 1. Όταν σέρφαρω στον explorer νωμίζο δίπλα απο την κάμερα ζεσταίνεται λιγο και η μπαταρία πηγαίνει σαν νερό .(δηλαδή απο το 100% σε 10 λεπτά μπορει να πέσει στο 89%) Ειναι φυσιολογικό? 2.Οταν εχω την glance screen μου ανάβει ενα κόκκινο ledακι που αχνοφαινεταί. τι είναι αυτο? Αυτά και σας ευχαριστώ. Το κίνητο το εχω περίπου μια εβδομάδα.:) 1. Δεν εχω παρατηρησει τοσο σημαντικο θεμα, αλλα ναι το browsing επιβαρυνει σημαντικα την καταναλωση. 2. Proximity Sensor (νομιζω). Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 απο το 100% σε 10 λεπτά μπορει να πέσει στο 89% Στο 100% μη δίνεις και πολύ βάση, εκτός κι αν μόλις το έχεις βγάλει από τον φορτιστή. Ο δείκτης παραμένει στο 100 πολύ περισσότερο από ότι σε οποιοδήποτε άλλο εύρος. Τσέκαρε ένα ανάλογο δεκαλεπτο με τον δείκτη κάτω από 90, γιατί ναι καταναλώνει το browsing αλλά όχι κι 11% σε 10 λεπτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmw_man18 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 (edited) στα 100 ναι ενώο μώλις το βγάλω απο τον φορτιστή...θα το αφήσω ακομα 1 2 εβδομάδες να δω πως θα πάει..και θα δω τι θα κάνω. ( εχει την ρομ της βόντα. και ειναι στη τελευταία εκδοσή) Edited March 18, 2014 by bmw_man18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadower Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Αυτό με το Power Button δεν ξέρω αν έχει ξανά αναφερθεί εγώ πρώτη φορά το ακούω και το δικό μου δεν έχει κανένα πρόβλημα. Μέσα σε τρείς μέρες δηλαδή σου χάλασε το μπουτονάκι; Παράξενο μου ακούγεται. Τελικά το πήγα σε Nokia Care, αναγνώρισαν το πρόβλημα και θα μου αλλάξουν πλαίσιο. Όλο το αλουμίνιο δηλαδή και πίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 http://techblog.gr/mobile/techdeals-nokia-lumia-925-germanos-249-euro-1142/ Πριν λίγο το είδα νομίζω κάποιοι ενδιαφέρονταν να το πάρουν. Για κάντε μια ερώτηση στον γερμανό. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Τσαμπα κοπος.. απ'οτι φαινεται ο Γερμανος το χει ξεχασμενο στο site ενω τα 925 της προσφορας τους εχουν εξαντληθει κατι βδομαδες τωρα.. Τωρα αν πετυχει κανεις κανα καταστημα που εχει κανενα ξεχασμενο στα ντουλαπια, βρισκει πατημα το site του Γερμανου και τους το τσιμπαει στα 249.. Αλλα για on-line αγορα μην προσπαθησετε καν.. Παράθεση »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Τσαμπα κοπος.. απ'οτι φαινεται ο Γερμανος το χει ξεχασμενο στο site ενω τα 925 της προσφορας τους εχουν εξαντληθει κατι βδομαδες τωρα.. Τωρα αν πετυχει κανεις κανα καταστημα που εχει κανενα ξεχασμενο στα ντουλαπια, βρισκει πατημα το site του Γερμανου και τους το τσιμπαει στα 249.. Αλλα για on-line αγορα μην προσπαθησετε καν.. Ισχύει. Εγώ επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν πως ήταν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Βέβαια, καλό θα ήταν να το βγάλουν απ' το site από τη στιγμή που δεν ισχύει. Υ.Γ: Όποιος τύχει να το πετύχει πουθενά με αυτήν την τιμή (250€), ας μου το αναφέρει - εδώ ή με pm, παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Καλημέρα κ απο εμένα.εχω το ΤΗΛ δυο εβδομάδες και απογοητεύθηκα απο την μπαταρία του.εχω κάνει όλα όσα λέει η νοκια για να μην επιβαρύνω την μπαταρία αλλα δεν νομίζω πως έχει αλλάξει κάτι σημαντικά.οπου και να πάω θέλω μαζί έναν φορτιστή!χωρίς να το δουλεύω κ πολύ μόνο κ μόνο για να δω πόσο θα κρατήσει η μπαταρία του.ο αδερφός μου έχει το 625 και παίζει τα μινιονς όλη μέρα και του κρατάει 2 μέρες ανετα!εγώ αν παίξω μισή ώρα έφαγα σχεδόν όλη την μπαταρία.εχω κλείσει τα πάντα για μεγαλύτερη διάρκεια τι αλλο να κάνω;;έχει κανείς καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmw_man18 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Εγώ παντως σκέφτηκα να το κάνω hard reset για αρχή και βλέπουμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Καλημέρα κ απο εμένα.εχω το ΤΗΛ δυο εβδομάδες και απογοητεύθηκα απο την μπαταρία του.εχω κάνει όλα όσα λέει η νοκια για να μην επιβαρύνω την μπαταρία αλλα δεν νομίζω πως έχει αλλάξει κάτι σημαντικά.οπου και να πάω θέλω μαζί έναν φορτιστή!χωρίς να το δουλεύω κ πολύ μόνο κ μόνο για να δω πόσο θα κρατήσει η μπαταρία του.ο αδερφός μου έχει το 625 και παίζει τα μινιονς όλη μέρα και του κρατάει 2 μέρες ανετα!εγώ αν παίξω μισή ώρα έφαγα σχεδόν όλη την μπαταρία.εχω κλείσει τα πάντα για μεγαλύτερη διάρκεια τι αλλο να κάνω;;έχει κανείς καμιά ιδέα; Φίλε μου δώσε μας ένα παράδειγμα την χρήση που του κάνεις για να συγκρίνουμε με τα δικά μας να σου πούμε αν έχει θέμα. Ένα τεστ είναι να το φορτίσεις το βράδυ μέχρι 100% έχοντας κλειστά τα πάντα και αποκλείοντας όλες τις εφαρμογές και δες το πρωί πόσο έχει χάσει. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Καλημέρα κ απο εμένα.εχω το ΤΗΛ δυο εβδομάδες και απογοητεύθηκα απο την μπαταρία του.εχω κάνει όλα όσα λέει η νοκια για να μην επιβαρύνω την μπαταρία αλλα δεν νομίζω πως έχει αλλάξει κάτι σημαντικά.οπου και να πάω θέλω μαζί έναν φορτιστή!χωρίς να το δουλεύω κ πολύ μόνο κ μόνο για να δω πόσο θα κρατήσει η μπαταρία του.ο αδερφός μου έχει το 625 και παίζει τα μινιονς όλη μέρα και του κρατάει 2 μέρες ανετα!εγώ αν παίξω μισή ώρα έφαγα σχεδόν όλη την μπαταρία.εχω κλείσει τα πάντα για μεγαλύτερη διάρκεια τι αλλο να κάνω;;έχει κανείς καμιά ιδέα; Κατ αρχήν μη συγκρίνεις το 925 με το 625 δεν έχουν καμία σχέση. κατά δεύτρερον δεν έχεις άδικο οτι το κινητάκι μας τη ρουφάει τη μπαταρία όταν αρχίζουμε και παίζουμε αρκετά μαζί του. Πες μου όμως ένα τηλέφωνο αυτής της κατηγορίας που να μην έχει τα ίδια θέματα. Όπως και να χει πάντως η αυτονομία του όταν κάνεις νορμαλ χρήση είναι μια χαρά. Εγώ το έβαλασήμερα το πρωί να φορτίσει στο 23% και αφού το είχα ωγάλει από το φορτιστή προχθές το πρωί. Δε το λες και άσχημα. Βέβαια δε το έχω συνέχεια σε wifi λόγω του οτι έχω data 3gb το μήνα. Όμως βλέπω και τους γ΄'υρω μοπυ με άλλα τηλέφωνα πάνω κάτω τα ίδια είναι όλα σε αυτή τη κατηγορία οθονών με τέτοιες αναλύσεις και τέτοιους επεξεργαστές. Ευελπιστώ οτι η Microsoft θα κάνει ακόμα ένα θαυματάκι στα 8.1 να το βελτιώσει ακόμα όπως η βελτίωση που είδα με τη Black. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Πρώτα απο όλα σας ευχαριστώ.το πήρα ας πούμε σήμερα 9 το πρωί 100% μπαταρία και με 45 λεπτά 3G και τώρα είναι 2 το μεσημέρι και ειμαι στο 40% χωρίς ενδιάμεσα να κάνω κάτι που να χαλάει μπαταρία.απλα που κ που κοιτούσα την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts