Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μεχρι Τριτη μπορω να ζητησω τα λεφτα πισω οποτε δεν εχω πολυ χρονο για ελεγχους.. Το οτι ειναι απο Σλοβακια και το firmware ειναι απο Ηνωμενα Αραβικα Εμηρατα..

Επισης το οτι εμφανιζει το firmware σε 920 κινητο και οχι σε 925 δεν επρεπε να με προβληματιζει?

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

»Follow me on Instagram @aris.fydanakis

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισης το οτι εμφανιζει το firmware σε 920 κινητο και οχι σε 925 δεν επρεπε να με προβληματιζει?

Όχι αυτο δεν παίζει ρόλο.

Εννοείται πως δεν θα περιμένεις παραπάνω. Απο Δευτέρα αν δεν έχει έρθει ενημέρωση μιλάς με Γερμανο. Κρίμα που δεν έχεις Nokia care κοντά γιατι θα σου φλασαραν αυτοι κάποιο firmware με black.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Για επιστροφη χρηματων θα παω Δευτερα, και θα το παραγγειλω απο vodafone οπως ειχα παρει και το 1020 μου πριν κανα μηνα..

Να flashαρω μονος μου καποιο firmware χωρις να χασω εγγυηση παιζει?

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

Για επιστροφη χρηματων θα παω Δευτερα, και θα το παραγγειλω απο vodafone οπως ειχα παρει και το 1020 μου πριν κανα μηνα..

Να flashαρω μονος μου καποιο firmware χωρις να χασω εγγυηση παιζει?

Καλή τύχη φίλε ελπίζω να ξεμπερδέψεις γρήγορα και να το πάρεις όπως το θες. Εγώ ψιλοξενέρωσα που θα το πάρω γκρι γιατί είναι το πιο "άσχημο" από τα 3 χρώματα που βγαίνει αλλά σκέφτηκα ότι έτσι κι αλλιώς θα του έβαζα θήκη οπότε κλάιν... Με προβλημάτισες με την περίπτωσή σου όμως μιας κι εγώ από γερμανό το περιμένω! Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Just because I rock Doesn't mean I'm made of stone...

Καλή τύχη φίλε ελπίζω να ξεμπερδέψεις γρήγορα και να το πάρεις όπως το θες. Εγώ ψιλοξενέρωσα που θα το πάρω γκρι γιατί είναι το πιο "άσχημο" από τα 3 χρώματα που βγαίνει αλλά σκέφτηκα ότι έτσι κι αλλιώς θα του έβαζα θήκη οπότε κλάιν... Με προβλημάτισες με την περίπτωσή σου όμως μιας κι εγώ από γερμανό το περιμένω! Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Θα μπορουσα να ζητησω αντικατασταση.. και ισα ισα που μου αρεσε που ηταν unbranded της κοπελας μου (925) το κινητο, αλλα δεν θελω να ρισκαρω να μου τυχει παλι κανα firmware απτο ΤαμΤουμ..

Γι αυτο και θα το παραγγειλω απο voda τωρα που αν και branded τουλαχιστον θα ξερω οτι το firmware θα παρει κανονικα τα updates και οχι υπερ-καθυστεριμενα..

Να μην αναφερω βεβαια τον τυπο που ειχε το καταστημα Γερμανος, που οταν το πηγα και του εξηγησα αρχησε να μου λεει αρλουμπες του στυλ "τα κινητα που φερνουμε εχουν συγχρονο λογισμικο δεν θελουν τιποτα παραπανω, αν δεν στο εμφανιζει δεν χρειαζεται να το παρει... να πεις οτι το ειχαμε στο ραφι καιρο και παλιωσε να πω ενταξει αλλα μας το φερε η αντιπροσωπεια αρα εχει το πιο προσφατο λογισμικο.. να και εγω εχω ενα HTC και μια φορα το μηνα κοιταζω για κατι καινουργιο σε αναβαθμιση"...

Λεω απο μεσα μου.. "δεν παιζει με ή με δουλευει ή ειναι εντελώς ανίδεος".. μετα του ειπα "οκ καλα ολα αυτα τι επιλογες εχω? αντικατασταση ή επιστροφη χρηματων εντος 7 ημερων αν ειναι αθικτο" .. και η απαντηση "οχι οχι φυσικα μονο αν εχει κατι το κινητο γινεται κατι απο αυτα και για επιστροφη χρηματων δεν γινεται".. "οκ" του λεω "θα παρω στα κεντρικα και θα ξαναερθω"

Αφου πηρα 2 φορες (για εξακριβωση μιας και ηδη το ειχα δει απτο site του Γερμανου) μου ειπαν οι κοπελες οτι οντως ειχα αυτες τις επιλογες και αφου τους ειπα οτι ο μαγαζατορας του Γερμανου εδω κατω μου λεει αρλουμπες μου προετρεψαν να καλεσω απο το καταστημα στα κεντρικα να του τα πουν και αυτουνου..

Οταν ξαναπηγα απλα του ειπα "θελω να γινει διαδικασια επιστροφης χρηματων".. δεν ειπε κουβεντα και απλα ανοιξε το κουτι να δει αν ολα ειναι μεσα.. "περνα την Δευτερα το πρωι να σου δωσω λεφτα να μου φερεις και τη συσκευη"..

Εν τελη θα το λειτουργουμε μεχρι την Κυριακη.. αν δεν δω αναβαθμιση, χρηματα πισω και παραγγελια απο Voda..

Edit:

Στο Nokia Ελλαδας group στο Facebook εγραψα αυτο (μιας και δεν εχουν καποιο τηλ. επικοινωνιας)

"Καλησπερα σας. Προ-λιγων ημερων παρελαβα απο καταστημα Γερμανος συσκευη Lumia 925 με firmware number 3047.0000.1326.2002 το οποιο με βαση τη σελιδα αναβαθμισεων σε Lumia Black ανηκει εδω

Availability in Middle East - Nokia

United Arab Emirates

Lumia 920 Mobily 3047.0000.1326.2002 Available Waiting for approval

Θα ηθελα να με ενημερωσετε στο τι πρεπει να κανω.

Να το επιστρεψω στον Γερμανο για αντικατασταση?

Και γιατι εχει το 925 που πηρα firmware ενος 920.

Παρακαλω για αμεση απαντηση καθως περνανε οι μερες και θα χαθει και το DOA."

Και η απαντηση που πηρα ηταν

"Nokia Ελλάδας Καλησπέρα, δεν υπάρχει πρόβλημα στη συσκευή σας. Η ενημέρωσή θα σας έρθει κανονικά σε όλες τις συσκευές."

Το να ερθει αργοτερα δεν με απασχολει... Να μην ερθει μπει ποτε η Lumia Black με αγχωνει και σκεφτομαι να κανω τα παραπανω..

Edited by Skrillex

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

Επειδη ειμαι στο τσακ να το παρω το κινητο παιδια, μπορει καποιος να μου στειλει καμια φωτο να δω ? εχω ξαναζητησει τις προηγουμενες μερες και κανεις δεν εστειλε... Θελω να δω αν τραβαει οσο καλες φωτο ακουγεται οτι τραβαει... και ημερα και νυχτα αν ειναι εφικτο

http://cubeupload.com/

εδω αν εινια ευκολο δεν τις κανει resize ΚΑΘΟΛΟΥ τις φωτο... Ευχαριστω εκτων προτερων

Θα μπορουσα να ζητησω αντικατασταση.. και ισα ισα που μου αρεσε που ηταν unbranded της κοπελας μου (925) το κινητο, αλλα δεν θελω να ρισκαρω να μου τυχει παλι κανα firmware απτο ΤαμΤουμ..

Γι αυτο και θα το παραγγειλω απο voda τωρα που αν και branded τουλαχιστον θα ξερω οτι το firmware θα παρει κανονικα τα updates και οχι υπερ-καθυστεριμενα..

Να μην αναφερω βεβαια τον τυπο που ειχε το καταστημα Γερμανος, που οταν το πηγα και του εξηγησα αρχησε να μου λεει αρλουμπες του στυλ "τα κινητα που φερνουμε εχουν συγχρονο λογισμικο δεν θελουν τιποτα παραπανω, αν δεν στο εμφανιζει δεν χρειαζεται να το παρει... να πεις οτι το ειχαμε στο ραφι καιρο και παλιωσε να πω ενταξει αλλα μας το φερε η αντιπροσωπεια αρα εχει το πιο προσφατο λογισμικο.. να και εγω εχω ενα HTC και μια φορα το μηνα κοιταζω για κατι καινουργιο σε αναβαθμιση"...

Λεω απο μεσα μου.. "δεν παιζει με ή με δουλευει ή ειναι εντελώς ανίδεος".. μετα του ειπα "οκ καλα ολα αυτα τι επιλογες εχω? αντικατασταση ή επιστροφη χρηματων εντος 7 ημερων αν ειναι αθικτο" .. και η απαντηση "οχι οχι φυσικα μονο αν εχει κατι το κινητο γινεται κατι απο αυτα και για επιστροφη χρηματων δεν γινεται".. "οκ" του λεω "θα παρω στα κεντρικα και θα ξαναερθω"

Αφου πηρα 2 φορες (για εξακριβωση μιας και ηδη το ειχα δει απτο site του Γερμανου) μου ειπαν οι κοπελες οτι οντως ειχα αυτες τις επιλογες και αφου τους ειπα οτι ο μαγαζατορας του Γερμανου εδω κατω μου λεει αρλουμπες μου προετρεψαν να καλεσω απο το καταστημα στα κεντρικα να του τα πουν και αυτουνου..

Οταν ξαναπηγα απλα του ειπα "θελω να γινει διαδικασια επιστροφης χρηματων".. δεν ειπε κουβεντα και απλα ανοιξε το κουτι να δει αν ολα ειναι μεσα.. "περνα την Δευτερα το πρωι να σου δωσω λεφτα να μου φερεις και τη συσκευη"..

Εν τελη θα το λειτουργουμε μεχρι την Κυριακη.. αν δεν δω αναβαθμιση, χρηματα πισω και παραγγελια απο Voda..

Edit:

Στο Nokia Ελλαδας group στο Facebook εγραψα αυτο (μιας και δεν εχουν καποιο τηλ. επικοινωνιας)

"Καλησπερα σας. Προ-λιγων ημερων παρελαβα απο καταστημα Γερμανος συσκευη Lumia 925 με firmware number 3047.0000.1326.2002 το οποιο με βαση τη σελιδα αναβαθμισεων σε Lumia Black ανηκει εδω

Availability in Middle East - Nokia

United Arab Emirates

Lumia 920 Mobily 3047.0000.1326.2002 Available Waiting for approval

Θα ηθελα να με ενημερωσετε στο τι πρεπει να κανω.

Να το επιστρεψω στον Γερμανο για αντικατασταση?

Και γιατι εχει το 925 που πηρα firmware ενος 920.

Παρακαλω για αμεση απαντηση καθως περνανε οι μερες και θα χαθει και το DOA."

Και η απαντηση που πηρα ηταν

"Nokia Ελλάδας Καλησπέρα, δεν υπάρχει πρόβλημα στη συσκευή σας. Η ενημέρωσή θα σας έρθει κανονικά σε όλες τις συσκευές."

Το να ερθει αργοτερα δεν με απασχολει... Να μην ερθει μπει ποτε η Lumia Black με αγχωνει και σκεφτομαι να κανω τα παραπανω..

Θα πάρει την αναβάθμιση δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg

Να το κρατησω λες και να μη παω καν για επιστροφη χρηματων και αγορα απο vodafone?

Απλα το ολο σκηνικο οτι ολες οι συσκευες τις Ευρωπης σχεδον (πλην του 620) εχουν ηδη το Lumia Black

(και το 1020 μου την πρωτη μερα που το πηρα μου την εκανε)

και το 925 που πηρα πριν 2 μερες με αυτο το firmware καθηστερει τοσο με ανησυχει..

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

Συγγνώμη για την επέμβαση, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα αυτήν την επιμονή σου σε κάτι που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ισχύει! Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να υπάρχει συσκευή 925 με λογισμικό του 920! Απορώ πώς είναι δυνατόν να το πιστεύεις αυτό! Και η συσκευή σου είναι ευρωπαϊκή, από Σλοβακία (και μάλιστα RM-892, δηλαδή το 925!!!), το έγραψες κι εσύ ο ίδιος εδώ και στο είπαν κι άλλοι εδώ στο φόρουμ. Αγνοείς ότι το λέει το ίδιο το κινητό στις ρυθμίσεις του και πείθεσαι ότι ο "Γερμανός" σου έδωσε κινητό από τα Εμιράτα (!!!) και το γράφεις κιόλας προς τη Nokia!

Στην ουσία τώρα. Ήταν σφραγισμένο το κινητό; Στο ¨προσθετα + πληροφορίες" λέει ότι έχεις την Amber; Στην τελική, γιατί δεν κατεβάζεις στον υπολογιστή το Nokia Software Updater for Retail **************** που είναι το επίσημο εργαλείο για updates; Είναι δωρεάν και απλό στη χρήση. Να δεις ποια έκδοση θα σου βγάλει για αναβάθμιση με βάση το product code της συσκευής σου.

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η δημοσίευση συνδέσμων προς copyrighted υλικό

Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable]

Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release)

Συγγνώμη για την επέμβαση, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα αυτήν την επιμονή σου σε κάτι που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ισχύει! Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να υπάρχει συσκευή 925 με λογισμικό του 920! Απορώ πώς είναι δυνατόν να το πιστεύεις αυτό! Και η συσκευή σου είναι ευρωπαϊκή, από Σλοβακία (και μάλιστα RM-892, δηλαδή το 925!!!), το έγραψες κι εσύ ο ίδιος εδώ και στο είπαν κι άλλοι εδώ στο φόρουμ. Αγνοείς ότι το λέει το ίδιο το κινητό στις ρυθμίσεις του και πείθεσαι ότι ο "Γερμανός" σου έδωσε κινητό από τα Εμιράτα (!!!) και το γράφεις κιόλας προς τη Nokia!

Στην ουσία τώρα. Ήταν σφραγισμένο το κινητό; Στο ¨προσθετα + πληροφορίες" λέει ότι έχεις την Amber; Στην τελική, γιατί δεν κατεβάζεις στον υπολογιστή το Nokia Software Updater for Retail ************** που είναι το επίσημο εργαλείο για updates; Είναι δωρεάν και απλά στη χρήση. Να δεις ποια έκδοση θα σου βγάλει για αναβάθμιση με βάση το product code της συσκευής σου.

Βρε καλε μου ανθρωπε δεν αγνοω οτι το κινητο ειναι απο Σλοβακια κτλ κτλ.. Το οτι ομως το firmware code συμπιπτει (εστω) με ενα απο της εταιριας Mobily των Ηνωμενων Αραβικων Εμιρατων και οχι ενος Ευρωπαικου με προβληματισε..

Δεν ανεφερα πουθενα οτι το φεραν απο κει.. ναι Ευρωπαικο ειναι.. αλλα το firmware το οποιο ειναι εταιριας της χωρας που ανεφερα δεν γραφει την αναβαθμιση Lumia Black σαν "available" αλλα το χει στο "waiting for approval" οταν σχεδον τα παντα ηδη εχουν περαστει..

Jesus.. 250 ευρω ειναι δεν ειναι 10 ευρω.. θελω να ειμαι σιγουρος γιατι εχουν δει πολλα προβληματα στις παρτιδες των "προσφορων" τελευταια στα forum..

Αυτο για τον Updater δεν το ηξερα θα το κοιταξω αυριο μολις το εχω στα χερια μου παλι το κινητο. Ευχαριστω!

Edited by impreza_sti

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

Επειδη ειμαι στο τσακ να το παρω το κινητο παιδια, μπορει καποιος να μου στειλει καμια φωτο να δω ? εχω ξαναζητησει τις προηγουμενες μερες και κανεις δεν εστειλε... Θελω να δω αν τραβαει οσο καλες φωτο ακουγεται οτι τραβαει... και ημερα και νυχτα αν ειναι εφικτο

http://cubeupload.com/

εδω αν εινια ευκολο δεν τις κανει resize ΚΑΘΟΛΟΥ τις φωτο... Ευχαριστω εκτων προτερων

μπες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5219821#

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Βρε καλε μου ανθρωπε δεν αγνοω οτι το κινητο ειναι απο Σλοβακια κτλ κτλ.. Το οτι ομως το firmware code συμπιπτει (εστω) με ενα απο της εταιριας Mobily των Ηνωμενων Αραβικων Εμιρατων και οχι ενος Ευρωπαικου με προβληματισε..

Δεν ανεφερα πουθενα οτι το φεραν απο κει.. ναι Ευρωπαικο ειναι.. αλλα το firmware το οποιο ειναι εταιριας της χωρας που ανεφερα δεν γραφει την αναβαθμιση Lumia Black σαν "available" αλλα το χει στο "waiting for approval" οταν σχεδον τα παντα ηδη εχουν περαστει..

Σου εγραψα απο το πρωτο μηνυμα πως πολλοι κωδικοι firmware ειναι κοινοι μεταξυ διαφορετικων χωρων και δεν πρεπει να σε προβληματιζει ... εδω ενδεικτικα κοιτα πως 925 και 1020 απο τρεις διαφορετικες ηπειρους μοιραζονται το ιδιο firmware:

Angola

Product Description Latest version Lumia Amber update Lumia Black update

Lumia 925 Country variant 3051.40000.1345.1001 Available Available

Bangladesh

Estonia

Lumia 1020 Country variant 3051.40000.1345.1001 Available Available

Nepal

Spain

Lumia 1020 Country variant 3051.40000.1345.1001 Available Available

Με το NSU κατα 99% θα βγαλεις ακρη ... ξεχασα και εγω να στο προτεινω πιο πριν γιατι δεν ετυχε να το χρησιμοιησω ποτε.

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Στην "Γρήγορη Ματιά" που ακριβώς πρέπει να περάσει το χέρι για να ενεργοποιηθεί;

Εγώ πολύ δύσκολα το καταφέρνω. Μόνο αν ακουμπήσω όλο το χέρια επάνω και το κουνάω πέρα δώθε.

Υπάρχει περίπτωση να φταίει το screen protector που χρησιμοποιώ;

Στην εμπρόσθια κάμερα πέρνα την επόμενη φορά το χέρι σου..

Τελικά με την αναβάθμιση τώρα, λειτουργεί "ρολόι"

3>4

Πήρα κι εγώ τις τελευταίες αναβαθμίσεις για διάφορες εφαρμογές, όπως κι αυτή για τις ρυθμισεις αφής. Απενεργοποιώ τη δόνηση των πλήκτρων κ μου ζητάει επανεκκίνηση (Η μπαταρία μου ηταν σε πληρη φόρτιση). Μετα την επανεκκίνηση η μπαταρία έδειξε 17℅ και είχε ηδη περάσει σε λειτουργια εξοικονόμησης ενέργειας. Κάνω soft reset κι επανήλθε κκανονικά στο 97℅!! Το έχει αντιμετωπίσει κανεις άλλος αυτός?

Πήρα κι εγώ τις τελευταίες αναβαθμίσεις για διάφορες εφαρμογές, όπως κι αυτή για τις ρυθμισεις αφής. Απενεργοποιώ τη δόνηση των πλήκτρων κ μου ζητάει επανεκκίνηση (Η μπαταρία μου ηταν σε πληρη φόρτιση). Μετα την επανεκκίνηση η μπαταρία έδειξε 17℅ και είχε ηδη περάσει σε λειτουργια εξοικονόμησης ενέργειας. Κάνω soft reset κι επανήλθε κκανονικά στο 97℅!! Το έχει αντιμετωπίσει κανεις άλλος αυτός?

μαλλον ειναι καποιο bug τσεκαρε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=352004&page=143

The Object-Oriented Side Of Life... :rocket:

`

ακριβως το ιδιο κ εγω!

μετα το update κ το restart κ ενω ηταν σχεδον φορτισμενο με πηγε πισω στο 20% μπαταρια..το αφησα παλι στην φορτιση κ σε λιγο επανηλθε στο 100%

το σοφτ ριζετ τι ειναι κ πως γινεται?το χαρντ ριζετ?

επανεκινηση πως γινεται?τα χω μπερδεψει ολα αυτα, ας βοηθησει καποιος

Το παράξενο ειναι πως τις τελευταίες δυο ημέρες ςχω τρομερή κατανάλωση μπαταρίας χωρίς να έχω κάτι καινούριο παρα μόνο την απενεργοποίηση δόνησης των τριών πλήκτρων!! Το έχει και κανένας άλλος? Έκανα σήμερα το νέο update και περιμένω αποτελέσματα. Αν δεν δω προκοπή θα επαναφέρω την δόνηση πλήκτρων μήπως και φταίει αυτό......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δεν είχα κανένα θέμα μέχρι τώρα με τις αναβαθμίσεις. Ούτε λιγότερη μπαταρία στο ρεσταρτ ούτε αυξημένη κατανάλωση... Θα το έχω υπο παρακολούθηση...
:rtfm:

Γεία σας παιδιά,μόλις αγόρασα το lumia 925 περιττω να πώ οτι το κινητάκι ειναι φοβερό...Ότι πιο smooth έχω χρησιμοποιήσει τον τελευταίο χρόνο,που έχω αλλάξει γύρο στα 15 κινητά.

Είχα διαβάσει κάπου οτι σχεδόν όλοι έχετε βγάλει τη rom της vodafone πρέπει να το κάνω και εγω αυτό;

Πως κοιτάω αν υπάρχει κάποια αναβάθμιση,κάπως nokia black το είχα διαβάσει και πως την κάνω;

'Οπως καταλάβατε θα σας ζαλίσω διότι έρχομαι απο android...

Καλησπερα.

Κατεβασα την εφαρμογη Nokia Software Updater for retail 4.1.0

Μου εμφανισε το εξης..

Μπορείτε να ενημερώσετε το λογισμικό της συσκευής στην έκδοση 3051.40000.1345.1004.

Ορισμένα ή όλα από τα δεδομένα του τηλεφώνου θα διαγραφούν.

Να ρωτήσω εγώ λοιπόν.. Υπάρχει περίπτωση να χάσω την εγγύηση του τηλεφώνου κάνοντας αυτό το πράγμα.

Διάβασα αυτό κάπου γι'αυτό ρωτάω

There is risk however with use of NSU and one can loose warranty if the firmware

is still unapproved by country or if anything like power, connection etc go wrong you can brick your phone.

So, do it at your own risk :P

Στην Ελλάδα έχει εγκριθεί η Lumia Black για τα 925. Με βάση ομως το firmware code της συσκευής το οποίο αντιστοιχεί με κάποιας άλλης χώρας γράφει ακόμα Waiting for approval.

Για πείτε?

Αντε μπας και γλυτώσω την κρεβατομουρμούρα..

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

Καλησπερα.

Κατεβασα την εφαρμογη Nokia Software Updater for retail 4.1.0

Μου εμφανισε το εξης..

Μπορείτε να ενημερώσετε το λογισμικό της συσκευής στην έκδοση 3051.40000.1345.1004.

Ορισμένα ή όλα από τα δεδομένα του τηλεφώνου θα διαγραφούν.

Να ρωτήσω εγώ λοιπόν.. Υπάρχει περίπτωση να χάσω την εγγύηση του τηλεφώνου κάνοντας αυτό το πράγμα.

Διάβασα αυτό κάπου γι'αυτό ρωτάω

There is risk however with use of NSU and one can loose warranty if the firmware

is still unapproved by country or if anything like power, connection etc go wrong you can brick your phone.

So, do it at your own risk :P

Στην Ελλάδα έχει εγκριθεί η Lumia Black για τα 925. Με βάση ομως το firmware code της συσκευής το οποίο αντιστοιχεί με κάποιας άλλης χώρας γράφει ακόμα Waiting for approval.

Για πείτε?

Αντε μπας και γλυτώσω την κρεβατομουρμούρα..

Οχι δεν χανεις εγγυηση γιατι περνας το firmware που αντιστοιχει στο product code της συσκευης σου.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Οπότε παταω Ενημέρωση άφοβα και γίνεται Lumia Black?

Να μην παω να παρω λεφτα πισω δηλαδη..

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

To NSU δεν είναι πια επίσημο πρόγραμμα της ΝΟΚΙΑ. Η ΝΟΚΙΑ το άλλαξε με το Nokia Software Recovery Tool. Βέβαια είναι το ίδιο και κάνει την ίδια δουλειά απλά fyi...
:rtfm:

To nokia updater μου δειχνει το παρακατω

http://i.cubeupload.com/iu03za.png

σημαινει οτι το τηλεφωνο μου ειναι ηδη ενημερωμενο ?

Guest YiorgosA
Από την ώρα που έκανα επανεγκατάσταση με το updater, δεν είχε ξανακάνει restart μόνο του. Σήμερα όμως, μετά από τόσο καιρό, πριν από λίγο έκανε μια..... τι στο καλό γίνεται;