Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πλήρωσες? Για το πέρασμα της unbranded rom, εννοώ.

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι φίλε, μόνο με ρώτησαν αν είναι στην εγγύηση.

Αυτά που άλλαξαν είναι:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πάροχος κινητής: NWE AV (πριν δεν υπήρχε τίποτε)

Έκδοση ΛΣ παρέμεινε η ίδια (8.0.10517.150)

Αριθμός Αναθεώρησης υλικολογισμικού: 3051.4000.1345.1001 (το 1001 ήταν 1007)

Δεν υπάρχει πλέον εδώ το "Στοιχεία επικοινωνίας" που είχε το site και το τηλ υποστήριξης της voda.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δεν υπάρχουν τα

Glance Pinboards App Agent, Nokia Share, ενώ τα υπόλοιπα έχουν μικρότερο αριθμό στο τελευταίο κομμάτι (π.χ. Feedback to Nokia είναι 2.5.0.1, ενώ ήταν 2.5.0.17)

Manufacturer Name: RM-892_eu_euro2_324 (ήταν RM-892_EU_greece_209)

Mobile Operator: 000-33 (ήταν VOD-GR)

Application Version: 3.0.6.1 (3.4.3.5)

Δεν υπάρχει Build Creation Day.

Αυτά πρόσεξα.

Τι λειτουργικό έχω δηλαδή τώρα, είναι άλλης χώρας ή "ευρωπαϊκό" γενικά;

Οι εφαρμογές (τις είχα στο OneDrive) επανεγκαταστάθηκαν (κι αυτές που είχα free σαν προσφορά (π.χ. Avirall Time Suite) ανονικά στη πλήρη έκδοση), το ίδιο και οι επαφές. Το χρώμα των πλακιδίων μπροστά επίσης επανήλθε σ' αυτό που είχα βάλει, τα πλακίδια θέλουν από την αρχή αναδιάταξη όμως (βάλε αυτά που θες - όπως τα θες, βγάλε όσα δεν θες).

Νωρίς να σας πω κάποια αξιοσημείωτη μεταβολή, το μόνο που παρατήρησα είναι ότι το logo της Nokia στο ξεκίνημα, παραμένει λίγο περισσότερο από πριν.

Το θέμα που έχω εγώ με το πίσω καπάκι, το οποίο δεν είναι καλά κουμπωμένο βλέποντάς το, αριστερά απο την κάμερα φτιάχνει τελικά;

Δυο Nokia Care μαγαζιά που ρώτησα, μου είπαν πως πρέπει να τους το αφήσω.

3>4

Προχθες μου ηρθε απο τον Γερμανο unbranded 925..

Απο χθες το βραδι που εκανα το πρωτο boot δεν μου χει εμφανισει ακομα Lumia Black update, και στην αναζητηση για ενημερωσεις παλι τιποτα..

Ξερει κανεις τι παιζει?

Να περιμενω απλα και οποτε του ρθει?

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

»Follow me on Instagram @aris.fydanakis

Απο χθες το βραδι που εκανα το πρωτο boot δεν μου χει εμφανισει ακομα Lumia Black update, και στην αναζητηση για ενημερωσεις παλι τιποτα..

Ξερει κανεις τι παιζει?

Να περιμενω απλα και οποτε του ρθει?

Στο ρυθμισεις > πληροφοριες τι αριθμο αναθεωρησης υλικολογισμκου εχεις ?

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

3047.0000.1326.2002

Ειναι οντως πολυ περιεργο. Σε πρωτη φαση τσεκαρε σε τακτα διαστηματα μηπως υπαρχει καποιο προσωρινο προβλημα με τους servers. Αν συνεχιστει αυριο-μεθαυριο θα σου προτεινα απο Δευτερα να επισκεφτεις καποιο Nokia Care.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Η ρύθμιση της αφής παιδιά πήρε αναβάθμιση πλέον μπορείς να απενεργοποιήσεις τη δόνηση στα πλήκτρα :D

Ναιιιιιιιιιιιιιιι!

- There is no place like 127.0.0.1 -

Γιατι Είναι περίεργο? Δεν έχω νοκια care δυστυχως στην πόλη μου. Τι να κάνουμε σε αυτη την περίπτωση ? Με βαση τον αριθμο που σου έδειξα πρέπει να πάρει κανονικά την αναβάθμιση ?

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

Παιδιά έχω ένα θέμα.Ενώ το κινητό έχει κανονικά την επιλογή 4g και την έχω ενεργοποιήσει και από cosmote δεν μου έχει συγχρονίσει ποτέ με αυτό παρα μόνο με H+.Παίζει να φταίει η κάρτα σιμ ή δεν αλλάζει κάτι αυτό;

Παιδιά έχω ένα θέμα.Ενώ το κινητό έχει κανονικά την επιλογή 4g και την έχω ενεργοποιήσει και από cosmote δεν μου έχει συγχρονίσει ποτέ με αυτό παρα μόνο με H+.Παίζει να φταίει η κάρτα σιμ ή δεν αλλάζει κάτι αυτό;

Πρέπει να τηλ στο 13838 και να ζητησεις ενεργοποίηση της υπηρεσίας 4G για τον αριθμο σου. Αν το έκανες ηδη αυτό, ίσως χρειαζεται και νέα sim.

Από Γερμανό unbranded? Το πήρες με την προσφορά στα 250 ευρώ? Εγώ που ρώτησα μου είπαν ότι τα φέρνουν MONO branded cosmote. Μήπως έχουν κάνει καμιά βλακεία και γι'αυτό δεν παίρνεις την black? Tι να πω...

Πότε το είχες παραγγείλει? Εγώ που έχω κάνει την παραγγελία από την Τετάρτη το βράδυ δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μου ούτε με mail.

Tώρα τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο κατάστημα με τις online παραγγελίες και δεν έχει προωθηθεί σε αυτούς. Τεσπα την έκανα εξ'αρχής την παραγγελία τηλεφωνικά. ΑΛΛΑ ο υπάλληλος μου είπε ότι δεν υπάρχει σε μαύρο, μόνο σε γκρι. Εσένα φίλε γκρι σου ήρθε; Επίσης μου λέει ότι είναι unbranded οι συσκευές που δίνουν!

Ό,τι να 'ναι!! Δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Kinder έκπληξη έχει καταντήσει αυτό το κινητό!

Edited by rst88
Just because I rock Doesn't mean I'm made of stone...

:)

Happy owner of a brand new 925 !!

(για να πω την αλήθεια το 1020 είχα πάρει αλλα ήταν doa και προτιμήσα να μην περιμένω και να πάρω το 925)

Τελικά νομίζω οτι το 925 για μένα είναι καλύτερο ;) αρχίζω λοιπόν το διάβασμα !!

Από Γερμανό unbranded? Το πήρες με την προσφορά στα 250 ευρώ? Εγώ που ρώτησα μου είπαν ότι τα φέρνουν MONO branded cosmote. Μήπως έχουν κάνει καμιά βλακεία και γι'αυτό δεν παίρνεις την black? Tι να πω...

Πότε το είχες παραγγείλει? Εγώ που έχω κάνει την παραγγελία από την Τετάρτη το βράδυ δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μου ούτε με mail.

Tώρα τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο κατάστημα με τις online παραγγελίες και δεν έχει προωθηθεί σε αυτούς. Τεσπα την έκανα εξ'αρχής την παραγγελία τηλεφωνικά. ΑΛΛΑ ο υπάλληλος μου είπε ότι δεν υπάρχει σε μαύρο, μόνο σε γκρι. Εσένα φίλε γκρι σου ήρθε; Επίσης μου λέει ότι είναι unbranded οι συσκευές που δίνουν!

Ό,τι να 'ναι!! Δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Kinder έκπληξη έχει καταντήσει αυτό το κινητό!

Ναι με την προσφορα με τα 250 το πηρα.. το παραγγειλα μεσω του καταστηματος Πεμπτη, και την Τριτη που μας περασε με πηραν τηλεφωνο να παω να το παραλαβω.. Σε μαυρο χρωμα..

Τι να κανω τωρα με το Lumia Black :confused:

A καλα θα τρελαθουμε..

Availability in Middle East - Nokia

United Arab Emirates

Lumia 920 Mobily 3047.0000.1326.2002 Available Waiting for approval

Πρωτον, γιατι λεει Lumia 920?

Δευτερον, γιατι δεν ειναι ευρωπαικο?

Και τριτον, τι κανω τωρα????

*Κρυος ιδρωτας*

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by impreza_sti

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

Στους δύο μήνες που έχω το κινητό, ένα πράγμα που μου κάνει εντύπωση είναι πως το Skype καταναλώνει από μόνο του ένα σωρό δεδομένα αν και δεν το χρησιμοποιώ ποτέ! Συγκεκριμένα, μέσα σε ένα μήνα μου έφαγε 35 ΜΒ! Είναι η μοναδική εφαρμογή που καταναλώνει τόσο πολύ και χωρίς λόγο. Μπορεί να γίνει κάτι να σταματήσει;

A καλα θα τρελαθουμε..

Availability in Middle East - Nokia

United Arab Emirates

Lumia 920 Mobily 3047.0000.1326.2002 Available Waiting for approval

Πρωτον, γιατι λεει Lumia 920?

Δευτερον, γιατι δεν ειναι ευρωπαικο?

Και τριτον, τι κανω τωρα????

*Κρυος ιδρωτας*

Το πας εκεί που το πήρες και ζητάς αντικατάσταση.

Τόσο απλό.

Και τι να πω στα τζιμανια στον Γερμανο?

Θελω DOA γιατι ανακαλυψα οτι το firmware του 925 ειναι ενος 920 των Αραβικων Εμιρατων?

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

Θελω DOA γιατι ανακαλυψα οτι το firmware του 925 ειναι ενος 920 των Αραβικων Εμιρατων?

Το αποκλείω να ισχύει αυτο, μην πανικοβάλλεσαι. Υπάρχουν κοινά firmware.

Κοιτα στο ρυθμίσεις > πρόσθετα + πληροφορίες τι γράφει στο "manufacturer name"

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Εγώ θα το πήγαινα πίσω και θα ζητούσα τα λεφτά μου. Έχεις το δικαίωμα, ακόμα και σύμφωνα με την πολιτική επιστροφών του Γερμανού. Πες τους το λόγο κι αν σου κάνουν τους δύσκολους πες ότι το επιστρέφεις γιατί δε σου αρέσει. Έχεις αυτό το δικαίωμα για 7 μέρες! Δεν ξέρεις τι μπορεί να παίξει αν τυχόν χρειαστεί να κάνεις χρήση εγγύησης και στη νοκια σου πουν ότι δεν είναι ευρωπαϊκό οπότε δεν το δέχονται! Τι θα γίνει τότε? Θα αναλάβουν να στο φτιάξουν τα τζιμάνια του γερμανού??

Γνώμη μου. Μπορεί να κάνω λάθος.

Αλήθεια στην ταινία ασφαλείας του κουτιού τι έγραφε?

Edited by rst88
Just because I rock Doesn't mean I'm made of stone...

Το αποκλείω να ισχύει αυτο, μην πανικοβάλλεσαι. Υπάρχουν κοινά firmware.

Κοιτα στο ρυθμίσεις > πρόσθετα + πληροφορίες τι γράφει στο "manufacturer name"

RM-892_eu_slovakia_444

Κοινα firmware αλλα τι να το κανω αν απ ολα αυτα εγω εχω ενα το οποιο ακομα δεν εχει παρει Lumia Black και ανηκει στα Ηνωμενα Αραβικα Εμιρατα?

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ θα το πήγαινα πίσω και θα ζητούσα τα λεφτά μου. Έχεις το δικαίωμα, ακόμα και σύμφωνα με την πολιτική επιστροφών του Γερμανού. Πες τους το λόγο κι αν σου κάνουν τους δύσκολους πες ότι το επιστρέφεις γιατί δε σου αρέσει. Έχεις αυτό το δικαίωμα για 7 μέρες! Δεν ξέρεις τι μπορεί να παίξει αν τυχόν χρειαστεί να κάνεις χρήση εγγύησης και στη νοκια σου πουν ότι δεν είναι ευρωπαϊκό οπότε δεν το δέχονται! Τι θα γίνει τότε? Θα αναλάβουν να στο φτιάξουν τα τζιμάνια του γερμανού??

Γνώμη μου. Μπορεί να κάνω λάθος.

Αλήθεια στην ταινία ασφαλείας του κουτιού τι έγραφε?

Το θεμα δεν ειναι να παρω τα λεφτα μου πισω.. Το κινητο να μου κανουν αντικατασταση θελω. Δεν νομιζω αλλωστε οτι φταιει ο Γερμανος γι αυτο το προβλημα. Αλλα απ'την αλλη αν μου κανουν αντικατασταση και ειναι παλι ιδια παρτιδα την κατσαμε. Οποτε ζηταω λεφτα πισω και το παιρνω απ'την vodafone.

Η ταινια ασφαλειας γραφει απλα Νοκια πανω και εχει και τα watermarks με την κλειδαρια..

Edited by Skrillex

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

RM-892_eu_slovakia_444

Κοινα firmware αλλα τι να το κανω αν απ ολα αυτα εγω εχω ενα το οποιο ακομα δεν εχει παρει Lumia Black και ανηκει στα Ηνωμενα Αραβικα Εμιρατα?..

Ευρωπαϊκό firmware έχεις ... Σλοβακίας. Για αυτο σε ρώτησα τι αναφερεται εκεί.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Ευρωπαϊκό firmware έχεις ... Σλοβακίας. Για αυτο σε ρώτησα τι αναφερεται εκεί.

Ναι αλλα στην λιστα με τα Ευρωπαικα δεν υπαρχει πουθενα ο κωδικος που ανεφερα πιο πανω.. ωστε να δω αν "εκκρεμει" ή οχι..

3047.0000.1326.2002

Δεν ειναι καλυτερα να παω να ρωτησω για αντικατασταση ή λεφτα πισω?

Να χω τωρα 925 το οποιο δεν ξερω και γω ποτε θα παρει την Lumia Black δεν ειναι βλακεια?

Edited by Skrillex

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

Ναι αλλα στην λιστα με τα Ευρωπαικα δεν υπαρχει πουθενα ο κωδικος που ανεφερα πιο πανω.. ωστε να δω αν "εκκρεμει" ή οχι..

3047.0000.1326.2002

Δεν ειναι καλυτερα να παω να ρωτησω για αντικατασταση ή λεφτα πισω?

Να χω τωρα 925 το οποιο δεν ξερω και γω ποτε θα παρει την Lumia Black δεν ειναι βλακεια?

Ο κωδικός δεν υπάρχει πλεον γιατι οι συσκευές έχουν πάρει την black και πλέον έχουν τον κωδικό απο 3047...

Εννοείται πως πρέπει να το ψάξεις για την black ... δεν είπα να το αφήσεις έτσι ... απλα δεν φταίει η "καταγωγη" της συσκευής σου που είναι ευρωπαϊκή.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Τι εννοεις να το ψαξω.. να κανω κατι απο αυτα που ειπα πιο πανω? Αντικατασταση ή επιστροφη χρηματων? 'Η να περιμενω μπας και ερθει ποτε το update μονο του?

Επισης στην λιστα με τα firmware της Σλοβακιας εχουν γινει σε ολα τα μοντελα update σε black εκτος του 620.

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

Τι εννοεις να το ψαξω.. να κανω κατι απο αυτα που ειπα πιο πανω? Αντικατασταση ή επιστροφη χρηματων? 'Η να περιμενω μπας και ερθει ποτε το update μονο του?

Επισης στην λιστα με τα firmware της Σλοβακιας εχουν γινει σε ολα τα μοντελα update σε black εκτος του 620.

Κάνε τακτικά έλεγχο για ενημερώσεις απο την σχετική ρύθμιση .... αν δεν γίνει κάτι κάνε και μια επαναφορά εργοστασιακών και πάλι έλεγχο μήπως έχει φάει κάποιο κόλλημα... αν δεν γίνει πάλι τίποτα μιλάς με Γερμανο.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8