Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.nokiapoweruser.com/2013/10/23/evleaks-nokia-illusionist-with-stylus-support-coming-is-nokia-going-to-hold-one-more-event-soon/

Ναι σιγουρα για το 32αρι μιλαμε. Αν και παλι λεω να περιμενω, πιθανον να κανουν κι αλλο event συντομα προς ΕυρωΑμερικη μερια και να ανακοινωσουν κατι αλλο. Δε θα με χαλαγε δλδ ενα 925 με καλυτερη αναλυση οθονης, λιγο καλυτερο επεξεργαστη, πολυ καλυτερη μπαταρια, και το USB απο κατω!!!! (ακομα δεν το εχω χωνεψει οτ τη βαλαβνε στην κορυφη την υποδοχη) :p

Πολυ αβολη οντως η θυρα USB στην κορυφη!Πως τους ηρθε και κανανε τετοια κουτουραδα?:wacko:

Poco X3 nfc 6/128

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και πολυ ασχημη. Εκτος του οτι ειναι overcrowded εκει πανω που ειναι ολα μαζι, στο 920 εχει πολλη λεπτομερεια εχουν κατι σαν πλαστικο περιβλημα για να μπαινει το usb εκει ακριβως που πρεπει χωρις στραβωμα κλπ, ενω στο 925 ειναι ψιλοκενο. Για πρωτη προσπαθεια με αλουμινιο τα πηγαν πολυ καλα, το επομενο θα ειναι κοσμημα ελπιζω.

παιδιά σας αργεί και εσάς να κλειδώσει το gps; Εμένα όταν ανοίγω το here drive κάνει πάνω από δυο λεπτά, κάθε φορά. Μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί στο άλλο 925 που έχω κλειδώνει ακαριαία σχεδόν κάθε φορά. Ελαττωματική συσκευή ή κάποια ρύθμιση που ξεχνάω;
Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

Και εμένα κλειδώνει σε 2-3 δευτερολεπτα κάθε φορα. ποτε δεν μου εχει αργήσει ακόμη και σε εσωτερικό χώρο.

κατεβασε καμια εφαρμογη gps να κανεις κανενα test.

Κάθε φορά στο κάνει αυτο?

Και εμένα κλειδώνει σε 2-3 δευτερολεπτα κάθε φορα. ποτε δεν μου εχει αργήσει ακόμη και σε εσωτερικό χώρο.

κατεβασε καμια εφαρμογη gps να κανεις κανενα test.

Κάθε φορά στο κάνει αυτο?

χθες τα είχα και τα 3 στα δρόμο στο αυτοκίνητο και το ένα κλείδωνε πραγματικά ακαριαία και τα άλλα δυο έκαναν 2 λεπτά+ κάθε φορά και έτσι ουσιαστικά δεν είχε νόημα το Multitasking γιατί μόλις έβγαινα απο το here έκανε 2 λεπτά να συνδεθεί. Θα δοκιμάσω πάντως γιατί μου έκανε εντύπωση.

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

Τι Skroutzoανέβασμα τιμής είναι αυτό ???

Ξέρετε γιατί ??

(έφτασε πάλι 400 € στα αξιόπιστα skroutzοκαταστήματα !! )

Κρίμα και περίμενα να φτάσει 300 € για να το πάρω !!!:cry:

Θανάσης

Τι Skroutzoανέβασμα τιμής είναι αυτό ???

Ξέρετε γιατί ??

(έφτασε πάλι 400 € στα αξιόπιστα skroutzοκαταστήματα !! )

Κρίμα και περίμενα να φτάσει 300 € για να το πάρω !!!:cry:

Ωχ μας τρέλανες τώρα!!! :blink:

- There is no place like 127.0.0.1 -

Ωχ μας τρέλανες τώρα!!! :blink:

Και εγώ τρελάθηκα !!

Τηλεφώνησα στο Bird Phone και μου το επιβεβαίωσαν !!!

Μου είπαν ότι η τιμή αλλάζει και προς τα πάνω , εξαρτάται από την τιμή εισαγωγής .

Ξέρει κανείς τι γίνεται?? Κρίμα ..Ξενέρωσα

Θανάσης

Και εγώ τρελάθηκα !!

Τηλεφώνησα στο Bird Phone και μου το επιβεβαίωσαν !!!

Μου είπαν ότι η τιμή αλλάζει και προς τα πάνω , εξαρτάται από την τιμή εισαγωγής .

Ξέρει κανείς τι γίνεται?? Κρίμα ..Ξενέρωσα

Θα ξαναπέσει σύντομα. Πάντως εγώ από Γερμανία θα το πάρω 32gb κατά το Δεκέμβρη.

Θα ξαναπέσει σύντομα. Πάντως εγώ από Γερμανία θα το πάρω 32gb κατά το Δεκέμβρη.

Φίλε jamesc καλησπέρα

Και εγώ το σκεφτομαι για το 32 gb , αλλά με την τιμή που έφτασε σήμερα το 16άρι , λογικά και αυτό θα ανέβει πολύ.

Έχεις βάσιμες πληροφορίες ότι θα πέσει σύντομα το 16άρι ή το υποθέτεις??

Από Γερμανία έχεις κάποιον εκεί ή από internet ( πιο site ??)

Ευχαριστώ

Θανάσης

Φίλε jamesc καλησπέρα

Από Γερμανία έχεις κάποιον εκεί ή από internet ( πιο site ??)

Ευχαριστώ

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/3915723_-lumia-925-32gb-black-nokia.html

Thanks

350-400 € στην ελλάδα το 16άρι ( σήμερα) και 378 € το 32άρι στην Γερμανία..

Θανάσης

Γεια σας παιδια, θα εκτιμούσα αν μπορουσε καποιος να μου πει τη γνωμη του θα με βοηθουσε πολυ.

Λοιπόν μετά από περσινή αποτυχημένη απόπειρα μετάβασης σε android, δοκιμάζω εδώ και δύο μερες σε καποιο καταστημα το 925 και το 625 και ειμαι ετοιμος για την αλλαγη σε smartphone απο classic. Είμαι μεταξύ των 925 και 625 και ρωτω αν αξιζουν τα παραπανω χρηματα του 925. Τα δοκιμασα και τα δυο και το 625 νομίζω με καλυπτει, το μονο που με απασχολει ειναι το θεμα μπαταρια σε απλη χρηση τηλεφώνου, δηλαδη ποσο κραταει του 925? Γιατί αν με το 625 θα εχω αισθητά μεγαλυτερη αυτονομια, τότε να παω σε αυτο! Πάντως όσο διάβασα, λέτε ότι το 925 έχει καλή μπαταρία.

Τις γενικές διαφορές τις είδα στα χαρακτηριστικά, στην πράξη όμως τα βρήκα ίδια με προβάδισμα ίσως στο 625 λόγω ελαφρώς μεγαλύτερης οθόνης. Αν και δεν είμαι ειδικός λένε ότι η οθόνη AMOLED που έχει το 925 είναι καλύτερη, εμένα μου φάνηκαν το ίδιο (είμαι λίγο πρεσβύωψ, αλήθεια λέω :blink:) Κάθε γνώμη καλοδεχούμενη, σας ευχαριστω για την φιλοξενία!

Γεια σας παιδια, θα εκτιμούσα αν μπορουσε καποιος να μου πει τη γνωμη του θα με βοηθουσε πολυ.

Λοιπόν μετά από περσινή αποτυχημένη απόπειρα μετάβασης σε android, δοκιμάζω εδώ και δύο μερες σε καποιο καταστημα το 925 και το 625 και ειμαι ετοιμος για την αλλαγη σε smartphone απο classic. Είμαι μεταξύ των 925 και 625 και ρωτω αν αξιζουν τα παραπανω χρηματα του 925. Τα δοκιμασα και τα δυο και το 625 νομίζω με καλυπτει, το μονο που με απασχολει ειναι το θεμα μπαταρια σε απλη χρηση τηλεφώνου, δηλαδη ποσο κραταει του 925? Γιατί αν με το 625 θα εχω αισθητά μεγαλυτερη αυτονομια, τότε να παω σε αυτο! Πάντως όσο διάβασα, λέτε ότι το 925 έχει καλή μπαταρία.

Τις γενικές διαφορές τις είδα στα χαρακτηριστικά, στην πράξη όμως τα βρήκα ίδια με προβάδισμα ίσως στο 625 λόγω ελαφρώς μεγαλύτερης οθόνης. Αν και δεν είμαι ειδικός λένε ότι η οθόνη AMOLED που έχει το 925 είναι καλύτερη, εμένα μου φάνηκαν το ίδιο (είμαι λίγο πρεσβύωψ, αλήθεια λέω :blink:) Κάθε γνώμη καλοδεχούμενη, σας ευχαριστω για την φιλοξενία!

Μιας και προέρχεσαι απο classic όπως λες, καταλαβαίνω πως με τη συσκευή σου θα κανεις απλά πράγματα. Αρα γιατι να δώσεις την διαφορα που απαιτείται για το 925? Όσο για την μπαταρία νομίζω πως το 720 είναι το καλύτερο σε αυτο τον τομέα. Δεν είμαι και σίγουρος. Ρίξε μια ματιά.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

γενικά στα smartphones ειδικά με τις μεγάλες οθόνες αν το σκαλίζεις και λίγο μην περιμένεις αυτονομία πάνω από μέρα. Τώρα συγκεκριμένα για το 925 που έχω και βλέπω είναι ψιλό τραγική η αυτονομία του ακόμα και για smartphone. Όταν σερφάρω μου χει τύχει να πέφτει και 25% σε μια ώρα η μπαταρία (με wifi).

Κυκλοφόρησαν επίσημα τα iPhone 5c & 5s στην Ελλάδα και αντί να χαμηλώσουν ή να κρατήσουν ίδια την τιμή του 925, την ανέβασαν κατά τουλάχιστον 30€. Ελπίζω να δουν ότι δεν θα πουλήσει και να κατεβάσουν εκ νέου την τιμή μπας και το τσιμπήσουμε. :D

Κυκλοφόρησαν επίσημα τα iPhone 5c & 5s στην Ελλάδα και αντί να χαμηλώσουν ή να κρατήσουν ίδια την τιμή του 925, την ανέβασαν κατά τουλάχιστον 30€. Ελπίζω να δουν ότι δεν θα πουλήσει και να κατεβάσουν εκ νέου την τιμή μπας και το τσιμπήσουμε. :D

Οι νέες συσκεύες μια εταιρείας πώς μπορουν να επηρεάσουν τις τιμές μιας άλλης; Να έλεγες κυκλοφόρησε το 1520 και αντί να μειώσουν την τιμή του 925 την ανέβασαν, ναι να το καταλάβω. Αλλά iphone 5s και 5c τί σχεση έχουν με τα WP;

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Οι νέες συσκεύες μια εταιρείας πώς μπορουν να επηρεάσουν τις τιμές μιας άλλης; Να έλεγες κυκλοφόρησε το 1520 και αντί να μειώσουν την τιμή του 925 την ανέβασαν, ναι να το καταλάβω. Αλλά iphone 5s και 5c τί σχεση έχουν με τα WP;

Υποτίθεται ότι Nokia και Apple είναι "ανταγωνιστές" και ότι η Nokia - Microsoft θέλει να "κλέψει" από το μερίδιο του iOS - Android. Όταν παρουσιάζει ο "ανταγωνιστής" σου νέο μοντέλο, κι εσύ αντί να κρατήσεις ίδια την τιμή στο παλιό σου μοντέλο, την ανεβάζεις, ποιος χάνει; :rolleyes:

Υποτίθεται ότι Nokia και Apple είναι "ανταγωνιστές" και ότι η Nokia - Microsoft θέλει να "κλέψει" από το μερίδιο του iOS - Android. Όταν παρουσιάζει ο "ανταγωνιστής" σου νέο μοντέλο, κι εσύ αντί να κρατήσεις ίδια την τιμή στο παλιό σου μοντέλο, την ανεβάζεις, ποιος χάνει; :rolleyes:

Δεν ανέβασε η εταιρεία την τιμή! Η επισήμη τιμή είναι στάνταρ για την χώρα μας τουλάχιστον. Τώρα τα σκρουτζομάγαζα μας λένε: "Μπορώ να σου το φέρω από το εξωτερικό με την Χ τιμή". Αύριο-μεθαύριο μας λένε: "Μπορώ να σου το φέρω από το εξωτερικό με την Ψ τιμή". Η οποία μπορεί να είναι μικρότερη από την τιμή που πουλούσε μέχρι χθές αλλά μπορεί να είναι και μεγαλύτερη. Δεν είναι θέμα την Nokia και της κάθε Nokia η τιμή που πουλάει το κάθε σκρουτζομάγαζο. :)

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Δεν ανέβασε η εταιρεία την τιμή! Η επισήμη τιμή είναι στάνταρ για την χώρα μας τουλάχιστον. Τώρα τα σκρουτζομάγαζα μας λένε: "Μπορώ να σου το φέρω από το εξωτερικό με την Χ τιμή". Αύριο-μεθαύριο μας λένε: "Μπορώ να σου το φέρω από το εξωτερικό με την Ψ τιμή". Η οποία μπορεί να είναι μικρότερη από την τιμή που πουλούσε μέχρι χθές αλλά μπορεί να είναι και μεγαλύτερη. Δεν είναι θέμα την Nokia και της κάθε Nokia η τιμή που πουλάει το κάθε σκρουτζομάγαζο. :)

Ο x από τον οποίο αγοράζει το κάθε σκρουτζομάγαζο προμηθεύεται από την Nokia τις συσκευές. Για να έγινε αύξηση της τιμής από τον προμηθευτή των σκρουτζομάγαζων το πιο πιθανό είναι ότι ανέβασε και η Nokia τις τιμές της. Εάν ανέβασε μόνο ο προμηθευτής τις τιμές χωρίς να το έκανε η Nokia, τότε θα χάσει ο προμηθευτής από την κίνηση αυτή.

Όσο για την επίσημη τιμή που δίνει η εταιρία το πιο σύνηθες είναι με τον καιρό να μειώνεται, αλλά έχουν υπάρξει και περιπτώσεις αύξησης της (συγκεκριμένα θυμάμαι ότι είχε συμβεί με το Nokia 5700 που είχα εγώ).

Όπως και να έχει για να μην μακρυγορούμε και βγαίνουμε εκτός θέματος, η αύξηση που υπήρξε στον καταναλωτή, από όποιον και εάν έγινε, μόνο "αρνητική" θα μπορούσε να θεωρηθεί. :(

Παιδια για σας και πάλι. Μάλλον με βλέπω να καταλήγω στο 925 (αντι για 625). Η ερωτηση μου ειναι ότι σε μαγαζιά όπως Πά-μπλικ, Πλαι-σιο κ.λ.π. εχει 500 ευρω ενώ στο Kai-ser αναφερει εχει 350, μιλαμε για τεραστια διαφορα. Αν το παρω απο το Και-ζερ τι πρεπει να προσεξω ωστα να σιγουρευτω οτι δεν εχει ανοιχτει η χρησιμοποιηθει το τηλεφωνο? Με παραξενεύει η τόσο μεγαλη διαφορα τιμης, υπάρχει περίπτωση να ειναι υποδεεστερο καπου η κατι να λειπει?

φιλε μου τα χουμε πει 200000 φορες. τα +150 που θα πληρώσεις στις μεγαλοαλυσιδες ειναι νταβατζιλικι τους για καθαρα δικο τους κερδος. παρε απο καιζερ μη πετας τα λεφτα σου

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

υπάρχει περίπτωση να ειναι υποδεεστερο καπου η κατι να λειπει?

Το μονο που θα λειπει θα ειναι το "καπελο" των πολυκαταστηματων ;) Προχωρα αφοβα στην αγορα του απο οπου το βρεις πιο φθηνα.

Κι αν σου πει κανεις περι "ελληνικης" συσκευης πηγαινε τον μια βολτα απο το Πλαισιο να δει ουγγρικα 925 και 1020 να πωλουνται σε ελληνικες τιμες.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Παιδια για σας και πάλι. Μάλλον με βλέπω να καταλήγω στο 925 (αντι για 625). Η ερωτηση μου ειναι ότι σε μαγαζιά όπως Πά-μπλικ, Πλαι-σιο κ.λ.π. εχει 500 ευρω ενώ στο Kai-ser αναφερει εχει 350, μιλαμε για τεραστια διαφορα. Αν το παρω απο το Και-ζερ τι πρεπει να προσεξω ωστα να σιγουρευτω οτι δεν εχει ανοιχτει η χρησιμοποιηθει το τηλεφωνο? Με παραξενεύει η τόσο μεγαλη διαφορα τιμης, υπάρχει περίπτωση να ειναι υποδεεστερο καπου η κατι να λειπει?

θα πρέπει να ξέρεις ότι έχει μόνο 16gb χωρητικότητα κι αν αφαιρέσεις λειτουργικό, χάρτες κλπ περιορίζεται ακόμα περισσότερο. Αν σου φτάνουν προχωρα άφοβα. Η συσκευή είναι απλά απίστευτη...;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg