montoya_42 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Όχι δεν έχεις άποψη ή δεν είναι καλό μαγαζί? 344 το έχει. δεν έχω άποψη... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Μπαταρία , Με αρκετές κλήσεις και 2-3 push emails βγάζει μέρα ; αλοίμονο αν δεν βγάζει....στα smartphone Αυτό που τρώει μπαταρία είναι η οθόνη - το 3g και το GPS. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Καλησπέρα. Έχει κάποιος άποψη για το smarties? Είναι από τα λίγα που δέχεται πιστωτική κι έχει και το γκρι που μου αρέσει σε πολύ καλή τιμή. Μια χαρά είναι το smarties. 3 Iphone 4S αγορασμένα από εκεί και όλα αψογα. Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Καλησπέρα. Έχει κάποιος άποψη για το smarties? Είναι από τα λίγα που δέχεται πιστωτική κι έχει και το γκρι που μου αρέσει σε πολύ καλή τιμή. Νεκταρία βλέπω μετά το ν8 θα συναντηθούμε στο 925. Ελπίζω να μας βγάλει ασπροπρόσωπους όπως το ν8. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Νεκταρία βλέπω μετά το ν8 θα συναντηθούμε στο 925. Ελπίζω να μας βγάλει ασπροπρόσωπους όπως το ν8. Και βέβαια θα σε/μας βγαλει....;) Το κάνει ήδη. Κάπου πήρε και τον langoskon το μάτι μου εδώ οπότε συμπληρώνεται το καρέ. Μετά θα ακολουθήσει και ο moralas "ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ"...:) Υ.Γ. Νεκταρία, ηρθε και update για το adidas micoach οπότε τώρα δουλεύει μια χαρά (αν και δεν με άφησε ο χιαστός να το τσεκάρω.....γκρρρρ) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Παιδια πως κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? Θελω να το δωσω στην συζηγο..... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Παιδια πως κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? Θελω να το δωσω στην συζηγο..... ρυθμισεις > πληροφοριες > επαναφορα του τηλεφωνου σας. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 ρυθμισεις > πληροφοριες > επαναφορα του τηλεφωνου σας. Γιωργο,ευχαριστω...να σαι καλα....;) Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Γιωργο,ευχαριστω...να σαι καλα....;) Ξερω φιλε η μουρμουρα δεν παλευεται ... αντε με το καλο να το χαιρεται η συζυγος :lol: Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Παιδια πως κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? Θελω να το δωσω στην συζηγο..... Γιατι να το κάνεις hard reset??? Απλά σβήσε τις επαφές και άλλαξε του κωδικούς των λογαριασμών. Εκτός κι εν έχεις κάτι να κρύψεις.....:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 λιγο πολυ ολοι εχουμε κατι να κρυψουμε.... μονο προσεχε τι 8α πεις , μην μπει καμια γυναικα σου στο φορουμ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) Παιδιά καλησπέρα, Βοηθήστε με παρακαλώ στο παρακάτω πρόβλημα: Έχω ένα 925. Στην αρχική οθόνη έχω καρφιτσωμένη μία επαφή. Ήξερα ότι όταν υπάρχει αναπάντητη κλήση από την επαφή αυτή το live tile αρχίζει να γυρίζει και να δέιχνει "1 missed call" ΄όπως δείχνει "1 new message" κ.λ.π. Εμένα αυτό δεν το κάνει. Έχω κάνει ήδη αρκετή φασαρία στο Πλαίσιο και έφτασα στο σημείο να απευθυνθώ στην ΝΟΚΙΑ. Η απάντηση που πήρα είναι: "...θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η λειτουργία που μας αναφέρετε, υποστηρίζεται από της κινητές συσκευές με λειτουργικό σύστημα Windows Phone, οι οποίες έχουν έκδοση λογισμικού xxxx.xxxx.1329.xxxx και άνω. Παρακαλούμε να μεταβείτε μέσω της συσκευής σας, στις ρυθμίσεις-πληροφορίες-περισσότερες πληροφορίες και να ελέγξετε τον 'αριθμό αναθεώρησης υλικολογισμικού' της συσκευής σας. Οι συσκευές Nokia Lumia που έχουν έκδοση λογισμικού, μικρότερη από την προαναφερθείσα(π.χ xxxx.xxxx.1326.xxxx), δεν υποστηρίζουν την λειτουργία που μας αναφέρετε. Σε περίπτωση που η συσκευή σας έχει τη έκδοση λογισμικού, xxxx.xxxx.1326.xxxx ή μικρότερη, το θέμα της συσκευής σας θα επιλυθεί, μόλις υπάρξει νέα διαθέσιμη έκδοση λογισμικού για την συσκευή σας." Εσείς με παρόμοια συσκευή αντιμετωπίζετε παρόμοιο πρόβλημα; Ευχαριστώ Edited October 7, 2013 by geram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianekat Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) Παιδιά καλησπέρα, Βοηθήστε με παρακαλώ στο παρακάτω πρόβλημα: Έχω ένα 925. Στην αρχική οθόνη έχω καρφιτσωμένη μία επαφή. Ήξερα ότι όταν υπάρχει αναπάντητη κλήση από την επαφή αυτή το live tile αρχίζει να γυρίζει και να δέιχνει "1 missed call" ΄όπως δείχνει "1 new message" κ.λ.π. Εμένα αυτό δεν το κάνει. Έχω κάνει ήδη αρκετή φασαρία στο Πλαίσιο και έφτασα στο σημείο να απευθυνθώ στην ΝΟΚΙΑ. Η απάντηση που πήρα είναι: "...θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η λειτουργία που μας αναφέρετε, υποστηρίζεται από της κινητές συσκευές με λειτουργικό σύστημα Windows Phone, οι οποίες έχουν έκδοση λογισμικού xxxx.xxxx.1329.xxxx και άνω. Παρακαλούμε να μεταβείτε μέσω της συσκευής σας, στις ρυθμίσεις-πληροφορίες-περισσότερες πληροφορίες και να ελέγξετε τον 'αριθμό αναθεώρησης υλικολογισμικού' της συσκευής σας. Οι συσκευές Nokia Lumia που έχουν έκδοση λογισμικού, μικρότερη από την προαναφερθείσα(π.χ xxxx.xxxx.1326.xxxx), δεν υποστηρίζουν την λειτουργία που μας αναφέρετε. Σε περίπτωση που η συσκευή σας έχει τη έκδοση λογισμικού, xxxx.xxxx.1326.xxxx ή μικρότερη, το θέμα της συσκευής σας θα επιλυθεί, μόλις υπάρξει νέα διαθέσιμη έκδοση λογισμικού για την συσκευή σας." Εσείς με παρόμοια συσκευή αντιμετωπίζετε παρόμοιο πρόβλημα; Ευχαριστώ Ακριβώς έτσι είναι φίλε. Το δοκίμασα προσωπικά σήμερα στο 920 με έκδοση 1326 δεν έδειχνε, μετά σε 925 με 1326 - δεν έδειχνε, μετά στο 925 με 1330 και έδειχνε κανονικά, στο 620 με 1329 επίσης, στο 1020 με την 1330 και έδειχνε επίσης missed call...αρα απλά περίμενε το update γιατί πιστεύω πως έχεις την 1326, ε; μην νομίζεις ότι 'ηταν απροετοίμαστοι από τη Νοκια 'οταν σου απάντησαν ;) Edited October 7, 2013 by ianekat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) Ακριβώς έτσι είναι φίλε. Το δοκίμασα προσωπικά σήμερα στο 920 με έκδοση 1326 δεν έδειχνε, μετά σε 925 με 1326 - δεν έδειχνε, μετά στο 925 με 1330 και έδειχνε κανονικά, στο 620 με 1329 επίσης, στο 1020 με την 1330 και έδειχνε επίσης missed call...αρα απλά περίμενε το update γιατί πιστεύω πως έχεις την 1326, ε; μην νομίζεις ότι 'ηταν απροετοίμαστοι από τη Νοκια 'οταν σου απάντησαν ;) Ε λοιπόν αυτό δεν το περίμενα. Βάζει η NOKIA δικά της πράγματα και χάνονται τα κλασσικά των WP :confused: Για την ιστορία, επιβεβαιώνεται και από άλλους; Edited October 7, 2013 by geram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Ε λοιπόν αυτό δεν το περίμενα. Βάζει η NOKIA δικά της πράγματα και χάνονται τα κλασσικά των WP :confused: Για την ιστορία, επιβεβαιώνεται και από άλλους; Στο 920 έχω την 1326 αλλά όταν έχω αναπάντητη από κάποια επαφή που έχω κάνει pin στην αρχική οθόνη μου δείχνει το νούμερο των κλήσεων που έχασα! Και στα sms επίσης μου το δείχνει! Δεν ξέρω αν γυρνάει το tile γιατί το έχω στο μικρό μέγεθος αλλά με ειδοποιεί κανονικά με νούμερο για τα συμβάντα που έχασα παρόλο που το firmware της συσκευής είναι 1326! Φίλε ianekat το ξέρεις πως περιμένουμε φωτογραφίες ΠΡΙΝ το event στις 22 του μήνα έτσι; ;) :p Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Επιβεβαινωνω και εγω πως και στο 820 μου με xxxx.xxxx.1328.xxxx δεν φαινεται η χαμενη κληση στο tile της επαφης. @niotheros: Μηπως αναφερεσαι στο tile των κλησεων/μηνυματων γενικως ? Εκει εννοειται πως φαινονται κανονικα οι αναπαντητες ή τα νεα μηνυματα. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianekat Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Μήπως παίζει ρόλο το μέγεθος του ταιλ; χμ,αυτό δεν το δοκίμασα...μόνο με το default μέγεθος δοκίμασα. @niotheros - όταν μιλούσα για τη Νοκια δεν εννοούσα εμένα, φίλε :) απλά έτυχε και είδα την ερώτηση που είχε έρθει από έναν συνάδελφο και ήταν ίδια με αυτή πιο πάνω. Όσον αφορά τίς φωτογραφίες πριν 22.10 ...δεν το βλέπω να γίνεται. Εάν όμως έχω κάτι, θα το δημοσιεύσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) Επιβεβαινωνω και εγω πως και στο 820 μου με xxxx.xxxx.1328.xxxx δεν φαινεται η χαμενη κληση στο tile της επαφης. @niotheros: Μηπως αναφερεσαι στο tile των κλησεων/μηνυματων γενικως ? Εκει εννοειται πως φαινονται κανονικα οι αναπαντητες ή τα νεα μηνυματα. Όχι, αναφέρομαι στο tile της επαφής! αναβάζω screenshot asap! Μήπως παίζει ρόλο το μέγεθος του ταιλ; χμ,αυτό δεν το δοκίμασα...μόνο με το default μέγεθος δοκίμασα. @niotheros - όταν μιλούσα για τη Νοκια δεν εννοούσα εμένα, φίλε :) απλά έτυχε και είδα την ερώτηση που είχε έρθει από έναν συνάδελφο και ήταν ίδια με αυτή πιο πάνω. Όσον αφορά τίς φωτογραφίες πριν 22.10 ...δεν το βλέπω να γίνεται. Εάν όμως έχω κάτι, θα το δημοσιεύσω. Φίλε ianekat το ξέρω ότι δεν εννοούσες εσένα όταν μιλούσες για τη Νοκια! Στο event αναφερούμουν γιατί στα προηγούμενα μας είχες καλομάθει με τα "leaks" σου και τις πληροφορίες που μας έδινες για τις νέες συσκευές που παρουσιαζόνταν! Edit: Προστέθηκε και το screenshot με τη ειδοποιήση για την αναπάντητη και το screenshot με το αριθμό του λογισμικού! Edited October 7, 2013 by niotheros Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 (edited) καλησπέρα, από σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος του 925, το πρώτο μου windows phone, ελπίζω να μείνω ικανοποιημένος, θα γράψω και τις εντυπώσεις μου μετά από κάποιο καιρό χρήσης. Πρώτα όμως μια ερώτηση. Πήρα ένα λευκό και ένα μαύρο. Το μαύρο ιταλικό unbranded και το λευκό ιταλικό ΤΙΜ. Θα έχει κάποιο πρόβλημα το ΤΙΜ με τις ενημερώσεις; Κάποια καθυστέρηση; Από μια πρώτη ματιά το Unbranded ήταν με την amber ενώ το ΤΙΜ χωρίς την amber. Έχω ήδη επικοινωνήσει να το αλλάξω. Τι λέτε εσείς; Θα έχει κάποιο θέμα το ΤΙΜ; Έχουν ακουστεί διάφορα ελαττώματα για το 925 για να τα τσεκάρω; ξεβάμματα, wifi, τριγμοί, κιτρινίλες κλπ; Edited October 8, 2013 by psail Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 καλησπέρα, από σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος του 925, το πρώτο μου windows phone, ελπίζω να μείνω ικανοποιημένος, θα γράψω και τις εντυπώσεις μου μετά από κάποιο καιρό χρήσης. Πρώτα όμως μια ερώτηση. Πήρα ένα λευκό και ένα μαύρο. Το μαύρο ιταλικό unbranded και το λευκό ιταλικό ΤΙΜ. Θα έχει κάποιο πρόβλημα το ΤΙΜ με τις ενημερώσεις; Κάποια καθυστέρηση; Από μια πρώτη ματιά το Unbranded ήταν με την amber ενώ το ΤΙΜ χωρίς την amber. Έχω ήδη επικοινωνήσει να το αλλάξω. Τι λέτε εσείς; Θα έχει κάποιο θέμα το ΤΙΜ; Έχουν ακουστεί διάφορα ελαττώματα για το 925 για να τα τσεκάρω; ξεβάμματα, wifi, τριγμοί, κιτρινίλες κλπ; Έχω την εντύπωση πως όλα τα 925 έρχονται με την amber προ εγκατεστημένη. Αν πας στις Ρυθμίσεις στο "Πρόσθετα κ' Πληροφορίες" θα είναι γραμμένο με έντονα γράμματα. Για τσέκαρε το. Εναλλακτικά απλά δες το firmware που φοράς. Τα amber ξεκινάνε με 3xxx. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Έχω την εντύπωση πως όλα τα 925 έρχονται με την amber προ εγκατεστημένη. Αν πας στις Ρυθμίσεις στο "Πρόσθετα κ' Πληροφορίες" θα είναι γραμμένο με έντονα γράμματα. Για τσέκαρε το. Εναλλακτικά απλά δες το firmware που φοράς. Τα amber ξεκινάνε με 3xxx. Και όμως το ΤΙΜ δεν την έχει, είμαι σίγουρος γιατί είχα τα 2 κινητά δίπλα δίπλα, στο μαύρο έγραφε AMBER με μεγάλα γράμματα. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 καλησπέρα, από σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος του 925, το πρώτο μου windows phone, ελπίζω να μείνω ικανοποιημένος, θα γράψω και τις εντυπώσεις μου μετά από κάποιο καιρό χρήσης. Πρώτα όμως μια ερώτηση. Πήρα ένα λευκό και ένα μαύρο. Το μαύρο ιταλικό unbranded και το λευκό ιταλικό ΤΙΜ. Θα έχει κάποιο πρόβλημα το ΤΙΜ με τις ενημερώσεις; Κάποια καθυστέρηση; Από μια πρώτη ματιά το Unbranded ήταν με την amber ενώ το ΤΙΜ χωρίς την amber. Έχω ήδη επικοινωνήσει να το αλλάξω. Τι λέτε εσείς; Θα έχει κάποιο θέμα το ΤΙΜ; Έχουν ακουστεί διάφορα ελαττώματα για το 925 για να τα τσεκάρω; ξεβάμματα, wifi, τριγμοί, κιτρινίλες κλπ; Καλώς ήρθες. Δεν έχει ακουστεί κανένα πρόβλημα. Σίγουρα θα σε ικανοποιήσει. Υ.Γ. Δυο-δυο τα παίρνεις???!!!! Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Καλώς ήρθες. Δεν έχει ακουστεί κανένα πρόβλημα. Σίγουρα θα σε ικανοποιήσει. Υ.Γ. Δυο-δυο τα παίρνεις???!!!! χεχε βασικά 3-3, υπάρχει και ένα γερμανικό γκρι που και αυτό είχε προεγκατεστημένη την amber και για αυτό μου έκανε εντύπωση το ΤΙΜ και ενώ είχα αποφασίσει να το κρατήσω και ας μου την δίνει το λογότυπο στην έναρξη, είδα αυτό στις ενημερώσεις και μου χτύπησε άσχημα. Θα το γυρίσω πίσω αύριο και θα πάρω unbranded. μου κάνει ένα ελαφρύ παίξιμο η πλάτη πάνω δεξιά στην γωνία. Το παρατήρησα όπως μιλούσα και έπαιζα με τον δείκτη του χεριού μου,να ανησυχήσω; Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Και όμως το ΤΙΜ δεν την έχει, είμαι σίγουρος γιατί είχα τα 2 κινητά δίπλα δίπλα, στο μαύρο έγραφε AMBER με μεγάλα γράμματα. Ποιο firmware εχει η συσκευη της TIM ? Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 (edited) Ποιο firmware εχει η συσκευη της TIM ? δεν είδα και τώρα το πακετάρισα για επιστροφη, φοβήθηκα ότι θα έχω αργοροπορημένες ενημερώσεις και δεν το πολυσκέφτηκα ξανά, άσε που δεν μ'αρέσει να ανοίγει και να βλέπω το λογότυπο καμίας εταιρίας. Πάντως το Unbranded έχει την 1330 που συζητούσατε πιο πάνω στο thread. Edited October 8, 2013 by psail Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts