xagios Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Huston...we have a problem.... Παίδες δεν ξέρω τη γκαντεμιά έχει πέσει πάνω μου...πάντως συννεφάκι με βροχή δεν βλέπω προς στιγμλην να με ακολουθεί.... κατάφερα με τα πολλά να συνδέσω το κινιτό χωρίς να μου βγάζει το πρόβλιμα που προανέφερα με τα WinXp και το κατάφερα να δουλέψει χωρίς να εγκαταστήσω το p2kman ίσως επειδή είχα ήδη μέσα τους οδηγούς απο το κινητό...οπότε αυτή την φορά δεν έβαλα το p2kman μέσα στο PST φάκελο...και ξεκινάμε όλα καλά... κάνω το πρώτο πέρασμα....με το πρώτο αρχείο...μετά πάω και στο δευτερο...όπου μου πετάει ένα Failed....και εκεί τελειώσανε όλα...πλέον δεν μου αναγνωρίσει το κιν. ελπίζω να υπάρχει κάποια λύση και πάνω απ' όλα ελπίζω το κιν. να φτειαχτεί...άμα το πάω για φλασάρισμα..στην μοτορόλα...ας προσευχηθούμε όλη για να έχουμε άισιο τέλος...Ήταν και περασμένη η ώρα που έγινε η αποπειρα για το φλασάρισμα..ίσως να φταίει και αυτο...ακούω σχόλια... :) κάντε κάτι... Huston...we still have the problem!Over! το κινητο αναβει η μπαινει σε update mode πατωντας *# και on ? Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 ξέρει κανείς τι είναι αυτό πάνω από το δεξί πλήκτρο πάνω πάνω που μοιάζει με λευκό λεντάκι;;; Επίσης κάτω από τη δίεση # τι είναι η τρύπα αυτή; Αν είναι μικρόφωνο τότε τι είναι οι γρίλιες ακριβώς κάτω από το 0? :rolleyes: :D το πρώτο αισθητήρας φωτός.. :) σβήνει το πληκτρολόγιο στο φώς.. :) powerbook like.. :) Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 το κινητο αναβει η μπαινει σε update mode πατωντας *# και on ? Με ρωτάς ή είναι κάποια λειτουτργία του κινητού που θα μπορέσω να το φλασάρω? γιατί ειλικρινά δεν ξέρω... :))) :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babinos Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Ερωτηση: πως μπορω να σβήσω ολα τα ονοματα απο το τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Με ρωτάς ή είναι κάποια λειτουτργία του κινητού που θα μπορέσω να το φλασάρω? γιατί ειλικρινά δεν ξέρω... :))) :X Ειναι λειτουργια αν πατησεις αυτα τα κουμπια πρεπει να γινει Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 ναι το εκανα φιλε μου...και μου βγάζει την έκδοση τοy boot loader που έβαλα στην αρχή αλλά όταν το βάζω στον υπολιστή δεν το αναγνωρίζει....τέλος παντων το έστειλα στην μοτορόλα να του το κανουν αυτοί...ελπίζω να γίνει...γιατι...θα τρελαθώ...δεν υπάρχουν λεφτα για νέο κινητο..! :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 ναι το εκανα φιλε μου...και μου βγάζει την έκδοση τοy boot loader που έβαλα στην αρχή αλλά όταν το βάζω στον υπολιστή δεν το αναγνωρίζει....τέλος παντων το έστειλα στην μοτορόλα να του το κανουν αυτοί...ελπίζω να γίνει...γιατι...θα τρελαθώ...δεν υπάρχουν λεφτα για νέο κινητο..! :/ αφου μπαινει σε αυτην την λειτουργια θα στο κανουν μην ανησυχεις Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macman Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Molis apekthsa to v3 black me ekdosh logismikoy 79R.. Enas apo toys logoys poy graftika sto forum einai to na eyxaristhsw oles kai olous poy symmetexoyn gia ti boitheia toys... Xtes diabasa kai tis 67 selides kai me boithisan para poly stin epilogi moy... Exw mia erwtisi an kapoios kserei... Pws emfanizontai monima oi plhrofories kypselhs stin othoni (yphresia tis tim athens 210) kai oxi mono me minima yphresiwn opws to exw? Kai pali polla eyxaristw se olo to kosmo.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Παιδιά σόρρυ που επανέρχομαι και ρωτάω ξανά αλλά είναι σημαντικό. Γίνεται να κάνω εγώ firmware update στο κινητό; αν ναι πως; τι χρειάζεται; υπάρχει κάποιος κίνδυνος να μην γίνει κάτι καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 μη το κανεις αλάνι...γιατι άμα σου κολήσει με το παραμικρό...την πάτησες...εγώ...αυτό έπαθα και τρέχω...για ότι αναβάθμηση θές πάνε στο κατάστημα της μοτορολα... :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Μπορεί να γίνει αναβάθμιση του κινητού στην έκδοση με το video από εξουσιοδοτημένο κατάστημα; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Μπορεί να γίνει αναβάθμιση του κινητού στην έκδοση με το video από εξουσιοδοτημένο κατάστημα;οχι δεν ειναι επισημη version ;) Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Το φαντάστηκα... Thanks anyway Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Άλλη μία ανενέωση στο site :cool: Όσοι πιστοί... Σας περιμένω :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Λέω να κάνω αναβάθμιση απο linux που είναι πιο σταθερά...λέτε να βοηθήσει αυτό γενικότερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Χμμμμ.... linux my young padouan you say.... :O Δεν νομίζω man οτι θα βρείς διανομή του PST για linux! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 κάτι καλό για όσους Mac Witness a Wireless Wonder iSync for Mac OS X Tiger expands support for the hottest Motorola, Nokia and Sony Ericsson phones. iSync also supports the latest Motorola phones — including the ultra-thin, best-selling Motorola RAZR v3 — via Bluetooth or USB. Whatever your mobile phone preference, iSync supports a wide range of devices to keep you up to date, everywhere. http://www.apple.com/macosx/features/isync/ Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsak Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Καλημέρα σε όλους, Αφού ακολούθησα όλα τα βήματα για την αναβάθμιση (μήνυμα #1215), απέκτησα τώρα την έκδοση R374_G_0E_41.C3R_A. Με βάση το link για το file V3.rar και όλη τη διαδικασία με τα missing files (widcomm.dll etc) (δε θυμάμαι σε ποιό ακριβώς μήνυμα περιλαμβάνεται) έκανα upgrade και έχω την έκδοση 3.25b των Mobile Phone Tools (Deluxe ουσιαστικά, αλλά χωρίς να το γράφει). Κατέφερα και έκανα SYNC με Outlook τόσο με USB καλώδιο όσο και με Bluetooth (Logitech Cordless Elite με Widcomm drivers - όχι το native stack του XP SP2) Το πρόβλημα: Τα ονόματα με ελληνικούς χαρακτήρες κόβονται στους πρώτους 11 χαρακτήρες (όχι ΔΕΝ τα γράφω στη SIM). Καμμιά ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση (V3 RAZR black -> SE W700i) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsak Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Μηπως η 41.C3R ειναι που δημιουργεί το πρόβλημα; Μήπως χρειάζομαι την 41.C0R ; ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ: Oύτε αυτό λύνει το πρόβλημα. Επίσης, τα ίδια συμβαίνουν και με την Lite έκδοση των MPT. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύ χρήσιμη Παράθεση (V3 RAZR black -> SE W700i) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenofon 7766 Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Λοιπόν,μόλις έκανα reflash με την R374_G_0E.42.07R_A είναι η τελευταία επίσημη της Motorola.Και το καλύτερο απ'όλα και το πιο εμφανές,τέρμα το pixelιασμα στις τραβηγμένες από την κάμερα του κινητού photos όταν τις βλέπεις! :up: Κι όποιος θέλει ελληνικά ένα απλό reflash του language pack 0031 της 41.C0R από motox.us! :) Που υπαρχει αυτη η εκδοση? Γιατι στο motox,δεν ειδα τιποτε.Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Πλέον έχει βγει πάλι επίσημα από την Motorola η R374_G_0E.42.08R_A την οποία και χρησιμοποιώ χωρίς κανένα πρόβλημα.Επιτέλους έφυγε το πιξελιασμα των τραβηγμένων photos. :up: Μπορείς να βρεις εδώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kelestor Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Kalhspera paidia... Exw provlhma me to p2kcommander. Genika den mporw na kanw ta p2k na anagnwrisoun to kinhto. Exw akolou8hsei ton odhgo tou finou DirectX alla otan vriskei thn syskeyh kai vazw tous drivers pou lete... meta sto regedit auto pou vriskw einai "Motorola USB Modem" kai oxi "USB Composite Device"... epishs den leei "usbccgp" alla "Mobem". Meta kanw tis allages pou lete kai paw sto p2ktools alla meta ton ka8orismo tou port, to switch, to connect kai ta error DEN mou kanei tipota kai den kanei prompt gia new hardware! Exw winXP me SP2. Kamia idea... Esy file Pasalimani pws ta kataferes... Kamia idea kaneis. Παράθεση I am NOT crazy.... me neither..... shut up both of you! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Kalhspera paidia... Exw provlhma me to p2kcommander. Genika den mporw na kanw ta p2k na anagnwrisoun to kinhto. Exw akolou8hsei ton odhgo tou finou DirectX alla otan vriskei thn syskeyh kai vazw tous drivers pou lete... meta sto regedit auto pou vriskw einai "Motorola USB Modem" kai oxi "USB Composite Device"... epishs den leei "usbccgp" alla "Mobem". Meta kanw tis allages pou lete kai paw sto p2ktools alla meta ton ka8orismo tou port, to switch, to connect kai ta error DEN mou kanei tipota kai den kanei prompt gia new hardware! Exw winXP me SP2. Kamia idea... Esy file Pasalimani pws ta kataferes... Kamia idea kaneis. Εχεις τιποτε παλια προγραμματα drivers για αλλα κινητα ?Aπο την πειρα μου πολλες φορες το ενα εμποδιζει το αλλα Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 κι εγω αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα με τον κελεστορ.μου λεει οτι και σ'αυτον στο registry αλλα εγω δεν το πηγα παραπερα.να αλλαξω το registry παρ'ολο που λεει modem?επισης πριν αρχισω εκανα uninstall to bluetooth που χα για αλλα κινητα. κανενας καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 @ kelestor-> Τα ίδια προβλήματα over and over again :( Γιατί δεν το ανάζητάς μόνος σου το νέο hardware απ' το device manager??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts