anikologr Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Πρεπει να εχουμε ρομ Miui για να τον περασουμε , υπαρχει λινκ μπορεις να το στειλεις , ευχαριστω Το αντίθετο δεν χρειάζεται να έχεις miui Rom για να εγκαταστήσεις στον τον launcher...παίρνεις μια μικρή ιδέα της miui... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 οταν ανοιγεις και τρεχεις πολλα προγραμματα ταυτοχρονα... πως μετα τα σβηνεις κατα λαθος το πατησα και το ειδα αλλα δεν ξερω πως το εκανα... ξερει καποιος πως γινεται αυτη η διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Τωρα τελευταια αντιμετωπιζω ενα ενοχλητικο φαινομενο. Πατωντας γρηγορα δυο φορες στο κατω δεξι μερος της οθονης, τοτε η εικονα μεγαλωνει και πλεον φαινεται μονο περιπου το μισο της, αφου το αλλο μισο βγαινει εκτος οθονης. Περισσότερο αυτο με ενοχλει οταν πληκτρολογω πχ στο Βιπερ δυο φορες το ιδιο γραμμα, η χρειαζεται να σβησω δυο-τρια γραμματα απο μια λεξη. Για να επανελθει η οθονη στο κανονικο μεγεθος πρεπει να κλεισω την εφαρμογη, να βγω στην αρχικη οθονη και να την ξανανοιξω απο την αρχη! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSPAT Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Παιδια απο που μπορουμε να κατεβασουμε τον miui launcher υπαρχει καποιο λινκ ,που μπορω να τον βρω . ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Τωρα τελευταια αντιμετωπιζω ενα ενοχλητικο φαινομενο. Πατωντας γρηγορα δυο φορες στο κατω δεξι μερος της οθονης, τοτε η εικονα μεγαλωνει και πλεον φαινεται μονο περιπου το μισο της, αφου το αλλο μισο βγαινει εκτος οθονης. Περισσότερο αυτο με ενοχλει οταν πληκτρολογω πχ στο Βιπερ δυο φορες το ιδιο γραμμα, η χρειαζεται να σβησω δυο-τρια γραμματα απο μια λεξη. Για να επανελθει η οθονη στο κανονικο μεγεθος πρεπει να κλεισω την εφαρμογη, να βγω στην αρχικη οθονη και να την ξανανοιξω απο την αρχη! Ρυθμίσεις--->προσβασιμότητα και δες αν έχει κάτι εκεί σχετικά με την μεγέθυνση της οθόνης Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 (edited) Παιδια απο που μπορουμε να κατεβασουμε τον miui launcher υπαρχει καποιο λινκ ,που μπορω να τον βρω . ευχαριστω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.miui.mihome2 VERSION : 2.18.0 miui launcher Edited December 22, 2013 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 http:// https://xiaomi-miui.gr/forums/downloads/index.php?page=Entry&entryID=3067 εδώ είναι ο miui lancher. Εμένα να μου αρέσει μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 οταν ανοιγεις και τρεχεις πολλα προγραμματα ταυτοχρονα... πως μετα τα σβηνεις κατα λαθος το πατησα και το ειδα αλλα δεν ξερω πως το εκανα... ξερει καποιος πως γινεται αυτη η διαδικασια? δεν ξερει κανενας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 δεν ξερει κανενας? πατησε παρατεταμενα το home. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom_V Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 ΣΟΣ ! Άμεση :help::help::help::help::help: Παιδιά επανέρχομαι γιατί δεν βρήκα λύση στο πρόβλημα .:cry: Όταν αγόρασα το κινητό από 2toc.com το OTG USB δούλευε άψογα. Δηλ. read / write USB flash, και σύνδεση στο internet μέσω USB. Ξαφνικά η λειτουργία αυτή έπαψε.:blink: Δεν μπορεί ούτε να "δεί" USB φλασάκι, ούτε ανάβει καν το ledάκι του USB stick! :shock: Επίσης στη Διαχείριση Αρχείων (File Manager) μου εμφανίζει μόνο : Κάρτα SD και Αποθηκευτικός χώρος τηλεφώνου. Εκεί μου εμφάνιζε παλιά το USB , τώρα τίποτα !!! Όλες οι άλλες λειτουργίες δουλεύουν κανονικά (φόρτιση, ανταλλαγή αρχείων, κλπ). Επίσης όταν προσπαθώ να συνδεθώ στο internet μέσω USB, μου δείχνει οτι συνδέεται κανονικά από το κινητό (Ρυθμίσεις Συστήματος - USB Internet (Sharing Windows PC internet via SB cable) , αλλά στην πραγματικότητα δεν μπορεί (καμμία ανταλαγή πακέτων δεδομένων). Επικοινώνησα με τη Sophia από 2toc.com η οποία μου επισήμανε οτι αφού λειτουργεί το USB για φόρτιση, το πρόβλημα είναι σε κάποια εφαρμογή ή ρύθμιση, και μου έστειλε ένα σύνδεσμο για stock rom 1.0.5 που έιχε το κινητό (V967S-8-25-P188F07V1.0.5_Lang.zip). Τη συγκεκριμένη rom δεν μπόρεσα να την εγκαταστήσω, και πέρασα την V967S_CU-CN-9B18D-P188F07V1.0.5_Lang.zip που απ'ότι κατάλαβα είναι η ίδια. Το πρόβλημα δεν διορθώθηκε , και πάλι όταν προσπαθώ να συνδεθώ, με τα XP , στην διαχείριση συσκευών , στους Προσαρμογείς Δικτύου πάνω από το "TP-Link" μου, εμφανίζει "Remote NDIS based Internet Sharing Device #5", και οτι σύνδεση είναι προβληματική. Έχω CWM 6.0.4.4 , MobileUncle Tools, κλπ. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη, γιατί ετοιμάζομαι να το στείλω στο 2toc.com για επισκευή !!! Παράθεση Έν οίδα , οτι ουδέν οίδα !:what: ZTE V967S - Android 4.2.1 - Kernel 3.4.5 CU-CN-9B18D-P188F07V1.0.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (edited) Λοιπόν εγώ στέκομαι στο καλώδιο, τα υπόλοιπα δεν ξέρω να σου πω για την συσκευή σου. ΜΗΝ βγάζεις έξω το καλώδιο από τους πιθανότητες , επειδή σου είπε η άλλη ότι αφού φορτίζει... είναι λάθος . Καλώδιο που φορτίζει δεν μεταφέρει data απαραιτήτως . Βρες άλλο επώνυμο ή δοκιμασμένο καλώδιο πριν το κοπανίσεις πουθενά ,το τηλέφωνο . (Εμένα ένα blackview με της μάνας του το καλώδιο δεν συνδέεται με το pc ενώ φορτίζει κανονικά ,με το original hd2 καλώδιο τα κάνει όλα ,να τους το στείλω πίσω και να περιμένω 2 μήνες ; Μπορεί και να μην είναι ίδια περίπτωση αλλά πάντα αποκλείουμε τα πιο απλά ,φθηνά και γρήγορα ) Edited December 23, 2013 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinos73 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 καλησπερα φιλε...και σε εμενα κανει τα ιδια εδω και ενα μηνα..μια φορα την ημερα κλεινει..τελικα βρηκες λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom_V Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Mimo ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Πολύ σωστή η προσέγγισή σου. Δυστυχώς για μένα, καλώδιο όπως και στικάκια διαφορετικά, δοκίμασα ήδη. Πέρασα και ξαναπέρασα τους drivers στο PC, τους δοκίμασα με USBdeview, τίποτα. Το καλώδιο είναι αυτό από το 2toc.com, παρ'όλα αυτά δοκίμασα κι ένα ανταπτοράκι σε μαγαζί ηλ/νικών ειδών, και διάφορα στικάκια που έχω. Τίποτα. Το θέμα είναι οτι πριν δούλευε κανονικά με το ίδιο καλώδιο και στικάκι ...:confused: Θα ψάξω όμως να βρώ και άλλο έμπιστο καλώδιο όπως είπες. Να το ψάξω ως USB OTG καλώδιο; Είναι ίδια η συνδεσμολογία των επαφών για όλα τα τηλέφωνα / OTG USB καλώδια ή πρέπει να ψάξω για μάρκα-μοντέλο μας; Αν έχεις να μου προτείνεις κάποιο καλώδιο για το τηλέφωνό μας , θα σου ήμουν υπόχρεος.:O Όσον αφορά την επισκευή για το τηλέφωνο μας , έχει κανείς ακουστά για την procordia.gr ; http://www.procordia.gr Και κάτι τελευταίο: υπάρχει τρόπος μέσω MobileUncle Tool και engineer mode (Android / MTK), να εξακριβώσω την σωστή λειτουργία του USB ώστε να βοηθήσει στην διάγνωση του προβλήματος; Παράθεση Έν οίδα , οτι ουδέν οίδα !:what: ZTE V967S - Android 4.2.1 - Kernel 3.4.5 CU-CN-9B18D-P188F07V1.0.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (edited) Χωρίς να σε πάρω στον λαιμό μου , αλλά έχω την εντύπωση πως το καλώδιο otg usb είναι διαφορετικό από το usb Κατέβασε το usb host diagnostics από το play . Edit : Εκτός του ότι είναι θηλυκό από την μια , δεν νομίζω να έχει άλλη διαφορά ... Edited December 23, 2013 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 η λειτουργία USB OTG(On The Go),είναι κυρίως θέμα drivers,και πολύ αμφιβάλω αν έχει κάποιο hardware πρόβλημα η συσκευή σου.Αφού δοκίμασες και άλλη ROM,τότε μάλλον το πρόβλημα είναι στο ανταπτοράκι.Όσον αφορά τα ανταπτοράκια μόνον, πρέπει να έχουν την ένδειξη OTG(υπάρχουν και απλοί μετατροπείς),τα καλώδια πρέπει να αναφέρουν και το DATA(υπάρχουν κάποια λίγα μόνο για φόρτιση).Πάντως δεν νομίζω ότι η μεταφορά δεδομένων στο PC έχει σχέση με το OTG. Βρες από ebay ένα φθηνό και δοκίμασε. http://www.ebay.com/sch/Cell-Phone-Accessories-/9394/i.html?_from=R40&_sop=15&_nkw=usb+otg&rt=nc&LH_BIN=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spimou78 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 εχω παρει μια καρτα μνημης για το κινητο zte μερικες φορες δεν τη βλεπει ετσι ξαφνηκα. Μπορει να μου πει καπιος τη φταει δεν μπορω να το λυσω . ενω οταν κανω restart το τηλ τη βλεπει κανονικα θα μας τρελανει τελειως -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.[/Q κανεις για απαντηση εστω μια πληροφόρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 εχω παρει μια καρτα μνημης για το κινητο zte μερικες φορες δεν τη βλεπει ετσι ξαφνηκα. Μπορει να μου πει καπιος τη φταει δεν μπορω να το λυσω . ενω οταν κανω restart το τηλ τη βλεπει κανονικα θα μας τρελανει τελειως -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.[/Q κανεις για απαντηση εστω μια πληροφόρηση μάλλον κάτι παίζει με την κάρτα σου,μετέφερε αλλού τα δεδομένα σου,και φορμάρισέ την μέσα στην συσκευή.Ή πρώτα τέσταρέ την με σχετικές εφαρμογές από το Play,πχ sd tools. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 If it ain't broke, don't fix it! Ακολουθώ ευλαβικά την παραπάνω ρήση. Με το που απέκτησα το smartphone ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες που περιγράφονται στο pdf «Τεχνικά Θέματα v967s» και αφού εγκατέστησα 6-7 προτεινόμενα apps (Xposed, GravityBox, Automaton, ES File Explorer, Apex Launcher, AdAway και 2-3 browsers για ποικιλία), ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ. Όλα δούλευαν υποδειγματικά έως και χθες όταν και αποφάσισα να κλείσω χειροκίνητα το κινητό. [Η ένδειξη της μπαταρίας ήταν μονοψήφια και προκειμένου να μου «μείνει» στα χέρια, έκανα shut down για να μην επιβαρυνθεί] Όταν μετά από καμιά ώρα (στο σπίτι πλέον) επιχείρησα να το ανοίξω, παρατήρησα ότι το εισαγωγικό video της ZTE είχε μπει σε “loop”! Περίμενα 15-20 δευτερόλεπτα και μετά -πιθανόν ενεργώντας σπασμωδικά- πάτησα παρατεταμένα το on/off button για να κλείσει και να το ξανανοίξω θεωρώντας πως είχε «κολλήσει». Όταν τελικά άνοιξε, βρέθηκα προ μεγάλης εκπλήξεως [noparse](;)[/noparse] Η HomeScreen είχε αλλάξει ριζικά. Είχε επανέλθει ο default launcher, ενώ είχαν εξαφανιστεί ως δια μαγείας κάποια apps και συγκεκριμένα τα Automaton Locker/Unlocker, GravityBox και το Exposed. Τα υπόλοιπα (π.χ. Firefox & Opera) είχαν παραμείνει ως είχαν. Σαν να είχε γίνει ένα ημιτελές reset [noparse](;)[/noparse] εν αγνοία μου... Από εκείνο το σημείο και μετά, ακολουθεί το χάος. Μπαίνω στο PlayStore να κάνω install τον Apex Launcher και μου βγάζει το περίφημο unknown error code during application installation "-24" μήνυμα σφάλματος. Μετά από 4-5 ανεπιτυχείς προσπάθειες και ισάριθμα reboots, το παρατάω και βάζω το Nova Launcher που εγκαθίσταται κανονικά. Μου λείπει όμως τρομακτικά το GravityBox. Εγκαθιστώ μετά κόπων και βασάνων το Exposed και το δράμα κορυφώνεται. Την μία μου βγάζει "App not installed" την άλλη εγκαθίσταται μεν αλλά όταν πάω να το τρέξω (εξυπακούεται πως έχει μεσολαβήσει reboot), εμφανίζεται το GravityBox system framework not responding. Exiting Που σημαίνει πως το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο. Θέλω να ΣΠΑΣΩ την συσκευή ΣΕ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ αλλά πρώτον δεν είναι καιρός για έξοδα και δεύτερον, δεν πιστεύω πως οφείλεται στο hardware. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ Android :mad: Που να ήμουν και Power User δηλαδή με custom ROMs και διάφορα άλλα «εξωτικά»... Κατέβασα την 1.0.5 ROM του Minideal, "V967S_CU-CN-9B18D-P188F07V1.0.5_Lang.zip" (υποθέτω πως είναι όμοια με την υπάρχουσα - αγόρασα το ZTE από το To2c) και περιμένω *οδηγίες*. Το μόνο που θέλω να σώσω είναι τα Contacts & τα SMS. Για τα SMS έχω πάρει back-up μέσω του SMS Backup & Restore σε μορφή xml αποθηκευμένο στην πρόσθετη SD card. Για τα Contacts, ποια είναι η διαδικασία; Προσοχή ΔΕΝ θέλω να τα «μοιραστώ» με την ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗ Google στους servers της (μέσω του gmail account). ΤΟΠΙΚΑ θέλω να τα σώσω. Copy/Paste σε ένα memory stick ή στο PC κλπ. Όλα αυτά θεωρώντας δεδομένο πως η κατάσταση ΔΕΝ διορθώνεται και είναι προτιμότερη η πλήρης διαγραφή + ROM flashάρισμα. Γιατί αν λύνεται, άδικα παιδεύομαι. Πείτε μου το μυστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Ακολουθώ ευλαβικά την παραπάνω ρήση. Με το που απέκτησα το smartphone ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες που περιγράφονται στο pdf «Τεχνικά Θέματα v967s» και αφού εγκατέστησα 6-7 προτεινόμενα apps (Xposed, GravityBox, Automaton, ES File Explorer, Apex Launcher, AdAway και 2-3 browsers για ποικιλία), ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ. Όλα δούλευαν υποδειγματικά έως και χθες όταν και αποφάσισα να κλείσω χειροκίνητα το κινητό. [Η ένδειξη της μπαταρίας ήταν μονοψήφια και προκειμένου να μου «μείνει» στα χέρια, έκανα shut down για να μην επιβαρυνθεί] Όταν μετά από καμιά ώρα (στο σπίτι πλέον) επιχείρησα να το ανοίξω, παρατήρησα ότι το εισαγωγικό video της ZTE είχε μπει σε “loop”! Περίμενα 15-20 δευτερόλεπτα και μετά -πιθανόν ενεργώντας σπασμωδικά- πάτησα παρατεταμένα το on/off button για να κλείσει και να το ξανανοίξω θεωρώντας πως είχε «κολλήσει». Όταν τελικά άνοιξε, βρέθηκα προ μεγάλης εκπλήξεως [noparse](;)[/noparse] Η HomeScreen είχε αλλάξει ριζικά. Είχε επανέλθει ο default launcher, ενώ είχαν εξαφανιστεί ως δια μαγείας κάποια apps και συγκεκριμένα τα Automaton Locker/Unlocker, GravityBox και το Exposed. Τα υπόλοιπα (π.χ. Firefox & Opera) είχαν παραμείνει ως είχαν. Σαν να είχε γίνει ένα ημιτελές reset [noparse](;)[/noparse] εν αγνοία μου... Από εκείνο το σημείο και μετά, ακολουθεί το χάος. Μπαίνω στο PlayStore να κάνω install τον Apex Launcher και μου βγάζει το περίφημο μήνυμα σφάλματος. Μετά από 4-5 ανεπιτυχείς προσπάθειες και ισάριθμα reboots, το παρατάω και βάζω το Nova Launcher που εγκαθίσταται κανονικά. Μου λείπει όμως τρομακτικά το GravityBox. Εγκαθιστώ μετά κόπων και βασάνων το Exposed και το δράμα κορυφώνεται. Την μία μου βγάζει "App not installed" την άλλη εγκαθίσταται μεν αλλά όταν πάω να το τρέξω (εξυπακούεται πως έχει μεσολαβήσει reboot), εμφανίζεται το Που σημαίνει πως το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο. Θέλω να ΣΠΑΣΩ την συσκευή ΣΕ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ αλλά πρώτον δεν είναι καιρός για έξοδα και δεύτερον, δεν πιστεύω πως οφείλεται στο hardware. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ Android :mad: Που να ήμουν και Power User δηλαδή με custom ROMs και διάφορα άλλα «εξωτικά»... Κατέβασα την 1.0.5 ROM του Minideal, "V967S_CU-CN-9B18D-P188F07V1.0.5_Lang.zip" (υποθέτω πως είναι όμοια με την υπάρχουσα - αγόρασα το ZTE από το To2c) και περιμένω *οδηγίες*. Το μόνο που θέλω να σώσω είναι τα Contacts & τα SMS. Για τα SMS έχω πάρει back-up μέσω του SMS Backup & Restore σε μορφή xml αποθηκευμένο στην πρόσθετη SD card. Για τα Contacts, ποια είναι η διαδικασία; Προσοχή ΔΕΝ θέλω να τα «μοιραστώ» με την ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗ Google στους servers της (μέσω του gmail account). ΤΟΠΙΚΑ θέλω να τα σώσω. Copy/Paste σε ένα memory stick ή στο PC κλπ. Όλα αυτά θεωρώντας δεδομένο πως η κατάσταση ΔΕΝ διορθώνεται και είναι προτιμότερη η πλήρης διαγραφή + ROM flashάρισμα. Γιατί αν λύνεται, άδικα παιδεύομαι. Πείτε μου το μυστικό. εγώ θα σου έλεγα: 1ον πάρε backup με το titanium τις επαφές σου,sms,αλλά και όσες εφαρμογές λειτουργούν κανονικά. 2ον από recovery κάνε όλα τα wipes(data+cache+dalvic cache)και reboot.Αν μετά είσαι ΟΚ,επανέφερε με το titanium. Αν είχες πάρει ένα συνολικό backup μέσω της recovery,τώρα απλώς θα το επανέφερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Ακριβώς έτσι. Με ένα backup στο recovery θα είχε σωθεί ο φίλος.Για τις επαφές προτείνω να πας στην εφαρμογή των επαφών και μετά να επιλέξεις menu--->εξαγωγή στην κάρτα sd και στην κάρτα μνήμης θα δημιουργηθεί ένα αρχείο .vcf που περιέχει τις επαφές σου και μπορεις να το επαναφέρεις,μετά την καθαρή εγκατάσταση που αναγκαστικά πρέπει να κάνεις,εφόσον δεν υπάρχει backup Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom_V Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (edited) Χωρίς να σε πάρω στον λαιμό μου , αλλά έχω την εντύπωση πως το καλώδιο otg usb είναι διαφορετικό από το usb Κατέβασε το usb host diagnostics από το play . Edit : Εκτός του ότι είναι θηλυκό από την μια , δεν νομίζω να έχει άλλη διαφορά ... η λειτουργία USB OTG(On The Go),είναι κυρίως θέμα drivers,και πολύ αμφιβάλω αν έχει κάποιο hardware πρόβλημα η συσκευή σου.Αφού δοκίμασες και άλλη ROM,τότε μάλλον το πρόβλημα είναι στο ανταπτοράκι.Όσον αφορά τα ανταπτοράκια μόνον, πρέπει να έχουν την ένδειξη OTG(υπάρχουν και απλοί μετατροπείς),τα καλώδια πρέπει να αναφέρουν και το DATA(υπάρχουν κάποια λίγα μόνο για φόρτιση).Πάντως δεν νομίζω ότι η μεταφορά δεδομένων στο PC έχει σχέση με το OTG. Βρες από ebay ένα φθηνό και δοκίμασε. http://www.ebay.com/sch/Cell-Phone-Accessories-/9394/i.html?_from=R40&_sop=15&_nkw=usb+otg&rt=nc&LH_BIN=1 ΟΚ, ευχαριστώ για τα φώτα σας, δείτε λίγο παρακάτω... Παρήγγειλα το USB OTG καλώδιο, και ψάχνω !!!:yawn: Επειδή είμαι αρχάριος στο Android, δεν μπορώ να βγάλω εύκολα άκρη τι συμβαίνει (ούτε assembly νά'τανε !!!). Κατέβασα από το play και "έτρεξα", τις παρακάτω εφαρμογές , μπας και καταλάβω κάτι ! 1) USB Host Diagnostics v1.3 (Chainfire) Device xxxx Model xxxx .... .... ANDROID API Claims support........Yes Classes found .........Yes Device detected .......Yes ROOTED API Claims support .........N/A Device detected .......N/A KERNEL Claims support .........Yes Device detected .......No VERDICT OS support ..........No 3rd party apps .....No 2) USB Host Check V android.hardware.usb.host.xml OK X handheld_core_hardware.xml USB host not enabled X tablet_core_hardware.xml Not found Έκανα FIX , reboot , έκανε enable το 2o : (handheld_core_hardware.xml)... Αλλά καμμιά αλλαγή. Τζίφος. Usb Host Controller (SZTUPY) INFO USB Host Controller Version number : 0.44 S3C Usb Host driver NOT found !:this: Root hub present, USB Host mode is active ! Αυτό το τελευταίο "S3C Usb Host driver NOT found !", δε μ'άρεσε ! Στην ίδια εφαρμογή , είτε με συνδεδεμένο είτε όχι το USB, με Wireless ADB on, μου αναφέρει : "dmsg : klogctl: Operation not permitted" Στην καρτέλα USB -> Connected USB devices & Connected mass storage devices δεν υπάρχει τίποτα, ότι κι αν συνδέω. Βγάζει άκρη κανείς ; :google::whip: Edited December 24, 2013 by tom_V Παράθεση Έν οίδα , οτι ουδέν οίδα !:what: ZTE V967S - Android 4.2.1 - Kernel 3.4.5 CU-CN-9B18D-P188F07V1.0.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spimou78 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 κατεβασα την εφαρμογη και μου εδειξε οτι ειναι ολα οκ αλλα παλι μου το κανει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 οταν ανοιγεις και τρεχεις πολλα προγραμματα ταυτοχρονα... πως μετα τα σβηνεις κατα λαθος το πατησα και το ειδα αλλα δεν ξερω πως το εκανα... ξερει καποιος πως γινεται αυτη η διαδικασια? Το μεσαιο κουμπί για 2-3 sec. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Ελαχιστα πανω απ το μεσαιο πληκτρο(σπιτακι) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spimou78 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 τιποτα παλι τα ιδια.....δεν τη αναγνωριζει καποιος να μας πει τι αλλο να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts