mol Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 ποια rom exei to 4.3? η τελευταια max smart Και πως τα παει? Καμια διαφορα με 4.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senniha1994 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Φιλε κ εμενα μου σβηνει οταν χτυπαει σχετικα δυνατα στο σημειο της καμερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senniha1994 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 1} το εχω ενα μηνα και τελευταια αρχισε να μου κλεινει μια φορα την ημερα στα καλα καθουμενα .γνωριζει κανεις κατι??!! και δεν ειναι θεμα μπαταριας παταει καλα. 2} το bag του 14 τοις εκατο στην μπαταρια γινεται απο την μπαταρια η απο την συσκευη? δηλ. αν υπαρχει το προβλημα και αλλαξει κανεις μπαταρια μπορει να ειναι οκ??!! Οταν χτυπαει στο σημειο της καμερας σβηνει.εχει αναφερθει,το εχω παθει κ εγω κ το δοκιμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 (edited) Καλημερα Παιδιά Από οτι έχω διαβάσει στο forum οι καλυτερες ROM είναι η max flavour του Carliv και η ΜΙUI http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2419456 https://xiaomi-miui.gr/forums/downloads/index.php?page=Entry&entryID=3004 ποια ειναι τα πλεονεκτηματα και μεινεκτήματα της κάθε ROM; "Ψηνομαι" να προτιμήσω την MIUI... είμαι τώρα στην 1.0.5 του minideal... Με το Titanium Backup θα μπορέσω να κανω backup και restore τις εφαρμογές μου; Για τα SMS και ΜΜS ποιο πρόγραμμα να προτιμήσω για backup; Επειδή η MIUI κάνει συνεχώς update θα μπορέσω μετά να φορτώνω μόνο το update και όχι ΟΛΗ την ROM από την αρχή; Σας ευχαριστώ πολύ Edited December 3, 2013 by bbtp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Και πως τα παει? Καμια διαφορα με 4.2? Πολυ καλη και γρηγορη αλλα εχει 2 -3 bug που λυνονται ευκολα. Εμενα εχει κολλησει να μην δεχετε εφαρμογες gps.ειτε θα μαυριζει η οθονη ειτε θα μου λεει δεν υποστηριζεται το id Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Με το Titanium Backup θα μπορέσω να κανω backup και restore τις εφαρμογές μου; Για τα SMS και ΜΜS ποιο πρόγραμμα να προτιμήσω για backup; Επειδή η MIUI κάνει συνεχώς update θα μπορέσω μετά να φορτώνω μόνο το update και όχι ΟΛΗ την ROM από την αρχή; Σας ευχαριστώ πολύ Ναι γινεται. Αirdroid ή Joinme(zte) εχει αναφερθει πιο πανω ο τροπος να κανεις update χωρις να ξαναπερνας τη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Πολυ καλη και γρηγορη αλλα εχει 2 -3 bug που λυνονται ευκολα. Εμενα εχει κολλησει να μην δεχετε εφαρμογες gps.ειτε θα μαυριζει η οθονη ειτε θα μου λεει δεν υποστηριζεται το id Χμμμ, οποτε μενω με τηΝ flavour Σε θεμα καταναλωσης πως τα παει? Καλημερα Παιδιά Από οτι έχω διαβάσει στο forum οι καλυτερες ROM είναι η max flavour του Carliv και η ΜΙUI http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2419456 https://xiaomi-miui.gr/forums/downloads/index.php?page=Entry&entryID=3004 ποια ειναι τα πλεονεκτηματα και μεινεκτήματα της κάθε ROM; "Ψηνομαι" να προτιμήσω την MIUI... είμαι τώρα στην 1.0.5 του minideal... Με το Titanium Backup θα μπορέσω να κανω backup και restore τις εφαρμογές μου; Για τα SMS και ΜΜS ποιο πρόγραμμα να προτιμήσω για backup; Επειδή η MIUI κάνει συνεχώς update θα μπορέσω μετά να φορτώνω μόνο το update και όχι ΟΛΗ την ROM από την αρχή; Σας ευχαριστώ πολύ Το καλο με την flavour ειναι οτι ολα βαινουν καλως και δε θα αντιμετωπισεις προβληματα Για τα sms δοκιμασε το sms backup and restore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faldainos Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Εχω την 1.05 και εχω κανει ολα βοηθητικα απτον οδηγο (recovery ,repartition , gravitybox...) Αν περασω την miui θα πρεπει να τα ξανακανω ολα Π.χ. το repartition το κανω ξανα η δεν χρειαζεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Δε χρειαζεται (λογικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Εχω την 1.05 και εχω κανει ολα βοηθητικα απτον οδηγο (recovery ,repartition , gravitybox...) Αν περασω την miui θα πρεπει να τα ξανακανω ολα Π.χ. το repartition το κανω ξανα η δεν χρειαζεται ? repartition & recovery όχι δεν τα ξανακανεις gravitybox ειπαμε πιο πανω εχει wsm tools για τη miui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faldainos Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Το wsm tools τα κατεβαζουμε χωριστα ετσι δεν ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 εχεις κανενα link να κατεβάσω το Joinme (ZTE) ; Ναι γινεται. Αirdroid ή Joinme(zte) εχει αναφερθει πιο πανω ο τροπος να κανεις update χωρις να ξαναπερνας τη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Το wsm tools τα κατεβαζουμε χωριστα ετσι δεν ειναι ναι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2481178 εχεις κανενα link να κατεβάσω το Joinme (ZTE) ; http://joinme.ztedevice.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManosMt Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Καλησπερα σε ολους...Περασα κι εγω εχθες την miui αλλα συνεχιζω να εχω καποια θεματακια...Παω να μπω playstore και με πεταει,και που και που μου βγαζει μυνηματα του στυλ:Δυστυχως η εφαρμογη θεματα εχει σταματησει κτλ Λογω δουλειας δεν μπορεσα να ασχοληθω παραπανω και θα κατσω τωρα να την ξαναφλασαρω κι αν κανει τα ιδια θα γυρισω στην flavour...Εχει κανεις ιδεα για ποιο λογο μου τα κανει αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jannerman Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Για το θέμα που χάνεις και τις δύο κεραίες όταν κλείνεις το bluetooth ή όταν γυρνάς την ώρα της κλήσεις από bluetooth σε speaker/headset (όσοι έχουν dual sim cosmote) έχει βρεθεί λύση; Δεν έχω βρει κάτι μέχρι τώρα. Παράθεση Current: Xiaomi Mi A1 History: Motorola Moto G 2nd GEN / Jiayu G4S / ZTE v967s / SE Neo V / ΖΤΕ Blade / Nokia N79 / SE k810 / SE k750 / Nokia 6600 / Panasonic GD67 / Ericsson T68s / Ericcson T10 / Ericcsson CH198 <- παντοφλα version :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fight3r Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Καλησπερα σε ολους...Περασα κι εγω εχθες την miui αλλα συνεχιζω να εχω καποια θεματακια...Παω να μπω playstore και με πεταει,και που και που μου βγαζει μυνηματα του στυλ:Δυστυχως η εφαρμογη θεματα εχει σταματησει κτλ Λογω δουλειας δεν μπορεσα να ασχοληθω παραπανω και θα κατσω τωρα να την ξαναφλασαρω κι αν κανει τα ιδια θα γυρισω στην flavour...Εχει κανεις ιδεα για ποιο λογο μου τα κανει αυτα? Κατι δεν εκατσε καλα οταν περασες την ρομ ... Εκανες ολα τα wipe/clear ??? Το λεω γιατι φοραω την Miui απο την πρωτη μερα και δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hiken Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Παρέλαβα και εγώ σήμερα, το τηλέφωνο δείχνει εξαιρετικό, ακόμα και με τη στοκ ρομ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManosMt Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Κατι δεν εκατσε καλα οταν περασες την ρομ ... Εκανες ολα τα wipe/clear ??? Το λεω γιατι φοραω την Miui απο την πρωτη μερα και δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα. Τελικα αυτο ηταν...Την ειχα περασει βιαστικα χθες και μαλλον εκανα καποια πατατα...Την ξαναπερασα και ολα οκ...Παει σφαιρα και δουλευουν ολα μια χαρα...Μπορουμε στην miui να φτιαξουμε τα εικονιδια πανω με gravity box κτλ ή εχει δικες της ρυθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisfl Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 η miui ειναι καλυτερη απο την 1.0.5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSPAT Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Παιδια μπορει καποιος να βοηθησει καποιος τι μπορουμε να κανουμε οταν ληξει η trial εκδοση στο sygic navigation υπαρχει καποια λυση ;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fight3r Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 (edited) Τελικα αυτο ηταν...Την ειχα περασει βιαστικα χθες και μαλλον εκανα καποια πατατα...Την ξαναπερασα και ολα οκ...Παει σφαιρα και δουλευουν ολα μια χαρα...Μπορουμε στην miui να φτιαξουμε τα εικονιδια πανω με gravity box κτλ ή εχει δικες της ρυθμισεις? Για ΚΑΝΕΝΑ λογο μην βαλεις xposed frame στην Miui εχει προγραμμα ειδικα για εκεινη και λεγεται WSM Tools (θα το βρεις στο xda) μολις το περασεις κατεβαζεις μεσω αυτου τα αναλογα modules και κανεις οτι θα εκανες και με το exposed ... Απο τα καλυτερα modules ειναι το Mi-Tools ... Ασχολισου λιγο μαζι του και θα τα βρεις ολα η miui ειναι καλυτερη απο την 1.0.5? Ναι η Miui ειναι σαφως καλυτερη και ταχυτερη απο την 1.0.5 και με περισσοτερες επιλογες για να την φερεις στα μετρα σου ... Βεβαια γουστα ειναι αυτα και ο καθενας βαζει οτι τον βολευει ... Edited December 3, 2013 by fight3r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisfl Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 πωσ Φλασάρουμε τα Google Apps?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Οταν χτυπαει στο σημειο της καμερας σβηνει.εχει αναφερθει,το εχω παθει κ εγω κ το δοκιμασα. δεν ειναι αυτο το κοπαναω μεχρι να σπασει στην καμερα και δεν κλεινει κατι αλλο????!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 1} το εχω ενα μηνα και τελευταια αρχισε να μου κλεινει μια φορα την ημερα στα καλα καθουμενα .γνωριζει κανεις κατι??!! και δεν ειναι θεμα μπαταριας παταει καλα. 2} το bag του 14 τοις εκατο στην μπαταρια γινεται απο την μπαταρια η απο την συσκευη? δηλ. αν υπαρχει το προβλημα και αλλαξει κανεις μπαταρια μπορει να ειναι οκ??!! δεν ειναι αυτο το κοπαναω μεχρι να σπασει στην καμερα και δεν κλεινει κατι αλλο????!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 όταν λέτε σβήνει εννοείτε ότι σβήνει η οθόνη του μόνο και δεν ανάβει με τοpower button και αν π.χ. σας πάρει κάποιος τηλέφωνο χτυπάει κανονικά ή κλείνει εντελώς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts