Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

1} το εχω ενα μηνα και τελευταια αρχισε να μου κλεινει μια φορα την ημερα στα καλα καθουμενα .γνωριζει κανεις κατι??!! και δεν ειναι θεμα μπαταριας παταει καλα.

2} το bag του 14 τοις εκατο στην μπαταρια γινεται απο την μπαταρια η απο την συσκευη? δηλ. αν υπαρχει το προβλημα και αλλαξει κανεις μπαταρια μπορει να ειναι οκ??!!

Οταν χτυπαει στο σημειο της καμερας σβηνει.εχει αναφερθει,το εχω παθει κ εγω κ το δοκιμασα.

Καλημερα Παιδιά

Από οτι έχω διαβάσει στο forum οι καλυτερες ROM είναι η max flavour του Carliv και η ΜΙUI

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2419456

https://xiaomi-miui.gr/forums/downloads/index.php?page=Entry&entryID=3004

ποια ειναι τα πλεονεκτηματα και μεινεκτήματα της κάθε ROM;

"Ψηνομαι" να προτιμήσω την MIUI... είμαι τώρα στην 1.0.5 του minideal...

Με το Titanium Backup θα μπορέσω να κανω backup και restore τις εφαρμογές μου;

Για τα SMS και ΜΜS ποιο πρόγραμμα να προτιμήσω για backup;

Επειδή η MIUI κάνει συνεχώς update θα μπορέσω μετά να φορτώνω μόνο το update και όχι ΟΛΗ την ROM από την αρχή;

Σας ευχαριστώ πολύ

Edited by bbtp

Και πως τα παει? Καμια διαφορα με 4.2?

Πολυ καλη και γρηγορη αλλα εχει 2 -3 bug που λυνονται ευκολα.

Εμενα εχει κολλησει να μην δεχετε εφαρμογες gps.ειτε θα μαυριζει η οθονη ειτε θα μου λεει δεν υποστηριζεται το id

Επειδή η MIUI κάνει συνεχώς update θα μπορέσω μετά να φορτώνω μόνο το update και όχι ΟΛΗ την ROM από την αρχή;

Σας ευχαριστώ πολύ

Ναι γινεται.

Αirdroid ή Joinme(zte)

εχει αναφερθει πιο πανω ο τροπος να κανεις update χωρις να ξαναπερνας τη ρομ.

Πολυ καλη και γρηγορη αλλα εχει 2 -3 bug που λυνονται ευκολα.

Εμενα εχει κολλησει να μην δεχετε εφαρμογες gps.ειτε θα μαυριζει η οθονη ειτε θα μου λεει δεν υποστηριζεται το id

Χμμμ, οποτε μενω με τηΝ flavour

Σε θεμα καταναλωσης πως τα παει?

Καλημερα Παιδιά

Από οτι έχω διαβάσει στο forum οι καλυτερες ROM είναι η max flavour του Carliv και η ΜΙUI

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2419456

https://xiaomi-miui.gr/forums/downloads/index.php?page=Entry&entryID=3004

ποια ειναι τα πλεονεκτηματα και μεινεκτήματα της κάθε ROM;

"Ψηνομαι" να προτιμήσω την MIUI... είμαι τώρα στην 1.0.5 του minideal...

Σας ευχαριστώ πολύ

Το καλο με την flavour ειναι οτι ολα βαινουν καλως και δε θα αντιμετωπισεις προβληματα

Για τα sms δοκιμασε το sms backup and restore

Εχω την 1.05 και εχω κανει ολα βοηθητικα απτον οδηγο (recovery ,repartition , gravitybox...) Αν περασω την miui θα πρεπει να τα ξανακανω ολα Π.χ. το repartition το κανω ξανα η δεν χρειαζεται ?

Εχω την 1.05 και εχω κανει ολα βοηθητικα απτον οδηγο (recovery ,repartition , gravitybox...) Αν περασω την miui θα πρεπει να τα ξανακανω ολα Π.χ. το repartition το κανω ξανα η δεν χρειαζεται ?

repartition & recovery όχι δεν τα ξανακανεις

gravitybox ειπαμε πιο πανω εχει wsm tools για τη miui

εχεις κανενα link να κατεβάσω το Joinme (ZTE) ;

Ναι γινεται.

Αirdroid ή Joinme(zte)

εχει αναφερθει πιο πανω ο τροπος να κανεις update χωρις να ξαναπερνας τη ρομ.

Το wsm tools τα κατεβαζουμε χωριστα ετσι δεν ειναι

ναι

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2481178

εχεις κανενα link να κατεβάσω το Joinme (ZTE) ;

http://joinme.ztedevice.com/

Καλησπερα σε ολους...Περασα κι εγω εχθες την miui αλλα συνεχιζω να εχω καποια θεματακια...Παω να μπω playstore και με πεταει,και που και που μου βγαζει μυνηματα του στυλ:Δυστυχως η εφαρμογη θεματα εχει σταματησει κτλ Λογω δουλειας δεν μπορεσα να ασχοληθω παραπανω και θα κατσω τωρα να την ξαναφλασαρω κι αν κανει τα ιδια θα γυρισω στην flavour...Εχει κανεις ιδεα για ποιο λογο μου τα κανει αυτα?

Για το θέμα που χάνεις και τις δύο κεραίες όταν κλείνεις το bluetooth ή όταν γυρνάς την ώρα της κλήσεις από bluetooth σε speaker/headset (όσοι έχουν dual sim cosmote) έχει βρεθεί λύση;

Δεν έχω βρει κάτι μέχρι τώρα.

Current: Xiaomi Mi A1

History: Motorola Moto G 2nd GEN / Jiayu G4S / ZTE v967s / SE Neo V / ΖΤΕ Blade / Nokia N79 / SE k810 / SE k750 / Nokia 6600 / Panasonic GD67 / Ericsson T68s / Ericcson T10 / Ericcsson CH198 <- παντοφλα version :blink:

Καλησπερα σε ολους...Περασα κι εγω εχθες την miui αλλα συνεχιζω να εχω καποια θεματακια...Παω να μπω playstore και με πεταει,και που και που μου βγαζει μυνηματα του στυλ:Δυστυχως η εφαρμογη θεματα εχει σταματησει κτλ Λογω δουλειας δεν μπορεσα να ασχοληθω παραπανω και θα κατσω τωρα να την ξαναφλασαρω κι αν κανει τα ιδια θα γυρισω στην flavour...Εχει κανεις ιδεα για ποιο λογο μου τα κανει αυτα?

Κατι δεν εκατσε καλα οταν περασες την ρομ ... Εκανες ολα τα wipe/clear ??? Το λεω γιατι φοραω την Miui απο την πρωτη μερα και δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα.

Κατι δεν εκατσε καλα οταν περασες την ρομ ... Εκανες ολα τα wipe/clear ??? Το λεω γιατι φοραω την Miui απο την πρωτη μερα και δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα.

Τελικα αυτο ηταν...Την ειχα περασει βιαστικα χθες και μαλλον εκανα καποια πατατα...Την ξαναπερασα και ολα οκ...Παει σφαιρα και δουλευουν ολα μια χαρα...Μπορουμε στην miui να φτιαξουμε τα εικονιδια πανω με gravity box κτλ ή εχει δικες της ρυθμισεις?

Παιδια μπορει καποιος να βοηθησει καποιος τι μπορουμε να κανουμε οταν ληξει η trial εκδοση στο sygic navigation υπαρχει καποια λυση ;;;;;

Τελικα αυτο ηταν...Την ειχα περασει βιαστικα χθες και μαλλον εκανα καποια πατατα...Την ξαναπερασα και ολα οκ...Παει σφαιρα και δουλευουν ολα μια χαρα...Μπορουμε στην miui να φτιαξουμε τα εικονιδια πανω με gravity box κτλ ή εχει δικες της ρυθμισεις?

Για ΚΑΝΕΝΑ λογο μην βαλεις xposed frame στην Miui εχει προγραμμα ειδικα για εκεινη και λεγεται WSM Tools (θα το βρεις στο xda) μολις το περασεις κατεβαζεις μεσω αυτου τα αναλογα modules και κανεις οτι θα εκανες και με το exposed ... Απο τα καλυτερα modules ειναι το Mi-Tools ... Ασχολισου λιγο μαζι του και θα τα βρεις ολα

η miui ειναι καλυτερη απο την 1.0.5?

Ναι η Miui ειναι σαφως καλυτερη και ταχυτερη απο την 1.0.5 και με περισσοτερες επιλογες για να την φερεις στα μετρα σου ... Βεβαια γουστα ειναι αυτα και ο καθενας βαζει οτι τον βολευει ...

Edited by fight3r

Οταν χτυπαει στο σημειο της καμερας σβηνει.εχει αναφερθει,το εχω παθει κ εγω κ το δοκιμασα.

δεν ειναι αυτο το κοπαναω μεχρι να σπασει στην καμερα και δεν κλεινει κατι αλλο????!!!!

1} το εχω ενα μηνα και τελευταια αρχισε να μου κλεινει μια φορα την ημερα στα καλα καθουμενα .γνωριζει κανεις κατι??!! και δεν ειναι θεμα μπαταριας παταει καλα.

2} το bag του 14 τοις εκατο στην μπαταρια γινεται απο την μπαταρια η απο την συσκευη? δηλ. αν υπαρχει το προβλημα και αλλαξει κανεις μπαταρια μπορει να ειναι οκ??!!

δεν ειναι αυτο το κοπαναω μεχρι να σπασει στην καμερα και δεν κλεινει κατι αλλο????!!!!

όταν λέτε σβήνει εννοείτε ότι σβήνει η οθόνη του μόνο και δεν ανάβει με τοpower button και αν π.χ. σας πάρει κάποιος τηλέφωνο χτυπάει κανονικά ή κλείνει εντελώς ;