kostast1 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 εμένα το ndrive 10 που είχα μέχρι τώρα σπασμένο δε μου δούλεψε στο 967... Φιλε μου δεν νομιζω να αναφερω καπου την λεξη σπασμενο........:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια!!! Είχα ανοίξει πολλές εφαρμογές από το πρωί τελικά :lol: Σχετικά με το roaming είμαι πράγματι στην Q. Υπάρχει πρόβλημα που μου το εμφανίζει; Στο Nokia δεν μου έβγαζε τίποτα σχετικό. Μερικές ερωτήσεις ακόμη μόνο! Πως μπορώ να δω αν μου έχουν περάσει τα Ελληνικά τελικά; Ποια εφαρμογή προτείνετε για SMS με το συγκεκριμένο κινητό; Υπάρχει κάποιος τρόπος για να περάσω τις επαφές μου από το Outlook στο κινητό; Στα Nokia και SE γινόταν μέσα από τις δικές τους εφαρμογές. Θα το εβλεπες αμεσα στην επιλογη γλωσσας φιλε μου. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Είχες απόλυτο δίκαιο. Κατάφερα και άλλαξα και τις ρυθμίσεις της γλώσσας (αν και τα αγγλικά ίσως να ήταν καλύτερα τελικά) και τις ρυθμίσεις πληκτρολογίου, ώστε να έχω μόνο Αγγλικά και Ελληνικά πλέον. Αρχίζω να το συμπαθώ τελικά σιγά σιγά αυτό το κινητό :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitsis_6 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 απο το hotinbuy έχουμε κανένα νέο? παραλάβατε τα κινητά σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Να σημειώσω με την ευκαιρία πως από Minideal έκανα την παραγγελία στις 14/9 και παρέλαβα σήμερα 7/10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Παιδια εχει παραγγειλει κανεις απο κυπρο?αν ναι απο πιο μαγαζι και τροπο αποστολης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slammer Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Αυτή η βάση είναι εξαιρετικά σταθερή και πιάνει πολύ καλά το κινητό μας https://www.fasttech.com/products/1373100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Αυτή η βάση είναι εξαιρετικά σταθερή και πιάνει πολύ καλά το κινητό μας https://www.fasttech.com/products/1373100 κατσε γιατι εσεις σοβαρα συζητατε γιαυτες τις "βασεις".. σας γεμιζει το ματι το μανταλακι? αυτη που εδειξα απο geek ή απο whereever , ειναι τελεια(γιαυτα τα λεφτα παντα). αν την πεταξεις στον τοιχο θα σπασει οποτε... μην τρακαρετε ποτε σε τοιχο...(χτυπαω ξυλα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 κατσε γιατι εσεις σοβαρα συζητατε γιαυτες τις "βασεις".. σας γεμιζει το ματι το μανταλακι? αυτη που εδειξα απο geek ή απο whereever , ειναι τελεια(γιαυτα τα λεφτα παντα). αν την πεταξεις στον τοιχο θα σπασει οποτε... μην τρακαρετε ποτε σε τοιχο...(χτυπαω ξυλα) Φίλε μου όπως είπα και παραπάνω, την πήρα, την έχω όλο το καλοκαίρι στο παμπρίζ, και το "μανταλάκι" δεν ξεκόλλησε και σηκώνει χωρίς αντίρρηση το "θρεμμένο" GPS. ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Φίλε μου όπως είπα και παραπάνω, την πήρα, την έχω όλο το καλοκαίρι στο παμπρίζ, και το "μανταλάκι" δεν ξεκόλλησε και σηκώνει χωρίς αντίρρηση το "θρεμμένο" GPS. ... :) ενταξει η δικια σου ειναι καλυτερη. αυτη που εχω εγω θα σπασει οπου ναναι. ωχου, κουραστηκα. παρτε οποια σας αρεσει οπτικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seau Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Παιδιά δεν ξέρω αν το έχετε δει αλλά στο pandawill το έχει προσφορά στα 108,99$! Δείτε : http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=friday Αν δεν δουλεύει το λινκ είναι στις προσφορές τους, της ημέρας Παρασκευής! για 5 και μονο συσκευες ειναι η τιμη αυτη. και παντα κολαει εκεινη την ωρα το sit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 για 5 και μονο συσκευες ειναι η τιμη αυτη. και παντα κολαει εκεινη την ωρα το sit μηπως εννοει πως μεχρι 5 συσκευες μπορει ενας χρηστης ναγορασει και οχι παραπανω ? οριο ειναι , οχι πακετο .. αποτι καταλαβαινω παντα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Εγω καταλαβα οτι εχουν 5 συσκευες καιμμεχρι μια μπορει να αγορασει καποιος Total 5 Limited to 1 per customer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Ωστόσο θεωρείται αξιόπιστο το pandawill? Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 ναι εχεις δικιο, 5 συσκευες θα δωθουν και μπορει να παρει μια ο καθε χρηστης. Αλλα της δευτερας η προσφορα γιατι λεει ready to start? δεν επρεπε να εχει ηδητελειωσει και να ισχυει της τριτης? αυτοι πανε 5 ωρες μπροστα αν δεν κανω λαθος gtm+8 εμεις ειμαστε +3. παντως δεν εχω ψωνισει ποτε απο κει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Απο hotinbuy: Dear Sir, As i explain before,we have send your package on last friday,it is because the Weekend and holiday reason,that the packages shown tracking information delay. You need not to worry at all,we have the 30 days delivery warranty for the packages,it the your packages not arrive before day 24th Oct,we will refund the money to you totally. We are worry about the package delay more than you. Your package should be in singapore post already,they just need time to update the information into the systerm,and We have contact with the shipping agency,the tracking information will be shown on Next Tuesday! Regards! Hotinbuy.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Λοιπον τα παρακατω δουλευουν στο 967 τσεκαρισμενα.... iGO-TomTom-Navigon(μια συγκεκριμεμη εκδοση...)-Sygic-NDrive-CoPilot-ροuτε66-Dont panic-Destinator. Oλα τα παραπανω τρεχουν μια χαρα στο κντ,λογικο βεβαια,με καποια απο αυτα να ειναι και πιο εφεντζιδικα, με φοβαρο 3d animation κτλ.Εγω προσωπικα εαν θελετε να σας αναφερω πιο δουλευω πιο πολυ,θα ελεγα το Dont panic μιας και εχει αναν απο τους καλυτερου χαρτες,ειναι παναλαφρο σαν προγραμμα χωρις πολλα πολλα,και εχει αστραπιαιο επαναπρογραματισμο διαδρομης εαν αυτη χαθει. Αλλα επαναλαμβανω αυτο ειναι κατι πρωσοπικο,και δεν λεω οτι τα αλλα ειναι υποδεεστερα,ολα ειναι παρα πολυ καλα σε αυτο που κανουν,μην παρεξηγηθω κιολας.Απλα εμενα με βολευει το Dont panic. Και ολα τα παραπανω κυκλοφορουν στο εμποριο αλλα και στο play σε παρα πολυ καλες τιμες.......:) Ευχαριστουμε για το Ναvigator δεν μας ειπες ομως ? το δοκιμασες ? και κατι ακομα γιατι εχεις αγορασει ολα αυτα τα προγραματα gps ?????? και σιγουρα λεγοντας την αποψη σου κανεις δεν σε παρεξηξει . Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Καλησπέρα παιδιά, απο ακουστικά τί κάνουμε? Ήρθε το κινητό αλλά χωρίς ακουστικά. Ποιά παίζουν στο κινητό μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Ευχαριστουμε για το Ναvigator δεν μας ειπες ομως ? το δοκιμασες ? και κατι ακομα γιατι εχεις αγορασει ολα αυτα τα προγραματα gps ?????? και σιγουρα λεγοντας την αποψη σου κανεις δεν σε παρεξηξει . Οχι φιλε δεν το δοκιμασα σε 967 μιας και δεν εχω τωρα ενα στα χερια μου. Το εχω περασει σε ενα s4 αλλα και παλι δεν βρηκα χρονο. Αυτο που εχεις ειναι με ποιο χαρτη ειναι?Αγορασες tomtom? Οχι δεν τα εχω αγορασει ολα φιλε,ειπαμε δεν μου τρεχουν και απο τα μπατζακια,λογο δουλειας μας τα δινουν εταιριες. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά, απο ακουστικά τί κάνουμε? Ήρθε το κινητό αλλά χωρίς ακουστικά. Ποιά παίζουν στο κινητό μας? η αληθεια ειναι πως δε συνεργαζονται τα mkt(γενικα αποτι εχω καταλαβει) με ολα τα ακουστικα. Κατι κανονικα που εχω για hi fi παιζουν χαμηλουτσικα ενω το hands free του samsung που ειχα παιζουν τσαμι και δυνατα... ας μας πει καποιος που ξερει ποια να αγορασουμε και απο που ... ναι εχεις δικιο, 5 συσκευες θα δωθουν και μπορει να παρει μια ο καθε χρηστης. Αλλα της δευτερας η προσφορα γιατι λεει ready to start? δεν επρεπε να εχει ηδητελειωσει και να ισχυει της τριτης? αυτοι πανε 5 ωρες μπροστα αν δεν κανω λαθος gtm+8 εμεις ειμαστε +3. παντως δεν εχω ψωνισει ποτε απο κει ... τωρα δειχνει expired η προσφορα της Δευτερας και θελει 11 ωρες για να ξεκινησει της Τριτης.. δηλαδη για μας ξεκιναει η προσφορα της Τριτης 11 το πρωι. ενιγουει... Edited October 7, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Λοιπον τα παρακατω δουλευουν στο 967 τσεκαρισμενα....Navigon(μια συγκεκριμεμη εκδοση...) Βρε Κωστα θα με σκασεις..... :lol: ποια εκδοση εχεις ? Ε, να βαλω και εγω τη βαση που εχω και την βαζω μονο οταν θελω να κανω χρηση gps ποστ 375 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 η αληθεια ειναι πως δε συνεργαζονται τα mkt(γενικα αποτι εχω καταλαβει) με ολα τα ακουστικα. Κατι κανονικα που εχω για hi fi παιζουν χαμηλουτσικα ενω το hands free του samsung που ειχα παιζουν τσαμι και δυνατα... ας μας πει καποιος που ξερει ποια να αγορασουμε και απο που ... Άρα μπορούμε να πάρουμε και τα samsung που λες οτι παίζουν δυνατά...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 τελικα για βαση ποια προτεινετε ?? Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Καλησπέρα παιδιά, απο ακουστικά τί κάνουμε? Ήρθε το κινητό αλλά χωρίς ακουστικά. Ποιά παίζουν στο κινητό μας? htc που δοκιμασα δε παιζουν παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) Άρα μπορούμε να πάρουμε και τα samsung που λες οτι παίζουν δυνατά...??? αυτα τα samsung τα ειχε μαζι το galaxy s οταν το πηρα.. τι να πω τωρα... πως θα παιζουν ολα τα samsung? πιθανοτατο... το θεμα ειναι να επιβεβαιωθει.. τελικα για βαση ποια προτεινετε ?? οποια σαρεσει. ολες δουλευουν. εγω ειπα ποια εχω και ειμαι ευχαριστημενος. την αγαπω :p Edited October 7, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts