mples Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 εχει παιδια κανεις κανενα λινκ απο κινα για ακουστηκα που να παιζουν ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos38 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 εχει παιδια κανεις κανενα λινκ απο κινα για ακουστηκα που να παιζουν ?? εγω παντως πηρα τα Zte 53560019 ΜΤ με 9.90€ απο Ελλαδα και παιζουν αρκετα ικανοποιητικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikviking Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Παιδιά καλημέρα. Εχω μέγιστο θέμα με το ZTE V967S μου. Στα καλά καθούμενα, δεν φορτώνει, ανάβει αλλά μένει στο γραφικό έναρξης. Διάβασα αρκετα κα απο εδω, και δοκίμασα διαφορα. Το τελευταίο που έκανα ήταν να κατεβάσω το zte_v967_minideal και με το SP Flash Tool προσπάθησα να ξαναφορτώσω την ROM χωρίς αποτέλεσμα. Για να μην έχω ένα πολύ ομορφο διακοσμητικό, έχετε καμια ιδέα για το πως μπορώ να το επαναφέρω; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senniha1994 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Παιδιά αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα> Καιρό τώρα όποτε το κινητό μου κλείνει, ματώνω για να το ανοιξω. Ανοίγει ακούω ήχο αλλά η οθόνη σβηστή.... μετά απο 5-10-15 φορές που βγάζω μπαταρία και το ξανανοίγω, ανοίγει και η οθόνη. Σήμερα όμως προσπαθώ για τρείς ώρες και δεν λέει να ανοίξει. Ξεβιδωσε το κινητο,βγαλε με προσοχη τις καλωδιοταινιες της οθονης και ξαναβαλτες πιθανον καποια καλωδιοταινια μπορει να μην κανει επαφη.Το εχω κανει.εαν δν τις τοποθετησεις σωστα θα δεις pixels και μπορει διαφορετικα χρωματα.το ειχα παθει και εγω απο νερο,δν αναβε η οθονη ακουγα μονο ηχο,και οταν εσβηνε και την ξανα αναβα την εδειχνε τπτ.το ανοιξα το καθαρισα και ξαναεβαλα τις καλωδιοταινιες.προσοχη να μην χαλασεις το μεγαφωνο.εγω την επαθα ετσι,μολις εφτιαξα την οθονη χαλασα το μεγαφωνο βραχυκυκλωνε και ανεβαζε θερμοκρασια το κινητο και ετρωγε την μπαταρια σε χρονο ρεκορ 2 ωρες.αγορασα μεγαφωνο απο eBay 5 eyrw και ολα καλα πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Παιδιά καλημέρα. Εχω μέγιστο θέμα με το ZTE V967S μου. Στα καλά καθούμενα, δεν φορτώνει, ανάβει αλλά μένει στο γραφικό έναρξης. Διάβασα αρκετα κα απο εδω, και δοκίμασα διαφορα. Το τελευταίο που έκανα ήταν να κατεβάσω το zte_v967_minideal και με το SP Flash Tool προσπάθησα να ξαναφορτώσω την ROM χωρίς αποτέλεσμα. Για να μην έχω ένα πολύ ομορφο διακοσμητικό, έχετε καμια ιδέα για το πως μπορώ να το επαναφέρω; Ευχαριστώ Σε ρικοβερι μπαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikviking Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Δεν μπαίνει σε recovery, αλλά μετά από σοβαρό ψάξιμο βρήκα τη σωστή ROM και το flashara με το flash tool. Τελικά όποιος ψάχνει καλά και προσπαθεί βρίσκει και στο τέλος πετυχαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Δεν μπαίνει σε recovery, αλλά μετά από σοβαρό ψάξιμο βρήκα τη σωστή ROM και το flashara με το flash tool. Τελικά όποιος ψάχνει καλά και προσπαθεί βρίσκει και στο τέλος πετυχαίνει Ποια είναι η σωστή rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikviking Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Ποια είναι η σωστή rom? Αυτή που έκανε σε μένα την βρήκα εδώ http://ulozto.net/xZVN2KcE/zte-v976s-2-rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 παιδια κανω το παρακατω για να απενεργοποιησω τον ήχο εκκίνησης και μου λεει οτι το αρχειο δεν μπορει να διαγραφή ξερει κανεις κατι ? ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΗΧΩΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ/ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ Με έναν root explorer (πχ. ES File Explorer) πηγαίνουμε στο φάκελο /system/media και διαγράφουμε το αρχείο bootaudio.mp3. Εναλλακτικά, μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας ήχο διάρκειας 8-15 δευτερολέπτων σε mp3 και να το αντιγράψουμε στον ίδιο φάκελο με το ίδιο όνομα (bootaudio). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 παιδια κανω το παρακατω για να απενεργοποιησω τον ήχο εκκίνησης και μου λεει οτι το αρχειο δεν μπορει να διαγραφή ξερει κανεις κατι ? ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΗΧΩΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ/ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ Με έναν root explorer (πχ. ES File Explorer) πηγαίνουμε στο φάκελο /system/media και διαγράφουμε το αρχείο bootaudio.mp3. Εναλλακτικά, μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας ήχο διάρκειας 8-15 δευτερολέπτων σε mp3 και να το αντιγράψουμε στον ίδιο φάκελο με το ίδιο όνομα (bootaudio). οκ το βρήκα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Η λύση; Να φανταστώ δεν έδινες δικαιώματα ρουτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek30 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Η μπαταρία του κινιτού μου τα 'παιξε ... Ξαφνικα η τάση της δεν ξεπερνάει τα 3,4V και τα 'φτησε ... Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω μια μπαταρία (για αγορα) είναι ανάγκη να το ανοίξω ??? Ποιος είναι ο συντομότερος προμηθευτής ??? ο Γερμανός ΔΕΝ έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiss Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 (edited) οταν εχω ανοιχτο το 3g στο τηλεφωνο δεν με ακουνε καλα σαν να μικροφωνιζει,το ιδιο και με το handsfree(nokia bh-118).Οταν κλεισω το 3g ολα παιζουν τελεια.Αλλαξα καρτα sim(cosmote) με πιο καινουργια(4g) αλλα παλι το κανει.Το ειχα ξαναδιαβασει εδω μεσα το προβλημα αυτο.Εχει βρει κανενας καμια λυση? Εχω δοκιμασει να ξαναφλασαρω την rom αλλα το προβλημα παραμενει. Υπαρχει περιπτωση με καποια αλλη rom να μην το κανει? H δικια μου ειναι η v1.0.5 Edited September 25, 2014 by thanasiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Η μπαταρία του κινιτού μου τα 'παιξε ... Ξαφνικα η τάση της δεν ξεπερνάει τα 3,4V και τα 'φτησε ... Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω μια μπαταρία (για αγορα) είναι ανάγκη να το ανοίξω ??? Ποιος είναι ο συντομότερος προμηθευτής ??? ο Γερμανός ΔΕΝ έχει. Κοίταξε στο eBay.φοράει την ίδια με 987 Προχθές αναγκάστηκα να το απενεργοποιησω(είχα να το κλείσω κανα μηνα). Εκτός του ότι δεν άνοιγε(κολλούσε στην boot screen),όταν άνοιξε είχε επαναφέρει τον launcher στην αρχική του κατάσταση. Όπως και κάποιες εφαρμογές.Ευτυχώς σε κάνα 2 είχα πρόσφατο back up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gil_aok Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Παιδιά καλημέρα. Εχω μέγιστο θέμα με το ZTE V967S μου. Στα καλά καθούμενα, δεν φορτώνει, ανάβει αλλά μένει στο γραφικό έναρξης. Διάβασα αρκετα κα απο εδω, και δοκίμασα διαφορα. Το τελευταίο που έκανα ήταν να κατεβάσω το zte_v967_minideal και με το SP Flash Tool προσπάθησα να ξαναφορτώσω την ROM χωρίς αποτέλεσμα. Για να μην έχω ένα πολύ ομορφο διακοσμητικό, έχετε καμια ιδέα για το πως μπορώ να το επαναφέρω; Ευχαριστώ Εμένα όταν μου το έκανα αυτό, διορθώθηκε με το που ξαναπέρασα τη ROM. Όμως, μετά από ένα μήνα το ξανάκανε και πλέον δεν ανοίγει καν! Και φυσικά, δεν ξέρω ούτε εγώ τι να κάνω πλέον.. Παράθεση http://www.photoin.gr | all about design! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YorgosG1 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Μετά από σχεδόν 1 χρόνο απροβλημάτιστης λειτουργίας, απο χθές το κινητό δεν φορτίζει, ήταν κολλημενη η ένδειξη μπαταρίας στο 10% και σήμερα που προφανώς άδειασε η μπαταρία, είναι νεκρό! Δεν φορτίζει ούτε με φορτιστή ούτε απο PC. Καμμιά ιδέα? Μήπως κανεις από Θεσσαλονίκη να δοκίμαζα την μπαταρία του να δω αν φταίει η μπαταρία η κάτι άλλο? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Εγώ είμαι φίλε από Θεσσαλονίκη. Μένω συκιές Και δουλεύω Σταυρούπολη. Εάν σε βολεύει με πμ να βρεθούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YorgosG1 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ!! Θα στειλω PM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 παιδια χαλασε το usb στο 967 τις γυναίκας μου απο δικια τις βλακεια ξερει κανενας αν φτιαχνετε η παει για πέταμα :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Λογικά αλλάζει. Σε ένα τεχνικό που ξέρει, θα μπορεί να στο αλλάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 το πηγα σε τεχνικο και μου ειπε οτι δεν υπαρχει το usb γιατι ειναι κινεζικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTASS13 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 πηγαινε σε αλλον..ελεος με το ειναι κινεζικο..γτ ρε μεγαλε αν σου εφερνα σαμσουνγκ 8α το εφτιαχνες??Αυτο που οταν δεν γνωριζεις να κανει κατι και βρισκει οτι δικαιολογια μπουρδα του ερ8ει στο κεφαλι..πες δεν ξερω να το φτιαξω......:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 και εμενα μου φάνηκε περίεργο δηλαδη αλλο usb εχουν τα ζτε που ερχονται ελλαδα και αλλο το 967 :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Σίγουρα υπάρχει micro usb b Για το zte. Απλά έχει αρκετούς τύπους! Απλά δεν ήθελε να το επισκευάσει. Και Εγώ ηλεκτρονικός Είμαι Και πίστεψε με ξέρω από αυτά! Μερικά ανταλλακτικά απλά δεν είναι πολύ εύκολο να τα βρεις. Δεν έχουν μεγάλο κόστος , απλά δεν είναι κινησημα. Εάν είσαι από Θεσσαλονίκη, μπορώ να ψάξω να σου βρω ένα micro usb b Και να στο αλλάξω Εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 ευχαριστω πολυ φιλε αλλα ειμαι απο αθηνα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts