PANOSPAT Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 (edited) Πολυ καλη η εφαρμογη της lenovo για την καμερα, τη δοκιμασα και εγω το πρωι. Εβγαλα μια φωτο μεσα απο τρενο σε κινηση και ηταν αρκετα καλη, δεν το περιμενα. Για καλες φωτογραφιες πρεπει να ξερετε και καποια τρυκ, οπως πχ. να αλλαξετε το φωτισμο απο τις ρυθμισεις αν ειστε σε δωματιο με λαμπα φθοριου, να αλλαξετε το ISO κλπ., θελει λιγο ψαξιμο/διαβασμα. Η χρηση μονο στο αυτοματο mode δεν μπορει να φερει τα μεγιστα αποτελεσματα που θελει ο καθενας. Απο κει και περα οπως εχει προαναφερθει, το κινητο ειναι φθηνο, δεν μπορει κανεις να περιμενει φωτογραφιες επιπεδου lumia 1020, xperia z1, iphone 5. Δοκίμασα και εγω την lenovo δεν μπρεσα όμως να αλλαξω το που αποθηκευει τα αρχεια της , γιατί ενώ επέλεγα την κάρτα sd αυτή αποθήκευε στην εσωτερική καρτα sd του τηλεφώνου . Έχει τύχει σε κανέναν και αν ναι πώς το έλυσε ???? Edited March 15, 2014 by PANOSPAT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Ναι και εγω ειχα το ιδιο προβλημα, τα εχει αναποδα. Δηλ. αν επιλεξεις "To Phone" τα αποθηκευει στην SD στο φακελο DCIM. Αν επιλεξεις "to SD" τα αποθηκευει στο τηλεφωνο. Δεν ξερω πως εγινε αυτο το μπερδεμα (το επαθα και σε άλλη εφαρμογη αλλου ειδους). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSPAT Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Ναι και εγω ειχα το ιδιο προβλημα, τα εχει αναποδα. Δηλ. αν επιλεξεις "To Phone" τα αποθηκευει στην SD στο φακελο DCIM. Αν επιλεξεις "to SD" τα αποθηκευει στο τηλεφωνο. Δεν ξερω πως εγινε αυτο το μπερδεμα (το επαθα και σε άλλη εφαρμογη αλλου ειδους). Eχεις κάποιο link να την ξανα κατεβάσω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 http://d-h.st/Pe5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senniha1994 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 (edited) Νομιζω η max smart 5 απο τις rom του carvil είναι βασισμένη σε android 4.3.απαράδεκτη η mediatek τόσο καιρό να μην έχει βγάλει rom kitkat για το 6589. Edited March 15, 2014 by senniha1994 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 (edited) Νομιζω η max smart 5 απο τις rom του carvil είναι βασισμένη σε android 4.3.απαράδεκτη η mediatek τόσο καιρό να μην έχει βγάλει rom kitkat για το 6589. 4.2 είναι... Το λέει άλλωστε.. Edited March 16, 2014 by anikologr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 γεια σας παιδια το 967 σταματησε να δουλευει ετσι δεν ανοιγει τελος ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την συσκευη κατα την αποψη σας υπαρχει κατι να προτεινετε που το εχετε και μπορει να σταθει σε θεματα αξιοπιστιας και μπαταριας ισαξια και να ΕΙΝΑΙ κοντα στα λεφτα ή απλα αγοραζω ενα ακομα!!! Ευχαριστω Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senniha1994 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 (edited) Η smart max στο changelog λέει οτι είναι βασισμένη σε rom 4.3,επίσης στην 13 σελιδα εξηγεί πως ειναι port απο αλλο κινητο διαβασε το forum ,οποιος έχει περασμένη την rom ας μας διαφώτιση με δοκιμή.υπάρχουν προγραμματα που απαιτούν 4.3 όπως της polar για bluetooth καρδιοσυχνομετρα.ας μας πει για τα χρωματα,μπαταρία,benchm..άντε ρε παιδια Edited March 16, 2014 by senniha1994 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Η smart max στο changelog λέει οτι είναι βασισμένη σε rom 4.3,επίσης στην 13 σελιδα εξηγεί πως ειναι port απο αλλο κινητο διαβασε το forum ,οποιος έχει περασμένη την rom ας μας διαφώτιση με δοκιμή.υπάρχουν προγραμματα που απαιτούν 4.3 όπως της polar για bluetooth καρδιοσυχνομετρα.ας μας πει για τα χρωματα,μπαταρία,benchm..άντε ρε παιδια Ειχα περασει για ενα διαστημα μια Max smart βασισμενη σε 4.3 αλλα μετα απο κανενα μηνα μου εβγαλε το προβλημα με την μπαταρια και την αλλαξα Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Ειχα περασει για ενα διαστημα μια Max smart βασισμενη σε 4.3 αλλα μετα απο κανενα μηνα μου εβγαλε το προβλημα με την μπαταρια και την αλλαξα Καλώς ή κακώς είναι 4.2.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Έτσι ακριβώς.ακόμη και αν λέει 4.3 είναι 100% 4.2.1.για επεξεργαστή 6589 δεν έχει κυκλοφορήσει ούτε καν πραγματική 4.2.2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Έτσι ακριβώς.ακόμη και αν λέει 4.3 είναι 100% 4.2.1.για επεξεργαστή 6589 δεν έχει κυκλοφορήσει ούτε καν πραγματική 4.2.2 Ούτε η aosp πιστεύεις δεν είναι 4.2.2 που λέει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Σήμερα είχα ένα ατύχημα, το κινητό έπεσε με τα μούτρα στο έδαφος και έγινε η οθόνη χάλι μαύρο. Ενώ δουλεύει μια χαρά το touch σε όλα τα σημεία και δεν έχεις θέματα σε επίπεδο χρήσης, έχει ραγίσει σχεδόν παντού(θα του περάσω και μια μεμβράνη βέβαια μην κοπώ με κανένα γυαλί καλού κακού βέβαια). Τι ανταλλακτικό χρειάζεται να ψάξω να βρω; Έχει κανείς κανένα link; Από 987 κάνει το ανταλλακτικό ή είναι διαφορετικό; Τελικά ήρθε και τα κατάφερα με την οθόνη από το λινκ του Karthan7 και όλα καλά, απλά μου έσπασαν τα νεύρα με το πόσο σφιχτά ήταν οι βίδες και πόση κόλλα είχε η οθόνη από το εργοστάσιο. Βέβαια παρατήρησα κάτι περίεργο επίσης. Είμαι ακόμα με την 1.03 rom και με τη νέα οθόνη έχω σωστά χρώματα, καλύτερα τέλος πάντων. Το κόκκινο είναι κόκκινο κι όχι εκείνο το πορτοκαλοκόκκινο που είχε η προηγούμενη οθόνη. Λέτε κάποιες φουρνιές κινητών να έβγαιναν έτσι από το εργοστάσιο; επίσης αν βάλω τώρα 1.05 ή κάποια του carliv να έχω θέμα με υπερβολικό κόκκινο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jip Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 παιδια αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα. Ολα ηταν ΟΚ μεχρι που πηγα να κανω system update. κατεβασα το αρχειο, κανει reboot και πλεον κολλάει στο boot logo. καμια συμβουλη ή οδηγο στο τι να κανω στην συνεχεια. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Ούτε η aosp πιστεύεις δεν είναι 4.2.2 που λέει? Ναι δεν υπάρχει κανονική 4.2.2 για αυτόν τον επεξεργαστή Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ICE2003 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 μπρικαρε η γυναικα μου το κινητο της (δεν ξερει πως) και και πριν το στειλω πισω μου ειπαν απο το TO2C να το ξανακανω root αλλα μεσω H/Y αλλα οι οδηγιες που μου στειλαν ειναι κινεζοαγγλικες οποτε δεν μπορω να το κανω. το κινητο ανοιγει αλλα δεν φαινεται τιποτα στην οθόνη. δωστε μου τα φωτα σας για την διαδικασία.ξερω οτι εχει γραφτει αλλα δεν ξερω που να κοιτάξω. ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senniha1994 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 (edited) Ισως εχουμε kitkat αλλά θα αργηση να γίνει σωστη port,έχει πολλά bug sim2,gps κτλ "http://www.gizmochina.com/2014/03/10/finally-android-4-4-kitkat-is-available-for-mediatek-mt6589-chipset/" Edited March 17, 2014 by senniha1994 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Ισως εχουμε kitkat "http://www.gizmochina.com/2014/03/10/finally-android-4-4-kitkat-is-available-for-mediatek-mt6589-chipset/" πολύ καλό για να είναι αληθινό... Μακάρι,.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Καλησπερα.Παιδεια ποια θεωρειται αυτην την στιγμη την καλυτερη ρομ να βαλω στο τηλεφωνο μου.γιατι πλεον θελω να αποχωρηστω την minideal 1,0,5 και να παω σε κατι καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 (edited) μπρικαρε η γυναικα μου το κινητο της (δεν ξερει πως) και και πριν το στειλω πισω μου ειπαν απο το TO2C να το ξανακανω root αλλα μεσω H/Y αλλα οι οδηγιες που μου στειλαν ειναι κινεζοαγγλικες οποτε δεν μπορω να το κανω. το κινητο ανοιγει αλλα δεν φαινεται τιποτα στην οθόνη. δωστε μου τα φωτα σας για την διαδικασία.ξερω οτι εχει γραφτει αλλα δεν ξερω που να κοιτάξω. ευχαριστω εκ των προτερων Χωρίς να είμαι ειδικός, αλλά δεν νομίζω πως το πρόβλημα σου είναι το root. Μάλλον ολόκληρη Rom πρέπει να περάσεις. Αν μπορείς να μπεις recovery δοκίμασε να περάσεις μια Rom από εδώ http://www.freewebs.com/arxeia/ZTE_v967s_TEXNIKA_THEMATA.pdf Edited March 17, 2014 by vasilk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Ούτε η aosp πιστεύεις δεν είναι 4.2.2 που λέει? Έχει libraries κι εφαρμογές από 4.2.2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Ναι αλλά 100% 4.2.2 δεν είναι. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ICE2003 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Χωρίς να είμαι ειδικός, αλλά δεν νομίζω πως το πρόβλημα σου είναι το root. Μάλλον ολόκληρη Rom πρέπει να περάσεις. Αν μπορείς να μπεις recovery δοκίμασε να περάσεις μια Rom από εδώ http://www.freewebs.com/arxeia/ZTE_v967s_TEXNIKA_THEMATA.pdf Δυστυχως δεν μπορω να μπω σε recovery.χρειαζομαι τροπο για ολικη εγκατασταση μεσω υπολογιστη. Ελπιζω καποιος να γνωριζει καποιο τροπο γιατι οι κινεζοι δεν το εχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Δυστυχως δεν μπορω να μπω σε recovery.χρειαζομαι τροπο για ολικη εγκατασταση μεσω υπολογιστη. Ελπιζω καποιος να γνωριζει καποιο τροπο γιατι οι κινεζοι δεν το εχουν. Τότε να την περάσεις με flashtools. Η μέθοδος περιγράφετε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 Rom για να περάσεις με flashtools ζήτα από το minideal ή κάποιος που ξέρει να σου πει από κάπου να την κατεβάσεις. Κάπου θα υπάρχει. Αν δεν βρεις κάπου τότε κάποιος που να έχει το τηλέφωνο πρέπει να κάνει ένα backup της Rom με Droid Tools και να την ανεβάσει κάπου για να την κατεβάσεις μετά. Η διαδικασία περιγράφετε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372973 (Αν δεν βρεις κάπου μέχρι μεθαύριο θα μου έρθει ένα v967s και θα σου την κάνω εγώ τη διαδικασία με το backup) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Δυστυχως δεν μπορω να μπω σε recovery.χρειαζομαι τροπο για ολικη εγκατασταση μεσω υπολογιστη. Ελπιζω καποιος να γνωριζει καποιο τροπο γιατι οι κινεζοι δεν το εχουν. Πας στη πρωτη σελιδα-πρωτο ποστ > τεχνικα θεματα > και κατεβαζεις τη MINIDEAL ROM Multilanguage and rooted Rom 1.0.5 (νομιζω αυτη ειναι για flashtools), μετα ακολουθεις το ποστ απο κατω Τότε να την περάσεις με flashtools. Η μέθοδος περιγράφετε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 Rom για να περάσεις με flashtools Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts