Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα είχα ένα ατύχημα, το κινητό έπεσε με τα μούτρα στο έδαφος και έγινε η οθόνη χάλι μαύρο. Ενώ δουλεύει μια χαρά το touch σε όλα τα σημεία και δεν έχεις θέματα σε επίπεδο χρήσης, έχει ραγίσει σχεδόν παντού(θα του περάσω και μια μεμβράνη βέβαια μην κοπώ με κανένα γυαλί καλού κακού βέβαια). Τι ανταλλακτικό χρειάζεται να ψάξω να βρω; Έχει κανείς κανένα link; Από 987 κάνει το ανταλλακτικό ή είναι διαφορετικό;

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

χαχαχα! Απο minideal το είχα παρει! Δεν ξερω ποσο χρονικό διαστημα εχει! Αν θυμάμαι καλα απο προηγούμενα ποστ 1 χρόνο μάλλον! Αχριαστη βέβαια να είναι,απλα απο περιέργεια ηθελα να μαθω αν χριαζεται να κανω κάποιες ενέργειες!

Έψαχνα τα στοιχεία της δικής μου παραγγελίας στο Mindeal, αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό - θυμάμαι ότι κάπου πήρε το μάτι μου για 6 μηνες, αλλά έχουμε και κάποια ηλικία βέβαια :p

Θα σου πρότεινα να τους έστελνες ένα email για να επιβεβαιώσεις ότι δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια ενέργεια.

Σήμερα είχα ένα ατύχημα, το κινητό έπεσε με τα μούτρα στο έδαφος και έγινε η οθόνη χάλι μαύρο. Ενώ δουλεύει μια χαρά το touch σε όλα τα σημεία και δεν έχεις θέματα σε επίπεδο χρήσης, έχει ραγίσει σχεδόν παντού(θα του περάσω και μια μεμβράνη βέβαια μην κοπώ με κανένα γυαλί καλού κακού βέβαια). Τι ανταλλακτικό χρειάζεται να ψάξω να βρω; Έχει κανείς κανένα link; Από 987 κάνει το ανταλλακτικό ή είναι διαφορετικό;

Πακέτο με digitizer στα 40€

http://www.ebay.com/itm/New-Touch-Screen-Lcd-Screen-Display-Assembly-For-ZTE-V967-V967S-Replacement-/271307474241?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item3f2b2f8541

και εδώ από ali

http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=zte+v967+digitizer&catId=&initiative_id=SB_20140130112843

Υπαρχει και αυτο που ειναι ποιο οικονομικο http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-ZTE-V967S-Assemble-Touch-screen-Digitizer-front-glass-replacement-LCD-Display/925524500.html οδηγο για να το αλλαξεις θα βρεις στην πρωτη σελιδα

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Παιδια ποια ρομ ειναι η πιο σταθερη χωρις προβληματα ,και να μην τρωει πολυ μπαταρια και να εχει και ελληνικα γιατι σκεφτομαι να αλλαξω την μινιντιλ ..;;;;; ευχαριστω

Max flavour ;)

Σύμφωνοι... Απλά θα ήθελα να περάσω και την rom του deliopoulos κάποια στιγμή που πιστεύω ότι θα είναι καλή...

Παιδια ποια ρομ ειναι η πιο σταθερη χωρις προβληματα ,και να μην τρωει πολυ μπαταρια και να εχει και ελληνικα γιατι σκεφτομαι να αλλαξω την μινιντιλ ..;;;;; ευχαριστω

δοκιμασε και αποφασισε μονος σου:

http://www.needrom.com/phone-roms/zte/v967s//?msg=subscription_success

:rolleyes:

HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 

δοκιμασε και αποφασισε μονος σου:

http://www.needrom.com/phone-roms/zte/v967s//?msg=subscription_success

:rolleyes:

Σημασία έχει η γνώση να μοιράζεται για να κερδίζουμε χρόνο... Όλοι μπορούμε να τις δοκιμάσουμε όλες αλλά θα χρειαστούμε πολύ χρόνο.. Ενώ όταν μοιραζόμαστε εντυπώσεις βγαίνουμε κερδισμένοι...

Υπαρχει και αυτο που ειναι ποιο οικονομικο http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-ZTE-V967S-Assemble-Touch-screen-Digitizer-front-glass-replacement-LCD-Display/925524500.html οδηγο για να το αλλαξεις θα βρεις στην πρωτη σελιδα

Ευχαριστώ.

Να ρωτήσω επίσης, αυτό εδώ:

http://www.aliexpress.com/item/Original-Digitizer-Touch-Screen-Glass-FOR-ZTE-V967S-cellphone-front-panel-FREE-tools/1541350782.html

Τι διαφορά έχει με το προηγούμενο; Προφανώς λείπει ένα κομμάτι(το LCD display φαντάζομαι). Αφού σε μένα η οθόνη δουλεύει μια χαρά(δεν έχει bleeding πχ) και μόνο το γυαλί έχει ραγίσει, δεν μου κάνει επίσης; Ή έρχονται αυτά σετάκι και καλό είναι να μην χρησιμοποιούνται ξεχωριστά γιατί θα είναι φασαρία να αλλάξεις μόνο το digitizer;

Ευχαριστώ.

Να ρωτήσω επίσης, αυτό εδώ:

http://www.aliexpress.com/item/Original-Digitizer-Touch-Screen-Glass-FOR-ZTE-V967S-cellphone-front-panel-FREE-tools/1541350782.html

Τι διαφορά έχει με το προηγούμενο; Προφανώς λείπει ένα κομμάτι(το LCD display φαντάζομαι). Αφού σε μένα η οθόνη δουλεύει μια χαρά(δεν έχει bleeding πχ) και μόνο το γυαλί έχει ραγίσει, δεν μου κάνει επίσης; Ή έρχονται αυτά σετάκι και καλό είναι να μην χρησιμοποιούνται ξεχωριστά γιατί θα είναι φασαρία να αλλάξεις μόνο το digitizer;

Δεν βρήκα κάποιο βίντεο που να δείχνει αλλαγή digitizer (τζαμακι) ούτε στο pdf στα τεχνικά θέματα για να δω το βαθμό δυσκολίας.

Το τηλέφωνο δεν είναι δικό μου και προτίμησα την "εύκολη λυση", έχει και λίγο bleeding και για αυτό πήρα αυτή την απόφαση.

Να ξέρεις ότι ίσως να είναι δύσκολο να αλλάξεις μόνο το digitizer και ίσως να προκαλέσεις ζημιά στην οθόνη και θα ανέβει το κόστος, το έπαθα με ένα thl w100.

Αυτό που μου έδωσαν για να το φτιάξω είναι ενός φίλου μου και την "έπαθε" γιατί έκατσε επάνω στο τηλέφωνο, έχει στραβώσει το σασί και η μπαταρία, το digitizer δεν δουλεύει, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να απαντά σε κλήσεις με τα ακουστικά

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Κ Λ Ο Π Η ZTE V967 S

Ζητω συγνωμη απο τους διαχειριστες αν ειμαι offtopic αλλα ηθελα να ανακοινωσω την κλοπη του τηλεφωνου με imei 865721010075377

τελευταια φορα μεσω lookout το τηλ.βρισκοτανε στο παλαιο φαληρο.εχω και διευθυνση.

το αναφερω ομως και εδω μηπως επιχειρηθει η πωληση του τηλ επικοινωνιας 6977163315

αν νομιζει κανεις επισης οτι μπορει να με συμβουλεψει για καποιες ενεργειες που πρεπει να κανω μηπως και το βρω καλοδεχουμενος.

ευχαριστω ολους.

ΑΜΟΙΒΗ 40 ΕΥΡΩ ΑΝ ΚΑΤΑΤΥΧΗ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ

Edited by nickolasbab

Δυο ερωτήσεις για όποιον θέλει να βοηθήσει 1ον αν η max flavour rom είναι multilanguage δηλαδή έχει και ελληνικά ? 2ον αν υπάρχει λίνκ απο όπου μπορούμε να την κατεβάσουμε . Ευχαριστώ

Καλησπερα εχω προβλημα του μικροφωνου μετα απο πεσιμο δουλευει αλλα ακουγομαι σε βαθος κ ελαχιστα,επισης η SD 32 sand disk οποτε απενεργοποιηται το κινητο σε sleep κατι παθαινει κ αναβει το κιντο λεγονται γινεται προετοιμασια SD μς αποτελεσμα να τελειωνει την μπαταρια σε μολις 8 ωρες.

Δυο ερωτήσεις για όποιον θέλει να βοηθήσει 1ον αν η max flavour rom είναι multilanguage δηλαδή έχει και ελληνικά ? 2ον αν υπάρχει λίνκ απο όπου μπορούμε να την κατεβάσουμε . Ευχαριστώ

Ναι εχει ελληνικα. Θα την βρεις στους xda developers

Ναι εχει ελληνικα. Θα την βρεις στους xda developers

Ψάχνω εκει μέσα και χάθηκα , άν μπορείς κάνε ένα κόπο και στείλε μου ένα λινκ μην κατεβάσω καμία χαζημάρα . Σε ευχαριστώ πάντως

Ψάχνω εκει μέσα και χάθηκα , άν μπορείς κάνε ένα κόπο και στείλε μου ένα λινκ μην κατεβάσω καμία χαζημάρα . Σε ευχαριστώ πάντως

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2419456 εδω ειναι

Έψαχνα τα στοιχεία της δικής μου παραγγελίας στο Mindeal, αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό - θυμάμαι ότι κάπου πήρε το μάτι μου για 6 μηνες, αλλά έχουμε και κάποια ηλικία βέβαια :p

Θα σου πρότεινα να τους έστελνες ένα email για να επιβεβαιώσεις ότι δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια ενέργεια.

Ευχαριστώ πολύ!

Σημασία έχει η γνώση να μοιράζεται για να κερδίζουμε χρόνο... Όλοι μπορούμε να τις δοκιμάσουμε όλες αλλά θα χρειαστούμε πολύ χρόνο.. Ενώ όταν μοιραζόμαστε εντυπώσεις βγαίνουμε κερδισμένοι...

εγω ειμαι ευχαριστημενος απο την AOSP, στην οποια κατεληξα μετα απο miui και τις δυο max.

ακουω ομως αλλους να λενε τα χειροτερα γι αυτη. :(

γι αυτο σου εστειλα το λινκ για να δοκιμασεις και να εχεις προσωπικη αποψη... :rolleyes:

HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 

εγω ειμαι ευχαριστημενος απο την AOSP, στην οποια κατεληξα μετα απο miui και τις δυο max.

ακουω ομως αλλους να λενε τα χειροτερα γι αυτη. :(

γι αυτο σου εστειλα το λινκ για να δοκιμασεις και να εχεις προσωπικη αποψη... :rolleyes:

Ποια ακριβώς εννοείς? Για πες και τι σου άρεσε σε αυτή την rom? Ένα μικρό review..

Ποια ακριβώς εννοείς? Για πες και τι σου άρεσε σε αυτή την rom? Ένα μικρό review..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2605249 (απο XDA)

μετα απο ενα 10ημερο χρησης, μπορω να πω:

1. ειναι AOSP, που σημαινει οτι ειναι η ακριβης εκδοση 4.2.2 της Google, χωρις καμμια αλλη προσθηκη, παρα μονο των προγραμματων που χρειαζονται για να δουλεψει στον επεξεργαστη μας.

2. περιλαμβανει τα googleapps και δεν χρειαζεται προσθετη εγκατασταση.

3. ειναι ακριβως η ιδια rom (και το gui της που δεν μου πολυαρεσει, γι αυτο εβαλα αλλον launcher) που δουλευει στα nexus 4 και 7 (τα γνωριζω γιατι το 4 το εχει ο γιος μου και το 7 η κορη μου).

4. ειναι πολυ ελαφρια και γρηγορη και παρ οτι την εχω φορτωσει με πολλες εφαρμογες και αλλον launcher και δεν κολλαει με τιποτε.

5. συνεργαζεται πολυ καλα με το ΖΤΕ μας και απο πλευρας καταναλωσης μπαταριας ειναι σε επιπεδο της προεγκατεστημενης rom.

6. δεν εχει τις παιδικες ασθενειες της miui (πχ με την αναγνωριση αποστολεα στα τηλεφωνα και τα μηνυματα) και ειναι αυτο που εχουμε μαθει σαν android περιβαλλον.

η miui που χρησιμοποιουσα μεχρι πριν λιγο καιρο με μπερδευε λιγο, γιατι το περιβαλλον της iphone-ιζε...

επειδη, το τι αρεσει στον καθενα και τι οχι ειναι υποκειμενικο, γι αυτο προτεινω να αφιερωσετε λιγο χρονο και να δοκιμασετε 3-4 rom και μετα να αποφασισετε.

ελπιζω να βοηθησα...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2605249 (απο XDA)

μετα απο ενα 10ημερο χρησης, μπορω να πω:

1. ειναι AOSP, που σημαινει οτι ειναι η ακριβης εκδοση 4.2.2 της Google, χωρις καμμια αλλη προσθηκη, παρα μονο των προγραμματων που χρειαζονται για να δουλεψει στον επεξεργαστη μας.

2. περιλαμβανει τα googleapps και δεν χρειαζεται προσθετη εγκατασταση.

3. ειναι ακριβως η ιδια rom (και το gui της που δεν μου πολυαρεσει, γι αυτο εβαλα αλλον launcher) που δουλευει στα nexus 4 και 7 (τα γνωριζω γιατι το 4 το εχει ο γιος μου και το 7 η κορη μου).

4. ειναι πολυ ελαφρια και γρηγορη και παρ οτι την εχω φορτωσει με πολλες εφαρμογες και αλλον launcher και δεν κολλαει με τιποτε.

5. συνεργαζεται πολυ καλα με το ΖΤΕ μας και απο πλευρας καταναλωσης μπαταριας ειναι σε επιπεδο της προεγκατεστημενης rom.

6. δεν εχει τις παιδικες ασθενειες της miui (πχ με την αναγνωριση αποστολεα στα τηλεφωνα και τα μηνυματα) και ειναι αυτο που εχουμε μαθει σαν android περιβαλλον.

η miui που χρησιμοποιουσα μεχρι πριν λιγο καιρο με μπερδευε λιγο, γιατι το περιβαλλον της iphone-ιζε...

επειδη, το τι αρεσει στον καθενα και τι οχι ειναι υποκειμενικο, γι αυτο προτεινω να αφιερωσετε λιγο χρονο και να δοκιμασετε 3-4 rom και μετα να αποφασισετε.

ελπιζω να βοηθησα...

Βοήθησες και μάλιστα πολύ... Ευχαριστώ...

Βοήθησες και μάλιστα πολύ... Ευχαριστώ...

κατι ακομη: το προγραμμα για τη φωτογραφικη μηχανη που δινει η ΑΟSP, δουλευει καλυτερα απο το υπαρχον της αρχικης rom και ο ηχος απο τα ακουστικα ειναι πολυ ποιοτικοτερος και σε υψηλοτερη ενταση. :)