fight3r Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Αυτο ειναι το ελληνικο fan site της Miui με το λινκ για την ρομ ... Οσο για screenshots μπορεις να googlαρες Miui v5 https://xiaomi-miui.gr/forums/downloads/index.php?page=Entry&entryID=3004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManosMt Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Ξετικαρες την γρηγορη εκκινηση απο τα settings?? Αν μπορεις να μπεις στο recovery ξαναπερνα την ρομ.... Να υποθεσω οτι το εχεις σπασμενο και οχι κανονικο ... με το σπασμενο μου εβγαζε και εμενα προβληματα , το κανονικο οχι ... βεβαια τωρα χρησημοποιω το backup που εχει η Miui Οχι,δεν το εχω σπασμενο...Μου λεει προσβαση root απετυχε...το ιδιο και στο sd maid...Το εκανα επανεκινηση τωρα και μπηκε κανονικα...Δεν καταλαβα τι εγινε...Τεσπα...Ωστοσο οταν ανοιγει το κινητο βγαινει το λογοτυπο Max flavour και μετα το Miui...Μπας κι εχω κανει καμια πατατα?Θα το επεξεργαστω λιγο και θα γραψω αν εχω καποιο θεμα...Το εβαλα να κανει επαναφορα απο titanium τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fight3r Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Αν ειχες περασμενη την Flavor τοτε θα σου βγαζει το σηματακι στο boot ... Η Miui δεν αλλαζει το αρχικο boot image σε αντιθεση με την Flavor ... Αφου σου λειτουργει κανονικα τωρα το Titanium ολα καλα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManosMt Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Τελικα εχω ψιλοθεματακια με την miui...Ισως εχω κανει εγω καποιο λαθος...Μου βγαζει συνεχεια μυνημα οτι δεν ανταποκρινεται το com.google.process.gapps καθως και το Gravity box που πηγα να μπω...Μολις ανοιγω το κινητο μου βγαζει οτι η εφαρμογη google play σταματησε,η εφαρμογη θεματα σταματησε κτλ...Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 SOS σημερα αρχισε οταν παω να κατεβασω απο το play store σφαλμα μη εγκυρη διευθυνση ulr ληψης ... τι επαθε? τι πρεπει να του κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Δεν μπορω να βαλω εφαρμογες gps στην max smart v3...τι φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 SOS σημερα αρχισε οταν παω να κατεβασω απο το play store σφαλμα μη εγκυρη διευθυνση ulr ληψης ... τι επαθε? τι πρεπει να του κανω? βοηθηστε με σας παρακαλω... εχω πελαγωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 βοηθηστε με σας παρακαλω... εχω πελαγωσει Στα settings καθαρίσεις την προσωρινή μνήμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Στα settings καθαρίσεις την προσωρινή μνήμη ναι και παλι τα ιδια... το ιδιο μηνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faldainos Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Δοκιμασε στις εφαρμογες να βρεις μια εφαρμογη Download manager να δεις αν ειναι Disable... καντον enable.Μου το ειχε κανει σε ενα lg και ψαχνοντας βρηκα αυτη την λυση.Και ολα οκ τουλαχιστον για το playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Δοκιμασε στις εφαρμογες να βρεις μια εφαρμογη Download manager να δεις αν ειναι Disable... καντον enable.Μου το ειχε κανει σε ενα lg και ψαχνοντας βρηκα αυτη την λυση.Και ολα οκ τουλαχιστον για το playstore ειναι enable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManosMt Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Εγκατεστησα απ την αρχη την miui,παω να μπω titanium και μου λεει:Titanium Backup is trying to get system ROOT permission which is disabled by default to ensure system security.if you need to enable it,please go to settings in Permission Manager...Δεν καταλαβαινω που θελει να παω,και να κανω τι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 SOS σημερα αρχισε οταν παω να κατεβασω απο το play store σφαλμα μη εγκυρη διευθυνση ulr ληψης ... τι επαθε? τι πρεπει να του κανω? ??????? τι να του κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faldainos Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 δοκιμασες disable και ξανα enabe μηπως .....η googlαρε ολο το μηνυμα που σου βγαζει και κατι θα βρεις .Εγω ετσι εκανα κ η λυση ηταν απλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek30 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 (edited) Το ΖΤΕ μου ήρθε από κίνα με 1.0.3 και Κινέζικες εφαρμογές αrootάριστο από την to2c ... μετά από τυράννια 5 μέρες και νύχτες και με την πολύτιμη βοήθεια του φίλου bbbb τα κατάφερα !!! (Τον ταλαίπωρο τον κράτησα στο τηλ. από 1:00 - 3:30' το πρωί να μου δίνει κατευθύνσεις) !!! Ευχαριστώ φίλε !!! όπως και τον φίλο aiakos για την προθυμία του να βοηθήσει !!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ! :) Edited December 2, 2013 by greek30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faldainos Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Ευτυχως που υπαρχει κ το forum εδω κ βρισκουμε βοηθεια. Εχω ψηθει να βαλω την miui αλλα θελω να μαθω κ τ'αρνητικα της ....πχ σε σχεση με την1.5 του minideal . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senniha1994 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 παιδια ειμαι κατοχος του κινητου εδω κ ενα μηνα με minideal 1.0.5 το δουλευω με 2 sim wind(3G) k whatsup.το μονο που εχω κανει ειναι η ενοποιηση της εσωτερικης μνημης.Εαν μπορειται στα τεχνικα θεματα προσθεστε μερικα link απο gps προγραμματα.Επισης οι ψαγμενοι φτιαξτε ενα video την miui κ βαλτε κανενα link να δουμε κ εμεις οι απλοι χρηστες η αλλαγη σε διαφορετικη ρομ φανταζει δυσκολη με τοσα προγραμματα.:lol: μηπως γνωριζουμε εαν θα παρει kitkat 4.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 παιδια ειμαι κατοχος του κινητου εδω κ ενα μηνα με minideal 1.0.5 το δουλευω με 2 sim wind(3G) k whatsup.το μονο που εχω κανει ειναι η ενοποιηση της εσωτερικης μνημης.Εαν μπορειται στα τεχνικα θεματα προσθεστε μερικα link απο gps προγραμματα.Επισης οι ψαγμενοι φτιαξτε ενα video την miui κ βαλτε κανενα link να δουμε κ εμεις οι απλοι χρηστες η αλλαγη σε διαφορετικη ρομ φανταζει δυσκολη με τοσα προγραμματα.:lol: μηπως γνωριζουμε εαν θα παρει kitkat 4.4? για το Kitkat τυχεροι ημασταν που πηραμε και 4.3... για 4.4 δυσκολο εως αδυνατο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senniha1994 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 ποια rom exei to 4.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 (edited) ποια rom exei to 4.3? η τελευταια max smart Edited December 2, 2013 by prodromosfan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 1} το εχω ενα μηνα και τελευταια αρχισε να μου κλεινει μια φορα την ημερα στα καλα καθουμενα .γνωριζει κανεις κατι??!! και δεν ειναι θεμα μπαταριας παταει καλα. 2} το bag του 14 τοις εκατο στην μπαταρια γινεται απο την μπαταρια η απο την συσκευη? δηλ. αν υπαρχει το προβλημα και αλλαξει κανεις μπαταρια μπορει να ειναι οκ??!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaoooo Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Εάν εγκαταστήσω την miui υπάρχει περίπτωση να μην είναι η συσκευή πλέον rooted; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Δεν μπορω να βαλω εφαρμογες gps στην max smart v3...τι φταιει; κανενας....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Εάν εγκαταστήσω την miui υπάρχει περίπτωση να μην είναι η συσκευή πλέον rooted; Όχι θα είσαι κανονικά root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fight3r Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Εγκατεστησα απ την αρχη την miui,παω να μπω titanium και μου λεει:Titanium Backup is trying to get system ROOT permission which is disabled by default to ensure system security.if you need to enable it,please go to settings in Permission Manager...Δεν καταλαβαινω που θελει να παω,και να κανω τι? Μεσα σε καποιον απο τους φακελους στην επιφανια υπαρχει μια εφαρμογη που λεγεται Permissions Την ανοιγεις και εχει επιλογη Root (Manage Root Permission) Και ανοιγεις το Eneble permission monitor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts