Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ετσι κουβεντα να γινεται ειναι το ολο θεμα, μιας και στην τιμη που πηραμε το κινητό, γι'αυτα που προσφερει μια χαρα ειναι και η 4.2.1 :D

Small Fix :D

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ας βγουν τα 8πυρηνα να πεσουν οι τιμες στα 4πυρηνα λιγο μπας κ παρουμε κ εμεις κανενα καλο τηλεφωνο.

Που μας μειωνεται το μπατζετ .....

Παιδια εχω διαφορους φορτιστες απο συσκευες με output 5V και διαφορα Α.Ταιριαζουν ολοι με τα ιδια volt αν ξερω σωστα?Tα Α παιζουν ρολο ποσο χρονο κανει να γεμισει η μπαταρια?

Ναι, στα 5V είναι τα κινητά, οπότε ταιριάζουν. Για τα milliampere/ampere όσο περισσότερα είναι τόσο πιο γρήγορα γίνεται η φόρτιση.

Ναι, στα 5V είναι τα κινητά, οπότε ταιριάζουν. Για τα milliampere/ampere όσο περισσότερα είναι τόσο πιο γρήγορα γίνεται η φόρτιση.

Νομίζω όμως ότι το κινητό μας έχει όριο στα 700-750 mA οπότε θεωρητικά και 2Α να βάλεις δεν αλλάζει ο χρόνος

Σε εμένα όταν είναι κλειδωμένη, δεν ενεργοποιειται η συσκευή πατώντας τα volume buttons, παρά μόνο το power button

Ούτε στο δικό μου παρά μόνο με το power.

Νομίζω όμως ότι το κινητό μας έχει όριο στα 700-750 mA οπότε θεωρητικά και 2Α να βάλεις δεν αλλάζει ο χρόνος

Ο δικος του ειναι 1Α αν θυμαμαι καλα. Δεν με νοιαζει ο χρονος απλα θα θελα ενα φορτιστη λιγο πιο στιβαρο.

παιδια εχω προβλημα με το κινητο.σημερα ξαφνικα εχασε το σημα,δοκιμασα κ την αλλη σιμ αλλα τπτ βγαζει χ.του εκανα επαναφορα τπτ,τα ιδια.τι να κανω??

παιδια θελω να βαλω μεγαλυτερη sd στο τηλ. εχω ομως κανει το partition απο την sd δηλ.εχω δωσει περισ, χωρο στην εσωτερικη μνημη.

επισης εχω πολλές εφαρμογες στην sd. οποτε τι κανω? το partrition χανεται και πρεπει να το ξανακανω? τις εφαρμογες πρεπει copy paste η πρεπει να τις ξανακατεβασω?

και την παλια sd για να την ξανακανω ολοκληρη να βλεπει δηλ. ξανα ολο της τον χωρο τι κανω? ευχαριστω

Eννοείς ότι έχεις ακολουθήσει τον οδηγό για να κάνεις την μνήμη για τις εφαρμογές στα 2,46gb; Αυτό δεν επηρεάζει την εξωτερική κάρτα μνήμης.Για να αλλάξεις την κάρτα σου θα πας πρώτα στο ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->Στην κάρτα sd και αν υπάρχουν εκεί κάποιες εφαρμογές θα πατήσεις να γίνει μεταφορά στη μνήμη τηλεφώνου.Μετά θα αντιγράψεις στο pc σου τα αρχεια της παλιάς κάρτας και στη συνέχεια στη νέα κάρτα και την τοποθετείς στο κινητό και εισαι έτοιμος.

παιδια θελω να βαλω μεγαλυτερη sd στο τηλ. εχω ομως κανει το partition απο την sd δηλ.εχω δωσει περισ, χωρο στην εσωτερικη μνημη.

επισης εχω πολλές εφαρμογες στην sd. οποτε τι κανω? το partrition χανεται και πρεπει να το ξανακανω? τις εφαρμογες πρεπει copy paste η πρεπει να τις ξανακατεβασω?

και την παλια sd για να την ξανακανω ολοκληρη να βλεπει δηλ. ξανα ολο της τον χωρο τι κανω? ευχαριστω

Συγνώμη,αλλά τα έχεις μπερδέψει τελείως.

το partition πήρε χώρο από την εσωτερική μνήμη του κινητού σου και όχι απ'την SD.

Αλλο ο χωρος αποθήκευσης εφαρμογών(που μεγάλωσε),άλλο η εσωτερική μνήμη αποθήκευσης(που μίκρυνε),και άλλο η SD που δεν άλλαξε τίποτα.

Μπορείς απλά να αντιγράψεις ΟΛΑ τα αρχεία της SD σου στην καινούργια,χωρίς κανένα πρόβλημα.

ευχαριστω πολυ το παλευω ηδη ετσι απλα γιατι διαβασα σε αλλο σημειο του φορουμ οτι πρεπει να χρησιμοποιησω το mini partition tool με το copy disc wizarz

αλλα μου εβγαζε διαφορα λαθη στην αντιγραφη

Edited by nickolasbab

ευχαριστω πολυ το παλευω ηδη ετσι απλα γιατι διαβασα σε αλλο σημειο του φορουμ οτι πρεπει να χρησιμοποιησω το mini partition tool με το copy disc wizarz

αλλα μου εβγαζε διαφορα λαθη στην αντιγραφη

ειμαι σιγουρος πως το εκανες για το link2sd σωστα ? αυτο εννοεις δεν γινετε ?

πως μπορουμε να βαλουμε στην lockscreen widjet οπως στο nexus 4 και γενικα αν μπορουμε να βαλουμε?
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Παιδιά , έβαλα τη κάρτα της vodafone στη θέση 2 δλδ , 2g και της wind στη θέση 1 δλδ , 3g.

Ιντερνετ προς το παρόν mobile internet δλδ , δίνει η vodafone . (2g).

Όμως αφού έκλεισα και ανοιξα το κιν , δεν λειτουργεί το vodafone widget. Εσάς για όποιον έχει , του λειτουργεί ?

Ας δοκιμάσει να κάνει μία ανανέωση να δούμε αν θα τη κάνει.

Εμένα λέει κλειστε το wifi ή κάντε ανανέωση , συνέχεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ έχω cu αλλά δεν έβαλα το widget που λες.Αν θυμάμαι καλά όμως το ίδιο συμβαίνει και με την εφαρμογή της cosmote αν η σιμ ειναι στη θέση 2 και μάλλον έχει να κάνει κάτι λόγω δίκαρτου.Το f2g app δουλεύει οκ.

πως μπορουμε να βαλουμε στην lockscreen widjet οπως στο nexus 4 και γενικα αν μπορουμε να βαλουμε?

Απο την στιγμή που υπάρχει η τροποποιημένη οθόνη κλειδώματος της zte,πρέπει να βάλεις άλλο πρόγραμμα γιαυτή τη δουλειά π.χ. widgetlocker

edit

Εχω βάλει την σημερινή smart rom και όπως και η προηγούμενη έκδοση δεν έχει τον stock android internet browser.Μπορούμε όμως να πάρουμε ένα backup με το titanium απο την max flavour/1.05 ρομ και να το επαναφέρουμε στη smart rom.

Edited by bbbb

Γεια σας !! Μόλις παρέλαβα το ζτε και εχω καποιες αποριες για repartition,rom,gapps.Δεν εχω ξαναφλασαρι.

Διαβασα το pdf στην αρχη.

Οι αποριες μου ειναι:

1) ποια ειναι η σωστη σειρα?

2)παντα κανουμε wipe data/factory reset, wipe cache partition και wipe dalvink cache?

3)εφοσον ειναι καινουριο το ζτε ,χριαζετε να παρω backup στο REPARTITIONING ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ?

4)τα gapps εγκαθιστουντε απο recovery οπως η ρομ?και καθοντε πανω απο την ρομ?

Ευχαριστω.

Καλως ήρθες στην παρέα μας.Για το re-partitioning θα ακολουθήσεις ακριβώς τον οδηγό αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370996 παράλειψη κάποιου βήματος θα σε βάλει άδικα σε μπελάδες.Γιαυτό δες πρώτα στο pdf πως βάζουμε αγγλικό recovery στο κινητό,βεβαιώσου ότι έχει μπει και λειτουργεί κανονικά και μετά ξεκινά τον οδηγό,ακολουθώντας τα βήματα ακριβώς όπως τα γράφει με backup και restore της ρομ απο το recovery.Αν για κάτι δεν είσαι σίγουρος,ρώτησε στο θέμα του οδηγού για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων

Για τα gapps η ρομ του minideal τα έχει κανονικά.Αν αποφασίσεις να βάλεις max flavour rom ή smart rom τότε πρέπει να τα φλασάρεις ξεχωριστά και πριν την εγκατάσταση νέας ρομ κάνεις wipe data/factory reset,flash rom και μετά flash gapps αν δεν τα περιλαμβάνει η ρομ

Edited by bbbb

Παιδιά , έβαλα τη κάρτα της vodafone στη θέση 2 δλδ , 2g και της wind στη θέση 1 δλδ , 3g.

Ιντερνετ προς το παρόν mobile internet δλδ , δίνει η vodafone . (2g).

Όμως αφού έκλεισα και ανοιξα το κιν , δεν λειτουργεί το vodafone widget. Εσάς για όποιον έχει , του λειτουργεί ?

Ας δοκιμάσει να κάνει μία ανανέωση να δούμε αν θα τη κάνει.

Εμένα λέει κλειστε το wifi ή κάντε ανανέωση , συνέχεια.

Έβαλα τη κάρτα της vodafone στο 3g και μετά λειτουργεί...

Τι να πώ ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οκ το σίγουρο είναι ότι δεν αναγνωρίζει σωστά τη δεύτερη θέση sim

Στο δικό μου κιν. εννοείς η γενικά ?

[sIGPIC][/sIGPIC]