minast Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Έχω δοκιμάσει stock android, swype και swiftkey. Κανένα δεν είναι τέλειο. Έχω μείνει με την τελευταία έκδοση του swype beta, αλλά ότι όταν σταματήσει να δουλεύει θα γυρίσω σε στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 ναι χρησιμοποιώ το swiftikey και μάλιστα έχω καταργήσει πλήρως το keyboard του συστήματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_nikolaos Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Εγώ το εργοστασιακό της HTC χρησιμοποιώ , μια χαρά μου φαίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Swiftkey και Swype+Dragon. Με βολεύουν και τα δύο αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα μείνω πιο πολύ στο Swiftkey.Ειδικά αν κάνει κάποια καλύτερη υλοποίηση του flow (περισσότερες επιλογές στις λέξεις κ.α.) τότε θα μείνω μόνιμα σε αυτό. Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Εδώ αγοράσει και το SwiftKey και το Swype. Αν και πίεσα τον εαυτό μου να συνηθίσει το πρώτο, αυτό ήταν αδύνατο. Δεν είμαι άνθρωπος που χρησιμοποιώ συγκεκριμένες εκφράσεις κάθε φορά, οπότε η πρόβλεψη λέξης του πρώτου μου είναι άχρηστη διότι ποτέ δεν βρίσκει τι θέλω να γράψω. Πως θα μπορούσε άλλωστε... Εντούτοις είναι και πολύ χρονοβόρα η διόρθωση λέξεων που γράφονται με το ίδιο σύρσιμο. Το τέλειο πρόγραμμα το βρήκα στο Swype. Εκτός του ότι έχει φωνητική πληκτρολόγηση αντί για πρόβλεψη λέξης έχει εναλλακτικές λέξεις που γράφονται το ίδιο, η ομόριζες λέξεις. Αυτό ήταν. Βρήκα το τέλειο πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Έβαλα το Kii στο tablet γιατί το stock δεν μπορεί να γράψει ελληνικά στο kingsoft που έχω για επεξεργασία κειμένου. Δεν είχα ιδιαίτερη προτίμηση στο συγκεκριμένο, απλά δοκιμάζοντας στη σειρά όπως τα εύρισκα στο μαρκετ διάφορα πληκτρολόγια, αυτό μου έκατσε μια χαρά και το άφησα. Στο smartphone, επειδή τυχαίνει να έχει και οθόνη αφής και φυσικό πληκτρολόγιο, χρησιμοποιώ το δεύτερο και έχω απενεργοποιημένο το stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterprise_psi Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Το SwiftKey ή το Swype υποστηρίζουν 160 χαρακτήρες; Αυτήν την στιγμή έχω το go sms ή όπως το λένε, αλλά με εκνευρίζει λίγο, και αν τα προηγούμενα υποστηρίζουν 160 χαρακτήρες , να επενδύσω :D Παράθεση Siemens c10, c25, m35i, mc60, Sony ericsson w810i, LG 505 gt, Samsung Nexus S (Stock 4.1.2), Asus Nexus 7 (4.4.4 Stock root), LG Optimus L9 II D605 (4.1.2 Stock), Sony Xperia E4g (4.4.4 Stock), Lenovo A7010 (5.1 Stock). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasm1988 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 (edited) Σε καθημερινή βάση κυρίως χρησιμοποιώ το swiftkey+flow.. και το γυρνάω στο στοκ samsung όταν κάνω multi-window , για να μπορώ να το μεταφέρω στην οθόνη. και σκέφτομαι στο κοντινό μέλλον να δοκιμάσω στο swype+ dragon για όταν είμαι στο αμάξι, για την ελληνική υποστήριξη φωνής που έχει. Βασικά θέλω το ένα πληκτρολόγιο που να εχει τις προβλέψεις του swiftkey, με λειτουργία swype/flow , με dragon (να αναγνωρίζει ελληνικά) και να υποστηρίζει multi-window. Είναι τόσο απλό, δεν ζητάω πολλά... :lol: Edited May 10, 2013 by kostasm1988 Παράθεση Samsung galaxy S3 Galaxy Tab 10.1 (p7500) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsd330 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 το τηλεφωνακι μου s5839ι ειχε 2 προεγκατεστιμενα το swype και το standrar samsung δεν χρειαζομαι κατι παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Swiftkey προς το παρόν, αλλά διάβασα κάτι για φωνητική πληκτρολόγηση στα ελληνικά από το sweep και πάω να δοκιμάσω τώρα... Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Swype μέχρι να έρθω σε jelly bean και να αποκτήσει το stock android keyboard αντίστοιχη μέθοδο εισόδου. Από τότε δεν ξανά ασχολήθηκα, απλά να έχει swiping. Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Εγώ το εργοστασιακό της HTC χρησιμοποιώ , μια χαρά μου φαίνεται... Της htc και της Sony είναι μακράν τα καλύτερα stock keyboards Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandelisgreen13 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 στο galaxy s3 χρησιμοποιώ το SWIFTKEY. Με βολεύει η πρόγνωση που κάνει κειμένου και μαθαίνει από το τρόπο γραφής μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 SwiftKey χρησιμοποιώ και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Χρησιμοποιω το Swiftkey το οποιο εχω αγορασμενο.Αν και δεν με βολεψε στην αρχη ,πλεον δεν το αλλαζω. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 swype omega edition Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 swype και τα μυαλα στα καγκελα!!δεν μπορω αλλιως τωρα!μονο στο ipad χρησιμοποιω το stock!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Swype από εμένα και ειδικά αν αλλάξουν πάλι τον τρόπο εναλλαγής γλώσσας Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 A.I.type Keyboard Plus... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Το SwiftKey ή το Swype υποστηρίζουν 160 χαρακτήρες; Αυτήν την στιγμή έχω το go sms ή όπως το λένε, αλλά με εκνευρίζει λίγο, και αν τα προηγούμενα υποστηρίζουν 160 χαρακτήρες , να επενδύσω :D Αν χρησιμοποιείς stock sms όχι δεν υποστηρίζουν Για μονόκαρτο κινητό το καλύτερο είναι το Handcent SMS Για δίκαρτο το GoSMS είναι μονόδρομος Εγώ έχω Swype+Dragon και δεν γυρίζω σε stock πληκτρολόγιο με τίποτα! Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Στα sms δουλεύω το v5 touchpal Και ειναι τέλειο αν όμως ποσταρω όπως τώρα κολλάει η πρόβλεψη γράφει ότι θέλει και μου σπάει τα νεύρα. :lol: Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Swype + Dragon και υπερευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmail Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 MultiLing Keyboard το καλύτερο και πιο ελαφρύ από όλα ! :) Παράθεση -Τopmail- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Swift key κι εγώ, μιας κι έχει απίστευτη πρόβλεψη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Και εγώ Swype σε όλα πολύ καλό το μόνο κακό είναι ότι κολλάει στην αλλαγή γλώσσας μερικές φορές, το κάνει σε κανέναν άλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts