Jump to content

enterprise_psi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    117
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by enterprise_psi

  1. Πάντως το E2003 στο πάρκινγκ στην δουλειά, στο -2 δεν έπιανε καθόλου, ενώ το Lenovo έχει 2 μπάρες σήμα!
  2. Το μόνο παράπονο που έχω απο το κινητό, είναι οτι μερικές φόρες, όπως μιλάω, και ακουμπάει η οθόνη στο μάγουλο μου, ανοίγω μενου, και μερικές φόρες παίρνω άλλους τηλέφωνο! Δεν κλείνει δηλαδή η οθόνη. :lol:
  3. Για μένα, είναι η καλύτερη μπαταρία που είχα :) http://i75.photobucket.com/albums/i310/enterprise-psi/Mobile%20Uploads/Screenshot_2015-06-01-02-55-07_zpsefsc71uz.png
  4. ΤΟ δικό μου , Ε4g από Γερμανό είχε ακουστικά, και επίσης όντως έναν φορτιστή με 10 πόντους αποσπώμενο καλώδιο :lol:
  5. Πρώτες εντυπώσεις , σε σύγκριση με το προηγούμενο κινητό LG Optimus L9 II : Το Ε4g είναι πιο γρήγορο και δεν κολλάει σχεδόν καθόλου.
  6. Κάτοχος και εγώ του e4g, και θέλω να βγάλω όλα τα της cosmote. Θέλω μάλλον ρουτ; :lol:
  7. Μια χαρά δουλεύει το ξυπνητήρι, μέχρι μια μέρα που δεν θα χτυπήσει, και θα τρέχεις :lol: Εγώ το είχα να χτυπάει στις 5 το πρωί. Εμφανίστηκε το εικονίδιο, κανονικά όλα κομπλέ. 7 η ώρα που ξύπνησα μόνος μου, έλεγε οτι δεν άκουσα το ξυπνητήρι (σαν να έχασα κλήση) και οτι θα ξαναχτυπήσει στις 5:05 :lol: Έβαλα το timely και ησύχασα. Έχω και το nexus s για back up ξυπνητήρι, το οποίο επ ευκαιρίας, είναι 15 μέρες ανοιχτό, στο 44% η μπαταρία :lol:
  8. Με ρουτ πρώτα από όλα βάζεις CWM. Το CWM είναι οτι είναι το αυτοκίνητο σε οδηγό αγώνων :lol:
  9. Αλήθεια αν βάλω την μαμά κιτ κατ, κάνω πρώτα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά install ή ανάποδα; Ή για καλό και για κακό , επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων > Install KitKat > ξανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; ! :)
  10. Θεωρώ οτι η κάμερα του είναι εξαιρετική για κινητό 170 ευρώ. Χωρίς φως έχει μερικά θεματα, όπως σχεδόν όλα τα κινητά, άλλα βγάζει εξαιρετικές φώτο, και full HD βίντεο. Μιλάμε για 1080i @30fps .
  11. Ναι το timely είχα παλιά, και το ξαναεβαλα. Ξανα φόρτισα και το νεξους ς, για μπακ απ. Μόλις το έβγαλα απο το κουτί μου έκλεισε το μάτι, "καλά να πάθεις για να με αντικαθιστας" μου είπε :lol:
×
×
  • Create New...